Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
یکی از چیزای که توی تریلر مشخص هست اینه که npc ها بر اساس فیزیکشون طرز حرکت بدنشون با هم دیگه متفاوت هست و در نتیجه کلا طرز راه رفتن و دویدن و...هم متفاوت هست و این باعث میشه npcها به شدت با هم متفاوت بشند
حالا اگه این فیزیک رو به وسایل نقلیه هم بست بدیم با انواع و اقسام ماشین با هندلینگهای متفاوت و تصادفات مختلف با تخریب متفاوت میرسم توی لیک ها یک ویدیو درباره اپتیمایز کردن ماشین از اینه تا فرمون ماشین بود که اگه راکستار تا اینجا پیش رفته پس اگه فیزیک بازی یک چیز عجیب و غریبی باشه دور از ذهن نیست.

@Vice City FM

این تگ کاربر فعال رو تازه گرفتی درسته؟ اتفاقن داشتم فکر میکردم چرا این تگ بهت اعطا نشده که خب مثل اینکه اعطا شد :دی

واقعن یکی از کسایی که حقشه کمه کم این تگ رو داشته باشه قطعن خودتی که چندین ساله چراغ این تاپیک رو با گذاشتن اخبار مختلف از بازی روشن نگه میداری، دمت گرم خسته نباشی

حقیقتن این روحیه ات منو یاد خودمو متال گیر میندازه و می‌دونم چه شور و اشتیاقی براش داری، خب منم برم بشینم کنج دیوار و به یاد آن ایام و متال گیرهای کوجیمایی کمی گریه کنم و اشک بریزم.
والا همین الان دیدم:D شما لطف دارید امیدجان❤️حقیقتش احتمالا GTA 6 آخرین بازی باشه که بازی خواهم کرد برای همین قبل و بعد از عرضه مطمئن باش حسابی تو این تاپیک میترکونیم ،جوری که همه لذت ببرند .خودم خیلی ساله منتظرشم و واقعا به معنای واقعی پیر شدم پای این عنوان . مطمئنم این عنوان بالاترین میزان بازدید و گفتگو تاریخ بازی سنتر را هم رقم خواهد زد.با Driver عاشق بازیهای سه بعدی شدم ، با GTA 3 عاشق سری gta شدم و عاشق موندم و با VI هم وداع قشنگی با این سری خواهم داشت.

راکستار خودش که نیومده بگه برای تریلر یا vi داره چنین کاری می کنه، این خود طرفدارها هستن که دارن چنین چیزایی می سازن. ممکنه به هدف دیگه ای داره اینکارو می کنه پس نمی شه گفت راکستار مقصره.

شاید به هدف دفاع از مظلومین جهان باشه :D
البته که کسی نمیتونه راک استار رو مقصر بدونه ولی نمیشه کتمان کرد که بدشم نمیاد کامنیوتی رو بدون هزینه بیاره بالا، خلاصه اینکه کرمَ رو داره! :دی
ولی به شخص دیگه توجهی به این اخبار نمیکنم مثل قبل، فقط و فقط خبر رسمی.

این نوع خبرهای برای خالی نبودن عریضه خوبه! ولی در همین حد، نباید زیاد جدی بگیری و بری توی نخش.

آخرین ویرایش:
دوباره راکستار کرم مارکتینگ شروع کرده :دی
هر روز داره ۱ پست از شبکه های اجتماعیشو رو حذف میشه امروز شد ۱۱ تا :دی
دوباره ملت رد دادن توی رددیت میگن کانت دانه :دی
اخرشم کل پست ها رو حذف میکنه اکانت رو هم پاک میکنه ، بازی رو کنسل میکنه و ما میمونیم و حوضمون! :D
البته ۶ فبریه اعلام کردن گزارش مالی تیک تو هست و بقول @Vice City FM یحتمل تا قبلش یه حرکتی میزنه و از این کرم مارکتینگ نجات پیدا خواهیم کرد:D
--------
یه بحثی پیش اومد در رابطه با اینکه gta vi یکی از واقع گرایانه ترین بازی های راکستار قراره بشه و سیستم های ai و تصادفات و فیزیک و خیلی چیزهای دیگه قراره دست به دست هم بدن برای این منظور. من میخواستم بگم این واقع گرایانه شدن بازی خیلی توی نحوه ی تعامل من با محیط و اللخصوص npc ها تاثیر میذاره. چجوری؟ مثلا توی رد دد واقعا عذاب وجدان میگرفتم الکی و از سر فان به npc ها شلیک کنم یا با اسب برم روشون یا کارهای دیوونگی انجام بدم.:D حتی برای کارهای غیر اسیب زدن هم رفتارم رو کنترل میکردم مثلا اسبم رو وسط شهر رها نمیکردم یجا میبندمش، بین مردم اروم راه میرفتم و کلا خیلی واقعی بازی میکردم که خیلی هم کیف میکردم چون بازی هم از طرفی پاداش این رو با واقع گرایی بینظیرش میداد. حالا نمیدونم همه همینجورین یا نه. الانم میگن بازی قراره خشونت عیانی هم نشون بده و بقولی میزان gore بودنش قرار نیست کم بشه، اینو شما با هوش مصنوعی پیشرفته بازی ادغام کنید که قراره طرف بعد از تیر خوردن مثلا ناله کنه یا موقع تصادفات جسد بکشن بیرون خب این خیلی قراره روی نحوه بازی کردن من تاثیر بذاره با اینکه بازی هم قرار نیست من رو محدود کنه. مثلا برای اولین بار توی gta iv بعد از هر تصادف شدید npc توی ماشین ممکن بود بمیره یا از پنجره پرت شه بیرون خب همین قضیه برای من باعث میشد بعد از هر بار تصادف وقتی میدیدم طرف پشت فرمون میمیره حس گناه دست بده و خیلی روی رفتارم موقع رانندگی تاثیر میذاشت که مثلا محکم نکوبم به ماشینش:D یا توی رد دد که حقیقتا ادمیزادی بازی میکردم و خیلی مواظب رفتارم بودم و حتی ویدویهای بقیه رو که دارن دیوونه بازی میکنن میدیدم اصلا خوشم نمیومد. حالا با این وضعیت gta vi بگمونم (جز مواردی که مجبور باشم) یکی از قانونمندترین شهروندان شهر خواهم بود.:D

اخرشم کل پست ها رو حذف میکنه اکانت رو هم پاک میکنه ، بازی رو کنسل میکنه و ما میمونیم و حوضمون! :D
البته ۶ فبریه اعلام کردن گزارش مالی تیک تو هست و بقول @Vice City FM یحتمل تا قبلش یه حرکتی میزنه و از این کرم مارکتینگ نجات پیدا خواهیم کرد:D
--------
یه بحثی پیش اومد در رابطه با اینکه gta vi یکی از واقع گرایانه ترین بازی های راکستار قراره بشه و سیستم های ai و تصادفات و فیزیک و خیلی چیزهای دیگه قراره دست به دست هم بدن برای این منظور. من میخواستم بگم این واقع گرایانه شدن بازی خیلی توی نحوه ی تعامل من با محیط و اللخصوص npc ها تاثیر میذاره. چجوری؟ مثلا توی رد دد واقعا عذاب وجدان میگرفتم الکی و از سر فان به npc ها شلیک کنم یا با اسب برم روشون یا کارهای دیوونگی انجام بدم.:D حتی برای کارهای غیر اسیب زدن هم رفتارم رو کنترل میکردم مثلا اسبم رو وسط شهر رها نمیکردم یجا میبندمش، بین مردم اروم راه میرفتم و کلا خیلی واقعی بازی میکردم که خیلی هم کیف میکردم چون بازی هم از طرفی پاداش این رو با واقع گرایی بینظیرش میداد. حالا نمیدونم همه همینجورین یا نه. الانم میگن بازی قراره خشونت عیانی هم نشون بده و بقولی میزان gore بودنش قرار نیست کم بشه، اینو شما با هوش مصنوعی پیشرفته بازی ادغام کنید که قراره طرف بعد از تیر خوردن مثلا ناله کنه یا موقع تصادفات جسد بکشن بیرون خب این خیلی قراره روی نحوه بازی کردن من تاثیر بذاره با اینکه بازی هم قرار نیست من رو محدود کنه. مثلا برای اولین بار توی gta iv بعد از هر تصادف شدید npc توی ماشین ممکن بود بمیره یا از پنجره پرت شه بیرون خب همین قضیه برای من باعث میشد بعد از هر بار تصادف وقتی میدیدم طرف پشت فرمون میمیره حس گناه دست بده و خیلی روی رفتارم موقع رانندگی تاثیر میذاشت که مثلا محکم نکوبم به ماشینش:D یا توی رد دد که حقیقتا ادمیزادی بازی میکردم و خیلی مواظب رفتارم بودم و حتی ویدویهای بقیه رو که دارن دیوونه بازی میکنن میدیدم اصلا خوشم نمیومد. حالا با این وضعیت gta vi بگمونم (جز مواردی که مجبور باشم) یکی از قانونمندترین شهروندان شهر خواهم بود.:D
خجالت نکش!
چراغ قرمز ها رو هم رد نکن و وایستا سبز بشن :))

به نظرم GTA نمیتونه این حسی که RDR2 داشت رو به ما منتقل کنه... چون بازی بر پایه سرقت و خون و خونریزی ساخته شده. بازی RDR از اسمش مشخصه دیگه، درباره رستگاریه و درجه آنر و واکنش NPC به سلام و علیک کردنت تا بو دادن بدنت و ریش و کله ت روش تاثیر میزاشت. ولی اینجا تو وسط یک تعقیب و گریز ده نفر رو زیر میکنی با ده نفر تصادف میکنی و در نهایت کلی آدم رو بخوای نخوای باید بکشی دیگه... فقط به دنیای واقعی نزدیک ترش کردن با این واکنش ها که اتفاقا برای تستش باید با تمام سناریو های ممکن ملت رو نابود کنیم :D

خجالت نکش!
چراغ قرمز ها رو هم رد نکن و وایستا سبز بشن
مگه شما چراغ قرمزها رو رد میکنین؟!
IMG_3698.jpeg

به نظرم GTA نمیتونه این حسی که RDR2 داشت رو به ما منتقل کنه... چون بازی بر پایه سرقت و خون و خونریزی ساخته شده. بازی RDR از اسمش مشخصه دیگه، درباره رستگاریه و درجه آنر و واکنش NPC به سلام و علیک کردنت تا بو دادن بدنت و ریش و کله ت روش تاثیر میزاشت. ولی اینجا تو وسط یک تعقیب و گریز ده نفر رو زیر میکنی با ده نفر تصادف میکنی و در نهایت کلی آدم رو بخوای نخوای باید بکشی دیگه... فقط به دنیای واقعی نزدیک ترش کردن با این واکنش ها که اتفاقا برای تستش باید با تمام سناریو های ممکن ملت رو نابود کنیم :D
توی بعضی از موارد که دست خودت نیست باید کشت تا کشته نشی :D حالا جدا از مقایسه اش با رد دد بحث عکس عمل واقع گرایانه دنیای بازی با رفتارهای ماست که مثلا شما میگی ازونجا که بازی واقعی تر شده پس حال میده تمام سناریوهای خشونت و بی قانونی رو اجرا کنیم تا عکس العمل های واقعی بازی رو هم ببینیم خب من اینجوری نیستم، بالعکس خیلی واقعی تر بازی میکنم یعنی اونجوری که خودم فکر میکنم اگر جای شخصیت اصلی باشم کارها رو انجام میدم و از طرفی بازی هم بشدت رئالستیکه و این باعث میشه خیلی غوطه ور بشم تو بازی و حال کنم.:D ولی اگه مثلا بشینم از روی کرم ریزی مردم رو زیر بگیرم یا وسط خیابون جنگ راه بندازم باعث میشه اون اواتاری که توی بازی از خودم ساختم بشکنه و دیگه اون حالت immersion ای که مد نظرمه از بین بره:D

--------

اول اینو بگم منم جدیدن مثل خودت شدم، و ویدیو زیر فقط یه شوخیه که خودمم جزوش محسوب میشم، البته نمی‌تونیم منکر بشیم که همه کارایی که گفتی رو قطعن امتحان میکنیم :دی

View attachment InShot_20250110_183154348.mp4

و موافقم به نظرم در gta6 جوری بازی رو طبیعی میکنن و رفتار npc و واکنشون طبیعی خواهد بود که قتل عامشون کار سختی میشه! مخصوصن با اون ماجرا اومدن و تمیز کردن و بردن جنازه ها! به به چه شود! امیدوارم بازی یه کاری کنه راحت نشه قتل عام کرد! و این چیز جالبی میشه!

توی بعضی از موارد که دست خودت نیست باید کشت تا کشته نشی :D حالا جدا از مقایسه اش با رد دد بحث عکس عمل واقع گرایانه دنیای بازی با رفتارهای ماست که مثلا شما میگی ازونجا که بازی واقعی تر شده پس حال میده تمام سناریوهای خشونت و بی قانونی رو اجرا کنیم تا عکس العمل های واقعی بازی رو هم ببینیم خب من اینجوری نیستم، بالعکس خیلی واقعی تر بازی میکنم یعنی اونجوری که خودم فکر میکنم اگر جای شخصیت اصلی باشم کارها رو انجام میدم و از طرفی بازی هم بشدت رئالستیکه و این باعث میشه خیلی غوطه ور بشم تو بازی و حال کنم.:D ولی اگه مثلا بشینم از روی کرم ریزی مردم رو زیر بگیرم یا وسط خیابون جنگ راه بندازم باعث میشه اون اواتاری که توی بازی از خودم ساختم بشکنه و دیگه اون حالت immersion ای که مد نظرمه از بین بره:D

واقعا بعید میدونم بهتر از این میشد توضیح داد..

اوایل عرضه Red Dead 2 پسرعموم اومد خونمون و با عطش فراوان گفت رد دد بزار برام, ببینیم چی ساخته راکستار! منم با کمال میل از آخرین سیوم براش لود کردم; اما طول نکشید لبخند روی لبم خشک شد.. به محض لود شدن بازی رایفل رو درآورد و شروع کرد به هدشات کردن هر جنبنده ای کرد که میدید!
میشد ذوق رو تو چشماش دید با هر کله ای که منفجر میکرد و آنری که فرو میریخت. گویی که chos براش مساوی بود با ارضای روحی. و همزمان تو ذهنم مرور میشد که هرگز توی ۱۸۰, ۹۰ ساعت پلی تایمم یکبار هم به عمد به یه npc بی آزار شلیک نکردم (با وجود اینکه میشد خیلی راحت ریلود کرد و هیچ عواقبی رو متحمل نشد)

و بنظرم بخوایم لاجیکال و مفسرانه به قضیه نگاه بکنیم, این یکی از مهمترین دلایل موفقیت بازیهای راکستاره. "مهم نیست دنبال چی میگردی.. اینجا پیداش میکنی!"

سهام دار راكستار هستيد يا كمپانى مال اقوامتون هست يا تاپيك ارث خانوادگيتون؟
بارها ديدم حتى واسه همين تاريخ ريليز هم با بقيه درگير ميشى.
اين روند فعلى شواهدش به عرضه ٢٠٢٥ نميخوره و راكستار هم سابقه تاخير زدن داره حالا هر كى بياد هر روز هى بگه نه ٢٠٢٥ مياد.
نه اين حرف توهينه نه فحشه نه يعنى بازى بده.
آروم باش اينا تهش همش اسمش روشه بازيه!
ببین دوست عزیز ، چند نفر توی این چند سال بخاطره کامنتهایی مثل همینی که شما گذاشتی قهر کردن رفتن یا دیگه کامنت نذاشتن ؟
مثل تاپیک های دیگه خوبه که تار عنکبوت بسته ؟

الان که یکی پیدا میشه بدون چشم داشت اینهمه پوشش خبری میده یا مقاله و اطلاعات رسمی و غیر رسمی رو پوشش میده ، اشکالش چیه ؟ برای شمام که هزینه ای نداره این همه مطلب بخونی

اینکه هر کسی اصرار به عرضه بازی در ۲۰۲۵ میکنه هم بخاطره علاقه شون به این عنوان هست و دوست دارن زودتر این عنوان تجربه کنند . الان این چه ربطی به سهام دار و کارمند راکستار بودن داشت .

• Like
Reactions: Imaginative
واقعا بعید میدونم بهتر از این میشد توضیح داد..

اوایل عرضه Red Dead 2 پسرعموم اومد خونمون و با عطش فراوان گفت رد دد بزار برام, ببینیم چی ساخته راکستار! منم با کمال میل از آخرین سیوم براش لود کردم; اما طول نکشید لبخند روی لبم خشک شد.. به محض لود شدن بازی رایفل رو درآورد و شروع کرد به هدشات کردن هر جنبنده ای کرد که میدید!
میشد ذوق رو تو چشماش دید با هر کله ای که منفجر میکرد و آنری که فرو میریخت. گویی که chos براش مساوی بود با ارضای روحی. و همزمان تو ذهنم مرور میشد که هرگز توی ۱۸۰, ۹۰ ساعت پلی تایمم یکبار هم به عمد به یه npc بی آزار شلیک نکردم (با وجود اینکه میشد خیلی راحت ریلود کرد و هیچ عواقبی رو متحمل نشد)

و بنظرم بخوایم لاجیکال و مفسرانه به قضیه نگاه بکنیم, این یکی از مهمترین دلایل موفقیت بازیهای راکستاره. "مهم نیست دنبال چی میگردی.. اینجا پیداش میکنی!"
من تو پستهای قبل هم گفتم راکستار توی RDR2 عمدا احساسات شما را به چالش میکشه و خب طبیعتا خیلی ها که از ابتدا غرق در داستان و کرکتر آرتور میشن و دور اول که بازی رو پلی میدن سعی میکنند آدم خوبی باشند چون از نظر اونها آرتور نمیتونه یه آدم بد باشه.
ولی پیشنهاد میکنم بار دوم RDR2 را یکبار حتما بصورت یک آدم بد بازی کنید. جوری که آنر تا ته بیاد پایین. تا میتونید npc ها را آزار بدید و بکشید. تمام npc ها Antagonize کنید ، اون موقع یه بُعد دیگه ای از بازی رو شاهد خواهید بود ، حتی توی کمپ داچ اعضای گنگ رو آنتاگونایز کنید حرفهای جدید خواهید شنید و رفتارهاشون باهات عوض میشه و کلا بازی یه حس دیگه ای بهتون میده وقتی پوستر wanted خودتون را روی در و دیوار شهر ببینید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or