سریال The Last of Us

آخ که چقدر با این زوج هیو جکمن و کین توی Logan 2017 حال میکردم، اون موقع میگفتم اگه خواستن سریال یا فیلم بازی رو بسازن هیوجکمن این فیلم خیلی به کاراکتر "جول میلر" نزدیکه.
20250115_114719.jpg
سریال رو ساختن و اتفاقا پدرو پاسکال دلم‌ رو برد و خیلی باهاش حال کردم و حقیقتا خیلی تونست نقش رو خوب بازی کنه ، راجع‌ به بلا رمزی هم فقط از لحاظ بصری نمیتونم قبولش کنم‌ ولی از لحاظ ایفای نقش اون بد اس بودن Ellie رو واقعا عالی بود ، ولی باز هم که یادش می افتم مخصوصا توی تریلر سیزن دو ، میبینم چقدر چهرش رو دوس ندارم🙄
قیافه طرف زمانی مهم‌نیس که یه رفرنس ازش نباشه
یه محصول رسانه ای ازش نباشه ، کسی کاس پلی نخواست و شباهت صد درصدی نخواست
حداقل شبیه نباشه ولی خوشگل باشه
اگه نگید معیار زیبایی چیه و فلان!
زیبا! چیزی که توی ذهن یه فرد سالم‌ میاد! همین!

آخرین ویرایش:
من که نه بازی‌هاشو انجام دادم و میلی هم به انجامشان ندارم

همون چون انجام ندادی میگی مشکلی نداره بازیگرش :))
-------------------

حاجی بازیگرش خیلی هم معمولی بازی میکنه، و من چیز واوو ندیدم که اینقدر بزرگش میکنن، اینم تو ذهن ملت جا انداختن که اقا این بازیگریش خیلی خفن بوده که ما اوردیم
یارو قیافش رو میبینی از زندگی نا امید میشی چطور تصور کنیم این الی ـه

دیوسا الی توی بازی خوشگل ترین چیزی بود که یک انسان میتونست ببینه

همون چون انجام ندادی میگی مشکلی نداره بازیگرش :))
-------------------

حاجی بازیگرش خیلی هم معمولی بازی میکنه، و من چیز واوو ندیدم که اینقدر بزرگش میکنن، اینم تو ذهن ملت جا انداختن که اقا این بازیگریش خیلی خفن بوده که ما اوردیم
یارو قیافش رو میبینی از زندگی نا امید میشی چطور تصور کنیم این الی ـه

دیوسا الی توی بازی خوشگل ترین چیزی بود که یک انسان میتونست ببینه

خب چرا ادامه متن رو کوت نکرده بودی: «قانون نانوشته و اینا...» :D 🦢

حتی اگر بازی‌اش هم انجام بدم؛ با پیش‌زمینه چهره بلارمزی به الی نگاه می‌کنم. 🦢:D

بازی خفن؟ مگه همه قرار هست از متود اکتینگ «نیکول کیدمن» استفاده کنند؟! کاری نداره به‌خدا؛ خوشتون نمیاد، نگاه نکنید! از فن بیس‌های بازی می‌شناسم که با همین مسئله مشکل داشت و دیدن سریال را کلاً بایکوت کرد. شما هم همین‌کارو کنید. :D

برای سریالی که شخصیت محور است. انتخاب بازیگری که زمین تا آسمان با نسخه ی ویدیویی آن تفاوت دارد. آن هم بخاطر اینکه بازیگرش با استعداد است. این سوال را مطرح می کند که در آن هالیوود خراب شده، یعنی هیچ بازیگری نبود که حداقل یکم به الی شبیه باشد و کمی استعداد داشته باشد. تا ما شاهد این هجمه ها علیه سریال نباشیم. مسله زشت بودن و یا زیبا نبودن بلا رمزی نیست مسله شبیه نبودن و یا حداقل شبیه بودن این شخص نسبت به نسخه ویدویی الی است. من مشکلی با بلا رمزی ندارم. ولی این گارد را نسبت به او می توانم درک کنم. این گارد نشان دهنده این است که این کاراکتر ویدیویی تا چه اندازه محبوب است.

خب چرا ادامه متن رو کوت نکرده بودی: «قانون نانوشته و اینا...» :D 🦢

حتی اگر بازی‌اش هم انجام بدم؛ با پیش‌زمینه چهره بلارمزی به الی نگاه می‌کنم. 🦢:D

بازی خفن؟ مگه همه قرار هست از متود اکتینگ «نیکول کیدمن» استفاده کنند؟! کاری نداره به‌خدا؛ خوشتون نمیاد، نگاه نکنید! از فن بیس‌های بازی می‌شناسم که با همین مسئله مشکل داشت و دیدن سریال را کلاً بایکوت کرد. شما هم همین‌کارو کنید. :D

جدی اصلا نمیتونی نظر بدی در این مورد
چون نه تنها شخصیت الی بهترین شخصیت توی بازی های کامپیوتری برات نبوده بلکه حتی بازیشم نکردی ! الان چه همزاد پنداری داری بکنی با ما ؟ :D

و اصلا مگه این چیزا قانون داره؟ کی میتونه بگه خوبه کی بد؟ 90% طرفدار های بازی دارن میگن انتخاب بازیگر اینقدر به دیدشون نسبت به سریال لطمه زده که همه ثانیه ها به این فکر میکنن که این اجوزه کیه اوردن !

این یعنی اقا گند زدن دیگه و جای دفاع نداره

تازه tlou کلا روی همین 2 تا شخصیت میچرخه! (الی و جول) 2 تا میمون بیارن بزارن واست بگن اینا همونن ؟ نمیشه که

بعد از گیم آف ترونز پربیننده ترین سریال HBO هستش(البته آمار برا قبل بود و احتمالا تا الان اونم رد کرده)
این یعنی گند زدن و جای دفاع نداشتن :)

فیلم deadpool xmen هم جزو 10 تا فیلم پر فروش تاریخه پس توی تاپ 10 بهترین ها قرار میگیره ؟
اساسینز کرید والهالا هم 10 برابر Alan wake 2 فروخته
پس بازی بهتریه ؟
تیلور سوئیفت بهترین خواننده تاریخه ؟
فورتنایت بهترین بازی دنیا ؟

مگه فروش اصلا بهتر بودن یک چیز رو تعیین میکنه ؟

اگه سراغ انتخاب یه بازیگر شبیه‌تر به الی می‌رفتن که خیلی هم خوب بود، ولی باور کنین این قضیه در اون حد هم باعث فاجعه نشده! :دی
این تاپیک پُر از نظرات افرادی هست که طرفدار بازی بودن و به شدت هم از سریال لذت بردن و بعیده از سونی و ناتی داگ رشوه گرفته باشن. اگه مشکلی هم با اون بازیگر داشتن، در حدی نبوده که کلاً سریال رو با خاک یکسان کنن و بگن دیگه طاقت تماشای اون رو نداریم! نسبت به انتخاب بازیگر انتقاد داشتن، ولی از بقیه مسائل لذت بردن.
توی IMDb که ملت امتیاز می‌دن، میانگین ۸.۷ رو داره با حدود ۶۰۰ هزار رأی که برای یه اثر برگرفته از بازی ویدیویی، آمار بسیار خوبیه و از مجموع ۹ قسمت هم ۵تاشون یعنی بیشتر از نصف قسمت‌ها بالای ۹ گرفتن. منتقدها هم طبق میانگین Metacritic بهش ۸.۴ دادن که اون هم عدد بسیار خوبیه و Rotten Tomatoes هم ۹۶٪ هست. در مجموع ۱۴۷ تا نامزدی توی جاهای مختلف هم داشته با ۵۸ تا جایزه. یه سری رکورد هم که توی HBO شکوند.
یعنی از هر زاویه‌ای که به سریال نگاه کنیم، یه اثر موفق بوده و این موفقیت فقط از دید غیرگیمرها هم نبوده، بلکه توی همین بازیسنتر هم کافیه پست‌های تاپیک رو نگاه کنیم تا ببینیم خیلی‌ها به شدت ازش لذت بردن. یه عده هم خوششون نیومده که طبیعیه و هیچ اثری در تاریخ نداریم که همه باهاش حال کنن، حتی آثار به مراتب بهتر و تاریخی‌تر از The Last of Us. ولی اینکه به زور بگیم طرفدارهای بازی از سریال خوششون نمیاد، حرف کاملاً اشتباهیه و خیلی‌ها هستن که خوششون میاد. :دی

آخرین ویرایش:
من هر نسخه لست بالا 10 بار تموم کردم ولی با شلنگ بزننم نمیشینم این سریال ببینم اصلا قیافه این دختررو میبینی انگار عمدا خواستن برینن وسط شخصیت الی ! جدا اون خود شخصیت مرد هم شباهت چندانی با جوئل نداره ولی خوب قابل تحمل ولی الی رسما با خاک یکی کردن بخصوص الی فصل دو که یه دختر 19 ساله بالغ و این بازیگر جاش رسما کل هویت اثر ویران میکنه مثل اینه سریال گاد اف وار بسازن بعد یه مرد مثلا 30 کیلویی بیبی فیس کره ای بذارن جاش بگن بیاید اینم کریتوس بعد بگیم به به منطقی !

• Sad
Reactions: MrElectricWizard
اگه سراغ انتخاب یه بازیگر شبیه‌تر به الی می‌رفتن که خیلی هم خوب بود، ولی باور کنین این قضیه در اون حد هم باعث فاجعه نشده! :دی
این تاپیک پُر از نظرات افرادی هست که طرفدار بازی بودن و به شدت هم از سریال لذت بردن و بعیده از سونی و ناتی داگ رشوه گرفته باشن. اگه مشکلی هم با اون بازیگر داشتن، در حدی نبوده که کلاً سریال رو با خاک یکسان کنن و بگن دیگه طاقت تماشای اون رو نداریم! نسبت به انتخاب بازیگر انتقاد داشتن، ولی از بقیه مسائل لذت بردن.
توی IMDb که ملت امتیاز می‌دن، میانگین ۸.۷ رو داره با حدود ۶۰۰ هزار رأی که برای یه اثر برگرفته از بازی ویدیویی، آمار بسیار خوبیه و از مجموع ۹ قسمت هم ۵تاشون یعنی بیشتر از نصف قسمت‌ها بالای ۹ گرفتن. منتقدها هم طبق میانگین Metacritic بهش ۸.۴ دادن که اون هم عدد بسیار خوبیه و Rotten Tomatoes هم ۹۶٪ هست. در مجموع ۱۴۷ تا نامزدی توی جاهای مختلف هم داشته با ۵۸ تا جایزه. یه سری رکورد هم که توی HBO شکوند.
یعنی از هر زاویه‌ای که به سریال نگاه کنیم، یه اثر موفق بوده و این موفقیت فقط از دید غیرگیمرها هم نبوده، بلکه توی همین بازیسنتر هم کافیه پست‌های تاپیک رو نگاه کنیم تا ببینیم خیلی‌ها به شدت ازش لذت بردن. یه عده هم خوششون نیومده که طبیعیه و هیچ اثری در تاریخ نداریم که همه باهاش حال کنن، حتی آثار به مراتب بهتر و تاریخی‌تر از The Last of Us. ولی اینکه به زور بگیم طرفدارهای بازی از سریال خوششون نمیاد، حرف کاملاً اشتباهیه و خیلی‌ها هستن که خوششون میاد. :دی
اریا موفق ترین اقتباس یک سریال از بازی بوده
اصلا خیلی هم خفنه و من خودم عاشق این سریالم

دارم میگم چرا وقتی میشد پرفکت باشه و همه چیز تموم این کارو نکردن، مشخصه به خدا ! WOKE
---------

اصلا اگه توی بازی قیافه الی شبیه بلا رمزی بود جوئل هیچوقت نجاتش نمیداد =))

• Smile
Reactions: Terova and Dinosaur
اریا موفق ترین اقتباس یک سریال از بازی بوده
اصلا خیلی هم خفنه و من خودم عاشق این سریالم

دارم میگم چرا وقتی میشد پرفکت باشه و همه چیز تموم این کارو نکردن، مشخصه به خدا ! WOKE
---------

خجالت بکش! :( جول به خاطر مهر پدری و معنویات نجاتش داد نه زیبایی! :-"
-----
من با بازیگر ابی توی فصل دوم بیشتر مشکل دارم تا بازیگر الی. :دی

بازیگر خوبیه و به نظرم از پسِ نقش برمیاد، ولی ابعاد خاص ابی یه فلسفه‌ای پشتش بود و علت داشت، در حالی که بدن کیتلین دیور خیلی عادیه. ابی انقدر توی بحث انتقام غرق شده بود که کل زندگیش تحت تأثیر این قضیه قرار گرفته بود و بدنش هم در همین راه تبدیل به یه تانک شده بود، ولی اینجا خبری از اون ویژگی متفاوت این شخصیت نیست. شاید هم دلیلش اینه که بلا رمزی انقدر ریزجثه هست که همین کیتلین دیور هم جلوش عظیم محسوب می‌شه!
از اون طرف هم کیتلین جان خیلی خوشگل‌تر از ابی هست که با این هم اندکی مشکل دارم. :دی یکی از دلایلی که طراحی شخصیت ابی توی بازی برام جالب بود، همین قضیه بود که به مخاطب باج نمی‌داد و هم از نظر قیافه و هم هیکل، یه جوری بود که در نگاه اول دافعه ایجاد می‌کرد و ترکیب این‌ها با حرکت فجیعی که انجام می‌داد باعث می‌شد عصبانیت مخاطب بیشتر بشه. در حالی که توی سریال با بازیگری طرف هستیم که هم قیافه نسبتاً خوبی داره و هم هیکل عادی و حس می‌کنم این قضیه برای اینه که مخاطب رو راحت‌تر با ابی همراه کنن و باعث بشن بهش حق بده که دنبال انتقام باشه.
به هر حال آدم هر چقدر هم بخواد به قضایا منطقی نگاه کنه، باز ظاهر و قیافه بی‌اهمیت نیست و روی واکنش اولیه آدم تأثیر می‌ذاره. یه جورایی می‌شه گفت آدم زیبا، زندگی رو روی درجه سختی آسون‌تر پیش می‌بره و آدم زشت روی درجه سختی بالاتر. در مورد بلا رمزی شاهد این قضیه هستیم که چقدر فحش می‌خوره و حالا برعکسش برای کیتلین دیور پیش اومده و حدس می‌زنم تحمل اون ماجرای تلخ برای مخاطبان سریال راحت‌تر از بازی باشه.

آخرین ویرایش:
! WOKE
ممنون که بالاخره حرف دلت و دیدگاهت رو گفتی
یه کلمه میگفتید با اینجور قیافه ها چه تو فیلم و بازیها و چه تو اجتماع مشکل دارید تا ما هم الکی بحث نمیکردیم

جدی اصلا نمیتونی نظر بدی در این مورد
چون نه تنها شخصیت الی بهترین شخصیت توی بازی های کامپیوتری برات نبوده بلکه حتی بازیشم نکردی ! الان چه همزاد پنداری داری بکنی با ما ؟ :D

و اصلا مگه این چیزا قانون داره؟ کی میتونه بگه خوبه کی بد؟ 90% طرفدار های بازی دارن میگن انتخاب بازیگر اینقدر به دیدشون نسبت به سریال لطمه زده که همه ثانیه ها به این فکر میکنن که این اجوزه کیه اوردن !

این یعنی اقا گند زدن دیگه و جای دفاع نداره

تازه tlou کلا روی همین 2 تا شخصیت میچرخه! (الی و جول) 2 تا میمون بیارن بزارن واست بگن اینا همونن ؟ نمیشه که

تو هم داری به همون قانون نانوشته‌ای پافشاری می‌کنه که «اگه تو بازی/منبع اصلی را تجربه نکردی، حق نداری درباره سریال نظر بدی»؛ حدود 60 درصد از فیلم‌های امسال آثار اقتباسی بودند و ما هم دیدیم؛ بدین‌منظور چون ما منابع اصلی را مطالعه نکردیم،حق نداریم در موردشان نظر بدهیم؟! اگر می‌خواهی بگی که «بله» و همین است و سپس حکم اعدام صادر کنی که میشه عمق فاجعه! :D

همزادپنداری چیست؟ توضیح بده همزادپنداری چیه؟ همزادپنداری تنها به بٌعد جسمانی و فیزیکی محدود نمی‌شه. اگر باز بُعد جسمانی و فیزیکی مهمه؛ برو سراغ cosplayها؛ انواع و اقسام فن‌مید از TLOU ساخته شده؛ از پارودی‌های پورن گرفته تا کارهای یوتیوبی فن‌مید! (شاید الی مدنظرت را اونجا پیدا کنی.):D🦢🦢

الان تو داری بخاطر بلارمزی خوب را حذف می‌کنی و کلاً میگی بده! اون آمار نود درصدی هم که قطعی نیست و شبیه به آمارهای مسئولین EA خودمون هست؛ یه سر برو به دیتابیس‌ IMDB؛ اگر بحث WOKE بود (چیزی که به‌اشتباه هرجا از آن استفاده می‌کنید)؛ این سریال تو IMDB له می‌شد؛ اما نشده؛ ووک واقعی اون انیمیشن Velma بود که له‌ شد و در نهایت کنسلش کردند.

پ.ن: سریال TLOU بهترین نیست؛ یک ریویو هم در موردش در یکجا نوشتم که مثبت نیست؛ اما هرگز پیکان نقد را به سمت casting سریال نگرفتم؛ بهترین اقتباس از گیم از دید من و با اختلاف فراوان Fallout بود. (تأکید می‌کنم برای تو که کلاً Fallout 4 را بازی کردم و نیمچه‌ای از نیووگاس؛ از نیووگاس به‌شدت بدم میاد!)

• Like
Reactions: MrElectricWizard
خجالت بکش! :( جول به خاطر مهر پدری و معنویات نجاتش داد نه زیبایی! :-"
-----
من با بازیگر ابی توی فصل دوم بیشتر مشکل دارم تا بازیگر الی. :دی

بازیگر خوبیه و به نظرم از پسِ نقش برمیاد، ولی ابعاد خاص ابی یه فلسفه‌ای پشتش بود و علت داشت، در حالی که بدن این بازیگره خیلی عادیه. یعنی انقدر توی بحث انتقام غرق شده بود که کل زندگیش تحت تأثیر این قضیه قرار گرفته بود و بدنش هم در همین راه تبدیل به یه تانک شده بود.
شاید هم دلیلش اینه که بلا رمزی انقدر ریزجثه هست که همین کیتلین دیور هم جلوش عظیم محسوب می‌شه!

اریا قیافش معصوم نیست، کاری به زیبایی ندارم که اونم تازه برام مهمه
اما این قیافش از اول معصوم نبود، یارو توی GOT هم نقش یه ادم رزلو داشت و بهشم میخورد

در مورد ابی به نظرم با تکنیک های فیلم برداری و این داستانا هیکل رو درست میکنن چون دنیل کرگ هم از نظر قد خیلی کوتاست اما توی جیمز باند خیلی رشید دیده میشه

ممنون که بالاخره حرف دلت و دیدگاهت رو گفتی
یه کلمه میگفتید با اینجور قیافه ها چه تو فیلم و بازیها و چه تو اجتماع مشکل دارید تا ما هم الکی بحث نمیکردیم
درسته من خب انکار نکردم که برام زیبایی مهمه اما قیافش معصوم و دوست داشتنی هم نیست رزله دیگه

الان چطور همه وقتی قیافه سیندرلا رو عوض کردن خشتک پاره کردید اما اینو عادی جلوه میدید :D

تو هم داری به همون قانون نانوشته‌ای پافشاری می‌کنه که «اگه تو بازی/منبع اصلی را تجربه نکردی، حق نداری درباره سریال نظر بدی»؛ حدود 60 درصد از فیلم‌های امسال آثار اقتباسی بودند و ما هم دیدیم؛ بدین‌منظور چون ما منابع اصلی را مطالعه نکردیم،حق نداریم در موردشان نظر بدهیم؟!
چرا همه چیز رو پیچیده میکنی
من گفتم حق نظر دادن در مورد سریال رو نداری ؟
گفتم نمیتونی کسایی که با بازی عاشق این شخصیت شدن رو درک کنی

اصلا کسی نگفته سریال بده اینجا !
همه هم دارن میگن دلمون اصلا نمیزاره بریم سمت سریال

دلیه اقا دلی:(

ووک هم من از رو سابقه سونی میگم ( بنده خدا آنگربودا...)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or