نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

ماکروسافت دو سال پی در پی داره بهترین شوکیس ها رو ارائه میده و یکی از یکی بهتر.
شادو دراپ شدن ریمیک نسخه دوم نینجا گایدن هم بهترین سوپرایز امشب من بود.
این انتقادها منفی از نینجا گایدن چهار من یاد زمان معرفی Indiana jones میندازه همین دوستان میگفتن کلون درجه سه و چهار از آنچارتد و گرافیکش برا نسل هفت ولی دیدیم نه تنها یکی از برترین بازی ها امسال شد از لحاظ گرافیک هم بهترین گرافیک امسال دیجیتال فاندری شد و تونست حتی هل بلید هم بخاطر اسکوپ گسترده ای که داشت بگیره.
بعد یک دهه نینجا گایدن چهار معرفی شد خودش جای شکر داره اینکه شاید به مذاق فن ها خوش نیاد بخاطر اینکه پلاتینیوم گیمز میسازه و استایل گرافیکش و طراحی محیط بیشتر متال گیر رایزینگ میزنه، پلاتینیوم شاید تو گرافیک شاهکار نکنن ولی در زمینه گیم پلی خداست و بازی بد نمیتونن بسازن نسخه چهارم در بدترین حالت هم از نسخه سوم چند سر و گردن بالاتر جای ناامیدی نیست.
ninja gaiden 2 black گرافیکش بالاترمیزنه حس میکنم موتور نسخه چهارم ue5 نیست.

South of midnight از لحاظ ویژوال و آرت استایل خفن میزنه تو بقیه موارد تا بازی منتشر نشه نمیتونم نظر قطعی بدم ولی پتانسیل بالایی داره.

Expedition 33 قطعا یکی از سوپرایزها امسال گیم پس هست هنر و خلاقیت بکار رفته تو دنیای بازیش دست کم از شاهکار نداره به قول دوستان میتونه یکی از مدعیان بهترین بازی سال تو سبک خودش باشه.

Doom هم که حجت رو تمام کرد و پتانسیل اینو داره سبک FPS رو دوباره از اول دیفاین کنه و به قول خودشون بهترین بازی که تا حالا ساختن.
از منظر خلاقیت و نوآوری میتونه بره کنار بزرگان‌ سبک FPS مثل
half life ، halo combat evolved ، bioshock.

یک ساعت آدرنالین خالص بود این شوکیس مخصوصا شروع و پایان مراسم.

آخرین ویرایش:
قطعا بهترین خبر بود شدو دراپ black هولی شت واقعا من دنیایی داشتم با این بازی رو ایکس باکس اورجینال ، لذت خالص
یادش بخیر واقعا ... اون موقع رو ایکس باکس انحصاری بود و فریم و ویژوال خدا بود .
واقعا من رو ابرام ،
چه روزایی داشتیم ما....
Screenshot_20250123_235342_Gallery.jpg

قطعا بهترین خبر بود شدو دراپ black هولی شت واقعا من دنیایی داشتم با این بازی رو ایکس باکس اورجینال ، لذت خالص
یادش بخیر واقعا ... اون موقع رو ایکس باکس انحصاری بود و فریم و ویژوال خدا بود .
واقعا من رو ابرام ،
چه روزایی داشتیم ما....
View attachment 364901
البته این NG 2 نسخه ریمیک بود. که اسمش رو گذاشتن Black.
Ninja gaiden black اورجینال که رو اکس باکس بود ریمیک نشده.

این NG2 Black روی PS5 هم میاد؟؟

واقعا من شکی به کیفیت کار پلاتینوم گیمز تو هک ان اسلش ساختن ندارم و مطمئنم نینجا گیدن 4 بازی خیلی خفنیه تو سبک خودش. ولی مشکلم باهاش اینه که نینجا گیدن نیست اصلا. یه جورایی میکس متال گیر رایزینگ و آسترال چینه بیشتر. ازونور نینجا گیدن 2 بلک عجب چیزی شده بود :D ترسیدم اصلا. خیلی کار خوبی کردن که اینم روش کار کردن اگه فقط نینجا گیدن 4 رو دیده بودم خیلی حالم گرفته میشد و باعث میشد حتی نظرم منفی تر از الان باشه نسبت بهش.

واقعا تبریک و آفرین به این دو تا رویداد اخیر ایکس باکس.
نینجا گایدن ها واقعا حال داد بهم. نسخه های سیگما ی اول و دوم رو هم روی PS3 و هم ویتا بازی کردم و لذت بردم. باز هم این ریمستر رو بازی میکنم روی گیم پس.
شب جمعه شادی داریم خلاصه :D
View attachment Shadi.mp4

من از ریمستر ریمیک نینجا گایدن 2 بیشتر از نمایش 4 خوشم اومد

ولی نمی دونم چرا احساس می کردم، هر لحظه، ممکنه اعلام کلب با mgs3ریمیک رو اعلام کنن، خدا پدرمادر است های اماده انریل رو برای این ریمیک ریمستر ساز ها نگه داره:دی اخه انقدر تشابه؟!:دی
.
.
.
بهترین نمایشم بی شک Doom بود

دوستان موتور گرافیکی نینجا گایدن ۴ هم مثل نینجا گایدن دو ریمیک انریل انجین ۵ هست؟ چون انگار فرق داشتن. به چشم من نینجا گایدن دو ریمیک گرافیکش بهتر بود. البته با کیفیت حداکثر ندیدم هنوز

این Expedition 33 چرا اینطوریه ؟ ناموسیه همه چیزش . قیافه ها قشنگ ، گرافیک قشنگ ، کامبت ناموسی آدم دلش میخواد فقط Crit بزنه . داستان هم احساسیه ظاهرا خلاصه بدجور هایپشم .
South of Midnight هم عالیه خیلی میخوام بگم ووکه و چرا کرکتر فلانه ولی دلم نمیاد از بس قشنگه تریلرهاش :دی

آخرین ویرایش:
واقعا من شکی به کیفیت کار پلاتینوم گیمز تو هک ان اسلش ساختن ندارم و مطمئنم نینجا گیدن 4 بازی خیلی خفنیه تو سبک خودش. ولی مشکلم باهاش اینه که نینجا گیدن نیست اصلا. یه جورایی میکس متال گیر رایزینگ و آسترال چینه بیشتر. ازونور نینجا گیدن 2 بلک عجب چیزی شده بود :D ترسیدم اصلا. خیلی کار خوبی کردن که اینم روش کار کردن اگه فقط نینجا گیدن 4 رو دیده بودم خیلی حالم گرفته میشد و باعث میشد حتی نظرم منفی تر از الان باشه نسبت بهش.
گیمپلی خود ریو خیلی خوب بود خدایی.
هرچند برای منی که فن اون دوتا هستم در کل راضی هستم.
اما این کثافت 2 عجب خشونت خوبی داره. هنوز که هنوزه خیلی کیف باید بده.

این Expedition 33 چرا اینطوریه ؟ ناموسیه همه چیزش . قیافه ها قشنگ ، گرافیک قشنگ ، کامبت ناموسی آدم دلش میخواد فقط Crit بزنه . داستان هم احساسیه ظاهرا خلاصه بدجور هایپشم .
South of Midnight هم عالیه خیلی میخوام بگم ووکه و چرا کرکتر فلانه ولی دلم نمیاد از بس قشنگه تریلرهاش :دی
این فرانسوی ها اگر همه چیز رو مثل این و Arcane بسازند، رقیب بشدت گردن کلفتی برای کره ایی ها و چینی ها میشن.
حیف یوبیسافت باعث شده اسم اینا بد در بره.

درود :D

فقط اومدم بگم نفرین خدایان بر تمام کسانی که نمایش Expedition 33 رو دیدن ولی دی‌وان نمی‌خرنش :D

بدرود \:D/
فک کن اینقدر بازی خفنی بوده که باعث شده از مرگ برگردی.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or