i am dead
کاربر سایت
دمت گرم خودشهMemories
دمت گرم خودشهMemories
معمولا تو انیمه های جدید یکی دو قسمت اولش بودجه و کیفیت بهتری نسبت به باقی فصل داره. دیگه تو ببین بقیش چیه که قسمتای با کیفیتش این بودهبلولاک رو دیدی؟ انتظار تکون خوردن انیمیشن ها با پاورپوینت رو داشتیم.
اقا Death Note واقعا جذاب و زیبا بود واقعا پشمام میریخت. نیمه اخرش هم که کلا انگار یه انیمه متفاوت بود ولی بازم لذت بخش بود. اخرش ولی دوست داشتم جور دیگع ای تموم میشد حق با کیرا بود
یه انیمه خفن must watch به کسی که تازه وارد دنیای انیمه شده معرفی میکنید. AOT و Death Note و ناروتو دیدم تا الان
سلام
مدتیه به کسی GoSick پیشنهاد ندادم .
بشینین GoSick ببینین تا رستگار بشین .
پ.ن: حاجی، کرکوپرم. ۱۰ سال گذشته از اون موقعبنظر من همه اینهارو ول کن پاشو برو اون فولدر فیلمهایی که برات ریختم و ببین :d
Gosick هم فکر کنم ریختم تا اونجا که حافظه نیمبندم یاری میکنه!
--------------------------------
کلاً خوبی این تاپیک اینه که در عین اینکه همه باهم رفیقن ولی سلیقهها در سطح تیم ملی متفاوته!
بیا لیست کل انیمههایی که برات ریختم و اینجا بزار تا بچهها برات ردهبندی کنن و به عمق فاجعه (اختلاف سلیقه) پی ببری.
خلیل-ساما که تو فازه بدبختی و نابودی و افسردگیه... @Police _ 110
محمدعلی فیلسوفه تاپیکه... @Ooops
محمدعلی استکبار All Aroundه و همه چی میبینه! @m.a.t
امیر آکیبا تو کاره صلح جهانی و عشقه کارهای گوگولیه! [MENTION=31999]Akiba[/MENTION]
پرهام کلاًٌ اعصاب نداره، به همه هم اول Gosick و پیشنهاد میده!! @parham_safa
حسن معلم ورزشه تاپیکو و متخصص دیدن انیمههای ورزشیه! [MENTION=19301]emperor 69[/MENTION]
فرشاد تو حالته Who give a F*ck و ندیدن انیمههای معروفه... @NoctisSasuke
بردیا متخصص دیدن انیمههای Creepyه! [MENTION=64767]BARDI YA[/MENTION]
محسن تا آخرین قطره خون گینتاما فنه! [MENTION=91311]lich-king[/MENTION]
مسلم فقط تو کاره گیر دادنه! [MENTION=32710]ce7en44[/MENTION]
آرش متخصص تفسیر Opening انیمههاست! @pkarash
صادق غایبه تاپیکه! @slipkboy
شهاب همیشه تو حالته Super Saiyanه. @Trunks
داوود ناروتو Freakه! @Naruto
آریا تازه وارده باادبه تاپیکه... [MENTION=101]Dinosaur[/MENTION]
سینا موجودی ناشناخته است که انیمه با دوبله انگلیسی میبینه!!!!! @TCSCELL
منم که نخوده تاپیکم...
باقی دوستان هم هستن ولی من دیگه نصفه شبی مغزم نمیکشه! :d
حالا تو اگه واقعاً فکر میکنی که پیشنهاد این جماعت از جمله خودم به سلیقت نزدیکه، بسماله... لیست همه انیمههایی که ندیدیو بزار تا برات ترتیببندی کنیم و یاتاقان بزنی! :d
--------------------------------
[MENTION=31999]Akiba[/MENTION]
حرص نخور... حقیقت همیشه مثل ک*نه خیار تلخه! :d
یه نفر در سال ۲۰۱۶ این پست رو نقل قول کرده چون لایک من مال اون زمانه و توی سیستم جدید انجمن!
خدایی تا نوتیفای پستت اومد، قبل اینکه بیام اینجا بخونمش، یاد اون پست آریا (آریا بود دیگه؟) افتادم که میگفت پرهام اعصاب نداره، به همه هم همون اول Gosick رو پیشنهاد میده
به منم گفته بود تو کار تفسیر اپنینگ انیمههام!
آهااا، یافتمش:
پ.ن: حاجی، کرکوپرم. ۱۰ سال گذشته از اون موقع
jujutsu kaisenاقا Death Note واقعا جذاب و زیبا بود واقعا پشمام میریخت. نیمه اخرش هم که کلا انگار یه انیمه متفاوت بود ولی بازم لذت بخش بود. اخرش ولی دوست داشتم جور دیگع ای تموم میشد حق با کیرا بود
یه انیمه خفن must watch به کسی که تازه وارد دنیای انیمه شده معرفی میکنید. AOT و Death Note و ناروتو دیدم تا الان
من بعید میدونم این شنکس باشه
شنکس لوکی رو ۶ سال پیش شکست داده ، اون وقت بنظرت الان میاد بهش میگه به ما ملحق بشو؟
جلوتر مشخص میشه فعلا خیلی تو ابهامه، شایدم شنکس برادر داره !