حدس شما چیه؟There's also a mysterious fourth game, and I won't spoil what it is, but our sources indicate that it is a new entry in a legendary Japanese IP which has decades of history, and should make a lot of fans happy
دوست دارم re9 باشه ولی شاید Blue DragonXbox 2025 predictions and overview: Microsoft's most promising games line up in history meets a platform under duress
جز کوردن در مقاله جدیدش درباره بازی چهارم اشاره کرده که:
حدس شما چیه؟
Ninja Gaiden مثلا؟Xbox 2025 predictions and overview: Microsoft's most promising games line up in history meets a platform under duress
حدس شما چیه؟
حس میکنم Kingdom Hearts 4 باشه پارسال هم یه بازی از SE رو نمایش دادن.خیلی چیزا میتونه باشه! Shenmue 4؟ پرسونا ۶, دراگون کوئست ۱۲. ولی بقول آریا خوبه که نینجا گایدن باشه.
بعیدم نیس ف ف ۱۶ بر Xbox باشه! ترول کامل!
متن کامل جز کوردندوست دارم re9 باشه ولی شاید Blue Dragon
بنظر میاد عنوانی هست که قبلا رو ایکس باکس نمیومده با توجه به مثالهای سگا و اتلوس و فاینالThere's also a mysterious fourth game, and I won't spoil what it is, but our sources indicate that it is a new entry in a legendary Japanese IP which has decades of history, and should make a lot of fans happy. Indeed, Microsoft has won some strong support from the region lately from studios like Square Enix for Final Fantasy, HoYoverse for Genshin Impact, and Sega/ATLUS for Persona, and we suspect this new game will help further that trend.
حس میکنم Kingdom Hearts 4 باشه پارسال هم یه بازی از SE رو نمایش دادن.
هوس دینو کرایسیس کردم وی چون 3 اش روی ایکس باکس کلاسیک اومده اومیدم نا امید میشهمتن کامل جز کوردن
بنظر میاد عنوانی هست که قبلا رو ایکس باکس نمیومده با توجه به مثالهای سگا و اتلوس و فاینال
نینجا گایدن برا ایکس باکسم بوده، اگه دنبال مسخره بازی نباشه، دنبال یه عنوان قدیمی ژاپنی باش که رو ایکس باکس نیومده و الان میخواد معرفی بشه نسخه جدیدش و رو ایکس باکسم بیاد.
_____
شانس بلو دراگونت بیشتره چچون بعد نسخه ایکس باکس رفت رو ds
از آخرین نینجا دو دهه میگذره و اینم غیبت داشته طوللانی، ممکنه منظورش این باشه ولی از این بوی چیزایی که اخیرا بازیهاش راهی ایکس باکس شدن و شماره نمیاد و داره میگه عنوان جدید.هوس دینو کرایسیس کردم وی چون 3 اش روی ایکس باکس کلاسیک اومده اومیدم نا امید میشه
ریمیک Castlevania SotNXbox 2025 predictions and overview: Microsoft's most promising games line up in history meets a platform under duress
حدس شما چیه؟