خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

View attachment 361771

به نظرم LEGION GO 2 بهترین چیزیه که می شه خرید
لایناپ عجیبی هست!
فرق دوتا Legion Go S ها چیه؟ یکی SteamOS edition یکی Windows و هنوز نسخه SteamOS خیلی سخت افزارش معلوم نیست؟ چرا هر دو یک اسم دارند پس؟ بعد هر دو یک عقب گرد به تکنولوژی دو سال پیش؟ Zen 3 و RDNA 2 وقتی Legion Go همون اول بالاتر از اینا بوده؟ قیمتش هم خیلی معنی دار پایین نرفته....
2560*1600 هم دیگه خیلی رزولوشن بالایی هست برای هندهلد! 4070 توش کم میاره بعد این میاد رو هندهلد که قدرتش به مراتب کمتره.

• Like
Reactions: Persia Tech
لایناپ عجیبی هست!
فرق دوتا Legion Go S ها چیه؟ یکی SteamOS edition یکی Windows و هنوز نسخه SteamOS خیلی سخت افزارش معلوم نیست؟ چرا هر دو یک اسم دارند پس؟ بعد هر دو یک عقب گرد به تکنولوژی دو سال پیش؟ Zen 3 و RDNA 2 وقتی Legion Go همون اول بالاتر از اینا بوده؟ قیمتش هم خیلی معنی دار پایین نرفته....
2560*1600 هم دیگه خیلی رزولوشن بالایی هست برای هندهلد! 4070 توش کم میاره بعد این میاد رو هندهلد که قدرتش به مراتب کمتره.
کلا اون مدل ارزون ش هست گویا 550 دلاره نسخه استیم هم همونه فقط جای ویندوز روش استیم او اس نصبه همین
استیم او اس چون سبک تره بازی ها روش بهتر اجرا می شن اما برای ما کرک سوارها طبیعتا ویندوز مناسبه
منم قبول دارم 2560 زیاده همون 1080 یا 1200 کافیش بود اما خوب خواسته عین نسل قبلیش dpi خیلی بالا ببره تا کیفیت تصاویرش عالی بشه البته من با نسل قبلیش 1200 هم روش بازی کردم اوکی بود چندان مات نمی شد
حقیقت خودم اگه روزی بخرم صرفا برای بازی های شبیه ساز و قدیمی می خرمش که 2560 هم روی اونا جوابه
اگرم بخوام بازی روز روش برم با moonlight پی سی روش mirror می کنم همین الانم با سوییچ اولد این کار می کنم خیلی جواب می ده حتی ps5 غیر هکی هم روی سوییچ راحت کار می کنه البته یک روتر وای فای 6 براش لازمه
کلا اینکه بخواید بازی های روز با گرافیک پایین روی این دستگاه ها برید زیاد ایده جالبی نیست چون قیمتشون عملا حتی از ps5 pro هم بیشتره

• Like
Reactions: ArefTheGreat
بنظرم اندازه صفحه نمایش در حد الای و استیم دک برای بازی کردن خیلی مناسبه و شخصا اندازه legion رو نمی پسندم..چون یجواری تبلت پی سی هستش و خیلی تو دست بزرگه..
اندازه فونت ها و جزییات هم توی الای خیلی مناسبه و به نظرم بزرگ تر لازم نیست

بنظرم اندازه صفحه نمایش در حد الای و استیم دک برای بازی کردن خیلی مناسبه و شخصا اندازه legion رو نمی پسندم..چون یجواری تبلت پی سی هستش و خیلی تو دست بزرگه..
اندازه فونت ها و جزییات هم توی الای خیلی مناسبه و به نظرم بزرگ تر لازم نیست
واقعا 9 اینچ خیلی زیاده.
همونطور که گفتی یه مرزی بین کنسول دستی و تبلت وجود داره که اگه رد بشه دیگه زیاده رویه.
به نظر منم کنسول دستی نهایتا 7 اینچ نباید بالاتر بره.
برای من یه چیزی بین 6.5 تا 7 اینچ ایده آله.

این Ayaneo 3 عجب چیز خریه!؟

View attachment AYANEO 3 World's First Feature Finale Reveals.mp4

==========
تو حالت کلی در دو نسخه گرونتر اولد و ارزونتر lcd ارائه میشه ولی قابلیت سفارشی کردن و انتخاب ترکیبهای مختلف رو داره.
نسخه LCD نرخ 120 هرتز داره با رزولوشن 1080p + قابلیت VRR
نسخه Oled نرخ 144 هرتز داره با رزولوشن 1080p ولی بدون VRR (قابل توجه دوستمون که سهامدار و تولیدکننده پنلهایoled هستن @Persia Tech :)) )

ماجولار هم هست و چندین ترکیب مختلف میشه برای سبکهای متفاوت بازی روی dpad/joystick و دکمه هاش زد.
برای فایتینگهای قدیمی 6 دکمه میشه (مثل دسته های سگا و...) ، برای ریسینگ و بازیهای fps میشه طور دیگه تغییر داد.
جاگیری دکمه ها ، dpad و... رو شبیه پلی استیشن یا ایکس باکس کنیم و یا جای تاچ پد/ترک پد رو با joystik عوض کنیم.

البته همه این ماجولها جدا فروخته میشن و تو پک کنسول وجود ندارن .
منطقی هم هست چون کلی ترکیب داره.
به دلیل ماهیت آهن ربایی بودن تعویض این ماجول ها هم خیلی سریع و راحت انجام میشه.
نیاز به کشتی گرفتن نداره.

از لحاظ سخت افزاری هم خیلی گولاخه.
تو چندتا ترکیب منتشر میشه که تو قویترین حالت کلا هرچی دم دستشون بوده چپوندن توش.
چیستپش AMD Ryzen™ AI 9 HX 370 با 12 هسته و 24 ثرد که تا 5.1 گیگاهرتز میتونه کلاک کنه (معماریش بر پایه AMD zen5/zen5 c هست).
(مدل ارزونتر با AMD Ryzen 7 8840U منتشر میشه)

گرافیکش هم Radeon 890M
مقدار رو تو نسخه oled 64 گیگ و تو نسخه LCD 32 گیگه.

قطعا این خفن ترین کنسول قابل حمل ویندوزیه و احتمالا گرونترین هم خواهد بود.
هنوز قیمت اعلام نکردن و لی نسخه lcd هم طبق سابقه به احتمال زیاد حداقل 900 یا 1000 دلار رو داره.

نکته جالب همونطور که بالاتر اشاره کردم اینه که میشه موقع خرید تمام این ویژگیها رو سفارشی کرد. (مطمئنا برای ما که نه:D)
مثلا cpu AI 9 HX 370 باشه ولی پنل رو lcd بگیریم.
یا با همین مدل cpu ولی گرافیک رو مدل ارزونتر 8840u انتخاب کنیم و...

فقط پاشنه آشیلش فکر کنم عمر باتریش باشه که 50 واته (مشابه استیم دک) و خیلی کمتر از Ally x که 80 واته!
اونهم با این مشخصات سخت افزاری بالا!

خب نمیشه که یه محصول بی نقص باشه.
باید یه جا نقطه ضعف درش بزارن که خرید محصولهای بعدی و آپگریدها معنی داشته باشه.
حالا باید دید تو عمل چطور میتونه مصرف باتری رو بهینه کنه.

احتمالا برای اواخر همین ژانویه منتشر میشه و قبلش قیمتهاش هم میاد.

فقط پاشنه آشیلش فکر کنم عمر باتریش باشه که 50 واته (مشابه استیم دک) و خیلی کمتر از Ally x که 80 واته!

من خودم قبل از اینکه الای بگیرم با خودم میگفتم باتری زیاد مهم نیست و برق وصل میکنم نهایتش..
ولی خداییش بدون سیم بازی کردن بیشتر مزه میده چون اون سیم برق هم یجور دست و پا گیره..

با این مشخصات اگه باتریش همین باشه به احتمال زیاد نیم ساعت میشه بازی کرد..
ظاهرش هم مشخصه کوچیکتر از بقیه هندهلدهاست احتمالا و بخاطر همین محدودیت فضا داشتن

• Like
Reactions: m.d.makan

View attachment 361940

تو چندتا ترکیب منتشر میشه که تو قویترین حالت کلا هرچی دم دستشون بوده چپوندن توش.
چیستپش AMD Ryzen™ AI 9 HX 370 با 12 هسته و 24 ثرد که تا 5.1 گیگاهرتز میتونه کلاک کنه (معماریش بر پایه AMD zen5/zen5 c هست).
من هنوز منتظر اون چیسپتش های بعدی رایزن هستم که ۴۰ تا cu دارن. اگر قابل جا دادن (به لحاظ مصرف) در یک دستگاه قابل حمل کوچک باشن، طوفان درست میشه.

View attachment 361940

==========
تو حالت کلی در دو نسخه گرونتر اولد و ارزونتر lcd ارائه میشه ولی قابلیت سفارشی کردن و انتخاب ترکیبهای مختلف رو داره.
نسخه LCD نرخ 120 هرتز داره با رزولوشن 1080p + قابلیت VRR
نسخه Oled نرخ 144 هرتز داره با رزولوشن 1080p ولی بدون VRR (قابل توجه دوستمون که سهامدار و تولیدکننده پنلهایoled هستن @Persia Tech :)) )

ماجولار هم هست و چندین ترکیب مختلف میشه برای سبکهای متفاوت بازی روی dpad/joystick و دکمه هاش زد.
برای فایتینگهای قدیمی 6 دکمه میشه (مثل دسته های سگا و...) ، برای ریسینگ و بازیهای fps میشه طور دیگه تغییر داد.
جاگیری دکمه ها ، dpad و... رو شبیه پلی استیشن یا ایکس باکس کنیم و یا جای تاچ پد/ترک پد رو با joystik عوض کنیم.

البته همه این ماجولها جدا فروخته میشن و تو پک کنسول وجود ندارن .
منطقی هم هست چون کلی ترکیب داره.
به دلیل ماهیت آهن ربایی بودن تعویض این ماجول ها هم خیلی سریع و راحت انجام میشه.
نیاز به کشتی گرفتن نداره.

از لحاظ سخت افزاری هم خیلی گولاخه.

گرافیکش هم Radeon 890M
مقدار رو تو نسخه oled 64 گیگ و تو نسخه LCD 32 گیگه.

قطعا این خفن ترین کنسول قابل حمل ویندوزیه و احتمالا گرونترین هم خواهد بود.
هنوز قیمت اعلام نکردن و لی نسخه lcd هم طبق سابقه به احتمال زیاد حداقل 900 یا 1000 دلار رو داره.

نکته جالب همونطور که بالاتر اشاره کردم اینه که میشه موقع خرید تمام این ویژگیها رو سفارشی کرد. (مطمئنا برای ما که نه:D)
مثلا cpu AI 9 HX 370 باشه ولی پنل رو lcd بگیریم.
یا با همین مدل cpu ولی گرافیک رو مدل ارزونتر 8840u انتخاب کنیم و...

خب نمیشه که یه محصول بی نقص باشه.
باید یه جا نقطه ضعف درش بزارن که خرید محصولهای بعدی و آپگریدها معنی داشته باشه.
حالا باید دید تو عمل چطور میتونه مصرف باتری رو بهینه کنه.

احتمالا برای اواخر همین ژانویه منتشر میشه و قبلش قیمتهاش هم میاد.

دیگه حالا اطلاعات غلط دادی منو هی تگ نکن:D
اصلا این برند VRR نداره حتی LCD هاش کلا یک دونه ASUS بود که VRR زد احتمالا سری جدیدش اگر اولد باشه روی اونم می ذاره
گفتم که VRR داشتن یا نداشتنش ربطی به پنلش نداره حتی گفتم صفحه نمایش گوشی های اولد خیلی هاشون LTPO هستن که همون کار VRR می کنه
تازه این برند اصلا توی ایران خیلی محدود میاد اکثر مدل هاشم نیومده اونایی هم که اومده قیمت هاشون فضایی هستن بی خودی دلت صابون نزن

در مورد صفحه سایز بزرگ هم منم به نظرم 7 اینچ مناسب بود تا اینکه LEGION GO از نزدیک باهاش بازی کردم فهمیدم کلا توی یک دنیا دیگه س اصلا باورم نمی شد 8.8 اینچ اینقدر بازی کردن رو لذت بخش تر بکنه همه چیز واضح با سایز درستش بود قطعا گزینه قابل حملی نیست اما برای تخت بهترین گزینه س

دیگه حالا اطلاعات غلط دادی منو هی تگ نکن:D
اصلا این برند VRR نداره حتی LCD هاش کلا یک دونه ASUS بود که VRR زد احتمالا سری جدیدش اگر اولد باشه روی اونم می ذاره
گفتم که VRR داشتن یا نداشتنش ربطی به پنلش نداره حتی گفتم صفحه نمایش گوشی های اولد خیلی هاشون LTPO هستن که همون کار VRR می کنه
تازه این برند اصلا توی ایران خیلی محدود میاد اکثر مدل هاشم نیومده اونایی هم که اومده قیمت هاشون فضایی هستن بی خودی دلت صابون نزن
تو که به خودت زحمت نمیدی دوتا لینک بازی کنی ولی من مطمئنم خود کمپانی ها بیان بگن به فلان دلیل برای OLED ما VRR نمیزاریم باز تو میای میگی دارن اطلاعات غلط میدن.
[-(
من هنوز منتظر اون چیسپتش های بعدی رایزن هستم که ۴۰ تا cu دارن. اگر قابل جا دادن (به لحاظ مصرف) در یک دستگاه قابل حمل کوچک باشن، طوفان درست میشه.
آره واقعا.
لعنتی این مدل ها اینقدر گرونن که اگه حتی اینجا بیان هم نمیشه به خریدش فکر کرد.

من فقط منتظرم ببینم ولو مدل بعدی رو کی میخواد معرفی کنه.
از valve که به این زودی خبری نمیشه ولی برای بقیه این CES پیش رو باید خیلی جذاب باشه.

• Like
Reactions: m.a.t
تو که به خودت زحمت نمیدی دوتا لینک بازی کنی ولی من مطمئنم خود کمپانی ها بیان بگن به فلان دلیل برای OLED ما VRR نمیزاریم باز تو میای میگی دارن اطلاعات غلط میدن.
[-(
کدوم لینک؟ لینکی نبوده کلک
بعد من دارم می گم 90 درصد کنسول های دستی LCD دار هم VRR ندارن اصلا اولد نذاشتنش فقط یک دلیل داره اونم صرفه جویی هست و اینکه ممکنه یک عده رعایت نکنن برن بشه یقه شرکت بگیرن
بعدشم گفتم فیلیکر VRR برای اولد ها توی فریم های خیلی پایین رخ می ده اونم توی رنگ های خیلی تیره من حتی توی 30 فریم شبیه سازها هم مشکلی فقط توی لودینگ بازی ها که فریم به صفر می رسه اون حالت فلش داره
من هیچ منبع معتبریم ندیدم که بگه برای گوشی ها یا کنسولای دستی اولد VRR دار نمی ذارن چون ازار دهنده س اما حتی با این فرض غلط هم بازم به ملت به اولد بی VRR دار هم راضین عین استیم دک اولد یا سوییچ اولد که عین بنز فروخت

بعدم من سهام دارش نیستم اخه کنار هم امتحان کن فرقش زمین تا اسمونه
بعدشم بگو که اولد چقدر پاسخ دهی تصویرش سریع تز از ال شت هست توی فریم های پایین خیلی کمتر در موشن یا حرکت دوربین صفحه مات می شه و کلا تجربه نرم تری در کنار کیفیت تصویر خیلی بهتر به ادم می ده
اون تکنولوژی منسوخ دهه 80 میلادی (بک لایت) دیگه باید کامل کنار بذارنش

یعنی این هندهلد پی سی ها هرکدومشون یه نوآوریه داره که واقعا بازارشون رو جذاب تر میکنه..
داشتم مدل زوتاک رو میدیدم..دیدم یه دکمه داره که میشه دکمه های تریگر رو به بامپر تبدیل کرد مثل چیزی که تو edge فایو بودش

Screenshot 2024-12-30 182546.jpg

خیلی این قابلیت کاربردیه..مثلا تو فیفا نمیخواد کل تریگر رو بگیری تا بدوئه طرف و یه فشار کوچیک بدی کافیه

واقعا 9 اینچ خیلی زیاده.
همونطور که گفتی یه مرزی بین کنسول دستی و تبلت وجود داره که اگه رد بشه دیگه زیاده رویه.
به نظر منم کنسول دستی نهایتا 7 اینچ نباید بالاتر بره.
برای من یه چیزی بین 6.5 تا 7 اینچ ایده آله.
دقیقا
همین اولش بگم بزرگی صفحه هیچ ربطی به لذت بردن از بازی نداره
شما فرض کن این صفحه کنسوله
sddefault.jpg
وقتی میشه از 6.5 تا 7 اینچ نهایت لذت در بازی کردن رو برد دلیلی بر بزرگ تر بودن نیست تو اصلا بگو 30 سان... چیز... ببخشید اینچ، اصلش همون کیفیت پیکسل ها و اولد بودنشه :D

Attachments

• sddefault.jpg
    sddefault.jpg
    37.8 KB · مشاهده: 0
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or