تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام
من یه مشکلی دارم با آپدیت 1663 مادربورد ایسوس،بعد اینکه این آپدیت رو نصب کردم سیستم به فنا رفت،توی بعضی بازیها سیستم هارد ریست میشه یعنی خودش رستارت میکنه و میاد بالا باز بعضی اوقات توی لوپ ریستارت گیر میکنه تا کلا خاموشش کنم،سی پی یو هم بطور عجیبی دماش رفته بالا و حافظه رم خود به خود پر میکنه،این آخریا دیگه حتی یسیتم بوت هم نمیشد،اول فکر کردم مشکل از cpu باشه که توی نت فروم ایسوس دیدم خیلیها این مشکل رو دارن و از آپدیت بایوسه که باعث ناپایداری کل سیستم میشه،برگشیتم به آپدیت قبلی و کل مشکلات حل شد،سوالم اینکه دقیقا این CPU ها چطور خراب میشن که حداقل تا وقتی که یه آپدیت استیبل بدن اونکارو انجام ندم که خراب نشه؟
بعد 10 سال با کلی بدبختی تونستم یه سیستم ببندم که این داستان CPUها رخ داد.
under volt or lowest LLC (load line calibration) possible

سلام من لپتاپم وصل میکنم به تلویزیون و HDR روشن میکنم (ال جی اولد C7)
تصویرش هر از گاهی برفکی میشه و صدا قطع میشه هی

و اینکه حتما لپتاپ باید تو برق باشه وگرنه ویندوز نمیذاره HDR روشن کنم
کسی راه حلی بلده ممنون میشم بگه

سلام من لپتاپم وصل میکنم به تلویزیون و HDR روشن میکنم (ال جی اولد C7)
تصویرش هر از گاهی برفکی میشه و صدا قطع میشه هی

و اینکه حتما لپتاپ باید تو برق باشه وگرنه ویندوز نمیذاره HDR روشن کنم
کسی راه حلی بلده ممنون میشم بگه
درایور کارت گرافیک لپتاپ رو پاک کن و اخرین ورژنش رو از سایت بگیر، ممکنه مشکل از کابل hdmi هم باشه با یه کابل دیگه‌هم تست کن

بچه ها سلام
چله و آخر هفته همه به نیکی
من یه راهنمایی لازم دارم.
باتری لپتاپم از سشنبه مشکل پیدا کرده.
قبلا به شارژر نمیزدیم، یه نیم ساعتی شارژ نگه میداشت. این دفعه یادم رفت بزنم، به ده دقیقه نکشید که خاموش شد.
بعد که وصل کردن به شارژر و روشن کردم.
دیدم رو 5 درصد مونده و شارژ نمیشه.
بعد چهارشنبه شد 4 درصد و امروز سه درصد. و امروز پیغام داد موقع روشن کردن که باتری ضعیفه، شارژر رو وصل کنید، درحالی که وصل بود.
الان اینو چه کنم؟
باز فردا نشه دو درصد.
عمر باتری لپ تاپ فکر کنم به سر اومده بعد شیش سال.
ولی نمیخوام جوری بشه که لپ تاپ روشن نشه. یهو بره روی 1 یا صفر درصد.
ممنون میشم راهنماییی کنید

دوستان من یک سیستم جمع کردم اخیرا مشخصات اینه
ryzen 9800xed
x870f gaming wifi
ram 4x16 gb klevv 7200 cl34
rtx 3080
2tb ssd
psu 1000 corsair

مشکلم اینه با اینکه رم هام پروفایل expo رو پشتیبانی میکنه ولی وقتی توی بایوس فعالش میکنم سیستم بالا نمیاد
بایوس و درایور ها آخرین آپدیته
مشکل از چی میتونه باشه ؟

ryzen 9800xed
x870f gaming wifi
rtx 3080
2tb ssd
psu 1000 corsair

مشکلم اینه با اینکه رم هام پروفایل expo رو پشتیبانی میکنه ولی وقتی توی بایوس فعالش میکنم سیستم بالا نمیاد
مشکل از چی میتونه باشه ؟
بدون پروفایل، باس رم رو چند نشون میده؟

دوستان من رم Corsair 32gb 2*16 3200 دارم ، فرکانس رم رو حالت auto در بایوس روی 2133 هست ،

حالا من رفتم و فرکانس رم رو بجای auto روی 3200 گذاشتم ! این کار درسته؟ مشکلی پیش نمیاد؟

بجز فرکانس رم به هیچ چیزی دست نزدم و همه تنظیمات روی پیش فرض هستن

نهایت فرکانس ساپورت شده مادربردم هم 3200 هست

M.B: ASUS B760-PLUS D4
RAM: Corsair Vengeance RGB PRO DDR4 3200 2*16 32gb

کسی پیشنهادی چیزی نداره ؟
با توجه به اینکه سی پی یو AMD داری، میتونی به وسیله ماد بایوس به طور دستی فرکانس، تایمینگ و... رم رو تغییر بدی.
پروسه زمانبری هستش چون با هر تغییر نیاز به تست داری.
ولی به طور کلی مشکلت به نظر از بایوس میاد. پروگرام بایوس های جدید هم به سختی پیدا میشه. هزینش هم 1 به بالاست. باید منتظر آپدیت باشی یا با یک رم دیگه تست کنی.

ryzen 9800xed
x870f gaming wifi
rtx 3080
2tb ssd
psu 1000 corsair

مشکل از چی میتونه باشه ؟
امیدوارم دو هفته خیلی دیر نباشه برای پاسخ گویی...
برای خرید رم حداقل پیشنهاد میشه که لیست QVL رو برای مادربوردتون چک کنید که آیا اون کیت خاص تو اون چینش خاص ممکنه پایدار بالا اومده باشه یا نه. برای مادربورد شما میشه لیست زیر رو نگاه کنید.
ROG STRIX X870-F GAMING WIFI | Gaming motherboards|ROG - Republic of Gamers|ROG Global
سرعت های بالا من کمتر دیدم بشه روی هر چهار تا سوکت باهم اون خروجی رو بدن، با توجه به لیست حداکثر سرعتی که با چهار استیک همزمان گرفتن روی مادربورد شما 4 تا رم 24 گیگ CL30 از برند Corsair بوده. یا 4 تا 16 گیگ CL32 از Corsair هر دو هم 6000MHz.
محصولات KLevv رو خیلی تو لیست به نظر تست نکردن، فکر کنم هر دو پروفایل های EXPO و XMP رو هم داره به صورت پیش فرض.
اکثرا جفت اسلات B2 و A2 رو روی مادربورد نصب میکنند. (اگر از راست به چپ نگاه کنید اسلات های رم رو، و راست دور ترین نسبت به CPU باشه میشه اسلات 1 و 3). به نظرم اسلات های 2 و 4 (B1 و A1) رو خالی کنید، EXPO رو در بایوس روشن کنید ببینید سیستم بالا میاد یا نه.
اگر حتما هر چهار تا رو با هم میخواهید ولی باید بشینید تست کنید تا اون عدد پایدار رو پیدا کنید.
لزوما سیستم بالا هم بیاد دلیل از پایداری نیست، هم برنامه وجود داره که این رو برای شما تست کنه، مثلا یک شب تا صبح، حتی عددی که تو QVL هست هم ممکنه از شانس شما پایدار نباشه و در کل این که چه خروجی میگیرید کمی به شانس شما تو اون سیلیکونی که بهتون رسیده هم بستگی داره.

سلام دوستان شبتون خوش
جدیدا مدام taskbar هنگ میکنه، بیشتر زمانی که به نت وصل میشم ( الان چک کردن دقیقا تا به metatrader4 وصل میشم اینطور میشه)
به نظرتون مشکل از چیه؟

آخرین ویرایش:
امیدوارم دو هفته خیلی دیر نباشه برای پاسخ گویی...
برای خرید رم حداقل پیشنهاد میشه که لیست QVL رو برای مادربوردتون چک کنید که آیا اون کیت خاص تو اون چینش خاص ممکنه پایدار بالا اومده باشه یا نه. برای مادربورد شما میشه لیست زیر رو نگاه کنید.
ROG STRIX X870-F GAMING WIFI | Gaming motherboards|ROG - Republic of Gamers|ROG Global
سرعت های بالا من کمتر دیدم بشه روی هر چهار تا سوکت باهم اون خروجی رو بدن، با توجه به لیست حداکثر سرعتی که با چهار استیک همزمان گرفتن روی مادربورد شما 4 تا رم 24 گیگ CL30 از برند Corsair بوده. یا 4 تا 16 گیگ CL32 از Corsair هر دو هم 6000MHz.
محصولات KLevv رو خیلی تو لیست به نظر تست نکردن، فکر کنم هر دو پروفایل های EXPO و XMP رو هم داره به صورت پیش فرض.
اکثرا جفت اسلات B2 و A2 رو روی مادربورد نصب میکنند. (اگر از راست به چپ نگاه کنید اسلات های رم رو، و راست دور ترین نسبت به CPU باشه میشه اسلات 1 و 3). به نظرم اسلات های 2 و 4 (B1 و A1) رو خالی کنید، EXPO رو در بایوس روشن کنید ببینید سیستم بالا میاد یا نه.
اگر حتما هر چهار تا رو با هم میخواهید ولی باید بشینید تست کنید تا اون عدد پایدار رو پیدا کنید.
لزوما سیستم بالا هم بیاد دلیل از پایداری نیست، هم برنامه وجود داره که این رو برای شما تست کنه، مثلا یک شب تا صبح، حتی عددی که تو QVL هست هم ممکنه از شانس شما پایدار نباشه و در کل این که چه خروجی میگیرید کمی به شانس شما تو اون سیلیکونی که بهتون رسیده هم بستگی داره.
بله من توی خرید رم این qvl رو همیشه نگاه میکردم اما از بخت بد این سری اصلا نگاه نکردم
رم ها روی فرکانس پایین پایدار هستن ولی وقتی میره بالا ناپایدار میشه

خب بعد از بررسی های فراوان دو تا از کیت های رم رو از سمت چپ یکی در میون خالی کردم و expo رو روشن کردم کردم
سیستم فشنگی اومد بالا و عملا 32 گیگ رم رو باید بزارم کنار
متاسفانه پایدار کردن 4 اسلته رم بشدت سخته و بنده به شخصه نتونستم انجام بدم
ای کاش حداقل دو تا 24 گیگی میگرفتم بنظرم 32 گیگ بزودی برای 4k کم بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or