خبر رسمی بازیهای استارفیلد، Hi-Fi Rush و Sea of Thieves برای PLAYSTATION 5 عرضه خواهند شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان که به گذشته فکر میکنم سوالی که برام پیش میاد واقعا چرا داشتیم سر این موضوعات جنگ و دعوا می کردیم؟
این که فلان بازی انحصاری فلان پلتفورم بود واقعا اوج احساس رو بهمون منتقل می کرد و حتی کم مونده بود پوست همدیگرو بکنیم.
یادش بخیر

یاد چی بخیر آخه؟:دی این همه الکی دعوا کردیم:دی

زمانی که FFXIII مالتی پلتفرم شد من واقعا عصبانی بودم و تا منتها علیه خشتک داشتم حرص میخوردم، اما الان یه خبر خوندم که تو همین مراسم پیش رو، FFXVI برای Xbox شدو دراپ میشه و واقعا از شنیدن این خبر خوشحال شدم، چون داشتم به این فکر میکردم آدم های بیشتری بازی میکننش و به تعداد افرادی که دوستش داره افزوده میشه.

یعنی هم به اقتضا سن و بزرگ شدنمون و هم تغییرات بیزنس، دیگه این چیزا برای من اصلا مهم نیست و برعکس از اینکه بازی ها مالتی پلتفرم باشن و خوب بفروشن خیلی استقبال میکنم.

برای شخص من که نبرد کنسول به نبرد بین بازی های سینگل با مالتی پلیر تغییر ماهیت داده:دی دیگه انحصار برام مهم نیست، فقط دوست دارم این بازی هایی که من دوست دارم تا میتونن بفروشن و زنده بمونن وبیش از این زیر دست و پای غول های بی شاخ و دم مالتی پلیر پول ساز له نشن.

تمام بازی‌های Xbox که شایعه شده در سال ۲۰۲۵ برای PS5 عرضه میشن.

View attachment 363292
AOE2 هم هست:
Screenshot_20241104_221404_X.jpg
Microsoft Teases PS5 Release of Age of Empires II: Definitive Edition

و شاید هم Starfield طبق گزارش پارسال تام وارن:
تو مقاله گفته که این عناوین هم برای PlayStation 5 منتشر خواهند شد:
  • Age of Empires 2 DE
  • Age of Mythology
  • Starfield
  • DOOM: The Dark Ages
  • Hellblade II
  • Halo: Combat Evolved Remastered (Halo 1 port)

صرفا برای اینکه کار مدیرا راحت بشه خواستم فقط اشاره کنم که همه تاپیکای این عکسی که بنده خدا فرستاده بود رو تا چند وقت دیگه زحمتشو بکشن و تگشو مولتی پلتفرم کنن. سخته بخواین دونه دونه بگردین و زحمتش زیاد میشه.
;;) :))

اوج احساس فقط تاپیکای خرید بتزدا و اکتیویژن :D
کاربرایی که الان یهو مخالف انحصارگرایی شدن و اعتقاد دارن که بازی باید در دسترس همه باشه و ما صرفا فقط گیمر ساده هستیم، پز COD و الدر انحصاری میدادن.
چه کسایی که یهو فن بتزدا و پلیر کال اف نشدن. سر استارفیلد انحصاری متا ۹۶ ملقب به گیم ۲.۰۰ توهینی نبود که به خیلیا نکنن. حیف قسمت نشد خریده شدن سونی رو ببینن و با موج اول مولتی پلتفرم شدن عناوین انحصاری برای همیشه با نور خورشید خداحافظی کردن و به اعماق زمین هجرت نمودن. یکیشون برای پیدا کردن اسکرین شات آنچنان به اعماق زمین رفت که شایعات حاکی از ادغام او و هسته زمین داره و نتونست شاهد عرضه Halo: Combat Evolved 2 روی فایو باشه.

كامنتاى تو اون دو تا تاپيك واقعا جالبه :D

زمانی که FFXIII مالتی پلتفرم شد من واقعا عصبانی بودم و تا منتها علیه خشتک داشتم حرص میخوردم، اما الان یه خبر خوندم که تو همین مراسم پیش رو، FFXVI برای Xbox شدو دراپ میشه و واقعا از شنیدن این خبر خوشحال شدم، چون داشتم به این فکر میکردم آدم های بیشتری بازی میکننش و به تعداد افرادی که دوستش داره افزوده میشه.

هم سر مولتى شدن ١٣ هم تيكن اون مقطع از نسل ٧ ما اينجا روزاى سختى رو سپرى كرديم :D
فقط دم داداشم كوجيما گرم تو اون روزگار طوفانى بهر دليلى mgs4 رو مولتى نكرد وگرنه همون موقع بايد ميرفتيم تو غار :D
البته تهش نتيجش اينه كه ١٦ ساله نسخه چهارم متال گير رو هيچ جا نميشه بازى كرد.

بزودی PSفن ها باید خودشونو برای کنسول ۱۵۰۰ دلاری اماده کنن :D الان دارین لذت میبرید اشکال نداره اما آینده تک قطبی شدن کاملا روشن و مشخصه:D

نکنه تک قطبی شدن بازار هم تقصیر سونیه ؟

گيرز و هيلو اندازه يه نسل كنسول ميفروشن رو ps5
گیرز/هیلو که جای خود دارن ولی FH5 همینطوری فروشش رویایی بوده .
آمار پرفروش ترین ریسینگ تو یک نسخه رو ندارم که چیه ولی فکر کنم اگه فروش Mario Kart هارو بزاریم کنار و FH5 بتونه یه چند میلیون دیگه روی پلی استیشن اضافه کنه به راحتی رکورد فروش یک ریسینگ تو چند نسل اخیر رو زده.
عجیبه که استارفیلد رو نمیخوان بدن رو PS5
کاملا به بازیش میخوره مولتی پلتفرم بشه برعکس هیلو و گرز
اون هم میاد ولی بازی هنوز کامل نشده چون هنوز قراره که براش DLC بیاد.
طبق معمول با نسخه Goty/Complete اونهم برای PS5 میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or