TV Center

چند میدی از ۱۰؟
من 8.5 میدم. باید نیمه دوم هم بیاد بشه دقیق گقت چطور میشه. برخلاف فصل اول خیلی از کرکترا هنوز داستاناشون کامل گفته نشده.:دی
---
با اینکه کرکتره ترنسه خوب نوشته شده بود، هولی شت که چقدر بعضی سکانس های این سفارشی بودند. اون صحنه دستشویی فقط برای مخاطب های امریکایی بود وگرنه هیچ معنی وجودش در داستان نداشت:دی

• Like
Reactions: Price_One and AM!R
من 8.5 میدم. باید نیمه دوم هم بیاد بشه دقیق گقت چطور میشه. برخلاف فصل اول خیلی از کرکترا هنوز داستاناشون کامل گفته نشده.:دی
---
با اینکه کرکتره ترنسه خوب نوشته شده بود، هولی شت که چقدر بعضی سکانس های این سفارشی بودند. اون صحنه دستشویی فقط برای مخاطب های امریکایی بود وگرنه هیچ معنی وجودش در داستان نداشت:دی
همین که سریال اصلا دنباله داره یعنی کلش سفارشیه
فصل اول قسمت آخرش یه سکانس داشت که میتونست یه اندینگ فوق العاده و دارک باشه ولی حتی سکانس آخر فصل یک هم نبود :D

اونجایی که شخصیت اصلی برای آخرین بار با پیرمرد بنیانگذار مسابقه حرف میزنه و پیرمرده متقاعدش میکنه که درست عین اسپانسر های مسابقه روی مرگ و زندگی یک آدم معمولی شرط ببنده و جای اینکه بره اون مرد مست رو از کف پیاده رو جمع کنه عین شلغم از دور نگاه کنه میتونست بهترین اندینگ برای سریال باشه ولی سریال اینجا فاز پیروزی شکوهمند رو تزریق میکنه و میره واسه sequel bait :))

چقدر من این سریال Disclaimer رو دوست داشتم

بازی ها عالی بود، مخصوصا گل سرسبد اونها خانوم کیت بلانشت عزیز که علاقه خاصی بهش دارم و همیشه توی ذهن من همون بانو گالادریل معصوم باقی مونده. ساشا بارون کوهی متفاوت از دیکتاتور و بورات میبینم که شاید حتی اولش متوجه نشید این آدم این نقش رو بازی کرده. در نهایت کوین کلاین رو داریم که من عاشق صداش هستم و سکانس هایی که با دستش حالت بمب انداختن رو شبیه سازی میکرد :) میتونم بگم که سریال به معنی واقعی با کلمه "قضاوت" بازی میکنه و همه رو فریب میده. تمام بیننده ها به اون حسی که کارگردان دنبالش هست دست پیدا میکنن و این نشون میده تو کارش موفقه. پیشنهاد میکنم اگر برای 7 قسمت 50 دقیقه ای توی زندگیتون وقت دارید حتما سریال رو تماشا کنید اما حواستون باشه که شامل سکانس های واضح جنسی هست و چقدر جالب که من فهمیدم خانوم لایلا جرج زیبا دختر کینگ پین اعظم وینسنت دون آفریو هستن :D سریال برای من انگار از چند زاویه روایت میشد. نوع دوربین هم شبیه یه سریال بود هم شبیه یه مستند. بازگو کردن داستان از دید شخصیت ها یه جوری بود انگار که اون شخصیت ها دارن یه کتاب رو میخونن و همزمان شخصیت یه کتاب دیگه هم هستن و در نهایت انگار با یک روانشناس هم دارن صحبت میکنن. از این باب واقعا هیجان انگیز بود.

8/10

آخرین ویرایش:
چقدر من این سریال Disclaimer رو دوست داشتم

بازی ها عالی بود، مخصوصا گل سرسبد اونها خانوم کیت بلانشت عزیز که علاقه خاصی بهش دارم و همیشه توی ذهن من همون بانو گالادریل معصوم باقی مونده. ساشا بارون کوهی متفاوت از دیکتاتور و بورات میبینم که شاید حتی اولش متوجه نشید این آدم این نقش رو بازی کرده. در نهایت کوین کلاین رو داریم که من عاشق صداش هستم و سکانس هایی که با دستش حالت بمب انداختن رو شبیه سازی میکرد :) میتونم بگم که سریال به معنی واقعی با کلمه "قضاوت" بازی میکنه و همه رو فریب میده. تمام بیننده ها به اون حسی که کارگردان دنبالش هست دست پیدا میکنن و این نشون میده تو کارش موفقه. پیشنهاد میکنم اگر برای 7 قسمت 50 دقیقه ای توی زندگیتون وقت دارید حتما سریال رو تماشا کنید اما حواستون باشه که شامل سکانس های واضح جنسی هست و چقدر جالب که من فهمیدم خانوم لایلا جرج زیبا دختر کینگ پین اعظم وینسنت دون آفریو هستن :D سریال برای من انگار از چند زاویه روایت میشد. نوع دوربین هم شبیه یه سریال بود هم شبیه یه مستند. بازگو کردن داستان از دید شخصیت ها یه جوری بود انگار که اون شخصیت ها دارن یه کتاب رو میخونن و همزمان شخصیت یه کتاب دیگه هم هستن و در نهایت انگار با یک روانشناس هم دارن صحبت میکنن. از این باب واقعا هیجان انگیز بود.

8/10

دیشب این سریال رو تموم کردم و خیلی لذت بردم، کار خوش‌ساخت با بازی‌های خوب 👍🏻

1000029363.jpg

من سریال peaky blinders رو تازه دیدم. به نظرم فقط سه فصل اولش خوب بود و سایر فصول افت بسیار زیادی داشت.
اوجش هم همون فصل یک بود به نظرم.
یه ذره زیادی overrated نیست ؟ :D
سکانس هاش خوراکه ریلزای اینستا هست.
بازیه کیلین مورفی هم الحق که عالیه

سریال sopranos هم واقعا نمیدونم چرا نمیتونم بشینیم ببینمش، اصلا جذبم نمیکنه نمیدونم چرا
peaky blinders
فصل اول خوبی داره و فصل دوم خیلی خوب.
که اون هم یه جورایی تموم کننده قصه فصل اوله.
از فصل سوم تو یه لوپ تکراری و به شدت قابل پیشبینی میفته.

*

از بس میم از یوفوریا دیدم تو نت، که هی ترغیب میشم، سریالش رو ببینم! :D

اسکویید گیم ضعیف
دنباله ای بی دلیل
اصولا دنیایی همچون اسکویید رازهاش رو نهایت یه فصل میتونه نگه داره
وقتی این دنیا و رازهاش رو شده
یعنی چنین سبک و نوع سریالی دیگه کارتی برا بازی کردن نداره
برا همین فصل دو آبه کلا
آخرش کال او دیوتی شد
چون سریال ذاتش رو از دست داده
فصل یک شاهکار
این سریال ها همون یک فصلی باید باشن
گیم او ترونز نیست فصل دو حالا بره آن سوی دیوار
یه جزیره کوچیکه با 4 تا بازی
و وقتی اسرارش رو شده رو چی میخوای مانور بدی دقیقا

فعلا 5 قسمت از اسکوئید گیم رو دیدم ولی به نظرم باگ زیاد داره.مثلا موقع رای گیری این سوال همه‌اش برام هست 👇

خب الان همه میدونن شخصیت اصلی برنده دوره قبل بوده و کلی پول داره، خودش هم که اومده جلوی مرگ انسانها رو بگیره.بعد تا اینجا 2 بار رای گیری کردن که دفعه اول یک رای و دوفعه دوم حدود 20 رای کم آوردن.خب اینا که دارن میگن برای 240 میلیون میخوان بازی کنن، چرا مثلا اون 20-30 نفر آخر که میخواستن رای بدن رو نرفت تطمیعشون کنه و مثلا بگه من نفری 300 میلیون بهتون میدم ولی رای منفی بدید؟یا دیگه حداقل به رفیق صمیمیش که میتونست بگه من بدهی هات رو میدم که نره رای مثبت بده؟؟؟!!!! :-?

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or