SaDrA-HhH
Loyal Member
پ.ن: دل خوشی از رابرت ایگرز از زمان Northman ندارم؛ نمیدونم اینو ببینم یا نه!![]()
![]()
از جلد استاد فراستى بيا بيرون يكم حال كن
پ.ن: دل خوشی از رابرت ایگرز از زمان Northman ندارم؛ نمیدونم اینو ببینم یا نه!![]()
![]()
بله تو نورث من یه مقدار افت داشت. اما نوسفراتو رو نمیشه ندید.فیک بوده؛ از اون جنس فیکهایی بود که میگفتن فیلم Civil War الکس گارلند 195 دقیقه هست (ولی نبود!)
‘Nosferatu’ Gets an Extended Cut For Home Release
![]()
ببین دیگه
الان فیلم خوب چی پیدا میکنی تو ژانر وحشت .
اون نورثمن بنده خدا هم چی کم داشت![]()
Nosferatu بیشتر مناسب سن 18 تا 20 سال بود به نظرمای کاش میشد بفهمیم چجوری امتیاز این فیلم از کانجیورینگ 1 بالاتره!
![]()
دی جی موویز خوب بود که اونم دیگه زده با ارز دیجیتال باید اکانت شارژ کنیم. من برگشتم رو تورنت.احیاناً اگه خواستید اکانت سایت دانلود فیلم بخرید، به هیچ وجه از "فردا دی ال" خرید نکنید.
اول؛
۲-۳روز طول میکشه اکانتتون رو فعال کنند!
(هیچ راه ارتباطیای برای پرسش و پاسخ در مورد زمان فعال سازی اکانتتون وجود نداره!)
دوم؛
بیشتر از ۹۰ درصد آرشیوشون منقضی شده. تمام لینکها از کار افتادن و شما نمیتونید حتی یک مگابایت دانلود کنید...
بهترین سایت های اشتراکی که ازشون راضی بودم . دیجی موویز، زرفیلم و سینما بوده . هم آرشیو خوبی دارن و هم خیلی سریع آپدیت میشن.احیاناً اگه خواستید اکانت سایت دانلود فیلم بخرید، به هیچ وجه از "فردا دی ال" خرید نکنید.
اول؛
۲-۳روز طول میکشه اکانتتون رو فعال کنند!
(هیچ راه ارتباطیای برای پرسش و پاسخ در مورد زمان فعال سازی اکانتتون وجود نداره!)
دوم؛
بیشتر از ۹۰ درصد آرشیوشون منقضی شده. تمام لینکها از کار افتادن و شما نمیتونید حتی یک مگابایت دانلود کنید...
آقا این انتشار bluray و خانگی فیلم ها چقدر جدیدا زود به زود میاد یادمه قدیما شیش هفت ماه طول میکشید
من از شرکت مون یدونه بلیط مجانی سینما گرفته بودم برم Nosferatu رو ببینم که همین دیشب دیدم توی سایت yts آپلود شده. بقیه فیلم های روز رو هم نگاه کردم فقط brutalist جالبه که اونم 3 ساعت و نیم هستش ادم توی سینما چیزش خشک میشه اینقدر بشینه![]()
تمام جوایز رو به املیا پرز میدن، تهشم کلی حرف مفت هم در مورد این قشر میزنند.دونالد ترامپ نامزد اسکار شد.
Oscar 2025 nominations in full announced as Ariana Grande gets first nod
تمام جوایز رو به املیا پرز میدن، تهشم کلی حرف مفت هم در مورد این قشر میزنند.
این سباستین استن میبره میگه ترامپ خر و بده![]()