TV Center

@Origami 2008 استاد ما فیلم تویین پیکسو دیدیم باز صحنه کشته شدن باب رو ندیدیم
اون کوتوله تو فیلم دقیقا کیه ؟ شیطان ؟

گفتم اون مال پایلوت بوده. پایلوت ۹۰ دقیقه ای تویین پیکس. پایلوت همان اپیزود اول سریال میگن.

سرچ کن: Twin Peaks - International Pilot

اسمِ اون کوتوله The Man From Another Place یا The Arm (با بازی مایکل جی اندرسون که در Carnivale هم نقش‌آفرینی می‌کنه) هست. جزئیات کاملش رو این‌جا نوشته:
The arm

آخرین ویرایش:
اسکواد گیم 2 دیدم سرگرم کننده بود طبق معمول این هم ووک زده شده بود و شخصیت ووک قضیه در حد رامبو بود! ولی در کل سرگرم کننده بود و ارزش دیدن داره ولی نسبت به نسخه یک بیشتر حاشیه محور بود تا گیم محور
1899 بهتره یا Dark؟ یعنی بخوام یکی رو فعلا ببینم اولویت با کدوم هست؟ :دی
دارک بهتره ولی کلا یک چیزی ساختن که مخاطب نفهمه چی شد

قسمت اول شوگان رو دیدم خیلی قشنگ بود 4k هم گرفتمش لذتش چند برابر میشه کلا از وقتی تی وی فور کی با کیفیت گرفتم حس میکنم هر چی فیلم و سریال تا الان دیدم باید دوباره ببینمش کاش یه اپلیکیشنی سایتی بود بدون فیلتر و بدون سانسور و با مخلفات و نون اضافه یه ارشیو 4k مشتی داشت کارمون رو راحت میکرد پس این دانشمندا چه غلطی دارن میکنن :D
30nama آرشیوش عالیه ، خودم از همونجا میگیرم ، فقط مشکلش اینه خود سایت فیلتره ، ولی لینک ها فیلتر نیستن و سرعت دانلودش هم عملا مثل سایت های داخله

گفتم اون مال پایلوت بوده. پایلوت ۹۰ دقیقه ای تویین پیکس. پایلوت همان اپیزود اول سریال میگن.

سرچ کن: Twin Peaks - International Pilot

اسمِ اون کوتوله The Man From Another Place یا The Arm (با بازی مایکل جی اندرسون که در Carnivale هم نقش‌آفرینی می‌کنه) هست. جزئیات کاملش رو این‌جا نوشته:
The arm
فصل 3 زیرنویس فارسی نداره ؟

خدایی گات رو با برکینگ بد و سوپرانوز مقایسه می کنید؟:دی اصلا شبیه گات وجود نداره اونا مشابهشون هست. چه میدونم مدمن وایر شیلد و ...
وقتی شما میگید گات رو نبین یعنی جکن هگار که کلا یک نسخه ازش تو تاریخ وجود داره رو نبین. 8-|
آخرشو خراب میکنه که بکنه مگه قصه حسنی ما یه بره داشت عه که فقط به پایانش وصل باشه با پایان بد هم باز اینکه در پایان اپیزود 9 سیزن 2 با آهنگ who are you the proud lord said از گروه نشنال جان به جان آفرین تسلیم میکنی تفاوتی ایجاد نمیشه
و از این صحنه ها بسیاره

Dune prophecy رو هم از دست ندید تضمینیه

«سوپرانوز» و «بریکینگ‌بد» با هم ربط پیدا می‌کنند؛ چون هر دو Crime Drama هستند؛ هر دو کاراکترشان آنتی‌هیرو است و از الگوی روایی نسبتاً شبیه‌به‌هم پیروی می‌کنند. ما اینجا بحث General درباره جایگاه بهترین سریال‌ها انجام می‌دیم؛ شاید تنها برتری GOT همین باشد که در ژانر فقیر فانتزی/تاریخی در تلویزیون همچنان گزینه اول تلقی شود؛ اما قبل از GOT، اچ‌بی‌او Carnivale و Rome را داشت که به دلایلی هر دو را به درک واصل کرد!:D

سریال‌های دیگری هم در حدوقواره GOT هستند؛ اما چون زاده HBO نیست؛ کسی سمتشون نمی‌ره؛ به خصوص Outlander، Black Sails و Davinci Demons که هر سه از شبکه Starz هستند. حتی اون قدیمی‌ترها و خفن‌ترها شاید بگن Tudors از گات بهتره. یک مورد دیگر در مورد فهرست‌های اخیر بهترین سریال‌های تاریخ، با گردوخاکی که Succession در این سال‌ها راه انداخت؛ الان توی تاپ تن‌ها Succession هست؛ حتی Succession میاد بریکینگ بد میفرسته به رده سیزدهم!:D اما خبری از گات نیست (شاید بتونی تو رده‌های بیستم تا سی‌ام پیداش کنی) :D 🦢

داداش جدی میگی اینا رو؟:دی داوینچی دیمنز و اینا چیه من فدات شم :o:دی کارنیوال و روم هر دو جزو بهترین چیزایی هست که دیدم ولی اینا با عظمت گات قابل مقایسه نیستن مثل مقایسه بازی جی تی ای و مافیاست. مافیا قابل احترام و هنرمندانه است اما scaleش به جی تی ای نمیخوره اصلا. اون بقیه رو نمیدونم با چه رویی گفتی اونا نهایت saints row و just causeن :D

با این حال نظر همتون قابل احترامه

آخرین ویرایش:
فصل 3 زیرنویس فارسی نداره ؟

مگه میشه نداشته باشه؟! 🦢 :D

خدایی گات رو با برکینگ بد و سوپرانوز مقایسه می کنید؟:دی اصلا شبیه گات وجود نداره اونا مشابهشون هست. چه میدونم مدمن وایر شیلد و ...
وقتی شما میگید گات رو نبین یعنی جکن هگار که کلا یک نسخه ازش تو تاریخ وجود داره رو نبین. 8-|
آخرشو خراب میکنه که بکنه مگه قصه حسنی ما یه بره داشت عه که فقط به پایانش وصل باشه با پایان بد هم باز اینکه در پایان اپیزود 9 سیزن 2 با آهنگ who are you the proud lord said از گروه نشنال جان به جان آفرین تسلیم میکنی تفاوتی ایجاد نمیشه
و از این صحنه ها بسیاره

Dune prophecy رو هم از دست ندید تضمینیه

داداش جدی میگی اینا رو؟:دی داوینچی دیمنز و اینا چیه من فدات شم :o:دی کارنیوال و روم هر دو جزو بهترین چیزایی هست که دیدم ولی اینا با عظمت گات قابل مقایسه نیستن مثل مقایسه بازی جی تی ای و مافیاست. مافیا قابل احترام و هنرمندانه است اما scaleش به جی تی ای نمیخوره اصلا. اون بقیه رو نمیدونم با چه رویی گفتی اونا نهایت saints row و just causeن :D

با این حال نظر همتون قابل احترامه

قبلاً هم گفتم که گات خدا نیست و کسایی هم گات را به دلیل «بد بودن اندینگ» به دیگری پیشنهاد نمی‌کنند؛ حاکمان مطلق شهر نیستند؛ تنها دارند می‌گویند که پایانشان بد است و باید هم قبول کنید که یک سریال خوب باید یک Ending خوب و قابل‌قبول داشته باشد؛ به قول یک بنده خدایی که در مورد Ending TV Series می‌گه:

.Creating satisfying TV series finales requires providing closure to character arcs, and leaving a lasting impression on the audience

حالا با این نقل‌وقول، گات به اون پوینت در اندینگ رسید یا نه؟ (اینجا که کاربران BC اکثرشون میگن نه)! 🦢:D روم از نظر بیگ‌پروداکشن و کارنیوال از نظر ambiguity داستان می‌توانند با گات برابری داشته باشند؛ اما چون HBO در آن زمان چیزی با کسب میزان مخاطب «سوپرانوز» می‌گشت؛ خیلی از سریال‌هاشو در بازه زمانی 2006 - 2008 کنسل کرد. ساختار روایی کارنیوال شبیه به گات هست؛ چون هر دو سریال Breadth هستند؛ Nurture و جهان‌شناسی هست؛ و به عبارت دیگر، ساختار به صورت Micro پیش می‌ره. در سریال‌های Micro؛ شخصیت اصلی به شیوه سنتی دیده نمی‌شود و تمامی شخصیت‌ها را می‌توان در اندازه پروتاگونیست قلمداد کرد.

scaleات هم اشتباه هست؛ چون داری باز هم بر اساس «اونکه سر زبون‌هاست» و از چه «شبکه‌ای» پخش می‌شه؛ کیفیت سریال را مورد ارزیابی قرار می‌دی؟! الان مثلاً سریالی مثل Rectify هست که چون از شبکه‌ای ناشناخته (ساندنس) پخش می‌شده و طبق تعریف‌ات، just cause هست در برابر جی‌تی‌ای بودن بریکینگ بد؛ کسی حق نداره در موردش اشاره کنه؟! (رکتفای هم فصل آخری پشم‌افکنی داره و چندتا از کاربران اینجا شاید بگن از بریکینگ بد/ سایر کرایم دراما سرتره و بهترین سریال تاریخه که هیچکس سمتش نرفته!)

شاید کاربر بهتر باشد این‌گونه گات را معرفی کند: «سریال بسیار خوبی است اما بدان که پایان‌بندی به‌شدت بدی دارد.» اینجا به منطقی‌ترین شکل ممکن بیننده را دو راهی عاقلانه قرار می‌دهد که ببیند یا نه. تا حالا از من پرسیده‌اند که Ozark یا Bloodline را ببینیم یا نه؟ من با همان شکل بهشون پیشنهاد دادم که رسپاند خوبی هم گرفتم.

در عصر کنونی، نظر دادن در مورد همه‌چیز آزاد هست و خلافه که کسی جلوی این مسئله ایستادگی کنه؛ اما بدین معنی نیست که نظر همه باید مورد احترام قرار بگیرد.

پ.ن: آقا فهمیدیم که جنابعالی همه سریال‌های خفن تاریخ را دیدی ...:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or