آموزش جامع دانلود و نصب بازی های PS3

RezaMahdavian

Gold User
سلام به همگی دوستان
در این تاپیک آموزشی قراره دانلود و نصب بازی های PS3 رو آموزش بدم.
روش قدیمی نصب بازی های PS3 که 100 درصد کاربرا ازش استفاده میکنن، دانلود بازی ها به صورت پوشه ای یا iso هست. در واقع تمام سایت های داخلی و حتی سایت های خارجی متداول فقط این نوع بازی ها رو واسه دانلود گذاشتن و میذارن. این بازی ها از طریق نرم افزارهای واسطه مثل multiMAN و webMAN و IRISMAN و... اجرا میشن.
اومدن کنسول های جدیدتر مثل PS4 و PS5 و کوچ کاربرا به کنسول های جدید و متاسفانه نبود سایت های تخصصی و آموزشی فارسی مخصوص PS3 باعث شده که روش های جدید نصب بازی حداقل در کشور خودمون اطلاع رسانی نشه و کاربرا از همون روش های قدیمی استفاده کنن یا کنسول رو بدن بیرون تا واسشون بازی بریزن.

بنده با سرچ در سایت ها و انجمن های خارجی و همچنین دیدن ویدئوهای آموزشی متعدد در یوتیوب میخوام بهترین و اصولی ترین روش دانلود و نصب بازی PS3 رو به شما آموزش بدم.
در این روش ما فایل PKG بازی PS3 که در استور پلی استیشن PSN قرار داره رو دانلود و نصب میکنیم. سپس با نصب فایل لیسانس، بازی رو اجرا میکنیم. بازی به طور مستقیم روی داشبورد کنسول نصب میشه و ما به هیچ نرم افزار واسطه ای مثل multiMAN و webMAN و IRISMAN و... نیاز نداریم. در واقع مثل این میمونه که شما بازی رو از استور سونی خریداری کردین. کاملاً اُرجینال با قابلیت نصب آپدیت ها و DLC ها به طور مستقیم.

دو تا سایت برای دانلود نسخه PSN بازی های PS3 معرفی میکنم که به دلخواه میتونین از هر کدوم که دوست داشتین بازی مورد نظر رو دانلود کنین.

سایت اول برای دانلود نسخه PSN بازی های PS3

سایت myrient.erista:

https://myrient.erista.me/files/No-Intro/Sony - PlayStation 3 (PSN) (Content)/

بعد از ورود به سایت myrient.erista میشه از طریق نوار جستجو اسم بازی رو سرچ کرد و یا اینکه از طریق لیست بازی ها دنبال بازی مورد نظر گشت.

psn dl 2 1.jpg

برای مثال من بازی Call of Duty Modern Warfare 2 رو سرچ میکنم. میبینین که نتیجه جستجو نمایش داده میشه. نسخه USA و نسخه اروپا و نسخه فرانسه و همینطور DLC های بازی.
پیشنهاد من اینه که نسخه USA بازی دانلود شه. داخل اسکرین شات زیر مشخص کردم:
psn dl 2.jpg

یه فایل Zip دانلود میشه که شامل دو فایله. فایل PKG بازی و فایل rap کم حجم که لیسانس بازیه.

سایت دوم برای دانلود نسخه PSN بازی های PS3

سایت nopaystation:
NoPayStation v3

این سایت سرچ دقیق تری داره. من بازی Burnout Paradise رو سرچ کردم. نسخه PS3 رو تیک زدم. فقط گزینه Games و منطقه رو هم روی US گذاشتم.

فقط نسخه USA بازی رو بالا آورد:

psn dl 3.jpg

حالا وارد لینک بازی میشیم و طبق اسکرین شات زیر میتونین فایل PKG بازی و لیسانس rap رو دانلود کنین:

psn dl 4.png

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آموزش نصب بازی:

فایل پرحجم PKG بازی باید داخل یه فلش با فرمت NTFS کپی بشه. ابتدا فلش رو به کامپیوتر وصل میکنیم و به صورت NTFS فرمت میکنیم. حالا هر دو فایل PKG بازی و فایل rap لیسانس رو به فلش انتقال میدیم.
حالا باید از طریق نرم افزار IRISMAN فایل پکیج بازی رو به کنسول انقال بدیم. نرم افزار IRISMAN رو از لینک زیر دانلود کرده و روی کنسول نصبش میکنیم:

لینک دانلود نرم افزار IRISMAN:
IRISMAN v4.91.2 by various - PS3 Brewology - PS3 PSP WII XBOX - Homebrew News, Saved Games, Downloads, and More!

نرم افزار IRISMAN رو اجرا میکنیم.
بعد از اینکه اجرا شد یه بار کلید Start دسته بازی رو میزنیم تا منوی IRISMAN باز شه. گزینه Tools رو میزنیم:

psn dl 5.jpg

در مرحله بعد گزینه File Manager رو انتخاب میکنیم:

psn dl 6.jpg

در لیست درایوها، درایو آخر مربوط به فلش NTFS ماست:

psn dl 7.jpg

روش اول برای انتقال PKG به هارد کنسول توسط IRISMAN:
محیط IRISMAN از دو پنجره تشکیل شده. شما میتونین برای مثال در سمت چپ مبدا و در سمت راست مقصد انتقال فایل رو مشخص کنین. اگه در سمت راست هیچ پوشه یا درایوی رو باز یا انتخاب نکنین و در سمت چپ فایل PKG رو با زدن کلید ضربدر باز کنین، نرم افزار IRISMAN به طور مستقیم فایل PKG شما رو به بخش PlaySttion Network Content حافظه کنسول انتقال میده.

در این حالت برای دسترسی و نصب PKG باید مثل اسکرین شات زیر ابتدا وارد بخش Package Manager داشبورد کنسول بشیم:

psn dl 9.jpg

و سپس بخش PlayStation Network Content رو باز میکنیم تا PKG برای نصب بالا بیاد:

psn dl 10.jpg

روش دوم برای انتقال PKG به هارد کنسول توسط IRISMAN:
با اینکه روش اول راحت تر به نظر میرسه ولی من از روش دوم برای انتقال فایل PKG استفاده میکنم. چون کاربر بهتره انتقال فایل به پوشه های دلخواه رو به صورت دستی یاد بگیره.
برای شروع در سمت راست فایل منجر ابتدا وارد پوشه packages میشیم و در سمت چپ فایل منجر، فلش NTFS خودمونو باز میکنیم و روی فایل PKG یه بار ضربدر میزنیم. در این مرحله IRISMAN فایل رو به پوشه ای که شما در سمت راست واردش شدین انتقال میده:

psn dl 8.jpg

در این حالت برای دسترسی و نصب فایل PKG ابتدا باید وارد بخش Package Manager داشبورد کنسول بشیم:

psn dl 9.jpg

سپس وارد بخش Install Pckage Files میشیم:

psn dl 11.jpg

حالا وارد بخش PS3 System Storage میشیم. فایل PKG شناسایی شده و میشه نصبش کرد:

psn dl 12.jpg

پس از پایان نصب، بازی به صفحه اصلی داشبورد کنسول اضافه میشه.
(با زدن کلید مربع دسته بازی میشه حالت نمایش داشبورد رو عوض کرد. پیشنهادم اینه که روی حالتی بذارین که بازی ها پوشه بندی بشن. یعنی پوشه PlayStation 3 برای بازی های PS3. همچنین در این حالت برای بازی های PS1 و PS2 هم پوشه اختصاصی ساخته میشه)
در این مرحله اگه بازی رو اجرا کنیم بازی خطا میده که به لیسانس بازی نیازه و بازی باید خریداری بشه. ما باید فایل کم حجم rap که لیسانس بازیه رو در حافظه کنسول کپی کنیم. این فایل باید در پوشه exdata که در روت اصلی هارد کنسول قرار داره کپی بشه.
(اگه پوشه exdata وجود نداشت خودتون بسازین)

psn dl 16.jpg

اکتیو کنسول برای اجرای بازی های PSN:

نکته مهم بعدی اینه که برای اینکه فایل لیسانس rap تایید بشه شما باید یک بار کنسول رو به صورت آفلاین اکتیو کنین که این کار توسط نرم افزار Apollo Save Tool انجام میشه. در واقع با انجام اینکار اکانت شما برای اجرای بازی های PSN فعال سازی میشه. فقط یک بار نیازه اینکار انجام بشه.

برای اکتیو کنسول ابتدا از طریق لینک زیر نرم افزار Apollo Save Tool رو دانلود کرده و روی کنسول نصبش کنین:
Apollo Save Tool v2.0.2

(قبل از اینکه نرم افزار رو اجرا کنین حتماً کنسول آفلاین باشه و به نت وصل نباشه)

نرم افزار Apollo Save Tool رو اجرا میکنیم و وارد بخش User Tools میشیم:

psn dl 19.jpg

حالا گزینه Activate PS3 Account رو میزنیم:

psn dl 20.jpg

صبر میکنیم تا مراحل اکتیو انجام بشه. هر پیغام یا پنجره ای باز شد فقط باید تایید کنیم. نیازی نیست چیزی رو ویرایش کنیم. در پایان پیغام Account successfully activated نمایش داده میشه:

psn dl 21.jpg

کنسول رو یه بار خاموش روشن میکنیم. و حالا کنسول برای اجرای بازی های ارجینال PSN اکتیو شده. دیگه نیازی به Apollo Save Tool نیست و میشه حذفش کرد. حالا کنسول شما برای اجرای بازی های لیسانس دار PSN اکتیو شده. بازی های PS2 هم لیسانس دار هستن و با اینکار بازی های PS2 هم اجرا میشن.

آموزش نصب و اجرای بازی های PS1 و PSP و PS2 در پست اول تاپیک زیر:

پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دانلود نسخه OFW بازی های PS3:
بعضی از بازی ها که تعدادشون انگشت شماره در استور PSN نیستن یا فقط نسخه دمو در PSN قرار گرفنه.
برای اینکه ما بتونیم این بازی هارو مثل بازی های PSN روی داشبورد نصب کنیم باید نسخه OFW این بازی ها رو دانلود کنیم.
یه سایت عالی معرفی می‌کنم که بازی های PS3 رو به صورت پکیج OFW لیسانس شده قرار داده. نسخه OFW همانند بازی های PSN به طور مستقیم روی صفحه اصلی داشبورد کنسول نصب میشن. یعنی برای اجرای بازی ها به مولتی من و وب من و... نیازی نیست.

لینک سایت:
Gutamps Official

در حال تکمیل...

آخرین ویرایش:
اتصال کنسول به اینترنت:

بسیاری از کاربرا فکر میکنن که با اتصال کنسول به اینترنت ممکنه کنسول بن بشه یا مشکل خاصی پیش بیاد.
چنین چیزی صحت نداره. شما میتونین 24 ساعته از طریق کنسول به اینترنت متصل باشین. هیچ اتفاقی هم نمیفته.
در واقع داستان بن شدن برای کنسول هاییه که به اکانت پلی استیشن PSN متصل شدن. یعنی شما اگه یه حساب پلی استیشن بسازین و در بخش PlayStation Network با حسابتون به شبکه پلی استیشن سونی Sign in شین، در این حالت سونی حساب کاربری شمارو چک میکنه و با توجه به بازی های غیرقانونی که نصب کردین ممکنه کنسول مسدود شه.
از اونجایی که 100 درصد کنسول های ما به حساب پلی استیشن متصل نیستن میشه با خیال راحت به اینترنت متصل شد.
با اینحال اگه کنسول دسته دو خریدین و شک دارین میتونین از طریق داشبورد کنسول و بخش PlayStation Netwok این موضوع رو چک کنین. ممکنه یکی از سر کنجکاوی واسه خودش حساب پلی استیشن ساخته باشه و Sign In کرده باشه. البته شنیدم دیگه سونی PS3 رو بن نمیکنه ولی بازم ریسکه و بهتره وارد حساب پلی استیشن نشیم.

طبق اسکرین شات زیر میشه متوجه شد که این کنسول به هیچ حساب آنلاینی Sign In نشده:

psn dl 15.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

آپدیت بازی های PS3 به صورت مستقیم از طریق کنسول:

از مزایای اتصال کنسول به اینترنت اینه که شما میتونین به راحتی بازی هایی که نصب کردین رو آپدیت کنین. آپدیت بازی ها بسیار حیاتیه و مشکلات و باگ های بازی برطرف میشه.

اگه کنسول به اینترنت متصل باشه با اجرای بازی به طور اتوماتیک پیغام میده که آپدیت در دسترسه و دانلود و نصب میکنه.
با اینحال بهتره به طور دستی چک آپدیت بشه. بازی رو انتخاب میکنیم و با زدن کلید مثلث منوی داشبورد باز میشه. با زدن گزینه Check for Update میشه چک کرد که برای بازی آپدیت اومده یا نه. در صورتی که آپدیتی در دسترس باشه به طور اتوماتیک دانلود و نصب میشه:

psn dl 13.jpg

دانلود فایل آپدیت بازی ها و نصب دستی: (آموزش برای کاربران حرفه ای)

بعضی مواقع که حجم آپدیت زیاده ممکنه آپدیت از طریق کنسول سخت باشه. یا از همه مهمتر شاید ما بخوایم فایل آپدیت رو در آرشیو خودمون نگه داریم.
برای دانلود ما باید وارد سایت زیر بشیم:
PS3 Games Updates

در قسمت سرچ ما باید Title ID بازی رو وارد کنیم. چون هر بازی با توجه به منطقه ش دارای Title ID متفاوتیه و ما باید Title ID بازی ای که داریم رو سرچ کنیم.
سریع ترین روش برای بدست آوردن Title ID اسم فایل rap بازیه.
این بخش که در اسکرین شات زیر مشخص کردم Title ID بازیه و همه فایل های rap به همین شکلن: (طبق اسکرین شات میبینین که من در آرشیو خودم بازی های PSN رو پوشه بندی کردم و این پوشه شامل فایل PKG بازی، فایل rap، فایل های آپدیت و همچین فایل DLC میشه)

psn dl 17.jpg

مثلا من Title ID بازی GTA V خودمو سرچ میکنم و همه آپدیت ها بالا میان. بازی GTA V از محدود بازی هاییه که آپدیت های بسیار زیادی داره و سایر بازی ها معمولاً اینجور نیستن.
ما باید به ترتیب از اولین تا آخرین آپدیت یعنی از ورژن 1.06 تا 1.27 رو دانلود کرده و از طریق پکیج منجر به ترتیب نصب کنیم:

psn dl 18.jpg

آخرین ویرایش:
سلام به همگی دوستان
در این تاپیک آموزشی قراره دانلود و نصب بازی های PS3 رو آموزش بدم.
روش قدیمی نصب بازی های PS3 که 100 درصد کاربرا ازش استفاده میکنن، دانلود بازی ها به صورت پوشه ای یا iso هست. در واقع تمام سایت های داخلی و حتی سایت های خارجی متداول فقط این نوع بازی ها رو واسه دانلود گذاشتن و میذارن. این بازی ها از طریق نرم افزارهای واسطه مثل multiMAN و webMAN و IRISMAN و... اجرا میشن.
اومدن کنسول های جدیدتر مثل PS4 و PS5 و کوچ کاربرا به کنسول های جدید و متاسفانه نبود سایت های تخصصی و آموزشی فارسی مخصوص PS3 باعث شده که روش های جدید نصب بازی حداقل در کشور خودمون اطلاع رسانی نشه و کاربرا از همون روش های قدیمی استفاده کنن یا کنسول رو بدن بیرون تا واسشون بازی بریزن.

بنده با سرچ در سایت ها و انجمن های خارجی و همچنین دیدن ویدئوهای آموزشی متعدد در یوتیوب میخوام بهترین و اصولی ترین روش دانلود و نصب بازی PS3 رو به شما آموزش بدم.
در این روش ما فایل PKG بازی PS3 که در استور پلی استیشن PSN قرار داره رو دانلود و نصب میکنیم. سپس با نصب فایل لیسانس، بازی رو اجرا میکنیم. بازی به طور مستقیم روی داشبورد کنسول نصب میشه و ما به هیچ نرم افزار واسطه ای مثل multiMAN و webMAN و IRISMAN و... نیاز نداریم. در واقع مثل این میمونه که شما بازی رو از استور سونی خریداری کردین. کاملاً اُرجینال با قابلیت نصب آپدیت ها و DLC ها به طور مستقیم.

دو تا سایت برای دانلود نسخه PSN بازی های PS3 معرفی میکنم که به دلخواه میتونین از هر کدوم که دوست داشتین بازی مورد نظر رو دانلود کنین.

سایت اول برای دانلود نسخه PSN بازی های PS3

سایت myrient.erista:

https://myrient.erista.me/files/No-Intro/Sony - PlayStation 3 (PSN) (Content)/

بعد از ورود به سایت myrient.erista میشه از طریق نوار جستجو اسم بازی رو سرچ کرد و یا اینکه از طریق لیست بازی ها دنبال بازی مورد نظر گشت.

View attachment 364656

برای مثال من بازی Call of Duty Modern Warfare 2 رو سرچ میکنم. میبینین که نتیجه جستجو نمایش داده میشه. نسخه USA و نسخه اروپا و نسخه فرانسه و همینطور DLC های بازی.
پیشنهاد من اینه که نسخه USA بازی دانلود شه. داخل اسکرین شات زیر مشخص کردم:
View attachment 364657

یه فایل Zip دانلود میشه که شامل دو فایله. فایل PKG بازی و فایل rap کم حجم که لیسانس بازیه.

سایت دوم برای دانلود نسخه PSN بازی های PS3

سایت nopaystation:
NoPayStation v3

این سایت سرچ دقیق تری داره. من بازی Burnout Paradise رو سرچ کردم. نسخه PS3 رو تیک زدم. فقط گزینه Games و منطقه رو هم روی US گذاشتم.

فقط بازی رو بالا آورد. دقیقاً نسخه US و DLC ها رو هم نیاورد:

View attachment 364658

حالا وارد لینک بازی میشیم و طبق اسکرین شات زیر میتونین فایل PKG بازی و لیسانس rap رو دانلود کنین:

View attachment 364659

آموزش نصب بازی:

فایل پرحجم PKG بازی باید داخل یه فلش با فرمت NTFS کپی بشه. ابتدا فلش رو به کامپیوتر وصل میکنیم و به صورت NTFS فرمت میکنیم. حالا فایل PKG بازی رو به فلش انتقال میدیم.
حالا باید از طریق فایل منجر نرم افزار IRISMAN فایل پکیج بازی رو به کنسول انقال بدیم. نرم افزار IRISMAN رو از لینک زیر دانلود کرده و روی کنسول نصبش میکنیم:

لینک دانلود نرم افزار IRISMAN:
IRISMAN v4.91.2 by various - PS3 Brewology - PS3 PSP WII XBOX - Homebrew News, Saved Games, Downloads, and More!

نرم افزار IRISMAN رو اجرا میکنیم.
بعد از اینکه اجرا شد یه بار کلید Start دسته بازی رو میزنیم تا منوی IRISMAN باز شه. گزینه Tools رو میزنیم:

View attachment 364684

در مرحله بعد گزینه File Manager رو انتخاب میکنیم:

View attachment 364685

در لیست درایوها، درایو آخر مربوط به فلش NTFS ماست:

View attachment 364689

وارد فلش NTFS میشیم و فایل PKG که دانلود کردیم رو به پوشه Packages که در روت اصلی هارد کنسول قرار داره انتقال میدیم.

View attachment 364690

بعد از اینکه فایل PKG بازی رو به پوشه Packages انتقال دادیم، وارد داشبورد کنسول شده و وارد بخش Install Package Files میشیم. حالا بخش PS3 System storage رو باز میکنیم. فایل PKG شناسایی میشه و میزنیم تا نصب شه.
پس از پایان نصب، بازی به صفحه اصلی داشبورد کنسول اضافه میشه.
(با زدن کلید مربع دسته بازی میشه حالت نمایش داشبورد رو عوض کرد. پیشنهادم اینه که روی حالتی بذارین که بازی ها پوشه بندی بشن. یعنی پوشه PlayStation 3 برای بازی های PS3)
در این مرحله اگه بازی رو اجرا کنیم بازی خطا میده که به لیسانس بازی نیازی و بازی باید خریداری بشه. ما باید فایل rap که لیسانس بازیه رو در حافظه کنسول کپی کنیم. این فایل باید در پوشه exdata که در روت اصلی هارد کنسول قرار داره کپی بشه.
(اگه پوشه exdata وجود نداشت خودتون بسازین)

نکته مهم بعدی اینه که برای اینکه فایل لیسانس rap تایید بشه شما باید یک بار کنسول رو به صورت آفلاین اکتیو کنین که این کار توسط نرم افزار Apollo Save Tool انجام میشه. در واقع با انجام اینکار اکانت شما برای اجرای بازی های PSN فعال سازی میشه.

برای اکتیو کنسول ابتدا از طریق لینک زیر نرم افزار Apollo Save Tool رو دانلود کنین و روی کنسول نصبش کنین:
Apollo Save Tool v2.0.2

(قبل از اینکه نرم افزار رو اجرا کنین حتماً کنسول آفلاین باشه و به نت وصل نباشه)
حالا نرم افزار Apollo Save Tool رو اجرا میکنیم و وارد بخش User Tools میشیم. حالا گزینه Activate PS3 Account رو میزنیم. صبر میکنیم تا مراحل اکتیو انجام بشه. هر پیغام یا پنجره ای باز شد فقط باید تایید کنیم. نیازی نیست چیزی رو ویرایش کنیم. در پایان پیغام Account successfully activated نمایش داده میشه. کنسول رو یه بار خاموش روشن میکنیم. و حالا کنسول برای اجرای بازی های ارجینال PSN اکتیو شده. دیگه نیازی به Apollo Save Tool نیست و میشه حذفش کرد. هر بازی ای نصب کنین و فایل لیسانسشو کپی کنین بدون هیچ مشکلی اجرا میشه. حتی بازی های PS2.

دانلود نسخه OFW بازی های PS3:
بعضی از بازی ها که تعدادشون انگشت شماره در استور PSN نیستن یا فقط نسخه دمو در PSN قرار گرفنه.
برای اینکه ما بتونیم این بازی هارو مثل بازی های PSN روی داشبورد نصب کنیم باید نسخه OFW این بازی ها رو دانلود کنیم.
یه سایت عالی معرفی می‌کنم که بازی های PS3 رو به صورت پکیج OFW لیسانس شده قرار داده. نسخه OFW همانند بازی های PSN به طور مستقیم روی صفحه اصلی داشبورد کنسول نصب میشن. یعنی برای اجرای بازی ها به مولتی من و وب من و... نیازی نیست.

لینک سایت:
Gutamps Official

در حال تکمیل...
خسته نباشید،دستت درد نکنه برا این همه زحمتی که کشیدی من هنوز بازیهای ps3 را بازی میکنم،قطعا خیلی های دیگم هستن،منطزر کامنتا واموشاتون هستم،موفق باشید👍

خسته نباشید،دستت درد نکنه برا این همه زحمتی که کشیدی من هنوز بازیهای ps3 را بازی میکنم،قطعا خیلی های دیگم هستن،منطزر کامنتا واموشاتون هستم،موفق باشید👍

سلام
سلامت باشی
نظر شخصیم اینه که در حال حاضر PS3 بهترین و کم هزینه ترین کنسوله.
- مجموعه عظیم و متنوعی از بازی های نسل 7. برخلاف نسل 9 که همش شده تکرار و رمیک و ریمستر!
- بازی های انحصاری فوق العاده PS3 که فقط برای همین کنسول در دسترسه. هنوز خبری از اجرای بازی های PS3 روی کنسول های PS4 و PS5 نیست.
- این کنسول به بهترین شکل بازی های PS1 و PS2 رو اجرا میکنه. خیلی راحت تر از PS4 و PS5.
- با نصب نرم افزار RetroArch میشه به مجموعه عظیمی از بازی های retro کنسول های سگا و نیتنتدو و آتاری و... دسترسی داشت.
- یه DVD و Bluray پلیر فوق العاده. همچنین با نصب نرم افزار Movian میشه فرمت های صوتی و تصویری و عکس رو به راحتی باز کرد.
- کنسول PS3 به طور کامل هک شده و بدون دردسر میشه واسش با روش های مختلف بازی دانلود کرد. بدون هیچ هزینه ای. برخلاف PS4 و PS5 که هم هک پردردسری دارن و هم هزینه زیاد برای نصب بازی.
کنسول PS3 واسه ما دهه شصتی ها که با کنسول های قدیمی مثل PS1 و PS2 و سگا و نینتندو خیلی خاطره داریم بهترینه.

آخرین ویرایش:
سلام
سلامت باشی
نظر شخصیم اینه که در حال حاضر PS3 بهترین و کم هزینه ترین کنسوله.
- مجموعه عظیم و متنوعی از بازی های نسل 7. برخلاف نسل 9 که همش شده تکرار و رمیک و ریمستر!
- بازی های انحصاری فوق العاده PS3 که فقط برای همین کنسول در دسترسه. هنوز خبری از اجرای بازی های PS3 روی کنسول های PS4 و PS5 نیست.
- این کنسول به بهترین شکل بازی های PS1 و PS2 رو اجرا میکنه. خیلی راحت تر از PS4 و PS5.
- با نصب نرم افزار RetroArch میشه به مجموعه عظیمی از بازی های retro کنسول های سگا و نیتنتدو و آتاری و... دسترسی داشت.
- یه DVD و Bluray پلیر فوق العاده. همچنین با نصب نرم افزار Movian میشه فرمت های صوتی و تصویری و عکس رو به راحتی باز کرد.
- کنسول PS3 به طور کامل هک شده و بدون دردسر میشه واسش با روش های مختلف بازی دانلود کرد. بدون هیچ هزینه ای. برخلاف PS4 و PS5 که هم هک پردردسری دارن و هم هزینه زیاد برای نصب بازی.
کنسول PS3 واسه ما دهه شصتی ها که با کنسول های قدیمی مثل PS1 و PS2 و سگا و نینتندو خیلی خاطره داریم بهترینه.
بله موافقم،بازیاشم خیلی زیبا هستند و تاریخ مصرفشان هنوز نگذشته تازه اگه پلی فایوم اجرا کنه احتیاج به دیتا اورجینال بازی داره البته من دهه هفتادیم ولی نظرم با شما یکیه الان من دارم از روشه شما استفاده میکنم منتظر آموزش‌های بعدی شما هستم موفق باشید👍

آقا دمت گرم و خسته نباشی، باید بعد چند سال کنسول رو دوباره در بیارم از انباری
چند تا سوال از دوستان
1- کنسول من SuperSlim هست و آخرین بار 7 8 سال پیش از یک روش BackUp Restore بازی های مورد نظر روش نصب شد، که همانند بازی های ارجینال اجرا میشه (مثل دیسک های ارجینال که دارم) هیچ نرم افزار اضافه ای تا جایی که یادم میاد نداره، فریمور هم قدیمی تر از 4.9 هست مطمئنن، الان باید با استفاده از روش HEN من کاری انجام بدم ؟
2- میشه این بازی ها رو کنار همون های قبلی که دارم نصب بشه ؟ یا چه ابزار هایی لازم هست نصب بشه ؟ باید هر دفعه که کنسول روشن میشه کاری کنم ، یا مثل الان که هست نیاز به کاری نداره ؟
3- دسته های بازی یه مشکلاتی برای من داره، فکر کنم هم باتریش خراب شده و هم برخی کلید ها کار نمی کنه، راه حلی براش وجود داره ؟

Love Console
بازی Dead or Alive 1 که برای PS1 اومده و میتونی به راحتی نسخه PS1 رو دانلود کنی و تبدیلش کنین به PKG و روی PS3 نصبش کنی.
لینک نسخه PS1:
https://myrient.erista.me/files/Redump/Sony - PlayStation/Dead or Alive (USA).zip

بازی Dead or Alive 2 فقط برای PS2 اومده. سونی نسخه PSN بازی Dead or Alive 2 رو واسه PS3 با برچسب PS2 Classics منتشر کرده و میتونی از لینک زیر دانلود کنی:
https://myrient.erista.me/files/No-Intro/Sony - PlayStation 3 (PSN) (Content)/Dead or Alive 2 - Hardcore (USA) (PS2 Classics).zip

نسخه سوم و چهارم Dead or Alive فقط برای ایکس باکس اومده!!!!!!

نسخه پنجم برای PS3 اومده که از لینک زیر قابل دانلوده:
Dead Or Alive 5 Last Round
https://myrient.erista.me/files/No-...tent)/Dead or Alive 5 Last Round (Europe).zip

آخرین ویرایش:
آقا دمت گرم و خسته نباشی، باید بعد چند سال کنسول رو دوباره در بیارم از انباری
چند تا سوال از دوستان
1- کنسول من SuperSlim هست و آخرین بار 7 8 سال پیش از یک روش BackUp Restore بازی های مورد نظر روش نصب شد، که همانند بازی های ارجینال اجرا میشه (مثل دیسک های ارجینال که دارم) هیچ نرم افزار اضافه ای تا جایی که یادم میاد نداره، فریمور هم قدیمی تر از 4.9 هست مطمئنن، الان باید با استفاده از روش HEN من کاری انجام بدم ؟
2- میشه این بازی ها رو کنار همون های قبلی که دارم نصب بشه ؟ یا چه ابزار هایی لازم هست نصب بشه ؟ باید هر دفعه که کنسول روشن میشه کاری کنم ، یا مثل الان که هست نیاز به کاری نداره ؟
3- دسته های بازی یه مشکلاتی برای من داره، فکر کنم هم باتریش خراب شده و هم برخی کلید ها کار نمی کنه، راه حلی براش وجود داره ؟
سلام داداش
منم مثل شما سوپراسلیم دارم
من خودم چند ماهه ps3 سوپراسلیم اومده دستم و اینکه چند سال پیش هک ps3 چطور بود اطلاع ندارم. باید از کاربرای باتجربه تر بپرسی.
تا جایی که اطلاع دارم سوپراسلیم فقط با روش Hen هک شده. سایر کنسول های ps3 با روش cfw هک میشن که فول هکه. روش hen به این شکله که هر بار کنسولو روشن کنی باید یه بار وارد نرم افزار hen بشی و تموم. خیلی خیلی ساده ست.
ابزار و نرم افزارهای آموزش این تاپیک که مشخصه.
بهتره فریمور کنسولت رو آپدیت کنی. فریمور قدیمی یه سری بازی ها جواب نمیدن. اگه Hen نصبه باید Hen رو هم هک آپدیت کنی. آخرین ورژن فریمور: 4.91 جدیدترین ورژن Hen: ورژن 3.3.0
برای آپدیت فریمور و Hen باید اول ببینی وضعیت هک کنسولت چطوره.
بازی هایی که الان از طریق BackUp Restore نصب کردی نمیدونم داستان نصبش چطوره ولی بازی های اصلی psn رو میشه در کنار بازی های مولتی من و وب من نصب کرد. هر چند اگه تکراری قراره نصب کنی بهتره خب قبلی پاک شه. نسخه psn خیلی بهتره.
در مورد دسته با این شرایط دسته نو بخری خیلی بهتره. یا اگه دسته ت اصلیه و ارزششو داره میتونی بدی بیرون تعمیر کنن

آخرین ویرایش:
Love Console
بازی Dead or Alive 1 که برای PS1 اومده و میتونی به راحتی نسخه PS1 رو دانلود کنی و تبدیلش کنین به PKG و روی PS3 نصبش کنی.
لینک نسخه PS1:
https://myrient.erista.me/files/Redump/Sony - PlayStation/Dead or Alive (USA).zip

بازی Dead or Alive 2 فقط برای PS2 اومده. سونی نسخه PSN بازی Dead or Alive 2 رو واسه PS3 با برچسب PS2 Classics منتشر کرده و میتونی از لینک زیر دانلود کنی:
https://myrient.erista.me/files/No-Intro/Sony - PlayStation 3 (PSN) (Content)/Dead or Alive 2 - Hardcore (USA) (PS2 Classics).zip

نسخه سوم و چهارم Dead or Alive فقط برای ایکس باکس اومده!!!!!!

نسخه پنجم برای PS3 اومده که از لینک زیر قابل دانلوده:
Dead or Alive 5 Ultimate: Core Fighters
https://myrient.erista.me/files/No-Intro/Sony - PlayStation 3 (PSN) (Content)/Dead or Alive 5 Ultimate - Core Fighters (USA).zip
دم شما گرم

• Like
Reactions: RezaMahdavian
سلام داداش
منم مثل شما سوپراسلیم دارم
من خودم چند ماهه ps3 سوپراسلیم اومده دستم و اینکه چند سال پیش هک ps3 چطور بود اطلاع ندارم. باید از کاربرای باتجربه تر بپرسی.
تا جایی که اطلاع دارم سوپراسلیم فقط با روش Hen هک شده. سایر کنسول های ps3 با روش cfw هک میشن که فول هکه. روش hen به این شکله که هر بار کنسولو روشن کنی باید یه بار وارد نرم افزار hen بشی و تموم. خیلی خیلی ساده ست.
ابزار و نرم افزارهای آموزش این تاپیک که مشخصه.
بهتره فریمور کنسولت رو آپدیت کنی. فریمور قدیمی یه سری بازی ها جواب نمیدن. اگه Hen نصبه باید Hen رو هم هک آپدیت کنی. آخرین ورژن فریمور: 4.91 جدیدترین ورژن Hen: ورژن 3.3.0
برای آپدیت فریمور و Hen باید اول ببینی وضعیت هک کنسولت چطوره.
بازی هایی که الان از طریق BackUp Restore نصب کردی نمیدونم داستان نصبش چطوره ولی بازی های اصلی psn رو میشه در کنار بازی های مولتی من و وب من نصب کرد. هر چند اگه تکراری قراره نصب کنی بهتره خب قبلی پاک شه. نسخه psn خیلی بهتره.
در مورد دسته با این شرایط دسته نو بخری خیلی بهتره. یا اگه دسته ت اصلیه و ارزششو داره میتونی بدی بیرون تعمیر کنن

دو تا دسته رو دیروز باز کردم و با یکم تمیز کاری و فوم اضافه درست شد، دستگاه خیلی نو و تمیز هست، قرمز رنگ پک Killzone هست

یک روش برای ورژن های 4.7 اومده بوده که از سیستم Backup میگرفتی و داخل Backup بازی رو اضافه می کردی با ید نرم افزار، بعد روی PS3 دو باره Restore میکردی
این برای OFW جواب می داد و بازی مثل ارجینال کار می کرد. سختی روش اینه که باید برای جابه جایی یک هار ظرفیت بالا و سیستم هم فضای خالی زیاد داشته باشه
این رو بعد یه مدت Sony با آپدیت فریمور جلوش رو بست. یعنی احتمالا آپدیت کنی این روش دیگه جواب نمیده، در اصل این روش یه جورایی هک نیست که همه بازی رو بتونی اجرا کنی، باید دونه دونه اضافه کنی.

اون زمان این روش Hen نبود یا من نمی دونستم. بهترین مزیتش به نظر من اینه که میشه با FTP یا کپی کردن ساده بازی رو انتقال داد.
حالا ویژگی های دیگه که به کنسولت میده رو نمی دونم.

من با ورژن 4.7 بازی نبوده که نتونم اجرا کنم تا 7 8 سال پیش (البته بیشتر Disk رو دارم) ، بعید می دونم بازی جدید هم اومده باشه

بیشتر برای بازی های مناسب کودکان و حانوادگی می خوام دوباره راهش بندازم
البته لیستی از این بازی ها فعلن ندارم

سلام مجد
من یه جاش مشکلی دارم نمی دونم اینجا باید مطرح کنم یا نه
کنسول من ps3 سوپر اسلیمه و کپی خوره hen هستش ورژن کنسول 4.84 هست نمی خوام کنسول اپدیت کنم و دوباره کپی خور کنم چون تو هاردش بازی هست
مشکل من اینه که من بازی رو با فرمت pkg نصب میکنم مثلا بازی گاد اف وار اسپارتا موقع ارور لایسنس .من تو پوشه exdata چایگذاری میتونم و توسط برنامه ای که برای اکتیو معرفی کردید مراحل میرم جلو اکتیو هم میکنم کنسول هم افلاینه .اکتیو میزنه برنامه و کنسول ریستارت میکنم و بازم خطای لایسنس رو میده باید بنظرتون چیکار کنم ؟؟

• Like
Reactions: RezaMahdavian
سلام
آموزش عالی
تو این تاریخ فکر نمیکردم کسی باشه که آموزش این کنسول بزاره
فقط خواستم تشکر کنم خیلی زحمت کشیدی
خواهش میکنم. بازم آموزش های خوب میذارم

سلام مجد
من یه جاش مشکلی دارم نمی دونم اینجا باید مطرح کنم یا نه
کنسول من ps3 سوپر اسلیمه و کپی خوره hen هستش ورژن کنسول 4.84 هست نمی خوام کنسول اپدیت کنم و دوباره کپی خور کنم چون تو هاردش بازی هست
مشکل من اینه که من بازی رو با فرمت pkg نصب میکنم مثلا بازی گاد اف وار اسپارتا موقع ارور لایسنس .من تو پوشه exdata چایگذاری میتونم و توسط برنامه ای که برای اکتیو معرفی کردید مراحل میرم جلو اکتیو هم میکنم کنسول هم افلاینه .اکتیو میزنه برنامه و کنسول ریستارت میکنم و بازم خطای لایسنس رو میده باید بنظرتون چیکار کنم ؟؟

شما اگه با Apollo Save Tool اکتیو رو درست انجام داده باشی اگه دوباره مراحلشو بری پیغام میده که شما قبلاً اکتیو کردی. وارد Apollo Save Tool شو و دوباره همون مسیرو برو ببین چه پیغامی میده.
یه عکس از فایل rap بازیت که دانلود کردی بفرست واسم
یه عکس هم از پوشه های هارد کنسولت و همچنین محتویات پوشه exdata بفرست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or