پلی‌استیشن دو بازی انحصاری خود را کنسل کرد

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
GBs9ijfWoAAL0Jy.jpeg
(کانسپت آرت بازی استودیو بلوپوینت)

پلی‌استیشن بازی‌های بعدی استودیوهای Bend و Bluepoint را کنسل کرده است. به گفته جیسون شرایر، هر دو این بازی‌ها لایو سرویس بودند و استودیوی بلوپوینت روی یک عنوان لایو سرویس از مجموعه God of War کار می‌کرد.

سونی با تایید این خبر اعلام کرد که این استودیوها تعطیل نمی‌شوند اما چیزی درباره تعدیل نیرو مشخص نیست. پروژه‌های بعدی این دو استودیو به‌زودی توسط این شرکت مشخص خواهند شد.

استودیوی بلوپوینت در سال ۲۰۲۰ ریمیک دیمنز سولز را منتشر کرد. سپس تا سال ۲۰۲۲ روی GOW Ragnarok کار کردند و در ادامه کار روی پروژه خود را آغاز کردند که در نهایت ساخت آن متوقف شد.

Bloomberg

آخرین ویرایش:
به نظر می رسد پروژه MMO از سری Horizon کنسل شده است

به تازگی و طبق گزارش رسانه MTN، مشخص شده که NCsoft، چندین بازی از جمله Project H و J در اواخر سال گذشته کنسل و در ابتدای سال میلادی جدید به تیم توسعه دهنده اطلاع دادند

با توجه به اینکه یکی از کارمندان سابق NCsoft در لینکدین خود، اعلام کرده بود که Project H همان بازی MMO از دنیای Horizon است، به نظر می رسد که این بازی حالا کنسل شده.
----------------------------------------
بی زحمت اسم تاپیک رو تغییر بدین به : تاپیک مربوط به اخبار کنسل شدن بازی های پلی استیشن:D

به تازگی و طبق گزارش رسانه MTN، مشخص شده که NCsoft، چندین بازی از جمله Project H و J در اواخر سال گذشته کنسل و در ابتدای سال میلادی جدید به تیم توسعه دهنده اطلاع دادند

با توجه به اینکه یکی از کارمندان سابق NCsoft در لینکدین خود، اعلام کرده بود که Project H همان بازی MMO از دنیای Horizon است، به نظر می رسد که این بازی حالا کنسل شده.
بی زحمت اسم تاپیک رو تغییر بدین به : تاپیک مربوط به اخبار کنسل شدن بازی های پلی استیشن:D
یکی از بزرگترین اشتباهات هرمن هولست و جیم رایان برای ورود به لایو سرویس ها استفاده از متریال آماده بود. دنیا های این IP ها از نظر من اجازه پیشروی بیشتر نمیده و نمیشه یه لایو سرویس سالم از اونها کشید بیرون.

بودجه های از دست رفته در خیال رسیدن به پول.

هرمن زجه بزن:دی
.
.
.
.
بنظرم شروع مشکلات PS از روزی که این نشست شوم برگزار شد، آغاز شد:دی( رئیس کنار رئیس حزب سایه:دی)
sddefault.jpg

مونده پروژه های dating sim , Moba و تخته نردش هم کنسل بشه.

اگه خبر درست باشه باز خوبه این رو خود سونی مستقیما بودجش رو تامین نمیکرده چون توسعه یه MMO تو این سطح هزینه وحشتناکی میخواد.

سونی فکر کنم فلسفه بدنامی بهتر از گمنامی هست رو خیلی قبول داره. بابا شما که میخواید کنسل کنید یهو همرو کنسل کنید بره دیگه. چرا تا جو منفی یکم داره میخوابه بعدیشو اعلام میکنید که داغ ملت همیشه زنده باشه :D هرچند هر پروژه ای مربوط به هورایزن کنسل بشه باعث خوشحالی منه. :D
ولی به نظر من آبروریزی اصلی فرگیمزه. واقعا بد کثافتی بود اون اصلا نمیخوام گیم پلیشو ببینم حتی. الان فکر کنم یدونه مدیا مولکول مونده فقط که امیدوارم دیگه ایده های کهکشانیشونو گذاشته باشن کنار و یه لایوسرویس نرمال ساخته باشن.

سونی فکر کنم فلسفه بدنامی بهتر از گمنامی هست رو خیلی قبول داره. بابا شما که میخواید کنسل کنید یهو همرو کنسل کنید بره دیگه. چرا تا جو منفی یکم داره میخوابه بعدیشو اعلام میکنید که داغ ملت همیشه زنده باشه :D هرچند هر پروژه ای مربوط به هورایزن کنسل بشه باعث خوشحالی منه. :D
ولی به نظر من آبروریزی اصلی فرگیمزه. واقعا بد کثافتی بود اون اصلا نمیخوام گیم پلیشو ببینم حتی. الان فکر کنم یدونه مدیا مولکول مونده فقط که امیدوارم دیگه ایده های کهکشانیشونو گذاشته باشن کنار و یه لایوسرویس نرمال ساخته باشن.
کمتر مهدی نصیری ببین:D

• Smile
Reactions: m.a.t and He!n3ger
حالا جدا از بازی، نام مارک سرنی در خطره:دی نمی دونم شاید با خودش گفته حالا که خبری از نک 3 نمی تونه بشه:دی، لیگ زرد رو با مطمئن ترین پروژه که این توفیق، شامل حالش میشه رو در این نسل می خواد تکمیل کنه:دی

اینو یه سال نمیشه بستن
Sony Interactive Entertainment and NCSOFT announce strategic partnership
خیلی زود کنسل کردن. البته گس هورایزن تو دست ساخته

یا خدا اینا دیگه کی هستن هرچی پول از دوران PS4 درآورده بودن به راحتی به باد فنا دادن ، یعنی یک نفر آدم عاقل تو این شرکت نبوده که نذاره اینجوری میلیاردها دلار رو بریزن تو چاه توالت ؟
وای وای قشنگ مدیریت سونی این چند سال در حد ایران خودمونه .
الان راحت باید 6-7 تا انحصاری فرست پارتی سینگل پلیر با گرافیک پشم ریزون معرفی شده بود حتی ریلیز شده بود ...( اگه سالها وقت و بودجه برای عناوین کنسلی نذاشته بودن )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or