نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

1000003633.jpg
پس از اینکه مایکروسافت گفت که در رویداد Developer Direct بازی جدیدی را نشان خواهد داد. جِز کوردن که از افراد مطلع ایکس‌باکس است، در بلوسکای نوشت که فکر می‌کند این رویداد خیلی بزرگتر از چیزی است که مایکروسافت می‌گوید.​

Xbox 2025 predictions and overview: Microsoft's most promising games line up in history meets a platform under duress
جز کوردن در مقاله جدیدش درباره بازی چهارم اشاره کرده که:

حدس شما چیه؟
Ninja Gaiden مثلا؟ :دی
نمی‌دونم چرا تیم نینجا نسخه جدیدش رو نمی‌سازه. یه زمانی می‌گفتیم بدون ایتاگاکی شاید خوب از آب درنیاد، ولی اینا Nioh رو با اون کیفیت ساختن و به نظرم از پسِ Ninja Gaiden هم برمیان.

خیلی چیزا می‌تونه باشه! Shenmue 4؟ پرسونا ۶, دراگون کوئست ۱۲. ولی بقول آریا خوبه که نینجا گایدن باشه.
بعیدم نیس ف ف ۱۶ بر Xbox باشه! ترول کامل!
حس میکنم Kingdom Hearts 4 باشه :دی پارسال هم یه بازی از SE رو نمایش دادن.

دوست دارم re9 باشه ولی شاید Blue Dragon :-?
متن کامل جز کوردن
There's also a mysterious fourth game, and I won't spoil what it is, but our sources indicate that it is a new entry in a legendary Japanese IP which has decades of history, and should make a lot of fans happy. Indeed, Microsoft has won some strong support from the region lately from studios like Square Enix for Final Fantasy, HoYoverse for Genshin Impact, and Sega/ATLUS for Persona, and we suspect this new game will help further that trend.
بنظر میاد عنوانی هست که قبلا رو ایکس باکس نمیومده با توجه به مثالهای سگا و اتلوس و فاینال
نینجا گایدن برا ایکس باکسم بوده، اگه دنبال مسخره بازی نباشه، دنبال یه عنوان قدیمی ژاپنی باش که رو ایکس باکس نیومده و الان میخواد معرفی بشه نسخه جدیدش و رو ایکس باکسم بیاد.
_____
شانس بلو دراگونت بیشتره چچون بعد نسخه ایکس باکس رفت رو ds

آخرین ویرایش:
حس میکنم Kingdom Hearts 4 باشه :دی پارسال هم یه بازی از SE رو نمایش دادن.

بعید نیس. ولی چون این اونت ماکروسافتِ، آرزو دارم Lost Odyssey 2 رو ببینم :D نمیخوام منطقی به چیزی نگاه کنم. فقط با خودم میگم اگه Lost Odyssey باشه چی.:hug:

متن کامل جز کوردن

بنظر میاد عنوانی هست که قبلا رو ایکس باکس نمیومده با توجه به مثالهای سگا و اتلوس و فاینال
نینجا گایدن برا ایکس باکسم بوده، اگه دنبال مسخره بازی نباشه، دنبال یه عنوان قدیمی ژاپنی باش که رو ایکس باکس نیومده و الان میخواد معرفی بشه نسخه جدیدش و رو ایکس باکسم بیاد.
_____
شانس بلو دراگونت بیشتره چچون بعد نسخه ایکس باکس رفت رو ds
هوس دینو کرایسیس کردم وی چون 3 اش روی ایکس باکس کلاسیک اومده اومیدم نا امید میشه

هوس دینو کرایسیس کردم وی چون 3 اش روی ایکس باکس کلاسیک اومده اومیدم نا امید میشه
از آخرین نینجا دو دهه میگذره و اینم غیبت داشته طوللانی، ممکنه منظورش این باشه ولی از این بوی چیزایی که اخیرا بازیهاش راهی ایکس باکس شدن و شماره نمیاد و داره میگه عنوان جدید.
چند تا فرانچایز مثل ys و soul hackers و ... هستن که نیومدن.

Xbox 2025 predictions and overview: Microsoft's most promising games line up in history meets a platform under duress
جز کوردن در مقاله جدیدش درباره بازی چهارم اشاره کرده که:

حدس شما چیه؟
ریمیک Castlevania SotN
:D
فرنچایز ژاپنی قدیمی هست، ناشرش تا الان رابطه نزدیکی با مایکروسافت نداشته و میتونه خبر خیلی مهمی برای فن های سری باشه و وقتی ببینن کونامی فرنچایز رو ول نکرده طبیعتا خیلی خوشحال میشن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or