Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

630e52e1-f4a1-4622-851d-28a4c5751f99.jpg
(2025)Queer
فیلم جدید لوکا گوادانیو اثری است عجیب و غریب که اگر بدون داشتن دانش قبلی درباره اش به دیدنش بشینید قطعا اثری بی سر و ته و گنگ به نظر می رسد. اما با یک سرچ کوتاه در حد ویکیپدیا درباره اثر و منبع اقتباسی اش که داستانی کوتاه از یک نویسنده تاثیر گذار به نام william s burroughs بوده به شناختی می رسید که فیلم رو مفهوم تر می کنه. این اثر بر خلاف اسم و موضوع کلی اش اصلا فیلمی درباره lgbt نیست. بلکه فیلمی درباره سرو کله زدن یک فرد با جهنم درونیشه ‌. فیلمی که در مرز میان واقعیت و ذهن یک معتاد اتفاق می افته و یک اتو بیوگرافی از خود نویسنده است . اما مشکل فیلم همین است که بیش از حد به منابع خارج از فیلم وابسته است و خود فیلم به صورت مستقل تاثیر گذار نیست . کاراکتر پردازی ای انجام نمیشه و درامی هم ایجاد نمیشه یک سری اتفاق پشت هم ردیف میشن که برای یک مخاطب معمولی که هیچ پیش برداشتی از فیلم نداره بیش از حد گنگ و اعصاب خرد کن هست و پایان بندی اثر هم سوالات بیشتری در ذهن ایجاد می کنه . بازی دنیل کریگ فوق العاده است و به خوبی این شخصیت داغون و بیمار رو برای بیننده همدلی بر انگیز می کنه . درو استارکی معمولیه و جیسون شوارتزمن یک جورایی نمک فیلمه . اما فیلم یک نقش آفرینی کوتاه اما فوق العاده از لزلی منویل داره. منویل از اون بازیگرای کارکشته است که پیش از این در phantom thread و سریال disclaimer هم خکش درخشیده بود و این جا هم در زمان حضورش بدوت هیچ گونه اور اکت و حرکت اضافه ای صحنه رو از بازیگرای مقابلش می رباید
. فیلمبرداری و کارگردانی گوادانینو مثل اکثر آثارش عالیست و قاب های زیبایی رو در طول فیلم خلق می کنه .

در کل queer از اون دست آثاری است که دیدنش به هر کس توصیه نمیشه . اما برای افرادی که با دنیای نویسنده منبع اش آشنایی دارن میتونه جذاب باشه
امتیاز ۶ از ۱۰

Gladiator 2024

فیلم اکشن حماسی با پروداکشن ولیو خیلی بالا که طبیعیه برا این فرنچایز. عمدا نگفتم تاریخی چون هشتاد درصدش از تخیل نویسنده ها اومده و تاریخی نیست.

ست پیس های اکشن خوبی داره و پروداکشن دیزاین همونطور که انتظار میره خوب بود. با نویسندگی و آرک کاراکتر ها یخرده مشکل داشتم. لوشس تا اواسط فیلم میگه برام مهم نیست رومی هستم و میخوام ننه اون جنرالو چیز کنم. بعد وقتی جنراله کشته میشه چنان واکنشی نشون میده انگار باباشو کشتن، بنظرم طبیعی ترش این بود که نسبت بهش حس متعارضی و گیجی داشته باشه نه اینکه اینطور تماما معترض بشه

Sleeper - 1973

photo_2025_01_18_20_07_58.jpg

اَه پسر، چقدر من از دیدن این فیلم لذت بردم و فراتر از هرچیزی موسیقی فیلم من رو گرفت. انتخاب موسیقی و سبک پیاده سازی موزیک روی صحنه ها یه احساس کلاسیک فوق العاده جذاب به فیلم داده بود و آلن رو بخاطر انتخاب این سبک موسیقی و پردازشی که ساندترک داشت تحسین می کنم. بجز اون موضوع فیلم هم واقعا درگیرکننده بود و تفاوت سوژه، فضا و پیاده سازی نوع سناریو در داستان فیلم حتی با مقیاس امروزی هم در نوع خودش خلاقانه بود و اون عنصرهای وودی آلن گوه ای که توی فیلم گنجانده شده بود، چه از نوع دیالوگ گویی، چه چینش صحنه واقعا دلبرانه مخاطب رو جذب خودش می کرد.

نهایتا در این حد فیلم رو دوست داشتم که حتما اون رو جز بهترین آثار وودی آلن قرار می دم و میگم که شاید بعد از فیلم Whatever Works این محبوب ترین فیلمم از وودی آلن بوده باشه. حداقل از لحاظ شخصی خودم بیشتر این فیلم رو پسندیدم و اون رو نزدیک به دلم می دونم. از اون جمله فیلم هاست که دلم می خواد تو آینده بازم بیام و پلیش کنم و فقط با خیال ریلکس همینجوری نگاش کنم. حتی سبک بازیگری آلن هم اینجا خوشایند بود و میشد با کارش ارتباط گرفت.

7/10

----------

Shameless - 2012

232323.jpg

داستان خواهر و برادری که مشکلات بخصوصی توی زندگیشون دارن و ارتباطی که با هم دارن رفته رفته پیچیده تر میشه.

فیلمی بی نهایت معمولی و فاقد اهمیت. چیز خاصی برای ارائه نداشت. من معمولا با دیدن سوژه نامتعارف مشکلی ندارم و بلدم ذهنم رو از فانتزی و حقیقت تفکیک بدم و دچار انزجار و تهوع نشم. ولی بهرحال کیفیت ساخت فیلم و داستان کار فاقد ارزش بود و چیزی برای ارائه نداشت.

3/10

------------

Mikey and Nicky - 1976

photo_2025_01_18_19_52_26.jpg

داستان مردی به اسم نیکی که داره از دست مافیا فرار می کنه و میره سراغش دوستش، مایکی و ...

بعد از دیدن فیلم وقتی دیدم یکی دو جا از این فیلم به عنوان یکی از بهترین فیلم های دهه نام برده بودند واقعا شگفت زده شدم. آخه تحمل این فیلم واقعا سخت بود و من به زحمت تونستم تا آخر ببینمش. بازی ها واقعا روی مخم بودن و داستان بی نهایت معمولی و پیش پا افتاده بود و هیچ چیز خارق العاده ای درون فیلم نبود.

رسما دلم نمیخواست تا انتهای فیلم رو تماشا کنم ولی دیگه از اواسط فیلم به حالت مولتی تسک گفتم بیخیال و گذاشتم پلی بشه و به انتها برسه.

نهایتا واقعا کسل کننده و معمولی بود.

3/10

-------------

Daddio - 2023

photo_2025_01_06_20_43_19.jpg

از جمله سبک فیلم‌هایی که خیلی دوست دارم بیشتر توی هالیوود ببینم. تو دهه های مختلف هم گاهی تکرار میشه و چنین چیزی، فیلمی با یک لوکیشن ساخته میشه. حالا این رو نمیشه لزوما یک لوکیشن دونست ولی خب کلا منظورم متمرکز بودن به یک محیط هست‌. مثلا تو این سبک فیلم موردعلاقه من که اتفاقا توی ۱۰ فیلم برتر عمرم هم هستش، Rope از هیچکاکه که خاصیت تئاترگونه زیبایی درون خودش داره و واقعا از دیدنش به وجد میام.

مکالمات این فیلم هم خوب و لذت بخش بود. از صفر شناختن دو شخصیت و گریز زدن به خاطرات و اتفاقاتی که تو زندگیشون رخ داده دلنشین بود. برای من هم قطعا این فیلم بهترین فیلمی بود که از داکوتا جانسون دیدم. احساس می کنم اینجا تونست وسعت بازیگری خوبی رو از خودش نشون بده و حتی فکر می کنم اگه در آینده انتخاب های مناسبی داشته باشه بازم می‌تونه خودی نشون بده.

فیلم خوب و جالب توجه ای بود.

6.5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or