سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

آخرین ویرایش:
سلام بر همه عزیزان
من یه مشکل داشتم با خودم گفتم شاید شما راه حلش رو بدونید
من از سوییچ خودم تو حالت cfw sysnand استفاده میکنم،اولده و کیتش هم اکسکیوتر
یه رم 64 گیگ روشه
مشکل اینه که من وقتی فایل های اتمسفر رو میریزم رو سوییچ چند ساعت اول کاملا عادیه
بعد از چند ساعت یهو شروع می‌کنه به کند شدن و در نهایت کرش و بالا نیومدن
و من مجبور میشم دوباره فایل ها رو بندازم
پوشه ها هم یکی یکی تست کردم مشکل فقط از اتمسفره
بازی ها هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد
حتی فرمت کردن رم هم آزمایش کردم ولی فایده ای نداشت
یکی از چیز هایی که روند کند شدنش رو تسریع می‌کنه رفتن داخل گالری (هومبرو منو) هست که وقتی میرم داخلش کم کم کند و کند تر میشه

سلام علی آقای عزیز وقت بخیر. من یک رم ۲۵۶ میخام بخرم. رم فعلی دستگاهم ۱۲۸ هست بخاطر کمبود فضا میخام عوض کنم. اگر کل محتویات رم ۱۲۸ رو داخل رم ۲۵۶ کپی کنم و رم ۲۵۶ رو بزارم تو دستگاه بالا میاد یا اینکه باید از اول کپی خور کنم? سپاس فراوان

سلام داداش ممنون
راحته و رم جدید همون فرمت رم قبلی بکن هر چی بوده مثل fat 32 یا exfat و فایلهای رم قبلی کپی کن روی رم جدید و کار خاص دیگه ای هم لازم نیست و فقط قبلش دستگاه خاموش کن کامل.

سلام بر همه عزیزان
من یه مشکل داشتم با خودم گفتم شاید شما راه حلش رو بدونید
من از سوییچ خودم تو حالت cfw sysnand استفاده میکنم،اولده و کیتش هم اکسکیوتر
یه رم 64 گیگ روشه
مشکل اینه که من وقتی فایل های اتمسفر رو میریزم رو سوییچ چند ساعت اول کاملا عادیه
بعد از چند ساعت یهو شروع می‌کنه به کند شدن و در نهایت کرش و بالا نیومدن
و من مجبور میشم دوباره فایل ها رو بندازم
پوشه ها هم یکی یکی تست کردم مشکل فقط از اتمسفره
بازی ها هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد
حتی فرمت کردن رم هم آزمایش کردم ولی فایده ای نداشت
یکی از چیز هایی که روند کند شدنش رو تسریع می‌کنه رفتن داخل گالری (هومبرو منو) هست که وقتی میرم داخلش کم کم کند و کند تر میشه

سلام داداش
مشکل رو باید بررسی کنید مواردی که میگم و اول یه مموری غیر از مموری فعلی که سالم باشه فرمت fat 32 کنید و تست کنید و اگه درست بود میتونه اشکال از مموری قبلی باشه ولی معمولا این مشکل برای اینه که فرمت exfat استفاده میشه برای مموری که این فرمت خصوصا در دستگاههای هکی در طول زمان و خصوصا استفاده از قسمت برنامه ها فایلها رو به مرور خراب میکنه و باید فرمت fat32 استفاده کنید و مموری قبلی هم اگه این فرمت تست نکردید انجام بدید اگه بازم خراب شد اشکال از مموری هست و حالا اگه مموری جدید با فرمت fat 32 هم تست کردی باز اینجوری شد شاید جای کارت خوان دستگاه به مشکل خورده.

سلام داداش
مشکل رو باید بررسی کنید مواردی که میگم و اول یه مموری غیر از مموری فعلی که سالم باشه فرمت fat 32 کنید و تست کنید و اگه درست بود میتونه اشکال از مموری قبلی باشه ولی معمولا این مشکل برای اینه که فرمت exfat استفاده میشه برای مموری که این فرمت خصوصا در دستگاههای هکی در طول زمان و خصوصا استفاده از قسمت برنامه ها فایلها رو به مرور خراب میکنه و باید فرمت fat32 استفاده کنید و مموری قبلی هم اگه این فرمت تست نکردید انجام بدید اگه بازم خراب شد اشکال از مموری هست و حالا اگه مموری جدید با فرمت fat 32 هم تست کردی باز اینجوری شد شاید جای کارت خوان دستگاه به مشکل خورده.
فرمت fat32ه و برای دوتا مموری دیگه هم همین مشکل رو داره
حتی امروز فرمتش هم کردم ولی باز جواب نداد
جایی مطمئن میشناسید که جای کارت خوان رو درست کنه؟

فرمت fat32ه و برای دوتا مموری دیگه هم همین مشکل رو داره
حتی امروز فرمتش هم کردم ولی باز جواب نداد
جایی مطمئن میشناسید که جای کارت خوان رو درست کنه؟

جایی سراغ ندارم ولی اگه تو شهرتون که نزدیکه تعمیرکار درستی پیدا کنی گزینه اول اینکه وگرنه تو نت سرچ کنی تعمیرکار نینتندو سوییچ یه جای مهم پیدا کنی و زنگ بزنی هماهنگ کنی بفرستی براشون.

• Like
Reactions: mqg1387
جایی سراغ ندارم ولی اگه تو شهرتون که نزدیکه تعمیرکار درستی پیدا کنی گزینه اول اینکه وگرنه تو نت سرچ کنی تعمیرکار نینتندو سوییچ یه جای مهم پیدا کنی و زنگ بزنی هماهنگ کنی بفرستی براشون.
ممنون از راهنماییتون
این مشکل واقعا خیلی یهویی ایجاد شد اصن برا خودم هم عجیبه که چرا اینطور شده،امیدوارم مشکل از همین رم ریدرش باشه

سلام علی آقا از کجا متوجه بشم که فرمت رمی که روی کنسول دارم چه فرمتی هست? بعد از کپی کردن کلیه اطلاعات از رم قبلی به رم جدید سیو بازیها و خود بازیها از دست نمیرن؟ خیلی ممنون از لطف شما

سلام علی آقا از کجا متوجه بشم که فرمت رمی که روی کنسول دارم چه فرمتی هست? بعد از کپی کردن کلیه اطلاعات از رم قبلی به رم جدید سیو بازیها و خود بازیها از دست نمیرن؟ خیلی ممنون از لطف شما

سلام داداش
سیو بازیها طوریش نمیشه و مشکلی پیش نمیاد کلا.

راه های زیادی هست یکیش خود کنسول از طریق Hekate و رفتن به تب Console Info و انتخاب microSD که باید چند ثانیه صبر کن اون پایین بهت میگه فرمت مموریت چیه و عکس زیر نگاه کن.

o154020_hekatee11.jpg

از طریق کامپیوتر که با کلیک راست کردن روی درایو مموری و انتخاب بخش properties
تو گوشی هم مموری وارد کنی دیگه باید تو تنظیمات بخش حافظه یا فایل منیجر میشه فهمید

• Like
Reactions: KAMRAN123
سلام علی جان
من بررسی کردم مشکلم رو و رسیدم به فولدر erpt_reports
این فولدر بعد هربار پاک کردنش پر میشه و تا ۱۶۰۰۰ فایل رو میسازه که همشون هم فایل های ۴/۵ کیلوبایتی هستن و همین فولدر باعث کند شدن دستگاه میشه
الان خواستم بپرسم راهی هست که این فولدر پر نشه؟
یا بعد پر شدن خودکار خالی بشه
واقعا دیگه رو مخه که هر چندوقت یکبار باید با pc پاکشون کنم

سلام علی جان
من بررسی کردم مشکلم رو و رسیدم به فولدر erpt_reports
این فولدر بعد هربار پاک کردنش پر میشه و تا ۱۶۰۰۰ فایل رو میسازه که همشون هم فایل های ۴/۵ کیلوبایتی هستن و همین فولدر باعث کند شدن دستگاه میشه
الان خواستم بپرسم راهی هست که این فولدر پر نشه؟
یا بعد پر شدن خودکار خالی بشه
واقعا دیگه رو مخه که هر چندوقت یکبار باید با pc پاکشون کنم

احتمالا فایلهای هکت یه مشکلی داره که اینجوری پر میشه و باید فایلهای هک قبلیت کامل پاک کنی و از نو همه رو بریزی و این پست توضیح دادم چه جوری اتمسفر بریزی اگه بلد نیستی و دیدی نشد دستگاه اخرین راه حل یه ریست کارخونه ای بزن شاید درست شد.

یه روشی رو آزمایش کردم و جواب داد
اینجا هم میگم شاید بدرد بقیه هم خورد
با استفاده از DBI یه فایل خالی با اسم همون فولدر ایجاد کنید دیگه فولدری ایجاد نمیشه که بخواد پر بشه

یه روشی رو آزمایش کردم و جواب داد
اینجا هم میگم شاید بدرد بقیه هم خورد
با استفاده از DBI یه فایل خالی با اسم همون فولدر ایجاد کنید دیگه فولدری ایجاد نمیشه که بخواد پر بشه
اون پوشه ریپورت ارور هست که باید ببینید مشکل از کجاست که اینقدر ارور می گیرید
پک نهایی 4IFIR بگیرید کاملا اس دی فرمت کنید از پوشه نینتندو بک اپ بگیرید که بعدا برش گردونید حتما فت 32 باشه سایز 64 هم برای فرمتش انتخاب کنید
اگر بازم مشکل دارید احتمالا مموری فیک دارید میکرو اس دی فیک در ایران بیداد می کنه حتما یکی با گارانتی اصلی بخرید
64 هم خیلی کمه براش من از 128 شروع کردم الان 1 ترا هم براش کم اومده رفتم 1.5 خریدم البته علی اقا گل گفتن کم میاری باورم نشد چون همه ی بازی ها روی پی سی می رم فقط به خاطر انحصاری هاش گرفته بودم

اون پوشه ریپورت ارور هست که باید ببینید مشکل از کجاست که اینقدر ارور می گیرید
پک نهایی 4IFIR بگیرید کاملا اس دی فرمت کنید از پوشه نینتندو بک اپ بگیرید که بعدا برش گردونید حتما فت 32 باشه سایز 64 هم برای فرمتش انتخاب کنید
اگر بازم مشکل دارید احتمالا مموری فیک دارید میکرو اس دی فیک در ایران بیداد می کنه حتما یکی با گارانتی اصلی بخرید
64 هم خیلی کمه براش من از 128 شروع کردم الان 1 ترا هم براش کم اومده رفتم 1.5 خریدم البته علی اقا گل گفتن کم میاری باورم نشد چون همه ی بازی ها روی پی سی می رم فقط به خاطر انحصاری هاش گرفته بودم
درود
مشکل مال اکانتی بود که لینک کرده بودم وقتی به نت وصل میشدم اون ارور هارو می‌داده
با رم ۲۵۶م هم همین مشکل رو داشت

درود
مشکل مال اکانتی بود که لینک کرده بودم وقتی به نت وصل میشدم اون ارور هارو می‌داده
با رم ۲۵۶م هم همین مشکل رو داشت
شما پک کامل 4IFIR بگیر این مشکلاتت حل می شه چون همه چیز یک جا داره خیلیم قابلیت داره
باید شما DNS هاتون می بستی که به نت وصل می شه داستان نشه توی این پک همه ی این چیزها هم لحاظ شده

Attachments

• 1737836776827.png
    1737836776827.png
    233.4 KB · مشاهده: 4
آخرین ویرایش:
شما پک کامل 4IFIR بگیر این مشکلاتت حل می شه چون همه چیز یک جا داره خیلیم قابلیت داره
باید شما DNS هاتون می بستی که به نت وصل می شه داستان نشه توی این پک همه ی این چیزها هم لحاظ شده
تست میکنم حتما
  • Like
Reactions: Persia Tech
سلام دوستان
بنده یه رم ۵۱۲ sandisk دارم منتهی لودینگ بازیا خیلی طولانی میشن برای همین بازی رو move میکنم رو حافظه داخلی که اذیت نشم موقع بازی
حالا سوالم اینه که مشکل از نوع فرمته یا خود مموری کنده؟
عکسشم میزارم
IMG_0024.jpeg

Attachments

• IMG_0027.jpeg
    IMG_0027.jpeg
    369.1 KB · مشاهده: 5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or