سه چهار تا انیمه رو کلید کردم ببینم این فصل
سه تا رو دیدم
نظراتم
Zenshuu
از تریلر اول فکر می کنید یه کار در مورد یه کارگردان و انیماتور جوون ولی خیلی خسته و افسرده است و قراره حواشی صنعت رو نمایش بده
از تریلر دوم و سوم فکر می کنید یه کار در مورد همون کارگردان ـه ولی تو ستینگ ایسکای و در مورد زنده موندن تو انیمه مورد علاقه اته
و وقتی انیمه رو سه قسمت می بینید تازه می فهمید که نه
این انیمه در حقیقت یه انیمه Mahou Shoujo یا همون Magical Girl خودمونه
اساسا شخصیت اصلی مثل بقیه انیمه های ژانر لباسش تبدیل نمیشه تو هر قسمت. ولی دقیقا عین کلیشه های ژانر ماهو شوجو، هر قسمت تو یه سکانس با میز انیماتوری جادویی اش مجبوره یه چیزی طراحی کنه که در مقابل تهدیدات به کار بیاد. عینا همون پروسه پیشروی پلات Cardcaptor Sakura است
فقط ظاهرش فرق داره
داستان هم اورآل یه نموره هایی از ظرافت داره ولی واقعا نمیشه جدیش گرفت خیلی
Akuyaku Reijou Tensei Ojiisan
یه پیرمرد باحال دوست داشتنی که هم کارمنده هم پدر هم با دخترش جفت شون عین چی اوتاکوئن! یه همچین شخصیتی به عنوان یه ویلنس ایسکای شده؟
حقیقتا ایده رو کاغذ مسخره و چیپ ـیه. ولی نمیدونم چطور توضیح بدم
خیلی این انیمه لعنتی خوبه. کمدیش خوبه. جزئیات داستانگویی اش قشنگه، کیفیت ساخت انیمه هم خیلی بالاست
و بهتر از همه چیز
اندینگ لعنتی اش!!!
چقدر خوبه این انیمه!!!
The Medalist
این رو فقط یه قسمت دیدم
نمیتونم رو یه چیزی دست بذارم و بگم تو این مورد خراب کردن. همه چیز انیمه قشنگ دو سه سطح از مانگای اثر ضعیف تره!
مانگای The Medalist رو قبلا این جا تعریفشو کرده بودم و الان پیدا نمی کنم پستشو
اگه وقت کردم یه طومار دیگه می نویسم که مطمئن شم تو آرشیوم هست
ولی خلاصه که مانگای این کار یکی از قوی ترین، احساساتی ترین و خاص ترین مانگاهای ژانر ورزشیه که واقعا از هر نظر عالیه
و انیمه اصلا در حد اسم و اعتبار مانگاش نیست.
حتی ندیدم بتونه باعث شه ملت سمت مانگا جذب شن و مخاطب بکشونه سمت خودش یا کار اصلی
عملا حتی اگه کیفیت انیمه قابل قبول باشه از نظر من شکست کامله این پروژه
برید مانگاش رو بخونید که شاهکاره