Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
رو چه پلتفرمی هستی ؟
تو تنظیمات گزینه کراس ریجن رو perfrom و گزینه سند سامن روی enable چک کن هست یا نه
Ps5
اره درسته همه تنظیماتش ولی بازم نه کسی امضای منو میبینه نه من امضای بقیرو

• Sad
Reactions: KinG-ScorpioN
Ps5
اره درسته همه تنظیماتش ولی بازم نه کسی امضای منو میبینه نه من امضای بقیرو
بستگی به لول و اون منطقه ای که هستی هم داره بعضی جاهاش کویره کلا پشه پر نمیزنه بیاد کمک آدم مثه اون منطقه دم در باس ماگ بود موگ بود.... البته الانم پلیراش خیلی کمتر شدن
منم تازه شروع کرده بودم زیاد برام سامن نمیومد یکی از بچه ها هیمنجا میومد کمکم باس میزد منم از دور تشویق میکردم :D
بعد که نیوگیم پلاس رفتم دیگه خیلی راحت اکثر جاها سامن میومد برام

بعد دوـسه سال غیبت از ویدیو گیم و بازگشت و شروع با تجربه بازی های نظیر lie's of pو God of War Ragnarok و هورایزون و... بالاخره نوبتی هم که باشه نوبت تجربه این بازی رسید و تا الان حدود ۳۰ـ۴۰ ساعتی بازی کردم و واقعا نمیدونم چطور وصفش کنم.
وقتی بیرونی و درگیر کار های مهمت و همون لحظه ذهنت درگیر بازی و دنیای اونه و فقط منتظری برسی خونه و بری سراغش یعنی این بازی کارش خیلی درسته.
گفتنی های این بازی تو این چند صد صفحه گفته شده و این منم که بعد این همه سال از تاریخ انتشارش می رم سمتش و قطعا حرفام براتون تکراری هست ولی اجازه بدید منم بگم که چقدر مسخ این بازی شدم.
وقتی حرف از بازی های میازاکی میشه همه اول از سختیش میگن ولی من در مورد الدن رینگ دوست دارم از دنیای غنی و پر از رمز و راز و پر از محیطها و لوکیشنهاش برای گشت و گذار بگم. چه قدر افسانه ای هست لول دیزاین و طراحی محیط بازی. به شکل وحشیانه ای خوبه! به شکل حیرت انگیزی آدم رو غرق دنیای خودش می‌کنه. همه جا رو دوست داری بگردی. همه جا برات کشش و جاذبه داره وارد یه محیطی مثل قصر میشی بعد داری همه چیز رو پیدا و جمع آوری می‌کنی و دشمنان رو از بین می‌بری و میگی خب اینجا تموم شد و بعد وارد یه راه پله میشی بعد یه دری اونجا هست که باز می‌کنی و میبینی بله یک محیط بزرگ دگ برا جست و جو و ماجراجویی. این محیطهای به هم پیوسته که کشفشون می‌کنی در امتداد هم برا من فوق العاده لذت بخشه.
قصری با معماری گوتیک (عاشق بی حد و مرز دنیاهایی با معماری گوتیک و قرون وسطایی هستم) رو در دور دست ها میبینم و با اسبم مشتاقانه به سمتش می تازم و من چقدر شور و شعف دارم از این لحظه!!
از lore و دنیای بازی و کاراکتر ها و باس ها و... چی بگم. مشتاقم بیشتر و بیشتر بدونم و البته بدون سرچ و گوگل و یوتیوب و.... نمیشه فهمید. چقدر عظیم چقدر باشکوه!!
همیشه آرزوم بود از دنیای ارباب حلقه های تالکین یه بازی اینطوری بیاد بیرون اما هیچ وقت محقق نشد اما الدن رینگ همون چیزی هست که میخواستم.
وارد گیم پلی و کمبات بازی و سختی و این حرفا نمیشم که دگ حرف اضافی هست و فقط بگم با کلاس سامورایی دو تا کاتانا برداشتم و دارم رنده میکنم دشمنان رو.
یه نکته ای در مورد این بازی و همه بازی های سولزی یه حس غمی هست که تو بازیه. انگار بازی های میازاکی افسرده و غمگینن!! تو دنیاش، شخصیت هایش ، موسیقی هاش و ... یه بغضی نهفته هست یه غم سنگین(نمی‌دونم چرا این حس رو دارم!)
ای کاش میشد روزی می‌تونستم میازاکی رو از نزدیک ببینم.
افسوس این بازی در پر مشغله ترین سال های زندگیم به تور من خورده که حتی بعضی وقتها مجبورم از ناهار یا شام خودم بزنم که بتونم کمی بیشتر بازی کنم!
اگه این بازی نسل هفتم میومد قدم به قدم و متر به متر بازی رو می جویدم
اجازه بدید این بازی رو عظیم ترین بازی ساخته شده توسط بشر بنامم!
هر چه سال ها بیشتر بگذره بیشتر عظمت این بازی برامون آشکار خواهد شد. هنوز خیلیامون داغیم نمی‌دونیم چه شاهکاری رو تجربه کردیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or