Paradise Lost
کاربر سایت
خب من یدونه یکساله تمدید کردم ولی فرداش دوباره تخفیف رو برام برگردوندنه رندوم نیست بستگی داره چقدر از مدت اکانت باقی مونده باشه زیر ۲ ماه تخفیف میده
برای من هنوز ۷ ماه مونده تخفیف در کار نیست
View attachment 358199
این کالکشن رو فیزیکی بخری به صرفه تره . Konami کلا خسیسه تخفیف زیادی نمیزنه .من واقعا موندم چرا این کالکشن متال گیر تخفیف نمیخوره ۶۰فاکینگ یورو!
پ.ن: تخفیفات ژانویه شروع شد.
سلامدوستان چجوری میشه امتیازات تروفی رو به پول تبدیل کرد و خرید کرد ؟
توی اپلیکیشن رفتم ۱۶۰۰ امتیاز دارم
آخه فیزیکش هم گرونه واقعا. ۴۵ یورو ! Spider man 2 هست ۳۳ !این کالکشن رو فیزیکی بخری به صرفه تره . Konami کلا خسیسه تخفیف زیادی نمیزنه .
Broforce با پلاس شده ۱.۵$ .
ارکید کلاسیک خیلی خوبیه تا ۴نفر ساپورته
پیشنهاد میکنم از دستش ندید.
سلام نه هنوز پیدا نکردمسلام
پیدا کردی چطوری به پول تبدیل کنی؟پیدا نکردی بگو کمک ت کنم
1250 امتیاز 5 دلار میتونی بگیری
رو خود ps app میری بخش استار و اونجا تب ریوارد هارو نگا کنی میبینیسلام نه هنوز پیدا نکردم
من تو این یه سال شاید 7-8 تا بازی کردم و نهایت 2 تاش پلات کردم.2600 تا پوینت داشتم باهاش یه 10 دلاری گرفتم.فکر کنم بیشتر برا خرید بازی و شارژ اکانت پوینت میده.چون شرایط من و داداشم یکیه و بازیا رو من رو اکانتم میخرم و اکانتم هم رو کنسول داداشم شیره و همه بازیا رو هم پلات میکنه ولی پوینتاش صفر بودرو خود ps app میری بخش استار و اونجا تب ریوارد هارو نگا کنی میبینی
فقط منم یه سوال دارم ، چطوری امتیاز میده،
من امسال ۴۲ تا بازی پلت کردم با کلی بازی که بیشتر تروفیاش رو گرفتم، و ۴ تا هم بازی خریدم، ولی صفر پوینت نشون میده برام.
نکنه حتما باید اون ماموریت های که گذاشته انجام بشه
دسترسی درست کردم میتونی نگاه کنیگوگل درایو هست ؟ دسترسی نمیده
باید ی سری کار ها بکنی تا بتونی امتیاز ها رو بگیری ..رو خود ps app میری بخش استار و اونجا تب ریوارد هارو نگا کنی میبینی
فقط منم یه سوال دارم ، چطوری امتیاز میده،
من امسال ۴۲ تا بازی پلت کردم با کلی بازی که بیشتر تروفیاش رو گرفتم، و ۴ تا هم بازی خریدم، ولی صفر پوینت نشون میده برام.
نکنه حتما باید اون ماموریت های که گذاشته انجام بشه