مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

1-بخوایید به am5 مهاجرت کنید و cpu برابر با 5700x3d از نظر عملکرد در گیمینگ بگیرید ، حدود 20 تومن فقط هزینه 7700x میشه .
اما از طرفی خیالتون راحت هست که تا سال 2027 از این پلتفرم پشتیبانی میشه.

2-بلی من تو یکی از سایتها دیدم حدود 16 میدادن
View attachment 363260View attachment 363261
ممنون .
کولر خوب چی پیشنهاد میکنید براش ؟ زیاد هم گرون نباشه . در حد 4 یا 6 تومان.
مایع و بادی.
در ضمن فرکانسش 5 گیگاهرتز نمیره اشکال داره ؟؟ چون من برای رندر هم ازش استفاده می کنم.

• Like
Reactions: Natural Killer
ممنون .
کولر خوب چی پیشنهاد میکنید براش ؟ زیاد هم گرون نباشه . در حد 4 یا 6 تومان.
مایع و بادی.
در ضمن فرکانسش 5 گیگاهرتز نمیره اشکال داره ؟؟ چون من برای رندر هم ازش استفاده می کنم.

AK620 به نظرم خوب باشه

1736537108852.png

سریx3d برای رندر مناسب نیستن

1736536939620.png
AMD Ryzen 7 5700X3D Review: A Value Gaming Masterpiece

• Like
Reactions: Augustus
سلام بین پاورهای زیر کدام بهتره و پیشنهاد شما برای خرید پاورهای 850 وات به بالا برای کارت گرافیک های جدید چیه؟

MSI MAG A850GL PCIE5​

PN850M

GP1000B-EDGE​

RM850x Shift​

یک سوال دیگه مثلاً پاور اولی ATX 3.0 هست اما جدیدا 3.1 ش هم تو بازار هست این آپدیت شده هست یا فقط کابل هاش فرق کرده؟

تمام مدلهای فوق کیفیت بالایی دارن و تفاوتها جزئی هست. نسخه 3.1 ، فقط کانکتور بهینه شده برای 12HPWR به 12V 2X6 تغییر کرده، وگرنه از نظر مشخصات فنی نسبت به نسخه 3.0 کمی ضعیفتر هم شده.

میخوام پردازنده Ryzen 7 5700x3D رو بگیرم.
پردازنده خودم الان Ryzen 7 3700x هست و مادربردم Asus Tuf B450 pro .
حالا این وسط چند تا سوال دارم که مرددم کرده برای خرید .
1 _ اولا ارزش داره هنوز برای AM4 سی پی یو بگیرم ؟ چون دیگه روی این رده به نظر نمی رسه ارتقایی بخواد داده بشه و الان همه کوچ کردن سمت AM5 و DDR5 .
2 _ امکان خرید این سی پی یو بدون مادربرد هست ؟ چون اکثرا باندل میفروشن و من هم فقط میخوان روی برد 450 ارتقا بدم.
3 _ آیا نسبت به Ryzen 7 3700x که خودم دارم جهش خوبیه آیا ارزش ارتقا رو داره ؟ میشه 2 یا 3 سال بهش تکیه کرد ؟
هدف من بیشتر اینه که این قطعه سی پی یو خودم قیمتش هم بیشتر از این سقوط نکنه و یک ارتقای سی پی یو هم داده باشم سیستمم رو .
ولی مشکلم اینجاست که آیا 2 یا 3 سال دیگه اصلا کسی خریدار این باندل AM4 هست یا نه .

خرید پردازنده برای AM4 دیگه ارزشمند نیست. برای راندمان و عمر عملیاتی طولانی تر به AM5 ارتقا بدید.

سلام، قصد خرید مادربورد سوکت LGA1700 و SSD دو ترابایت صرفا برای گیم دارم، رم DDR4 دارم و قصد اپگرید ندارم فعلا.
یه مادربورد از AsRock دیدم Z790 PG Lightning قیمتش 12-13 تومن هست! با اینکه چیپ ستش High End هست، گزینه خوبی هست؟
برای اس اس دی هم بهترین اپشن PCIe 4 رو میخوام.

سلام، قصد خرید مادربورد سوکت LGA1700 و SSD دو ترابایت صرفا برای گیم دارم، رم DDR4 دارم و قصد اپگرید ندارم فعلا.
یه مادربورد از AsRock دیدم Z790 PG Lightning قیمتش 12-13 تومن هست! با اینکه چیپ ستش High End هست، گزینه خوبی هست؟
برای اس اس دی هم بهترین اپشن PCIe 4 رو میخوام.
اصلا سمت asrock نرو اشغال خالص...!! حداقل تجربه من این بوده!!! . فقط Asus اونم سری Tuf یا ROG اگر هم بودجه پایینتر سری Prime. تهش دیگه msi Gigabyte

View attachment 363891
دوستان همچین چیزی چقدر قیمتش میشه؟
قطعات خیلی دقیق لیست نشدن. بعضی موارد هماهنگی نداره، بعضی موارد وجود خارجی نداره. بعضی موارد خیلی منطقی به نظر نمیاد.
اگر سیستم خودتون هست و برای فروش در نظر دارید لیست رو به نظرم دوباره چک کنید، اگر تو فکر خریدش هستید همین جوری لیست کردن بدون جزییات و بدون دقت به نظرم red flag هست و ازش جای شما بودم دوری میکنم.
اگر هم تو فکر خرید سیستم هستید بودجه رو اعلام کنید اینجا آقا فرشید خیلی خوب همیشه راهنمایی میکنه و دیگه نگران همخوانی قطعات نیستید.

آخرین ویرایش:
قطعات خیلی دقیق لیست نشدن. بعضی موارد هماهنگی نداره، بعضی موارد وجود خارجی نداره. بعضی موارد خیلی منطقی به نظر نمیاد.
اگر سیستم خودتون هست و برای فروش در نظر دارید لیست رو به نظرم دوباره چک کنید، اگر تو فکر خریدش هستید همین جوری لیست کردن بدون جزییات و بدون دقت به نظرم ref flag هست و ازش جای شما بودم دوری میکنم.
اگر هم تو فکر خرید سیستم هستید بودجه رو اعلام کنید اینجا آقا فرشید خیلی خوب همیشه راهنمایی میکنه و دیگه نگران همخوانی قطعات نیستید.
آره برادر درست حدس زدی برای یکی از همکارای سرکار هست اینجوری بیرون راهنمایی‌ش کردن. منم بهش گفتم اینجوری اشتباهه خواستم مطمئن ‌شم کارم درست بوده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or