جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

این نسل قدرت خام ها توی دیواره. دیگه زمانی که ترافلاپس کارت ها در اومده جای بحثی نیست
از اولم مشخص بود 5070 تی ای در حد همون 4070 تی ای سوپر هست نهایت 10 درصد بهتر بشه
بیشترین ضربه 4090 خورده و الا هر کی هر کارت دیگه ای خریده برد کرده نسل جدید جز 5090 ش چیزی برای ارائه نداره
View attachment 363554
عملا پولی که برای کارت میدیم اگه نگیم همش ولی بخش بزرگیش میره برای DLSS 4.
پس بیراه نیست که بگیم انویدیا رسما داره dlss رو میفروشه.

هنوزم مردم دنبال قدرت خام و عدد ترافلاپسن:دی
یه زمونی هم میگفتن ترافلاپس فیکه مثلا کارت gtx 1080ti هست که ۱۱ ترافلاپس داره بعد کارت 3080ti هم ۳۴ ترافلاپس داره پس باید ۳ برابر قدرت داشته باشه ولی ۲ برابر قدرت داره پس ترافلاپس درست نیست بعد مدتها فهمیدن اهاااا نه این ترافلاپس ربط مستقیمی هم به معماری چیپ داره:دی روزای اول چقدر فضا مسموم بود که انویدیا کلاهبرداره و این حرفا بعدش یواش یواش مردم فهمیدن عدد ترافلاپس دیگه معیار نیست و کلی چیزای دیگه هست که ارتباط دارن به قدرت کارت گرافیک!
الانم یه عده تازه یادشون افتاده که عه قدرت خام چقدر مهمه اون فریمی که میده مهم نیست بلکه اون قدرت خامه اصل کاریه بازی اگه ۲۰۰ فریم بگیره(بدون فریم جنریشن)اینم حساب نیست چه کاریه از تکنولوژی برای افزایش کارایی استفاده باشه ما همون کلاسیک گیمینگ رو میخوایم:دی
طوری هم میگن انویدیا پول dlss میگیره انگار باید غیر این باشه!خب معلومه میگیره بایدم بگیره میلیارد میلیارد دلار هزینه توسعه و برنامه‌نویسی و سرمایه‌گذاری کرده رو این تکنولوژی‌ها که آینده گیمینگ هستن بعد چرا باید اینو رایگان بده بیرون
رایگان میخوای برو amd بگیر
یکی پول میده آیفون میگیره یکی هم شیاومی بعد صاحب شیاومی میاد استدلال میکنه گوشی ما که نباید از لحاظ قیمت فرقی داشته باشه مال من تماس میگیره مال تو هم همینطور پس فرقش چیه حالا بیا به این فرقشون رو توضیح بده lol
خدا رو شکر کمم کارشناس تایوانی تو انجمن نداریم موندم چرا گرافیک ملی نمیسازن مردم از زیر یوغ انویدیا ظالم نجات بدن

یه زمونی هم میگفتن ترافلاپس فیکه مثلا کارت gtx 1080ti هست که ۱۱ ترافلاپس داره بعد کارت 3080ti هم ۳۴ ترافلاپس داره پس باید ۳ برابر قدرت داشته باشه ولی ۲ برابر قدرت داره پس ترافلاپس درست نیست بعد مدتها فهمیدن اهاااا نه این ترافلاپس ربط مستقیمی هم به معماری چیپ داره:دی روزای اول چقدر فضا مسموم بود که انویدیا کلاهبرداره و این حرفا بعدش یواش یواش مردم فهمیدن عدد ترافلاپس دیگه معیار نیست و کلی چیزای دیگه هست که ارتباط دارن به قدرت کارت گرافیک!
الانم یه عده تازه یادشون افتاده که عه قدرت خام چقدر مهمه اون فریمی که میده مهم نیست بلکه اون قدرت خامه اصل کاریه بازی اگه ۲۰۰ فریم بگیره(بدون فریم جنریشن)اینم حساب نیست چه کاریه از تکنولوژی برای افزایش کارایی استفاده باشه ما همون کلاسیک گیمینگ رو میخوایم:دی
طوری هم میگن انویدیا پول dlss میگیره انگار باید غیر این باشه!خب معلومه میگیره بایدم بگیره میلیارد میلیارد دلار هزینه توسعه و برنامه‌نویسی و سرمایه‌گذاری کرده رو این تکنولوژی‌ها که آینده گیمینگ هستن بعد چرا باید اینو رایگان بده بیرون
یکی پول میده آیفون میگیره یکی هم شیاومی بعد صاحب شیاومی میاد استدلال میکنه گوشی ما که نباید از لحاظ قیمت فرقی داشته باشه مال من تماس میگیره مال تو هم همینطور پس فرقش چیه حالا بیا به این فرقشون رو توضیح بده lol
خدا رو شکر کمم کارشناس تایوانی تو انجمن نداریم موندم چرا گرافیک ملی نمیسازن مردم از زیر یوغ انویدیا ظالم نجات بدن
صحبت درباره قدرت خام از همون اول منتشر شدن DLSS بوده، سر معرفی فریم جنریشن سر نسل 40 اتفاقا خیلی هم بیشتر بهش انتقاد شد.

یک مسئله‌ای که بهتره داشته باشیم منطقی نگاه کردن از جنبه مشتری هست نه که صرفا فن یک برند خاص باشیم.

انویدیا با DLSS و هر نسل با اضافه کردن ویژگی های جدید، شرایط رو برای طیف بیشتری از مشتری های فراهم میکنه که بشه حالا به یک صورتی خروجی خوبی از بازی ها بگیرند، ولی اگر شما مثلا 70-80 فریم تو یک بازی داستان محور مثلا با DLAA شاید احتمالاش کم باشه بخواهی مثلا Upscale کنی ولی شاید رفتی روی DLSS Quality و فریم رو بردی مثلا روی 110 به بالا. بعدش خیلی احتمالاش کمتر باشه که بری از فریم جنریشن و حتی مولتی فریم جنریشن استفاده کنی که مثلا 300 فریم برات خروجی بده. از یک جایی به بعد بازی رون هستش به کل دیگه خیلی هم شاید نیازی نباشه که مثلا فریم جنریشن بازی رو روان تر کنی. برای یک سری بازی های شوتر آنلاین هم که فریم مهم میشه شک دارم کسی ترجیح بده مثلا با فریم جنریشن خروجی بهتری بگیره اونجایی که in put lag خیلی مهمه و فریم بالا هم براشون تعیین کننده هست قدرت خام گرافیک هست که مهم تره.

به نظرم مهمترین خوبی این تکنولوژی همین هست که مثلا کسی با 5070 هم الان با 550$ میشه تجربه مشابه کسی که نسل قبل 1600$ داده 4090 خریده، به هر شکل خود من و خیلی های دیگه به لطف همین فریم جنریشن شده بازی هایی مثل Alan Wake 2 و Cyberpunk 2077 رو بشه با Path tracing تجربه کنیم، حالا شاید تو این نسل یکی با بودجه خیلی کمتر با 5060 هم بشه تجربه مشابهی داشته باشه.

مقایسه هایی که ارائه دادید هم چه درباره ترافلاپس و چه درباره برند های مختلف گوشی حداقل برای من سخت بود ارتباطی که تلاش میکنید درست کنید رو توش درک کنم. خود من همین الان انودیا دارم، احتمالا هم بخوام ارتقا بدم ولی چیزی که خیلی بیشتر براش منتظرم انتشار نقد ها و دیدن خروجی واقعی گرافیک هست تا این عدد هایی که فعلا توسط Nvidia گزارش شده. تو یک تاپیک دیگه هم گفتم اگر شما تو اون دسته هستی که فکر میکنی 5070 در حد 4090 هست من به شما یک 5070Ti میدم که قوی تر هم هست و با یک 4090 با شما عوض میکنم.

قابل توجه دوستان کنسولی که تا حالا فکر میکردن فقط خودشون با همدیگه سر پلتفرمها جنگ دارن و جای دیگه از این خبرها نیست معرفی میکنم.
سر این که کارت گرافیک تو چیه و من چی دارم هم فن داریم :))

کلا گیمینگ خیلی پلتفرم مزخرفیه که روی هر بخشیش دست بزاری یه فن براش باید پیدا بشه.
سالها بود بواسطه هویچ بودن AMD تو بحث کارت گرافیک ها من به ندرت فن انویدیا دیده بودم که اینطوری گریبان بدرد:D

@GPSY
مگه کسی از انویدیا شکایت کرده؟
اینجا صدی 90 انویدیا داریم ، یعنی حداقل من دور ورم نمیشناسم که جدیدا AMD خریده باشه.
از طرفی کسی گفته dlss بده؟
یا گفته amd کارتهای بهتری میده؟

در مورد مهم نبودن قدرت خام یه سخت افزار حالا چه بصورت محلی و قدرتی که یک به یک بهت ارائه میده یا به کمک هوش مصنوعی ، در آینده به لطف کلود و... بالاخره ما یک عدد نهایی داریم که برای مقایسه دوتا سخت افزار با هم به کار میره.
الان میشه از این لحاظ دوتا کارت نسل 40 و 50 رو با هم مقایسه کرد یا نه فقط باید dlss و مشتتقاتش این وسط دخیل باشه؟

میگی قدرت خام مهم نیست چون dlss اومده.
یعنی میخوای بگی dlss بصورت کاملا قطعی تو همه شرایط نسبت به رزولوشن/فریم نیتیو برتری داره ؟
اگه آره پس بحثی درش نداریم ولی اگه نه پس این اظهار نظرها از کجا میاد؟

اصلا میگیم الان بحث ai مهمه و آینده گیمینگ هوش مصنوعیه و انویدیا هم درش خیلی سرمایه گذاری کرده و نمیشه یه کارت گرافیک رو بدون در نظر گرفتن یه ویژگی مثل dlss اون رو سبک سنگین کرد و بهش امتیاز داد ، باشه اصلا همین که میگی.

میشه بهترین شرایط ایده آل و منصفانه برای مقایسه دوتا کارت نسل 40 و 50 رو برامون ترسیم کنی؟
مثلا روی یه 4080 ما باید dlss 3 روی چه مودی بزاریم که با 5080 با dlss4 و تکنولوژی ایجاد فریم و... شرایط مساوی ایجاد کنه که بشه اونها رو مقایسه کرد؟

یا مثلا تو یه بازی مثل CS/R6/Valorant و... این تکنولوژیها چه جایگاهی اصلا دارن که بخوایم روش مانور بدیم؟

میخوام بگم پس dlss و مابقی ویژگیهایی از این دست یه ویژگی نسبی هستن که تو بعضی از بازیها به کارمون میاد و نمیشه اونها رو تعمیم داد به عامل تعیین کننده تو همه بازیها.
نهایتا اینکه تو شرایطی مثل این باز میگردیم به قدرت خام که میدونی وقتی فلان کارت رو میخری به نسبت نسل قبلش روی این بازی فلان قدر خروجی بهت میده.

فکر کنم بهتر از این نمیتونستم طرز فکرم رو از اینکه گفتم پس انویدیا داره dlss میفروشه رو توضیح بدم.

1736781579051.png
رسمی تایید شد ، که بررسی 5090 روز 5 بهمن و 5080 برابر با 11 بهمن منتشر میشه
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نظر میرسه اولین soc برای لپتاپ انویدیا N1x نام‌دارد که توسط سایت لنوو لو رفته

1736781939823.png 1736782238187.png
قابل توجه دوستان کنسولی که تا حالا فکر میکردن فقط خودشون با همدیگه سر پلتفرمها جنگ دارن و جای دیگه از این خبرها نیست معرفی میکنم.
سر این که کارت گرافیک تو چیه و من چی دارم هم فن داریم :))
خب چنین خبری نیست x-(

صحبت درباره قدرت خام از همون اول منتشر شدن DLSS بوده، سر معرفی فریم جنریشن سر نسل 40 اتفاقا خیلی هم بیشتر بهش انتقاد شد.

یک مسئله‌ای که بهتره داشته باشیم منطقی نگاه کردن از جنبه مشتری هست نه که صرفا فن یک برند خاص باشیم.

انویدیا با DLSS و هر نسل با اضافه کردن ویژگی های جدید، شرایط رو برای طیف بیشتری از مشتری های فراهم میکنه که بشه حالا به یک صورتی خروجی خوبی از بازی ها بگیرند، ولی اگر شما مثلا 70-80 فریم تو یک بازی داستان محور مثلا با DLAA شاید احتمالاش کم باشه بخواهی مثلا Upscale کنی ولی شاید رفتی روی DLSS Quality و فریم رو بردی مثلا روی 110 به بالا. بعدش خیلی احتمالاش کمتر باشه که بری از فریم جنریشن و حتی مولتی فریم جنریشن استفاده کنی که مثلا 300 فریم برات خروجی بده. از یک جایی به بعد بازی رون هستش به کل دیگه خیلی هم شاید نیازی نباشه که مثلا فریم جنریشن بازی رو روان تر کنی. برای یک سری بازی های شوتر آنلاین هم که فریم مهم میشه شک دارم کسی ترجیح بده مثلا با فریم جنریشن خروجی بهتری بگیره اونجایی که in put lag خیلی مهمه و فریم بالا هم براشون تعیین کننده هست قدرت خام گرافیک هست که مهم تره.

به نظرم مهمترین خوبی این تکنولوژی همین هست که مثلا کسی با 5070 هم الان با 550$ میشه تجربه مشابه کسی که نسل قبل 1600$ داده 4090 خریده، به هر شکل خود من و خیلی های دیگه به لطف همین فریم جنریشن شده بازی هایی مثل Alan Wake 2 و Cyberpunk 2077 رو بشه با Path tracing تجربه کنیم، حالا شاید تو این نسل یکی با بودجه خیلی کمتر با 5060 هم بشه تجربه مشابهی داشته باشه.

مقایسه هایی که ارائه دادید هم چه درباره ترافلاپس و چه درباره برند های مختلف گوشی حداقل برای من سخت بود ارتباطی که تلاش میکنید درست کنید رو توش درک کنم. خود من همین الان انودیا دارم، احتمالا هم بخوام ارتقا بدم ولی چیزی که خیلی بیشتر براش منتظرم انتشار نقد ها و دیدن خروجی واقعی گرافیک هست تا این عدد هایی که فعلا توسط Nvidia گزارش شده. تو یک تاپیک دیگه هم گفتم اگر شما تو اون دسته هستی که فکر میکنی 5070 در حد 4090 هست من به شما یک 5070Ti میدم که قوی تر هم هست و با یک 4090 با شما عوض میکنم.
الان این چیزایی که گفتید همش بدیهیات هست مگه غیر این باید باشه؟
چه اصراری دارید بگید که انویدیا سر قدرت 5070 بلوف زده
وقتی که 3060ti هم معرفی شد انویدیا گفت قدرتش حتی از 2080S بالاتره باز یادمه یه عده شروع کردن به لوده بازی و تمسخر که انویدیا شیشه زده و از این حرفا و وقتی 3060ti اومد دیدن درسته بعد گفتن نه آقا dlss بدرد نمیخوره رزولوشن فقط رزولوشن native مابقیش رو بنداز بره!!
الانم 5070 همینه برای من کاربر مهم نیست انویدیا از dlss 4 استفاده میکنه یا dlss 1000 برای من این مهمه فریم و کیفیت بگیرم همین
باز شما میخوای بدیهایت رو بیا دوباره توضیح بده که انگار طرف مقابلت کارت گرافیک رو فقط از پشت ویترین دیده و یه gt210 هم حتی نداره یا از قدیم کنسول پلیر بوده زیاد وارد نیست که شما بیاید توضیح بدید

مگه کسی از انویدیا شکایت کرده؟
شکایت که نه عزیز من اما دارن دیس اینفورمیشن میدن
طوری القا میکنن که انگار مثلا همین 5090 نسبت به نسل قبلش فقط 40% پیشرفت کرده که اصلا اینطور نیست ابدا اینطور نیست حالا طرف میخواد 100 جور سفسطه و مغلطه بیاره چیزی از واقعیت نمیتونه عوض کنه

تهش برای ما فرقی نداره که انویدیا از جه تکنیکی برای افزایش گرافیک و فریم استفاده میکنه. مهم خروجی ای هست که میگیریم.
میخواد از dlss استفاده کنه یا فریم فیک یا آپ اسکیل یا هرچیز دیگه.

من اخیرا Indiana jones رو با گرافیک آخر و فریم ۱۴۰ تا ۱۸۰(با فریم فیک😁) تموم کردم و واقعا لذت بردم و الان دیگه به هیچ عنوان حاضر نیستم برگردم به زمانی که Frame generation وجود نداشت.

انویدیا قبلا قدرت خام رو میبرد بالا، الان داره از ai استفاده میکنه. مهم اینه که ما گرافیک و فریم بالاتر رو تجربه میکنیم و این دقیقا چیزی هست که میخوایم.
حالا به لطف ai فریم از 30 میپره روی ۲۵۰ ولی دلیل نمیشه که منفی بافی کنیم و هی برای خودمون توجیح بیاریم که نه چون اختلاف زیاده پس یجای کار میلنگه. آهان latency زیاده، نه ghosting زیاده.
اینا همه داستانه. نه latency زیاده نه گوستینگی وجود داره.

من خودم با سری ۴۰۰۰ این فریم فیک رو تجربه کردم و برام فرق خاصی با فریم معمولی نداره و الان اولین کاری که میکنم اینه که میرم تو بازی و frame generation رو روشن میکنم.

آخرین ویرایش:
تهش برای ما فرقی نداره که انویدیا از جه تکنیکی برای افزایش گرافیک و فریم استفاده میکنه. مهم خروجی ای هست که میگیریم.
قربون آدم چیز فهم
صحبت منم دقیقا همینه

• Like
Reactions: Sobhan_23
الان این چیزایی که گفتید همش بدیهیات هست مگه غیر این باید باشه؟
چه اصراری دارید بگید که انویدیا سر قدرت 5070 بلوف زده
وقتی که 3060ti هم معرفی شد انویدیا گفت قدرتش حتی از 2080S بالاتره باز یادمه یه عده شروع کردن به لوده بازی و تمسخر که انویدیا شیشه زده و از این حرفا و وقتی 3060ti اومد دیدن درسته بعد گفتن نه آقا dlss بدرد نمیخوره رزولوشن فقط رزولوشن native مابقیش رو بنداز بره!!
الانم 5070 همینه برای من کاربر مهم نیست انویدیا از dlss 4 استفاده میکنه یا dlss 1000 برای من این مهمه فریم و کیفیت بگیرم همین
باز شما میخوای بدیهایت رو بیا دوباره توضیح بده که انگار طرف مقابلت کارت گرافیک رو فقط از پشت ویترین دیده و یه gt210 هم حتی نداره یا از قدیم کنسول پلیر بوده زیاد وارد نیست که شما بیاید توضیح بدید

شکایت که نه عزیز من اما دارن دیس اینفورمیشن میدن
طوری القا میکنن که انگار مثلا همین 5090 نسبت به نسل قبلش فقط 40% پیشرفت کرده که اصلا اینطور نیست ابدا اینطور نیست حالا طرف میخواد 100 جور سفسطه و مغلطه بیاره چیزی از واقعیت نمیتونه عوض کنه

من اخیرا Indiana jones رو با گرافیک آخر و فریم ۱۴۰ تا ۱۸۰(با فریم فیک😁) تموم کردم و واقعا لذت بردم و الان دیگه به هیچ عنوان حاضر نیستم برگردم به زمانی که Frame generation وجود نداشت.

انویدیا قبلا قدرت خام رو میبرد بالا، الان داره از ai استفاده میکنه. مهم اینه که ما گرافیک و فریم بالاتر رو تجربه میکنیم و این دقیقا چیزی هست که میخوایم.
حالا به لطف ai فریم از 30 میپره روی ۲۵۰ ولی دلیل نمیشه که منفی بافی کنیم و هی برای خودمون توجیح بیاریم که نه چون اختلاف زیاده پس یجای کار میلنگه. آهان latency زیاده، نه ghosting زیاده.
اینا همه داستانه. نه latency زیاده نه گوستینگی وجود داره.

من خودم با سری ۴۰۰۰ این فریم فیک رو تجربه کردم و برام فرق خاصی با فریم معمولی نداره و الان اولین کاری که میکنم اینه که میرم تو بازی و frame generation رو روشن میکنم.
جالبه تو خط اول میشه بدیهیات، چند خط پایین تر همون میشه دیس اینفورمیشن.

با این تفاسیر از نظر شما دو نفر منطقی هست یک نفری که 4090 داره گرافیک رو رد کنه بره مثلا 5070 (یا 5070Ti که حتما قویتره) بگیره چون همون خروجی رو میده و مثلا 1000 دلار هم بزاره تو جیبش؟ تازه با مصرف گرافیک کمتر در بلند مدت قبض برق هم کمتر میاد.

در مورد Indiana Jones هم به هر شکل جالبه من با 4070Ti بازی از نظرم stutter fest بوده (حتی با DLSS روی Balance و FG) و فعلا از بازی کردنش دست برداشتم تا سخت افزار آپدیت کنم، بعد شما با 4070 Super فریم 140-180 خروجی داری اونم رو گرافیک آخر. یکی از مشکل های دیگه همین FG الان هم همون گوستینگ بدش بوده که تو نسل جدیدش با Transformer Model جدیدشون این مشکل رو به نسبت رفع و رجوع کردن؛ Digital Foundry اتفاقا این تفاوت دو نسل FG رو تو یک ویدیو بررسی کرده. ولی شما میگی همین نسخه فعلی هم برای شما تفاوتی با فریم معمولی نداره. خوب همین مسائل خیلی سخت میکنه صحبت منطقی سر این موضع رو و اینکه مثلا یک نقطه نظر ثابتی بشه تو این صحبت پیدا کرد. من خودم هم با این تکنولوژیا مشکلی ندارم و لازم بشه استفاده میکنم، ولی به نظر میاد دیدگاه های کاملا متفاوتی داریم ما.

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
با این تفاسیر از نظر شما دو نفر منطقی هست یک نفری که 4090 داره گرافیک رو رد کنه بره مثلا 5070 (یا 5070Ti که حتما قویتره) بگیره چون همون خروجی رو میده و مثلا 1000 دلار هم بزاره تو جیبش؟ تازه با مصرف گرافیک کمتر در بلند مدت قبض برق هم کمتر میاد
قبولش کن تمام کاری که باید بکنی اینه
نیازی به گارد گرفتن نیست چرا نمیخوای قبول کنی انویدیا تو نسل ۵۰۰۰ سنگ تموم گذاشته برای مشتری هاش
هر کی هم پول میده نوش جونش این کارتا خریدن دارن نیازی نیست کسی گارد بگیره
دوست داری بخر دوست هم نداری نخر عزیز دل

• Like
Reactions: ArefTheGreat
جالبه تو خط اول میشه بدیهیات، چند خط پایین تر همون میشه دیس اینفورمیشن.

با این تفاسیر از نظر شما دو نفر منطقی هست یک نفری که 4090 داره گرافیک رو رد کنه بره مثلا 5070 (یا 5070Ti که حتما قویتره) بگیره چون همون خروجی رو میده و مثلا 1000 دلار هم بزاره تو جیبش؟ تازه با مصرف گرافیک کمتر در بلند مدت قبض برق هم کمتر میاد.

در مورد Indiana Jones هم به هر شکل جالبه من با 4070Ti بازی از نظرم stutter fest بوده (حتی با DLSS روی Balance و FG) و فعلا از بازی کردنش دست برداشتم تا سخت افزار آپدیت کنم، بعد شما با 4070 Super فریم 140-180 خروجی داری اونم رو گرافیک آخر. یکی از مشکل های دیگه همین FG الان هم همون گوستینگ بدش بوده که تو نسل جدیدش با Transformer Model جدیدشون این مشکل رو به نسبت رفع و رجوع کردن؛ Digital Foundry اتفاقا این تفاوت دو نسل FG رو تو یک ویدیو بررسی کرده. ولی شما میگی همین نسخه فعلی هم برای شما تفاوتی با فریم معمولی نداره. خوب همین مسائل خیلی سخت میکنه صحبت منطقی سر این موضع رو و اینکه مثلا یک نقطه نظر ثابتی بشه تو این صحبت پیدا کرد. من خودم هم با این تکنولوژیا مشکلی ندارم و لازم بشه استفاده میکنم، ولی به نظر میاد دیدگاه های کاملا متفاوتی داریم ما.
راجع به فروش قطعه
پسرخاله من ۴۰۹۰ داشت و چند ماه پیش فروخت و الان منتظر سری ۵۰۰۰ هست که به موقعش بخره.
احتمالا 5070 ti برمیداره.
این به خود شخص مربوط میشه که میخواد چیکار کنه.

راجع به indiana من که استاتری ندیدم و به نظرم یکی از روون ترین تجربه های بازی بود برام.
بله من این پرفورمنس رو میگیرم چون سی پی یوم شاید از شما بهتره!

این روزا هم دارم marvel rivals بازی میکنم و از frame generation هم استفاده میکنم و نه latency حس میکنم و نه گوستینگ نه شیمیرینگ نه چیز دیگه.

کلیت صحبت من اینه که تهش اون خروجی ای هر نفر میگیره مهمه نه اینکه فلان سایت چی گفت، کاربر x یا y چی گفت و ....

• Like
Reactions: ArefTheGreat
مشکل اینجاست که یک عده نمی رن درست تحقیق بکنن همین جوری کارشناس می شن

من اگر حرفی می زنم قبلش می رم کلی تحقیق می کنم تازه اونم می تونه غلط باشه چون علم مطلق نیست برخی چیزا

ترافلاپس چرا خیلی مهمه و سنجش خوبیه اما اینجوری نیست که بگیم اگه عددش دوبل شد پس حتما فریم دهیشم دوبل می شه خیر خیلی پیچیده تر از این حرفاست این ربطی به معماری چیپ نداره چون اگر معماری بهتر بشه بنابراین همون ترافلاپس هم بهتر می شه
چرا؟ چون شما نگاه کن قدرت ترافلاپس 4090 دقیقا دوبل 4070 سوپر تی ای هست اما در عمل فریم دهیش بین 30 تا 50 درصد بهتره پس بحث معماری تنها نیست
اگر کارت 5070 تی ای ترافلاپسش با 4070 تی ای سوپر یکی شده پس نشون می ده تفاوت چندانی با هم ندارن اختلافش همون نهایت 10 درصد در 4k به خاطر پهنای وی رم بهترش بشه توی 1080 احتمالا یکی باشن. اما ممکنه انویدیا با دستکاری درایورهاش این اختلاف بیشترش کنه با این حال اصلا قبل معرفیش هم گفتم 10 تا 15 درصد بهتره نقدهاشم ماه دیگه می بینید همون شده
اما اگه بیشترم شد که به نفع ما فعلا صرفا از روی اعداد که منتشر شده تحلیل علمیش همین می شه

اگه انویدیا از dlss استفاده میکنه، هسته خت افزاری مخصوص داره
ریتریسش ایضا.
قبلا یه قدرت خام بود با یه طراحی و هزینه قطعه کمتر و ایضا هزینه تحقیق و توسعه کمتر.
الان همین تحقیق و توسعه ریتریس و dlss و کلی آپشن دیگه که انویدیا اضاف میکنه هم هزینه تحقیق و توسعه داره و هم از بعد سخت افزاری
________
پا میشید dlss رو میندازید کنار و میگید نگاه کن. اون dlss اون ریتریس الان به یه فاکتور مهم تبدیل شده و بعد انویدیا همه سریع کفششون رو پاشون کردن و رفتن سراغ رقیب ساختن برا dlss و بهینه سازی ریتریس
ندید گرفتن اینها و اینکه بگید فقط باید این مدلی قیاس بشه، نادرسته
و حرف اونایی که طرفدار میگید،همینه و خیلی ساده.
dlss یک پیشرفته و یه چیز تبلیغاتی دیگه نیست تو عرضه بیش از 70 تا ساپورت میکنه.کیفیت اینو با dlss 1 و 2و حتی 3.5 با این عکسا نگاه میکنی، واقعا عجیبه.
یموقع یکسری آپسکیلر بیخود بود همه دنبال native بودن، الان انویدیا آپسکیل میزنه از native بهتر.

اگه انویدیا از dlss استفاده میکنه، هسته خت افزاری مخصوص داره
ریتریسش ایضا.
قبلا یه قدرت خام بود با یه طراحی و هزینه قطعه کمتر و ایضا هزینه تحقیق و توسعه کمتر.
الان همین تحقیق و توسعه ریتریس و dlss و کلی آپشن دیگه که انویدیا اضاف میکنه هم هزینه تحقیق و توسعه داره و هم از بعد سخت افزاری
________
پا میشید dlss رو میندازید کنار و میگید نگاه کن. اون dlss اون ریتریس الان به یه فاکتور مهم تبدیل شده و بعد انویدیا همه سریع کفششون رو پاشون کردن و رفتن سراغ رقیب ساختن برا dlss و بهینه سازی ریتریس
ندید گرفتن اینها و اینکه بگید فقط باید این مدلی قیاس بشه، نادرسته
و حرف اونایی که طرفدار میگید،همینه و خیلی ساده.
dlss یک پیشرفته و یه چیز تبلیغاتی دیگه نیست تو عرضه بیش از 70 تا ساپورت میکنه.کیفیت اینو با dlss 1 و 2و حتی 3.5 با این عکسا نگاه میکنی، واقعا عجیبه.
یموقع یکسری آپسکیلر بیخود بود همه دنبال native بودن، الان انویدیا آپسکیل میزنه از native بهتر.
به دنیا بگید یوزر tech persia از ایران ناراضیه و اعلام کرده فقط قدرت خام:دی
اون طوماری که نوشته رو تو A4 چاپ کنی ببری هر سفارتی بهت پناهندگی مادام‌العمر میدن
یه سری کلا بد فازن یعنی یه عمر براشون توضیح بدی چه پارامتر هایی مهم هستن و باید درنظر گرفته بشن بازم میگن نچچچ اینطور نیست بعد مثل شب های برره تو قالب کیوون میان فکت صادر می‌کنن:دی
هر چی هم باهاشون بحث کنی یه بحث بی پایانه چون نمیخوان قبول کنن تکنولوژی‌های روز دنیا رو!
هیچ پوینتی تو سفسطه وجود نداره ولی اینا دنبال مو هستن تو بشقاب غذا

کسی که
نه فقط قدرت خام حسابه
به دنیا بگید یوزر tech persia از ایران ناراضیه و اعلام کرده فقط قدرت خام:دی
اون طوماری که نوشته رو تو A4 چاپ کنی ببری هر سفارتی بهت پناهندگی مادام‌العمر میدن
یه سری کلا بد فازن یعنی یه عمر براشون توضیح بدی چه پارامتر هایی مهم هستن و باید درنظر گرفته بشن بازم میگن نچچچ اینطور نیست بعد مثل شب های برره تو قالب کیوون میان فکت صادر می‌کنن:دی
هر چی هم باهاشون بحث کنی یه بحث بی پایانه چون نمیخوان قبول کنن تکنولوژی‌های روز دنیا رو!
هیچ پوینتی تو سفسطه وجود نداره ولی اینا دنبال مو هستن تو بشقاب غذا
این موج مخالفت توی فاروم های خارجی هم هست.وقتی کلی پول 4090 دادی سخته که بتونی قبول کنی با هزینه کمتر میشه به اون پرفورمنس رسید.
توی چند نسل گذشته دلیل برتری مطلق انویدیا RT و DLSS بوده و کارتهای مشابه AMD حتی با قدرت خام نزدیک فروشی به مراتب پایین تر داشتند

الان DLSS توی نسل 4 به بلوغ رسیده و فریم جنریشن هم اوضاعش از همیشه بهتره. اگر بازی این تکنولوژی را ساپورت کنه نسل 5000 خروجی بسیار بهتری به 4000 داره.حالا 5070 شاید نه ولی 5070ti حتما میتونه توی اون بازیها خروجی بهتری از 4090 بده.
اگر هم بازی ساپورت نکنه اون موقع 4090 مسلما پرفرومنس بهتری داره.
احتمالا همه بازیهای بزرگ سال گذشته آپدیت ساپورت از این تکنولوژی را دریافت می کنند و همه بازیهای بزرگ و متوسط آینده هم ساپورت خواهند کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or