همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام دوستان عزیز . یک سوال داشتم . بازی کامبت 1 با اکانت یکی از دوستانم خریدم و به صورت ظرفیت 2 روی دستگاهمه . الان دی ال سی بازی بخام با اکانت خودم خریداری کنم اجرا میشه یا باید حتما با همون اکانت دوستم خریداری بشه ؟ هر دو اکانت هم ریجنشون یکی هست

سلام دوستان عزیز . یک سوال داشتم . بازی کامبت 1 با اکانت یکی از دوستانم خریدم و به صورت ظرفیت 2 روی دستگاهمه . الان دی ال سی بازی بخام با اکانت خودم خریداری کنم اجرا میشه یا باید حتما با همون اکانت دوستم خریداری بشه ؟ هر دو اکانت هم ریجنشون یکی هست
سلام و درود.
اگه مطمئنین که رجین اکانت خودتون با اکانت بازی مورتال کامبت یکی هست بله هیچ مشکلی نیست به راحتی اجرا می‌شه

منن رو اکانت شخصیم mortal kombat khaos reigns collection رو خریدم و همه چی اوکیه همه چیش فعاله تو بازی
ولی تو store میام چک میکنم زده ورژن استاندارد خریداری شده و فعاله رو کنسول ولی khaos reigns collection رو قیمت زده براش
از اون طرف تو add-on همه کاراکترها فعاله!!! توی ps app هم همینطوره
فقط دیتا نسخه استاندارد رو من منتقل کردم بعد khaos collection رو زدم دانلود

دوستان من روی ps5 می خوام اورواچ بازی کنم تو psn می‌ره اما در موقعی که می خواد به سرور بلیزارد وصل بشه ارور میده کلی هم dns روی همراه اول و ایرانسل امتحان کردم اما جواب نداد ، مشکل چیه!؟

سلام دوستان ببخشید میدونم احتمالا سوالم خیلی تکراری هست ولی نمیدونم کدوم صفحات برم بگردم جوابش را پیدا کنم گفتم‌خودم بپرسم.
من دی ال سی های زیادی بوده که همیشه میخواستم بخرم ولی چون نمیدونستم تو این سیستم اشتراک اکانت چطور کار میکنه تا حالا چیزی نخریدم سوالم این هست توی بازی های ظرفیت دو اگه دی ال سی بازی را بخایم تو اکانت خودمون قابل بازی باشه باید کجا خریداری بشه. تو همون اکانتی که بازی توش هست یا توی اکانت خودمون هم میشه خرید.
الان من سایبر پانک ظرفیت دو دارم میخواستم phantom liberty را بخرم حالا نمی‌دونم باید همون اکانتی که‌خود بازی توشه را شارژ کنم از اون بخرم و ایا اصلا اگه اونجا بخرم تو اکانت خودمم دی ال سی قابل بازی هست یا نه
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

دوستان من روی ps5 می خوام اورواچ بازی کنم تو psn می‌ره اما در موقعی که می خواد به سرور بلیزارد وصل بشه ارور میده کلی هم dns روی همراه اول و ایرانسل امتحان کردم اما جواب نداد ، مشکل چیه!؟
چند هفته ای میشه مشکل داره
الکترو برای من وصل میشه با مخابرات

78.157.42.100
78.157.42.101

• Like
Reactions: Dark_Souls
سلام
یک بازی ظرفیت ۱ خریدم خب ظاهراً با وصل شدن به نت قفل میشه درسته؟
من به نت وصل میشم و دوباره بازی میکنم قفل نشد ! چطوریه علت !؟
خوب این یعنی، هنوز ظرفیت ۲ اکانت رو کسی استفاده نمیکنه، (فروش نرفته)
چون اگه ظرفیت ۲ رو بزنن تو کنسول، باید این اکانت تو رو دی اکتیو کنن و ظرفیت ۲ رو اکتیو کنن و اینطوری بازیا قفل میشه،

• Like
Reactions: jdepp
من کلا بخوام یه بازیو بخرم (ظرفیت دو و اینا نه-همیشگی) چطوریه؟
مثلا این:
SHADOW OF THE COLOSSUS
باید چی بخرم؟ کردیتش یعنی چی باشه این 20 دلار که باید تهیه کنم؟ تا الان فقط ظرفیتی میگرفتم...
الان پلی5 خریدم رفتم لایبری بازیهام دیدم همه از دم قفل... یا هکی بوده یا ظرفیت 2 و 3 که فروختم...
البته ظرفیت2 انگار نفروشی هرگز قفل نمیشه درسته؟

مثلا این:
SHADOW OF THE COLOSSUS
باید چی بخرم؟ کردیتش یعنی چی باشه این 20 دلار که باید تهیه کنم؟ تا الان فقط ظرفیتی میگرفتم...
الان پلی5 خریدم رفتم لایبری بازیهام دیدم همه از دم قفل... یا هکی بوده یا ظرفیت 2 و 3 که فروختم...
درود
بسته به ریجن اکانتت باید گیفت کارت بخری, اگه آمریکاس ریجن اکانتت, بله باید یه گیفت 20 دلاری بخری یه کد داره که باهاش اکانتت رو شارژ میکنی و خرید میکنی.
ظرفیتی هم نباید قفل شه چون اکانت قانونیه.

• Like
Reactions: Cait Sith
مثلا این:
SHADOW OF THE COLOSSUS
ببین بسته به اکانتت، باید گیفت کارد بگیری، گوگل کن خرید گیفت کارد،

اگه پلی استیشن امریکا هستی امریکا، اروپا اروپا...

همین مهم فقط این هست که ریجن رو رعایت کنی، بعدش از استور تو خود کنسول میری Redeem Code و کد رو وارد میکنی،

اینطوری والتت تو پی اس ان شارژ میشه..

شدو و بازی های این چنین قدیمی رو عجله نکن تا حالا که نگرفتی بودی، قبلا هم که حتما منفجر کردی، پس صبر کن، ویش لیست کن، تا تخفیف بخوره، این تیپ قدیمی های نسل قبلی تا +75 درصد هم تخفیف میخورند... زیاد...

مثلا این:
SHADOW OF THE COLOSSUS
در مورد خرید با گیفت دوستان توضیح دادند.
برای ظرفیتی هم ۲ و هم ۳ نباید قفل شن. اگه می دونی از کی خریدی بهش پیام بده تا برات اوکیشون کنه.

• Like
Reactions: Cait Sith

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or