البته این NG 2 نسخه ریمیک بود. که اسمش رو گذاشتن Black.قطعا بهترین خبر بود شدو دراپ black هولی شت واقعا من دنیایی داشتم با این بازی رو ایکس باکس اورجینال ، لذت خالص
یادش بخیر واقعا ... اون موقع رو ایکس باکس انحصاری بود و فریم و ویژوال خدا بود .
واقعا من رو ابرام ،
چه روزایی داشتیم ما....
View attachment 364901
هم نسخه جدید و هم این شماره ۲ جفتش مولتی پلتفرمهالبته این NG 2 نسخه ریمیک بود. که اسمش رو گذاشتن Black.
Ninja gaiden black اورجینال که رو اکس باکس بود ریمیک نشده.
این NG2 Black روی PS5 هم میاد؟؟
تو لیست game pass اضافه شد. برید برای دانلود.....NG2 Black تو لیست گیم پس نیومده ولی مستقیم از پیج استور قابل دانلوده با حجم ناقابل 86 گیگ
گیمپلی خود ریو خیلی خوب بود خدایی.واقعا من شکی به کیفیت کار پلاتینوم گیمز تو هک ان اسلش ساختن ندارم و مطمئنم نینجا گیدن 4 بازی خیلی خفنیه تو سبک خودش. ولی مشکلم باهاش اینه که نینجا گیدن نیست اصلا. یه جورایی میکس متال گیر رایزینگ و آسترال چینه بیشتر. ازونور نینجا گیدن 2 بلک عجب چیزی شده بود ترسیدم اصلا. خیلی کار خوبی کردن که اینم روش کار کردن اگه فقط نینجا گیدن 4 رو دیده بودم خیلی حالم گرفته میشد و باعث میشد حتی نظرم منفی تر از الان باشه نسبت بهش.
این فرانسوی ها اگر همه چیز رو مثل این و Arcane بسازند، رقیب بشدت گردن کلفتی برای کره ایی ها و چینی ها میشن.این Expedition 33 چرا اینطوریه ؟ ناموسیه همه چیزش . قیافه ها قشنگ ، گرافیک قشنگ ، کامبت ناموسی آدم دلش میخواد فقط Crit بزنه . داستان هم احساسیه ظاهرا خلاصه بدجور هایپشم .
South of Midnight هم عالیه خیلی میخوام بگم ووکه و چرا کرکتر فلانه ولی دلم نمیاد از بس قشنگه تریلرهاش
فک کن اینقدر بازی خفنی بوده که باعث شده از مرگ برگردی.درود
فقط اومدم بگم نفرین خدایان بر تمام کسانی که نمایش Expedition 33 رو دیدن ولی دیوان نمیخرنش
بدرود