طرفداران ژانر FPS

• Thread starter Thread starter uriel
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر 2025 معرفی بشه احتمالش هست که 2026 رو برای انتشارش بتونیم در نظر بگیریم. مشخصه که بازی قطعا توی مراحل ساخت هست. فکر میکنم از بعد از Alyx و 2020 یا 2021 بازی در دست ساخت بوده باشه.

• Like
Reactions: Natural Killer
آقا احسنت به شما ، حقیقتا مشخصه که مثل من عاشق ایشون هستید چرا که یکی از صاحب سبک های ژانر وحشت هست و کاملا کارهاش شناسنامه خودشون رو دارن. درسته که خودش هم از بعضی از بزرگان ژانر وحشت الهام گرفته ولی واقعا کارهاش و سبک نوشته هاش منحصر به فرده. Undying دوبله نوین پندارش هم حرف نداشت با دوبله های محشر دوبلورهای سینما و تلویزیون. این بازی یکی بهترین عناوین ژانر وحشت کلاسیک بازی های کامپیوتری بوده و هست و اینقدر در حدش بی مهری شده که دلم میخواد مدام ازش طومار بنویسم. کانلا پتانسیل یک فرنچایز بسیار غنی و مهیب و ترسناک رو داشت که متاسفانه با شکست در مارکت به کلی از بین رفت. امیدوار خود کلایو بارکر برای بار سوم یه اثر تاریک و دیدنی در مدیوم گیم بنویسه و کارگردانی کنه هرچند که پیر شده ولی واقعا امیدوارم به آرزوم برسم.
ببنید من ایده ای در ارتباط با این بازی دوبله دارم،اگر میشه بگید چطوری تو خصوصی شما بگم ایده ای ام؟ظاهرا حق ندارم تو گروه بگم.

آقا احسنت به شما ، حقیقتا مشخصه که مثل من عاشق ایشون هستید چرا که یکی از صاحب سبک های ژانر وحشت هست و کاملا کارهاش شناسنامه خودشون رو دارن. درسته که خودش هم از بعضی از بزرگان ژانر وحشت الهام گرفته ولی واقعا کارهاش و سبک نوشته هاش منحصر به فرده. Undying دوبله نوین پندارش هم حرف نداشت با دوبله های محشر دوبلورهای سینما و تلویزیون. این بازی یکی بهترین عناوین ژانر وحشت کلاسیک بازی های کامپیوتری بوده و هست و اینقدر در حدش بی مهری شده که دلم میخواد مدام ازش طومار بنویسم. کانلا پتانسیل یک فرنچایز بسیار غنی و مهیب و ترسناک رو داشت که متاسفانه با شکست در مارکت به کلی از بین رفت. امیدوار خود کلایو بارکر برای بار سوم یه اثر تاریک و دیدنی در مدیوم گیم بنویسه و کارگردانی کنه هرچند که پیر شده ولی واقعا امیدوارم به آرزوم برسم.
سلام ،ببینید من ایده ای براتون دارم لطفا جوابم رو بدید.

رفقا امسال اگر judas و borderlands و clockwork بیان کنار doom the dark ages سال خیلی خفنی میشه برای این ژانر. اگر gears of war e day هم بیاد که ژانر شوتر ( اول شخص و سوم شخص) یه سال عجیب غریبی میشه. حالا اگر این احتمال رو بدیم که یک درصد سر و کله half life 3 و bioshock 4 هم پیدا بشه غوغایی به پا میشه حقیقتا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or