اینترنت فیبر نوری (تانوما)

من دقیقا 20 متر اونوتر خونمون 3 تا باکس فیبر هست و کابلاش بهش وصله
اما هر جا میرم میگن فیبر پشتیبانی نمیشه
کاری میشه کرد ؟
ما هم سر کوچه 2 تا باکس مخابرات و یدونه ایرانسل هست.تا حالا چند بار به 195 شکایت کردم.ایرانسل میگه شهرداری نمیذاره ولی مخابرات میگه سیم میکشیم برات ولی باز کاری نمیکنه.ایندفعه بعد از شکایت به 195 مخابرات جواب گذاشته دستور دادیم کار شما به فوریت رسیدگی بشه.تا ببینم چی میشه 😩

ولی در حال حاضر تنها راه همینه که پیله کنیم و اینقدر گیر بدیم تا فرجی بشه

اولش حضوری رفتم. دیگه بقیه اش توی 195 شکایت زدم.
حضوری برم، چه مستنداتی باید داشته باشم ؟
عکس نزدیک ترین باکس fat و محلش روی نقشه
اگر بتونی امضای درخواست چند نفر از هم محلی ها رو هم بگیری بهتره

• Like
Reactions: A.T.HELLBOY
دوستان یک سوال داشتم
برای فیبر درخواست دادم کاراش انجام شده مونده فیبر کشی کنند
میخواستم بدونم فیبر باید تا خود واحد بیاد یا دم در ساختمون بیشتر نمیشکن؟ ( ط4 آپارتمان هستم)
و هزینه ای جداگانه میخواد برای اینکار؟

آقا تو شهر ما دارن فیبر ثبت نام میکنن بعد من خواستم مودم بخرم که ثبت نام کنم فروشنده گفت باید برند مودم با شرکت مخابرات یکی باشه از یکی از دوستان پرسیدم گفت زیرساخت مخابرات مجهز به وسایل فایبر هوم هستش و باید مودم ها و ... هم از همون شرکت باشه
کسی میدونه جریان چیه؟ بعد اینوم فایبرهوم خوبه؟بده؟ چجوریاست

آقا تو شهر ما دارن فیبر ثبت نام میکنن بعد من خواستم مودم بخرم که ثبت نام کنم فروشنده گفت باید برند مودم با شرکت مخابرات یکی باشه از یکی از دوستان پرسیدم گفت زیرساخت مخابرات مجهز به وسایل فایبر هوم هستش و باید مودم ها و ... هم از همون شرکت باشه
کسی میدونه جریان چیه؟ بعد اینوم فایبرهوم خوبه؟بده؟ چجوریاست
من مخابرات ثبت نام کردم رفتم خود مرکز ی شماره پیمانکار زده بودن زنگ زدم اون مودم x6 هواووی رو داده
هنوز نیومدن وصل کنن ولی باید ی سر بری مرکزشون شماره پیمانکار رو بگیری ببینی کیه ( حداقل اگر مثه من شهرستان هستی)

ایرانسل ۵ و نیم‌ گفته میگیره برام بکشه ،
با مودم البته ، شنیدم مخابرات هم خوبه ، با فیبر نوری ایرانسل ، نمیشه مودم مخابرات بهش وصل کرد؟
من سرعت بالا نمیخوام ، همین الان ADSL ام ۸ هست فکر کنم ، ۳۰ و ۵۰ هم باشه خوبه .
یه سوالی دارم که به جوابش نرسیدم اینه که جایی که ایرانسل کشیده باشن دیگه مخابرات نمیکشه؟
ایرانسل بکشم‌که دیگه مثل مخابرات به خط تلفن و اینا ربط نداره که؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or