اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
عملا پولی که برای کارت میدیم اگه نگیم همش ولی بخش بزرگیش میره برای DLSS 4.این نسل قدرت خام ها توی دیواره. دیگه زمانی که ترافلاپس کارت ها در اومده جای بحثی نیست
از اولم مشخص بود 5070 تی ای در حد همون 4070 تی ای سوپر هست نهایت 10 درصد بهتر بشه
بیشترین ضربه 4090 خورده و الا هر کی هر کارت دیگه ای خریده برد کرده نسل جدید جز 5090 ش چیزی برای ارائه نداره
View attachment 363554
صحبت درباره قدرت خام از همون اول منتشر شدن DLSS بوده، سر معرفی فریم جنریشن سر نسل 40 اتفاقا خیلی هم بیشتر بهش انتقاد شد.هنوزم مردم دنبال قدرت خام و عدد ترافلاپسن
یه زمونی هم میگفتن ترافلاپس فیکه مثلا کارت gtx 1080ti هست که ۱۱ ترافلاپس داره بعد کارت 3080ti هم ۳۴ ترافلاپس داره پس باید ۳ برابر قدرت داشته باشه ولی ۲ برابر قدرت داره پس ترافلاپس درست نیست بعد مدتها فهمیدن اهاااا نه این ترافلاپس ربط مستقیمی هم به معماری چیپ داره روزای اول چقدر فضا مسموم بود که انویدیا کلاهبرداره و این حرفا بعدش یواش یواش مردم فهمیدن عدد ترافلاپس دیگه معیار نیست و کلی چیزای دیگه هست که ارتباط دارن به قدرت کارت گرافیک!
الانم یه عده تازه یادشون افتاده که عه قدرت خام چقدر مهمه اون فریمی که میده مهم نیست بلکه اون قدرت خامه اصل کاریه بازی اگه ۲۰۰ فریم بگیره(بدون فریم جنریشن)اینم حساب نیست چه کاریه از تکنولوژی برای افزایش کارایی استفاده باشه ما همون کلاسیک گیمینگ رو میخوایم
طوری هم میگن انویدیا پول dlss میگیره انگار باید غیر این باشه!خب معلومه میگیره بایدم بگیره میلیارد میلیارد دلار هزینه توسعه و برنامهنویسی و سرمایهگذاری کرده رو این تکنولوژیها که آینده گیمینگ هستن بعد چرا باید اینو رایگان بده بیرون
رایگان میخوای برو amd بگیر
یکی پول میده آیفون میگیره یکی هم شیاومی بعد صاحب شیاومی میاد استدلال میکنه گوشی ما که نباید از لحاظ قیمت فرقی داشته باشه مال من تماس میگیره مال تو هم همینطور پس فرقش چیه حالا بیا به این فرقشون رو توضیح بده lol
خدا رو شکر کمم کارشناس تایوانی تو انجمن نداریم موندم چرا گرافیک ملی نمیسازن مردم از زیر یوغ انویدیا ظالم نجات بدن
خب چنین خبری نیستقابل توجه دوستان کنسولی که تا حالا فکر میکردن فقط خودشون با همدیگه سر پلتفرمها جنگ دارن و جای دیگه از این خبرها نیست معرفی میکنم.
سر این که کارت گرافیک تو چیه و من چی دارم هم فن داریم
الان این چیزایی که گفتید همش بدیهیات هست مگه غیر این باید باشه؟صحبت درباره قدرت خام از همون اول منتشر شدن DLSS بوده، سر معرفی فریم جنریشن سر نسل 40 اتفاقا خیلی هم بیشتر بهش انتقاد شد.
یک مسئلهای که بهتره داشته باشیم منطقی نگاه کردن از جنبه مشتری هست نه که صرفا فن یک برند خاص باشیم.
انویدیا با DLSS و هر نسل با اضافه کردن ویژگی های جدید، شرایط رو برای طیف بیشتری از مشتری های فراهم میکنه که بشه حالا به یک صورتی خروجی خوبی از بازی ها بگیرند، ولی اگر شما مثلا 70-80 فریم تو یک بازی داستان محور مثلا با DLAA شاید احتمالاش کم باشه بخواهی مثلا Upscale کنی ولی شاید رفتی روی DLSS Quality و فریم رو بردی مثلا روی 110 به بالا. بعدش خیلی احتمالاش کمتر باشه که بری از فریم جنریشن و حتی مولتی فریم جنریشن استفاده کنی که مثلا 300 فریم برات خروجی بده. از یک جایی به بعد بازی رون هستش به کل دیگه خیلی هم شاید نیازی نباشه که مثلا فریم جنریشن بازی رو روان تر کنی. برای یک سری بازی های شوتر آنلاین هم که فریم مهم میشه شک دارم کسی ترجیح بده مثلا با فریم جنریشن خروجی بهتری بگیره اونجایی که in put lag خیلی مهمه و فریم بالا هم براشون تعیین کننده هست قدرت خام گرافیک هست که مهم تره.
به نظرم مهمترین خوبی این تکنولوژی همین هست که مثلا کسی با 5070 هم الان با 550$ میشه تجربه مشابه کسی که نسل قبل 1600$ داده 4090 خریده، به هر شکل خود من و خیلی های دیگه به لطف همین فریم جنریشن شده بازی هایی مثل Alan Wake 2 و Cyberpunk 2077 رو بشه با Path tracing تجربه کنیم، حالا شاید تو این نسل یکی با بودجه خیلی کمتر با 5060 هم بشه تجربه مشابهی داشته باشه.
مقایسه هایی که ارائه دادید هم چه درباره ترافلاپس و چه درباره برند های مختلف گوشی حداقل برای من سخت بود ارتباطی که تلاش میکنید درست کنید رو توش درک کنم. خود من همین الان انودیا دارم، احتمالا هم بخوام ارتقا بدم ولی چیزی که خیلی بیشتر براش منتظرم انتشار نقد ها و دیدن خروجی واقعی گرافیک هست تا این عدد هایی که فعلا توسط Nvidia گزارش شده. تو یک تاپیک دیگه هم گفتم اگر شما تو اون دسته هستی که فکر میکنی 5070 در حد 4090 هست من به شما یک 5070Ti میدم که قوی تر هم هست و با یک 4090 با شما عوض میکنم.
شکایت که نه عزیز من اما دارن دیس اینفورمیشن میدنمگه کسی از انویدیا شکایت کرده؟
قربون آدم چیز فهمتهش برای ما فرقی نداره که انویدیا از جه تکنیکی برای افزایش گرافیک و فریم استفاده میکنه. مهم خروجی ای هست که میگیریم.
میخواد از dlss استفاده کنه یا فریم فیک یا آپ اسکیل یا هرچیز دیگه.
الان این چیزایی که گفتید همش بدیهیات هست مگه غیر این باید باشه؟
چه اصراری دارید بگید که انویدیا سر قدرت 5070 بلوف زده
وقتی که 3060ti هم معرفی شد انویدیا گفت قدرتش حتی از 2080S بالاتره باز یادمه یه عده شروع کردن به لوده بازی و تمسخر که انویدیا شیشه زده و از این حرفا و وقتی 3060ti اومد دیدن درسته بعد گفتن نه آقا dlss بدرد نمیخوره رزولوشن فقط رزولوشن native مابقیش رو بنداز بره!!
الانم 5070 همینه برای من کاربر مهم نیست انویدیا از dlss 4 استفاده میکنه یا dlss 1000 برای من این مهمه فریم و کیفیت بگیرم همین
باز شما میخوای بدیهایت رو بیا دوباره توضیح بده که انگار طرف مقابلت کارت گرافیک رو فقط از پشت ویترین دیده و یه gt210 هم حتی نداره یا از قدیم کنسول پلیر بوده زیاد وارد نیست که شما بیاید توضیح بدید
شکایت که نه عزیز من اما دارن دیس اینفورمیشن میدن
طوری القا میکنن که انگار مثلا همین 5090 نسبت به نسل قبلش فقط 40% پیشرفت کرده که اصلا اینطور نیست ابدا اینطور نیست حالا طرف میخواد 100 جور سفسطه و مغلطه بیاره چیزی از واقعیت نمیتونه عوض کنه
جالبه تو خط اول میشه بدیهیات، چند خط پایین تر همون میشه دیس اینفورمیشن.تهش برای ما فرقی نداره که انویدیا از جه تکنیکی برای افزایش گرافیک و فریم استفاده میکنه. مهم خروجی ای هست که میگیریم.
میخواد از dlss استفاده کنه یا فریم فیک یا آپ اسکیل یا هرچیز دیگه.
من اخیرا Indiana jones رو با گرافیک آخر و فریم ۱۴۰ تا ۱۸۰(با فریم فیک) تموم کردم و واقعا لذت بردم و الان دیگه به هیچ عنوان حاضر نیستم برگردم به زمانی که Frame generation وجود نداشت.
انویدیا قبلا قدرت خام رو میبرد بالا، الان داره از ai استفاده میکنه. مهم اینه که ما گرافیک و فریم بالاتر رو تجربه میکنیم و این دقیقا چیزی هست که میخوایم.
حالا به لطف ai فریم از 30 میپره روی ۲۵۰ ولی دلیل نمیشه که منفی بافی کنیم و هی برای خودمون توجیح بیاریم که نه چون اختلاف زیاده پس یجای کار میلنگه. آهان latency زیاده، نه ghosting زیاده.
اینا همه داستانه. نه latency زیاده نه گوستینگی وجود داره.
من خودم با سری ۴۰۰۰ این فریم فیک رو تجربه کردم و برام فرق خاصی با فریم معمولی نداره و الان اولین کاری که میکنم اینه که میرم تو بازی و frame generation رو روشن میکنم.
قبولش کن تمام کاری که باید بکنی اینهبا این تفاسیر از نظر شما دو نفر منطقی هست یک نفری که 4090 داره گرافیک رو رد کنه بره مثلا 5070 (یا 5070Ti که حتما قویتره) بگیره چون همون خروجی رو میده و مثلا 1000 دلار هم بزاره تو جیبش؟ تازه با مصرف گرافیک کمتر در بلند مدت قبض برق هم کمتر میاد
راجع به فروش قطعهجالبه تو خط اول میشه بدیهیات، چند خط پایین تر همون میشه دیس اینفورمیشن.
با این تفاسیر از نظر شما دو نفر منطقی هست یک نفری که 4090 داره گرافیک رو رد کنه بره مثلا 5070 (یا 5070Ti که حتما قویتره) بگیره چون همون خروجی رو میده و مثلا 1000 دلار هم بزاره تو جیبش؟ تازه با مصرف گرافیک کمتر در بلند مدت قبض برق هم کمتر میاد.
در مورد Indiana Jones هم به هر شکل جالبه من با 4070Ti بازی از نظرم stutter fest بوده (حتی با DLSS روی Balance و FG) و فعلا از بازی کردنش دست برداشتم تا سخت افزار آپدیت کنم، بعد شما با 4070 Super فریم 140-180 خروجی داری اونم رو گرافیک آخر. یکی از مشکل های دیگه همین FG الان هم همون گوستینگ بدش بوده که تو نسل جدیدش با Transformer Model جدیدشون این مشکل رو به نسبت رفع و رجوع کردن؛ Digital Foundry اتفاقا این تفاوت دو نسل FG رو تو یک ویدیو بررسی کرده. ولی شما میگی همین نسخه فعلی هم برای شما تفاوتی با فریم معمولی نداره. خوب همین مسائل خیلی سخت میکنه صحبت منطقی سر این موضع رو و اینکه مثلا یک نقطه نظر ثابتی بشه تو این صحبت پیدا کرد. من خودم هم با این تکنولوژیا مشکلی ندارم و لازم بشه استفاده میکنم، ولی به نظر میاد دیدگاه های کاملا متفاوتی داریم ما.
مشکل اینجاست که یک عده نمی رن درست تحقیق بکنن همین جوری کارشناس می شنهنوزم مردم دنبال قدرت خام و عدد ترافلاپسن
یه زمونی هم میگفتن ترافلاپس فیکه مثلا کارت gtx 1080ti هست که ۱۱ ترافلاپس داره بعد کارت 3080ti هم ۳۴ ترافلاپس داره پس باید ۳ برابر قدرت داشته باشه ولی ۲ برابر قدرت داره پس ترافلاپس درست نیست بعد مدتها فهمیدن اهاااا نه این ترافلاپس ربط مستقیمی هم به معماری چیپ داره روزای اول چقدر فضا مسموم بود که انویدیا کلاهبرداره و این حرفا بعدش یواش یواش مردم فهمیدن عدد ترافلاپس دیگه معیار نیست و کلی چیزای دیگه هست که ارتباط دارن به قدرت کارت گرافیک!
الانم یه عده تازه یادشون افتاده که عه قدرت خام چقدر مهمه اون فریمی که میده مهم نیست بلکه اون قدرت خامه اصل کاریه بازی اگه ۲۰۰ فریم بگیره(بدون فریم جنریشن)اینم حساب نیست چه کاریه از تکنولوژی برای افزایش کارایی استفاده باشه ما همون کلاسیک گیمینگ رو میخوایم
طوری هم میگن انویدیا پول dlss میگیره انگار باید غیر این باشه!خب معلومه میگیره بایدم بگیره میلیارد میلیارد دلار هزینه توسعه و برنامهنویسی و سرمایهگذاری کرده رو این تکنولوژیها که آینده گیمینگ هستن بعد چرا باید اینو رایگان بده بیرون
رایگان میخوای برو amd بگیر
یکی پول میده آیفون میگیره یکی هم شیاومی بعد صاحب شیاومی میاد استدلال میکنه گوشی ما که نباید از لحاظ قیمت فرقی داشته باشه مال من تماس میگیره مال تو هم همینطور پس فرقش چیه حالا بیا به این فرقشون رو توضیح بده lol
خدا رو شکر کمم کارشناس تایوانی تو انجمن نداریم موندم چرا گرافیک ملی نمیسازن مردم از زیر یوغ انویدیا ظالم نجات بدن
نه فقط قدرت خام حسابهاگه انویدیا از dlss استفاده میکنه، هسته خت افزاری مخصوص داره
ریتریسش ایضا.
قبلا یه قدرت خام بود با یه طراحی و هزینه قطعه کمتر و ایضا هزینه تحقیق و توسعه کمتر.
الان همین تحقیق و توسعه ریتریس و dlss و کلی آپشن دیگه که انویدیا اضاف میکنه هم هزینه تحقیق و توسعه داره و هم از بعد سخت افزاری
________
پا میشید dlss رو میندازید کنار و میگید نگاه کن. اون dlss اون ریتریس الان به یه فاکتور مهم تبدیل شده و بعد انویدیا همه سریع کفششون رو پاشون کردن و رفتن سراغ رقیب ساختن برا dlss و بهینه سازی ریتریس
ندید گرفتن اینها و اینکه بگید فقط باید این مدلی قیاس بشه، نادرسته
و حرف اونایی که طرفدار میگید،همینه و خیلی ساده.
dlss یک پیشرفته و یه چیز تبلیغاتی دیگه نیست تو عرضه بیش از 70 تا ساپورت میکنه.کیفیت اینو با dlss 1 و 2و حتی 3.5 با این عکسا نگاه میکنی، واقعا عجیبه.
یموقع یکسری آپسکیلر بیخود بود همه دنبال native بودن، الان انویدیا آپسکیل میزنه از native بهتر.
به دنیا بگید یوزر tech persia از ایران ناراضیه و اعلام کرده فقط قدرت خام
اون طوماری که نوشته رو تو A4 چاپ کنی ببری هر سفارتی بهت پناهندگی مادامالعمر میدن
یه سری کلا بد فازن یعنی یه عمر براشون توضیح بدی چه پارامتر هایی مهم هستن و باید درنظر گرفته بشن بازم میگن نچچچ اینطور نیست بعد مثل شب های برره تو قالب کیوون میان فکت صادر میکنن
هر چی هم باهاشون بحث کنی یه بحث بی پایانه چون نمیخوان قبول کنن تکنولوژیهای روز دنیا رو!
هیچ پوینتی تو سفسطه وجود نداره ولی اینا دنبال مو هستن تو بشقاب غذا