مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
یکی از دوستام یه کارت asus tuf 3060 داره که وقتی به سیستم وصلش میکنه تصویر به صورت پیکسلی در میاد و بعد از مدتی سیستم ریست یا خاموش میشه

اینم بگم که وقتی کارت دیگه ای روی سیستم مینداره بدون مشکل هست و بازی ها راحت اجرا میشن

متوجه شدیم یکی از کانکتور یا پین ها شکسته
View attachment 361894

میخواستم بدونم کارتش قابل تعمیر هستش یا نه ؟
سلام
این پین دومی مدلشه، سالمه :D

ممکنه مشکل از VRAM باشه که تو ایران نمیدونم اصلا تعمیر میکنن یا نه

سلام
این پین دومی مدلشه، سالمه :D

ممکنه مشکل از VRAM باشه که تو ایران نمیدونم اصلا تعمیر میکنن یا نه
من فکر کردم شکسته حتما :D ... البته بهش شک داشتیم چون اصلا از جاش در نیومده بود تا حالا که بخواد بشکنه

گارانتی که تموم شده ولی اگر کسی تو تهران جای معتبری برای تعمیر گرافیک میشناسه بگه ببریم ببینیم درست میشه یا نه

سلام
یکی از دوستام یه کارت asus tuf 3060 داره که وقتی به سیستم وصلش میکنه تصویر به صورت پیکسلی در میاد و بعد از مدتی سیستم ریست یا خاموش میشه

متوجه شدیم یکی از کانکتور یا پین ها شکسته ... ممکنه مشکل از این باشه؟
View attachment 361894

میخواستم بدونم کارتش قابل تعمیر هستش یا نه ؟
اتفاقا یک گرافیک فروختم طرف زنگ زد که ای کارت ایراد دار برام فرستاد این یک دونه پینش کنده شده نصفه س
خلاصه نمی خواستم قبول کنه که طراحیش این شکلیه فکر می کرد دارم گولش می زنم تا اینکه بالاخره راضی شد یک سرچ زد اومد کلی عذرخواهی کرد

تصویر که شطرنجی می شه یعنی کارت مرخص شده البته مورد داشتیم یکی از دوستان به خاطر تنظیمات مانیتورش این شکلی شده بود حتما قبلش کابل با مانیتور هم چک کنید. کابل برند دار با طول کوتاه یا توی رزولوشن با ریفرش ریت های کمترم تست کنید

من فکر کردم شکسته حتما :D ... البته بهش شک داشتیم چون اصلا از جاش در نیومده بود تا حالا که بخواد بشکنه

گارانتی که تموم شده ولی اگر کسی تو تهران جای معتبری برای تعمیر گرافیک میشناسه بگه ببریم ببینیم درست میشه یا نه
متاسفانه این چیزی که شما تعریف میکنید visual artifact هست، معمولا کارت گرافیکی که اینجوری میشه قابل تعمیر نیست
حالا شما برای اطمینان یه خدمات کامپیوتری ببرش ببین چی بهت میگن

حال صاحبای 4090 رو خریداریم .
5070 چه فروشی تو ایران داشته باشه پشمی نذاشت
شما 4090 داری بده من، من 250 دلار نقد میدم، روش یک 5070 هم میدم. :D
حالشون نگران نباشید همچنان خوبه. شما فکر کنید با سه تا فریم ساخته شده با AI که عملا هیچ ربطی به input شما تو بازی نداره تجربه بازی مثل زمانی هست که یک بازی به صورت native رندر میشه. 5070 با 12 گیگ رم و قیمتش به خودی خود گرافیک خوبیه، ولی دیگه با گرافیک های لول بالاتر از خودش مقایسه نکنید.

@ArefTheGreat
گرچه حرف شما درباره غیر واقعی بودن فریمها درسته اما به هر حال وقتی [یک سیستمی] اون خروجی که شما ازش طلب میکنید رو بهتون میده دیگه اینکه به چه شکل کار رو انجام داده چندان مهم نیست. مثلا شما یک کاربر عادی رو که از سخت افزار آگاهی نداره و مثلا میخود یه گیمی رو با کیفیت معینی اجرا کنه ، حالا اگه هر دو سیستمی که جلوش میزارید بتونن اینکار رو بخوبی و با کیفیت یکسان انجام بدن طبعا اون فرد براش فرقی نداره با کدوم یکی کارش رو انجام بده (البته منطقا اونی که قیمیت کمتری داره اینجا برتر هست)

• Like
Reactions: mac man
الان این قدرت 5070 که میگن در حد 4090 هست فقط برای بازیه؟
آخه من کارم رندر هست و الان 3070 دارم و دیگه میخوام ارتقا بدم.الان 5070 بخرم تو رندر عملکرد 4090 میده یا نه؟
فقط برای بازی هستش اون هم به لطف DLSS4 یا به قول بعضی ها fake frames!
شخصا بعید بدونم 5070 به 4090 برسه تو رندر و برنامه های AI و هر چی غیر از بازی.
ضمنا 4090 دارای 24GB VRAM هستش که خیلی می تونه کمک کنه در رندر و حتی بازی در رزولوشون 4K. ولی 5070 دارای 12GB VRAM هستش که نصفه.

@ArefTheGreat
گرچه حرف شما درباره غیر واقعی بودن فریمها درسته اما به هر حال وقتی [یک سیستمی] اون خروجی که شما ازش طلب میکنید رو بهتون میده دیگه اینکه به چه شکل کار رو انجام داده چندان مهم نیست. مثلا شما یک کاربر عادی رو که از سخت افزار آگاهی نداره و مثلا میخود یه گیمی رو با کیفیت معینی اجرا کنه ، حالا اگه هر دو سیستمی که جلوش میزارید بتونن اینکار رو بخوبی و با کیفیت یکسان انجام بدن طبعا اون فرد براش فرقی نداره با کدوم یکی کارش رو انجام بده (البته منطقا اونی که قیمیت کمتری داره اینجا برتر هست)
صحبت شما درسته ولی مسئله اینجاست که به احتمال زیاد شاهد کیفیت یکسان نیستیم
البته که باید منتظر عرضه کارت گرافیک ها و تست های بیشتر بود
ولی یه چیزی که تا امروز در مورد dlss و fg بوده اینه که نیتیو رندر رزولوشن 1080p و فریم 60 برای داشتن کیفیت نزدیک به نیتیو و کم شدن ارتیفکت ها لازم بوده
جوری که اونایی که مانیتور 2k داشتن نهایتا dlss balance رو انتخاب میکردن و 4k دارها نهایتا Performance چون پایینتر از اون رندر رزلوشن دیگه از 1080p کمتر میشد و کاهش کیفیت مشهود بود...
حالا برای fg هم احتمالا یه همچین سطح بندی اتفاق بیوفته و مثلا چهار فریم بیشتر شبیه dlss Performance بشه و بخاطر ارتیفکت های ایجاد شده عملا قابل انتخاب نباشه و وقتی اینطوری باشه پس افزایش راندمانی هم در کار نبوده
حالا باید منتظر بررسی های بیشتر بود چون همه تکنولوژی‌های انویدیا از جمله dlss و fg و ray reconstruction بهبود هایی داشتن...

• Like
Reactions: Pzt_Kami and amonre
منم خودم حس خوبی به این 4x فریم جنریشین که بخاد پیش بینی کنه که قراره چی بشه واقعا ندارم
یه دونه فریم که اونم تازه پیش بینی نبود فقط حدس این بود که بین 2 فریم واقعی چی بوده و اونو جنریت میکرد نه که بخاد اینده فریم هارو پیش بینی کنه وضعش اینه کلی ارتیفکت و گوستینگ و اینپوت لگ بالا 4x بعید میدونم خوب باشه

جای این مسخره بازی خود dlss رو پیشرفت میدادن مثلا 4k quality جای اینکه از 1440 بخاد اپ اسکیل کنه مثلا بیاد از 1080 اپ اسکیل کنه ولی همون کیفیت قبل حتی بهتر این خیلی بهتر بود تا اینکه 100 تا فریم فیک جا بدن اینور اونور

روی 5070 12 گیگ هم توی دنیا های موازی شما نمیتونید رو 12 گیگ 4k پلی بدید با path tracing و بقیه چیزا حداقل حداقل 16 لازمه واقعا در حد 4090 نیس توی 4k شاید تو 1080 و 2k منسوخ شده چرا

منم خودم حس خوبی به این 4x فریم جنریشین که بخاد پیش بینی کنه که قراره چی بشه واقعا ندارم
یه دونه فریم که اونم تازه پیش بینی نبود فقط حدس این بود که بین 2 فریم واقعی چی بوده و اونو جنریت میکرد نه که بخاد اینده فریم هارو پیش بینی کنه وضعش اینه کلی ارتیفکت و گوستینگ و اینپوت لگ بالا 4x بعید میدونم خوب باشه

جای این مسخره بازی خود dlss رو پیشرفت میدادن مثلا 4k quality جای اینکه از 1440 بخاد اپ اسکیل کنه مثلا بیاد از 1080 اپ اسکیل کنه ولی همون کیفیت قبل حتی بهتر این خیلی بهتر بود تا اینکه 100 تا فریم فیک جا بدن اینور اونور

روی 5070 12 گیگ هم توی دنیا های موازی شما نمیتونید رو 12 گیگ 4k پلی بدید با path tracing و بقیه چیزا حداقل حداقل 16 لازمه واقعا در حد 4090 نیس توی 4k شاید تو 1080 و 2k منسوخ شده چرا
اتفاقا خود DLSS هم پیشرفت خیلی خفنی داشته و برای تمامی نسل های ارتی هم عرضه می شه
در مورد 4090 با 5090 هم قبل عرضه من تحلیل هام گفتم چون خیلی جذاب نبودن لایکیم نگرفت اما حقیقیت همونی شد که گفتم
حتی در مورد قیمتم به دوستم گفتم فقط شاید ترامپ روی قیمت ها تاثیر منفی بذاره و الا انویدیا روی همون نانومتر مونده که قیمت افزایش نده با این حال 50 دلارم کم کرد از قیمت برام عجیب بود
اینکه FG چطوری عمل می کنه باید بیاد بشه نظر داد اما نسخه قبلی مجدد تست کرد بعضی از بازی ها اینپوت لگ زیاد بالا نمی ره خوبه اما ارتیفکت داشتن برخی هاشون برخی هم اینپوت لگ مشخص بالا می بردن اما ارتیفکت نداشتن
در کل بودنش چیز خوبیه
12 گیگ وی رم هم فراموش کنید برای خرید جدید برید سمت 4070TIS یا 5070 تی ای که حداقل 16 گیگ وی رم دارن

قیمت های 4090 4080 بازار ایرانم فقط برای جو سازی این کارها می کنن بعد می بینی تا 3 سال دیگه همچنان سری 4000 دارن برای فروش کما اینکه هنوز سری 3000 خیلی از فروشنده ها دارن این یعنی فروشنده خیلی ضعیفه یا خیلی افتضاحه عملکردش که خواب جنس چندین ساله داره اونم کارت گرافیک پر طرفدار. فروشنده بی سواد ایرانی نمی دونه که هنر فروش در سرعت فروش هم هست نه فقط میزان سود بعضی از فروشنده در رقم های چند صد میلیونی هم دنبال اون 20 30 50 هزار تومن فروش هستن
طرف می گی نفروشم سود می کنم قیمتش می ره بالا خوب یا باید گرون تر بخرم که این از بی سوادی بالاش میاد نمی گه پولم داره بی ارزش می شه قیمت جنس که به دلاریش زیاد نشده. فروشنده باید سودش بگیره سریعا بری برای جنس های بعدی نه اینکه خواب جنس بلند مدت داشته باشه
در نهایت صبر کنید سری 5000 به قیمت دلاریش بخرید

شما 4090 داری بده من، من 250 دلار نقد میدم، روش یک 5070 هم میدم. :D
حالشون نگران نباشید همچنان خوبه. شما فکر کنید با سه تا فریم ساخته شده با AI که عملا هیچ ربطی به input شما تو بازی نداره تجربه بازی مثل زمانی هست که یک بازی به صورت native رندر میشه. 5070 با 12 گیگ رم و قیمتش به خودی خود گرافیک خوبیه، ولی دیگه با گرافیک های لول بالاتر از خودش مقایسه نکنید.

والا من مقایسه نکردم.
صاحابش مقایسه کرده

اتفاقا خود DLSS هم پیشرفت خیلی خفنی داشته و برای تمامی نسل های ارتی هم عرضه می شه
مولتی جنریشن dlss 4 فقط مخصوص سری 5 هزار هست و انویدیا چرت و پرت میگه که برای همه کارت ها هست
در واقع مهمترین قابلیت dlss 4 که مولتی فریم هست برای بقیه کارت ها نیست

• Like
Reactions: tboy2022

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or