اره من تازه بسته زدم دانلود بازی گاد اف وار رگناروک رو تموم نکرده سرعتم داغون شد.دوستان راه حلی نداره؟ قبلا یه سری افراد بودن یه نوع اکانت میفروختن دوباره سرعت درست میشد الان نیستن؟دوباره حجم بسته های شبانه همراه اولو کم کردن؟ انگار شده کلا ۵۰ گیگ
عجب اختلافی !مقایسه مودم های i60 G1 و i60 H1 و X28
که رو همشون سیم ایرانسل TD-LTE بوده و دقیقا تو یه نقطه از خونه تست رو انجام دادم
ارتباط با کابل لن بوده
G1
View attachment 361106
H1
View attachment 361107
X28
View attachment 361108
نه من هیچ چیش رو دستکاری نکردمعجب اختلافی !
X28 قفل باند زدی ؟
مقایسه مودم های i60 G1 و i60 H1 و X28
که رو همشون سیم ایرانسل TD-LTE بوده و دقیقا تو یه نقطه از خونه تست رو انجام دادم
ارتباط با کابل لن بوده
G1
H1
X28
View attachment 361108
دقیقاZLT X28
این که از H1 ارزونتره ؟؟؟؟!!!!
H1 که در مقابل x28 یه زباله بیش نیستدقیقا
تازه لاک هم نیست
H1 فوق العاده است ولی X28 واقعا یه دنیای دیگه ایه
دم شما گرم بابت این تست ها ، فقط جسارتا سیم کارت مبین نت هم دارین که با اونم تست بذارین ؟ بنظرم اپلودش خیلی بهتر باشه از ایرانسل همینطور پینگشدوستان سلام
X28 یدونه هم ورژن پرو داره
اطلاع دارین از لحاظ سرعت ، ورژن معمولی با پرو اختلاف دارن یا نه ؟
X28 همین الان ییهویی
View attachment 361288
View attachment 361289
View attachment 361290
View attachment 361291
خیلی دلم میخواد FTTH رو هم بتونم تست کنم
دمت گرم که تست ها رو انجام میدیدوستان سلام
X28 یدونه هم ورژن پرو داره
اطلاع دارین از لحاظ سرعت ، ورژن معمولی با پرو اختلاف دارن یا نه ؟
X28 همین الان ییهویی
View attachment 361288
View attachment 361289
View attachment 361290
View attachment 361291
خیلی دلم میخواد FTTH رو هم بتونم تست کنم
دم شما گرم بابت این تست ها ، فقط جسارتا سیم کارت مبین نت هم دارین که با اونم تست بذارین ؟ بنظرم اپلودش خیلی بهتر باشه از ایرانسل همینطور پینگش
دمت گرم که تست ها رو انجام میدی
آقا من خیلی تحقیق کردم قبلا حتی با فروشنده ها و اینکه مودم رو باز کردن و تو کلیپ دیدم
هیچ فرقی نداشت فقط و فقط یه پورت VoIP داشت !که برای تماس اینترنتی هست
چند گرفتی ؟
اون پورت FXSیی که گذاشتن فقط واسه اینه که SIP account رجیستر کنید و با تلفن آنالوگ بتونید خط داشته باشید.دمت گرم که تست ها رو انجام میدی
آقا من خیلی تحقیق کردم قبلا حتی با فروشنده ها و اینکه مودم رو باز کردن و تو کلیپ دیدم
هیچ فرقی نداشت فقط و فقط یه پورت VoIP داشت !که برای تماس اینترنتی هست
چند گرفتی ؟
من آخرین بار همون حدودای صدگیگ رو برداشتم که محدود شد. بازی گاد اف وار بود. حالا نمیدونم شاید برای بعضیا اینجوری باشه و شامل همه نشه.بچه ها من امشب نامحدود همراه اول رو فعال کردم از سایت دانلودها چند گیگ میتونم دانلود کنم؟ منظور ترافیک داخلیه؟