گرن توریزمو ها پرفروشترین هستند. هم GT و هم 7آمار پرفروش ترین ریسینگ تو یک نسخه رو ندارم که چیه ولی فکر کنم اگه فروش Mario Kart هارو بزاریم کنار و FH5 بتونه یه چند میلیون دیگه روی پلی استیشن اضافه کنه به راحتی رکورد فروش یک ریسینگ تو چند نسل اخیر ر
دقیقا وقتی منم این خبر رو خوندم از این خوشحال شدم که میتونم عناوین مختلف مایکروسافت رو هم تجربه کنم، یعنی این حس رو نداشتم که درونم فوران کنه و حس کل کل وجودمو بگیره و خوشحال بیام اینجا، نه اصلا، درواقع خوشحال شدم که طیف بیشتری میتونن بازی های خوبی مثل هیلو و فورزا رو تجربه کننیاد چی بخیر آخه؟ این همه الکی دعوا کردیم
زمانی که FFXIII مالتی پلتفرم شد من واقعا عصبانی بودم و تا منتها علیه خشتک داشتم حرص میخوردم، اما الان یه خبر خوندم که تو همین مراسم پیش رو، FFXVI برای Xbox شدو دراپ میشه و واقعا از شنیدن این خبر خوشحال شدم، چون داشتم به این فکر میکردم آدم های بیشتری بازی میکننش و به تعداد افرادی که دوستش داره افزوده میشه.
یعنی هم به اقتضا سن و بزرگ شدنمون و هم تغییرات بیزنس، دیگه این چیزا برای من اصلا مهم نیست و برعکس از اینکه بازی ها مالتی پلتفرم باشن و خوب بفروشن خیلی استقبال میکنم.
برای شخص من که نبرد کنسول به نبرد بین بازی های سینگل با مالتی پلیر تغییر ماهیت داده دیگه انحصار برام مهم نیست، فقط دوست دارم این بازی هایی که من دوست دارم تا میتونن بفروشن و زنده بمونن وبیش از این زیر دست و پای غول های بی شاخ و دم مالتی پلیر پول ساز له نشن.
البته فکر کنم پرفروش ترین قطعا ماریو کارته.واقعا سال ۲۰۲۵سال سخت و دردناکی هست برای فن های ایکس باکس.
(من این سال رو به اسم حمایت و هم دلی از فن های ایکس باکس نامگذاری میکنم.)
به احترام فن های ایکس باکس روز عرضه بازهایی انحصارهایی ایکس باکس که برای کنسول سونی میاد اعلام نکنیم.
این فن نماها هیچ وقت از بین نمیرند فقط از یک دکل به دکل بعدی میپرن ، الانم نوبت nvidia و استیمه .همیشه گفتم کار ایکس باکس تموم بشه اکثر مولتی اکانت ها و فن نماها از فروم می رن، اینا هیچوقت نه فن ایکس باکس بودن نه گیمر، فقط به سونی می خواستن به طریقی هیت بدن
پ ن: کورتانا پس بزودی روی پلی استیشن میاد
View attachment 363338
با دوئال سنس بیشتر حال میده
از همه خفن تر جنگ بین انچارتد و گیرز بود سره یکی دو دهم نمره متا چه جوونایی که بن نشدنوقتی این جنگ کنسولی تموم بشه، مثل خیلی سالهای پیش بر میگردیم به جنگ بین بازیها. یادش بخیر جنگ کال آف و بتلفیلد چه خونهایی که ریخته نمیشد
عوضش هر دو IP قراره با بهترین کیفیت روی پلتفرم PS5 در دسترس باشن. متای نسخه جدید گیرز هم اگه خوب باشه و گندکاریای نسخه ۴ و ۵ رو تکرار نکنن میتونن انتظار داشته باشن که ما خریدارا حمایت کنیم.از همه خفن تر جنگ بین انچارتد و گیرز بود سره یکی دو دهم نمره متا چه جوونایی که بن نشدن
چند ماهه که کلا همه چی به پایان رسیده که اگر نرسیده بود اکانتای خفن و قدیمی که هر از گاهی بر میگشتن مجدد ناپدید نمی شدن.قبلاً هم گفته بودم که اومدن هیلو (امضای ایکس باکس) به کنسول PlayStation یعنی پایان کار! یعنی خداحافظ XBOX!
قول میدم کنسول دستی که مایکروسافت میسازه، آخرین دستگاه این شرکت در حوزه گیمینگ باشه؛ میشن یه چیز مثل سگا!
'خداحافظ XBOX' سال قبل اتفاق افتاد٬ الان اثراتش و بیشتر داریم میبینیمقبلاً هم گفته بودم که اومدن هیلو (امضای ایکس باکس) به کنسول PlayStation یعنی پایان کار! یعنی خداحافظ XBOX!
قول میدم کنسول دستی که مایکروسافت میسازه، آخرین دستگاه این شرکت در حوزه گیمینگ باشه؛ میشن یه چیز مثل سگا!
دقیقا وقتی منم این خبر رو خوندم از این خوشحال شدم که میتونم عناوین مختلف مایکروسافت رو هم تجربه کنم، یعنی این حس رو نداشتم که درونم فوران کنه و حس کل کل وجودمو بگیره و خوشحال بیام اینجا، نه اصلا، درواقع خوشحال شدم که طیف بیشتری میتونن بازی های خوبی مثل هیلو و فورزا رو تجربه کنن
ماکان یک بار یادمه سر این که به هیلو گفتی هالو باهات شدید دعوا کردم عجب روزگاری بود.