Origami 2008
عضو تحریریه
اتفاقا بر خلاف شما به این سوپرمن جدید امیدوارم. از نسخه بروز تم کلاسیک گرفته تا راشل برازناهان که تو تریلر هم به نظر میاد یکی از بهترین لویس لین ها باشه تا فضای فانتزی و موجودات فضایی که قشنگ انگار از دل انیمیشن های قدیمی اومدن. فقط با لباس و ظاهر گی گاردنر گرین لنترن حال نکردمسوپرمن جدید عجب زباله ای بود. تریلر بی نهایت چندش.
علاوه بر اون ، با طراحی و لباس هاوک گرل هم من حال نکردماتفاقا بر خلاف شما به این سوپرمن جدید امیدوارم. از نسخه بروز تم کلاسیک گرفته تا راشل برازنان که تو تریلر هم به نظر میاد یکی از بهترین لویس لین ها باشه تا فضای فانتزی و موجودات فضایی که قشنگ انگار از دل انیمیشن های قدیمی اومدن. فقط با لباس و ظاهر گی گاردنر گرین لنترن حال نکردم
منم همینطور، میخوام قبل از اسپویل شدن سکانس بعد از تیتراژ ببینمش.کیفیت روی پرده ایی سونیک نیومده؟ خیلی هایپم
اونا لیک شدن و دیدم، ارزش صبر رو داره. 4 اگر خراب نکنند، پتانسیل اینکه بهترین فیلم بشه خیلی زیاده.منم همینطور، میخوام قبل از اسپویل شدن سکانس بعد از تیتراژ ببینمش.
قسمت چهارمش هم برای ۲۰۲۷ تایید شد!
دربند رو دیدم
فک کنم حسن حسینی فیلم محبوبش موسرخه بود من از همون موقع فنش شدمشماره 400 ماهنامه سینمایی فیلم (قدیمیه!)؛ راهنمای کامل بهترین فیلمهای ایرانی با انتخاب کارگردانان، منتقدان و نویسندگان سینمای ایران!
View attachment 361051
پ.ن: چیزی جز امثال دربند و جدایی اینجا گیرت نمیاد!
یک عدد فیلم ایرانی خفن بی نام و نشان معرفی کنیم بینیم