TV Center

کلیف هنگر یعنی چی؟ :D

اون اردکه توی فصل اولم بود؟ داستانش چی بود؟ خیلی اشنا بود
کلیف هنگر به زمانی میگن که داستان جایی به پایان برسه که مخاطب رو بین زمین و هوا ول کنه. یه جورایی در اوج به اتمام برسه. این اصطلاح اولین بار با داستانی باب شد که در انتهای کتابش، شخصیت اصلی روی لبه ی صخره آویزان مونده بود و داستان به پایان رسید.

اون جریانات ۵ دقیقه اخر احتمال بسیار زیاد مربوط به قبل وقایع داستان اصلی هست

اون ده بیست دقیقه آخر این فصلو ازش بگیری، بود و نبود فصل دوم کوچیکترین ضربه ای به سیر وقایع داستان نمیزنه. در اصل با برگشت نیکول همه چیز برگشت به پایان فصل اول. در کل اصلا از این فصل راضی نبودم و اگر هفتگی نمیدیدم قطعا دراپ میکردم وسطش. امیدوارم همینجور که بچه ها میگن دیگه دو فصل بعدی رو الکی کش ندن و جالب تر پیش بره.

آخرین ویرایش:
بحث سریال هایی که بد تموم میشن ، اونجور که شنیدم دکستر هم بد تموم میشه ، ولی در کل به نظرتون ارزش دیدن داره یا همون پایان بد بی ارزشش میکنه؟
سلام. در حقیقت سریال dexter هنوز تموم نشده:
dexter 2003 -2013 که هشت فصل هست.(پایان بندی ضعیف)
dexter new blood ادامه سریال بعد از چندین سال از اتفاقات سریال 2003-2013 (پایان بندی فاجعه اما داستان ، به جز قسمت آخر از نظر من فوق العاده هستش)
و در ادامه Dexter: Resurrection که قراره ادامه اتفاقات new blood باشه ، هنوز پخش نشده و در دست تولید هستش.
سریال هم اگه به ژانر جنایی علاقه دارید کیفیت خوبی داره و پرونده های جذابی رخ میده و لذت میبرید.

سیلو رو دیدم، از فصل 1 تا همین اخر فصل دو رو برای اولین بار تو همین هفته دیدم، خیلی خوشم اومد و کشش زیادی برام داشت، بازیگر ها عالی بودن مخصوصا فرگوسن و رابینز، از قدیم از رابینز خوشم میومد، ولی کشش اصلی علامت سوال های زیادی بود که تو سریال وجو داشت، علامت سوال های زیادی در مورد گذشته و اینکه دقیقا چی شد که به اینجا رسیدیم، و اینکه راز های سیلو ها دقیقا چی هست؟

** این 57ی های نکبت و فاضلاب :D چنان گندی به این مملکت و تاریخش زدند که واقعا خدا میدونه کی میخواد پاک بشه، مگر اینکه معجزه ای بشه عوامل زیادی مه و خورشید و شانس دست در دست هم دهند که از فاضلاب ساخت این 57ی های نکبت و کثیف، خارج شیم....
اولین باری که در یک کتاب داستانی یه مملکتی با اتومی جات زد جهان رو به چیز داد قبل از سال 57 بود!
توی کتاب سقوط 79 همین ماجرا هست و اونی که میزنه دنیا رو به چیز میده هم ممرضای خودمونه:دی

بنابراین. خیر! وضع تاریخ ممکلت از اول هم گل و بلبل نبوده. زمینه‌های اعتیاد وجود داشته و فقط ذغال خوب و رفیق بد اوضاع رو از بالقوه به بالفعل رسونده.

شما که کتاب خوندی یه لطف میکنی درباره تیکه اخر قسمت اخر سریال یه توضیح بدی من مشکلی با اسپویل ندارم تا هرجا اسپویل کردی کردی برام مشکلی نداره😁
اون وسیله اصلا تو کتاب نیومده و فقط کلیف هنگره واسه سریال :دی اما حدس خودم از اون صحنه:
helen (همون دختره تیکه آخر) تو کتاب از اول زن نماینده کنگرس، جزئیاتشو حیفه اسپویل کنم اما فقط همینو بگم که به دلایلی سر از سایلو جداگونه ای از شوهرش در میاره.
حالا اینجا نماینده این وسیله رو بهش داده، ممکنه به عنوان یادگاری نگه داشته باشش و حالا تو نسلای بعد خودش رسیده باشه دست جورج یعنی جورج ممکنه ارتباطی داشته باشه با نماینده و زنش!

البته یادم نمیاد جورج اون وسیله رو از کجا آورده بود تو سیزن 1، هرکی یادشه بیاد بگه :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SiminSecret and Jaw
30nama آرشیوش عالیه ، خودم از همونجا میگیرم ، فقط مشکلش اینه خود سایت فیلتره ، ولی لینک ها فیلتر نیستن و سرعت دانلودش هم عملا مثل سایت های داخله
رو اپلیکیشن اندروید تی وی همه کیفیت ها رو پشتیبانی میکنه یا محدودیت داره؟

• Like
Reactions: Arash-S212
بحث سریال هایی که بد تموم میشن ، اونجور که شنیدم دکستر هم بد تموم میشه ، ولی در کل به نظرتون ارزش دیدن داره یا همون پایان بد بی ارزشش میکنه؟
دکستر تا تهه فصل 3 خوبه، فصل 4 بهترین فصلشه، 5 و 6 دیگه سقوطش شروع میشه و 7 و 8 دیگه داغونن. پایان بندی هم همراه با الفاظ رکیک به سازنده ها هست، یعنی شما که 8 فصل اومدی، تهش فوحش های جدیدی اختراع و به سازنده ها می دی با این پایانبندی کیفی! یدونه هم الان داره پخش میشه که به گذشته ی شخصیتا مربوطه و اسمش Dexter: Original Sinه که ای، بدکی نی ولی به خوبی خوده دکستر نی

دکستر تا تهه فصل 3 خوبه، فصل 4 بهترین فصلشه، 5 و 6 دیگه سقوطش شروع میشه و 7 و 8 دیگه داغونن. پایان بندی هم همراه با الفاظ رکیک به سازنده ها هست، یعنی شما که 8 فصل اومدی، تهش فوحش های جدیدی اختراع و به سازنده ها می دی با این پایانبندی کیفی! یدونه هم الان داره پخش میشه که به گذشته ی شخصیتا مربوطه و اسمش Dexter: Original Sinه که ای، بدکی نی ولی به خوبی خوده دکستر نی
بازیگر اصلیش یه ویدئو داد بیرون دیشب دارن یه فصل دیگه فیلمبرداری میکنن ، این دیگه نمیدونم چیه!

• Like
Reactions: J. Constantine
با هیچ متر و معیاری نمیتونم تصور کنم فصل 7 داغون باشه :دی تازه با فصل 7 دوباره یکم اوج گرفت چون افتش تو فصل 6 مشخص بود!
چون خیلی وقت گذشته گفتم شاید من اشتباه یادمه برگشتم یه نگاهی به نمرات انداختم:
1737276809660.png

بین کل دکسترایی که اومده از سری اصلی و نیوبلاد و این جدیده تنها سیزنی که بنظرم خوب نبود سیزن 8 بود وگرنه اندینگارو در نظر نگیری به نسبت تعداد سیزنا کیفیت خوبی داشته بنظرم همشون.
ولی نکته جالبش اینجاست تقریبا بهترین اندینگای تلویزیون رو واسه هر سیزن مینوشتن (پایین ترین امتیازش 8.8 ـه) بعد به اندینگ اصلی خود سریال که میرسه 4.8 سری اصلی و 4.7 نیو بلاد :))

با هیچ متر و معیاری نمیتونم تصور کنم فصل 7 داغون باشه :دی تازه با فصل 7 دوباره یکم اوج گرفت چون افتش تو فصل 6 مشخص بود!
چون خیلی وقت گذشته گفتم شاید من اشتباه یادمه برگشتم یه نگاهی به نمرات انداختم:
View attachment 364252

بین کل دکسترایی که اومده از سری اصلی و نیوبلاد و این جدیده تنها سیزنی که بنظرم خوب نبود سیزن 8 بود وگرنه اندینگارو در نظر نگیری به نسبت تعداد سیزنا کیفیت خوبی داشته بنظرم همشون.
ولی نکته جالبش اینجاست تقریبا بهترین اندینگای تلویزیون رو واسه هر سیزن مینوشتن (پایین ترین امتیازش 8.8 ـه) بعد به اندینگ اصلی خود سریال که میرسه 4.8 سری اصلی و 4.7 نیو بلاد :))
دیگه تو فصل 7 بقال سر کوچه ام می دونست دکستر پخ پخ میکنه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or