capitan milan
کاربر سایت
یک شمع برای سونی روشن کنیمآره برای اکسترا و پریمیوم میاد.
یک شمع برای سونی روشن کنیمآره برای اکسترا و پریمیوم میاد.
خیلی زیاد بسته به خودت و نوع بازی کردنت داره،دوستان یه راهنمایی میخوام
اشتراک گیم پس دارم،ارزش داره در کنار اشتراک گیم پس اشتراک پلی استیشن پلاس اکسترا بگیرم؟(با توجه به بازیهای که داره و میاد)
با تشکر
هرچی تیلز میلز بود حذف کردنبازی هایی که این ماه از سرویس حذف میشن.
The Outer Worlds
Tales of Arise
Tales of Zestiria
Tales of Symphonia Remastered
Tales of Vesperia: Definite Edition
Outriders
Scarlet Nexus
Bulletstorm: Full Clip Edition
ای بابا این outer worlds رو تازه شروع کردم ، تا کی مهلت داریم ؟! ( خیر سرم میخواستم یکی دوبار دیگه هم برم با تصمیمات متفاوت )بازی هایی که این ماه از سرویس حذف میشن.
The Outer Worlds
Tales of Arise
Tales of Zestiria
Tales of Symphonia Remastered
Tales of Vesperia: Definite Edition
Outriders
Scarlet Nexus
Bulletstorm: Full Clip Edition
ظ۲ بگیری دی ال سی هم هم کنارش هست میتونی بازی کنی.هرچی تیلز میلز بود حذف کردن
یه سوال
من الان گاد ظ ۲ بخرم این دی ال سی والهالا رو هم میتونم روی اکانت خودم بازی کنم یا باید حتما ظ۳ بگیرم؟
تا آخر بهمن وقت داری (۱۸ فوریه)ای بابا این outer worlds رو تازه شروع کردم ، تا کی مهلت داریم ؟! ( خیر سرم میخواستم یکی دوبار دیگه هم برم با تصمیمات متفاوت )
میتونی رو اکانت خودتم بازی کنی البته به شرطی که ظرفیت کامل و یا ظرفیت 2 بگیری.و یه نکته اینکه وقتی پلاس ترکیت تموم شد باید دقیقا همون اکانت پلاس ترکیه رو تمدید کنی وگرنه بازیهای ماهانه ای که قبلا رو پلاس ترکیه گرفته بودی رو نمیاره.کاتالوگ خود پلاس اکسترا از این قاعده مستثناستسلام یک سوال داشتم من اگر پلاس اکسترا ترکیه بگیرم میتونم با اکانت دیگم هم بازیاشو انجام بدم؟ یا باید با همون اکانتی پلی بدم که پلاسو گرفتم؟
اگه ظرفیت ۲ بگیری حتما باید با اکانت خودت بازیشون کنی. فقط add کردن و گذاشتن برای دانلود باید از داخل همون اکانت ظرفیت ۲ انجام بشه اما بازی کردن از طریق اکانت خودت.سلام یک سوال داشتم من اگر پلاس اکسترا ترکیه بگیرم میتونم با اکانت دیگم هم بازیاشو انجام بدم؟ یا باید با همون اکانتی پلی بدم که پلاسو گرفتم؟
سلام وقتت بخیردوستان یه راهنمایی میخوام
اشتراک گیم پس دارم،ارزش داره در کنار اشتراک گیم پس اشتراک پلی استیشن پلاس اکسترا بگیرم؟(با توجه به بازیهای که داره و میاد)
با تشکر
اینا چیه فانوسا؟!
ممنون که فهمیدم نباید تمدید کنم
واقعا خاک تو سرت سونی