AMIR-R
کاربر سایت
کاش دوباره با underworld ببینیمشعمو (خاله) پورنگ خارجی هارو پیدا کردم.
این پیر که نمیشه هیچی هرسال جذاب تر میشه لامصب
View attachment 362901
یکی از سری فیلم های اندرریت هست که هیچوقت دیده نشدن ولی خوب بودن
کاش دوباره با underworld ببینیمشعمو (خاله) پورنگ خارجی هارو پیدا کردم.
این پیر که نمیشه هیچی هرسال جذاب تر میشه لامصب
View attachment 362901
استاد میگن "نمی تونید جلوی نقدای من بایستید، چون نه سوادشو دارید نه خیلی چیزای دیگه() "
اتفاقا رفتم ویدیوهاش رو دیدم ، عملا من نه سواد سینمایی دیدم و نه نقدآقا من خودم نقدهای فراستی رو نگاه میکنم و قبول هم دارم که سواد سینماییش بسیار بالا هست. ولی موضوع اینجاست که معیار اصلی ایشون در نقدهاش رعایت فرم و قاب بندی هست. ولی این استاندارد چرا تغییر میکنه؟ مثلا اومده گلادایاتور 2 رو نقد کرده ولی هیچ حرفی از فرم و شخصیت پردازی و ... نزده. ولی یه فیلم رو میبنی به کوچکترین جزییاتش هم دقت میکنه
احتمالا آنورا هم همین داستان میشه منتها ریورس ، سال های بعد به خودت میگی حاجی چقدر جوگیر بودم سرش انقدم دیگه تعریف نداشت ...چرا آدم گاهی تو یک موقعیت فیلم/سریال رو میبینه که دوست نداره اما بعد نظرش عوض میشه؛ من همیشه از فصل چهارم Better Call Saul انتقاد میکردم؛ اما در تماشای مجددش بعد از 6 سال، میتونم یکی از قویترین فصلهای سریال هست؛ این مورد برای فصل چهارم The Wire پیش اومد؛ برای فیلم The Big Short هم همینطور و درباره فیلم Elephant گاس ون سنت نیز (برام 1.5 بود از 10 الان میفهمم که نیت کارگردان/مولف از این فیلم چه بوده!)
من سر سکانس فهمیدم که پنگوئن ادای سوپرانوز رو درمیاره و دیگه نرفتم سمتش؛
من این یکی فیلم شان بیکر رو ندیدم، ولی چون نارنگی و پروژه فلوریدا رو دیدم میدونم که همیشه فیلماش برش زندگی هستن و داستان ندارن، آنورا هم به نیت تجربه داستانی نمیرم سمتش قطعا.حق هم نداشت آنورا برنده چیزی بشه... یه فیلم سو... که بهش دو ساعت داستان اضافه شده در احمقانه ترین شکل ممکن
احتمالا آنورا هم همین داستان میشه منتها ریورس ، سال های بعد به خودت میگی حاجی چقدر جوگیر بودم سرش انقدم دیگه تعریف نداشت ...
View attachment 363119View attachment 363118
خب این هم از سال ۲۰۲۴ ما. بعید هست در سال جدید بتونم دیگه زیاد فیلم ببینم. نبود اشتیاق و علاقه قبلی,کیفیت فیلم ها و... واقعا حس دیدن فیلم وسریال رو از بین برده.