آموزش ویژه: تبدیل بازی های PS2 به فایل پکیج (اجرای مستقیم و بی دردسر از طریق داشبورد کنسول)

RezaMahdavian

Gold User
با سلام خدمت همگی دوستان
با کمک این آموزش میشه بازی های PS2 رو توسط نسخه PC نرم افزار PS2 Classics GUI به فایل PKG تبدیل کرد.

این نرم افزار به طور اتوماتیک 3 کار مهم رو انجام میده:
- فایل ISO بازی PS2 رو رمزگشایی میکنه (همون decrypt و encrypt)
- کانفیگ رو به بازی اضافه میکنه.
- فایل RAP یا همون Licences بازی رو هم اتوماتیک اضافه میکنه.

یعنی شما به هیچ نرم افزار اضافه ای روی کنسول نیاز ندارین و همه اینکارا توسط این نرم افزار به طور اتوماتیک انجام میشه.
فقط کافیه فایل PKG که توسط PS2 Classics GUI ساخته شده رو به طور عادی روی کنسول نصب کنین تا بازی PS2 به صفحه اصلی داشبورد کنسول و پوشه PlayStation 2 اضافه بشه. برای دسترسی و اجرای بازی به مولتی من و وب من و... نیازی نیست.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای شروع نرم افزار PS2 Classics GUI v2.2.3 رو از لینک زیر دانلود کنین:
PS2 Classics GUI v2.2.3

سایت سانده:
PS3 - PS2 Classics GUI

بعد از اینکه دانلود انجام شد، فایل نرم افزار رو از حالت فشرده خارج میکنیم.
فایل اجرایی نرم افزار:

01.jpg

حالا نرم افزار PS2 Classics GUI رو اجرا کنین.
طبق تصویر زیر، در بخش Encrypt با زدن علامت پوشه، فایل ایمیج بازی PS2 رو به نرم افزار میدیم:

02.jpg

بعد از اینکه بازی رو انتخاب کردیم، اطلاعات مربوط به بازی در پنجره نرم افزار نمایش داده میشه:

03.jpg

برای مثال من بازی The Punisher رو انتخاب کردم.

نکته:
پیشنهاد میکنم ID بازی رو واسه خودتون یادداشت کنین. احتمال داره در مرحله کانفیگ نیاز بشه:

03 id.jpg

حالا کافیه گوشه پایین سمت راست گزینه Encrypt رو بزنین و صبر کنین تا ایمیج بازی رمزگشایی بشه:

04.jpg

وقتی نوار وضعیت تا آخر پر شد، یه پنجره باز میشه و از شما میخواد که فایل رو در مسیر مورد نظر ذخیره کنین:

05.jpg

گزینه Save رو میزنیم.

حالا مرحله رمزگشایی فایل ایمیج بازی تموم شده و این پیغام نمایش داده میشه:

06.jpg

گزینه Finished رو OK میکنیم. حواستون باشه از نرم افزار خارج نشین و بذارین پنجره ش باز بمونه. اگه به هر دلیلی نرم افزار رو بستین پیشنهاد میکنم مراحل رو از اول انجام بدین.
خب حالا ما باید قبل از اینکه وارد مرحله بعد و ساخت PKG بشیم یه کار کوچیکی رو انجام بدیم.
به محل ذخیره فایل رمزگشایی شده بازی میریم و اسم فایل بازی رو ویرایش میکنیم:

10.png

باید اسم فایل بازی فقط بشه ISO.BIN.ENC
به این شکل:
11.png

حالا دوباره به پنجره نرم افزار برمیگردیم و وارد تب Make PKG میشیم:

08.jpg

07.jpg

در این پنجره شما قابل از ساخت فایل PKG میتونین برای بازی آیکون و کاور و بکگراند بذارین. فقط کافیه روی تصویر پس زمینه یا اون تصویر کوچیک و همچنین تصویر پایین سمت راست کلیک راست کنین و با زدن گزینه Set Image از تصویر دلخواه خودتون استفاده کنین.
اگه گزینه Save as رو بزنین میتونین تصویر فعلی رو که توسط نرم افزار استفاده شده ذخیره کنین و عکس خودتون رو براساس سایز همین تصویر ایجاد کنین.

09.jpg

مثلا من برای آیکون بازی یه تصویر گذاشتم. طبق اسکرین شات زیر:

12.png

البته این مرحله اجباری نیست و شما میتونین بدون اینکه کاور و عکس رو عوض کنین گزینه Make PKG رو بزنین.

خب حالا گزینه Make PKG رو میزنیم.
پنجره ای باز میشه و از شما مسیری که فایل رمزگشایی شده رو ذخیره کرده بودین رو میپرسه. باید اون فایل رو به نرم افزار بدین:

13.png

اینجا اگه اسم فایل ISO.BIN.ENC نباشه توسط نرم افزار شناسایی نمیشه. واسه همین گفتم قبل از ساخت پکیج، اسم فایل بازی ویرایش بشه.
حالا با انتخاب فایل ISO.BIN.ENC بازی، مرحله ساخت PKG شروع بشه. در این مرحله معمولاً نرم افزار به طور اتوماتیک فایل کانفیگ بازی رو شناسایی میکنه و چیزی از شما نمیخواد.
اما اگه پنجره زیر نمایش داده شد یعنی فایل کانفیگی برای بازی شما وجود نداره و از شما میخواد که فایل کانفیگ رو به طور دستی بهش بدین:

14.jpg

نرم افزار به طور اتوماتیک شمارو هدایت میکنه به پوشه Configs که در بین فایل های نرم افزار PS2 Classics GUI v2.2.3 وجود داره. معمولاً بهترین کانفیگ ها در پوشه CUSTOM وجود داره و اگه نبود در پوشه SOFT قرار داره. خب بعضی مواقع ممکنه فایل کانفیگ داخل پوشه ها باشه ولی به هر دلیلی نرم افزار نتونه پیداش کنه.
من در ابتدای آموزش گفته بودم اسم ID بازی رو یادداشت کنین. واسه بازی The Punisher میشه SLUS-20864. برای اطمینان و محکم کاری من داخل پوشه های CUSTOM و SOFT دنبال SLUS-20864 گشتم. فایل کانفیگ بازیم نبود.
حتی میتونین سایت PS2 CONFIG Database رو هم چک کنین. اگه اونجا هم نباشه یعنی این بازی کانفیگ نداره و اصلاً نیازی هم نیست بهش کانفیگ بدین. بدون هیچ مشکلی اجرا میشه. در واقع فایل های کانفیگ مشکلات احتمالی بازی رو حل میکنن.

حالا که بازی ما فایل کانفیگ نداره، پنجره درخواست کانفیگ رو میبندیم و نرم افزار به طور اتوماتیک شروع میکنه به ساخت فایل PKG:

15.png

وقتی Finished نمایش داده شد یعنی کار ما تموم شده:

16.png

به مسیر فایلمون میریم و میبینیم که فایل PKG ذخیره شده: (دیگه به اون فایل ISO.BIN.ENC نیازی نداریم و میتونین حذفش کنین)

17.png

این فایل PKG به طور اتوماتیک توسط نرم افزار با اسم کامل و عبارت PS2 Classics همراه با ID بازی ذخیره شده. یک فایل کامل و آماده نصب.
این فایل PKG رو داخل فلش میریزم و میریم سراغ نصبش روی کنسول. (اگه بازی شما بالای 4 گیگه باید فایل PKG بازی رو روی فلش NTFS بریزین و از طریق فایل منجر نرم افزار IRISMAN روی کنسول نصب کنین)

بعد از نصب فایل PKG، بازی روی داشبورد اصلی کنسول و در پوشه PlayStation 2 نصب میشه:

18.jpg

19.jpg

تا اینجا همه چی درسته و به نظر میرسه کارمون تموم شده. اما وقتی بازی رو اجرا کنین خطای کپی رایت نمایش داده میشه.

18.jpg

خب باید یه کار کوچیکی انجام بشه.
برای حل مشکل به نرم افزار Apollo Save Tool v2.0.2 نیاز داریم. کار باهاش خیلی ساده ست.

لینک دانلود Apollo Save Tool v2.0.2:
Apollo Save Tool v2.0.2

سایت سازنده:
Releases · bucanero/apollo-ps3

بعد از دانلود نرم افزار Apollo Save Tool، فایل رو از حالت فشرده خارج میکنیم و فایل apollo-ps3.pkg رو میریزیم روی فلش و روی کنسول نصبش میکنیم.

21.jpg

نرم افزار Apollo Save Tool رو اجرا میکنیم و وارد بخش User Tools میشیم:

22.jpg

حالا گزینه Activate PS3 Account رو میزنیم:

23.jpg

صبر میکنیم تا مراحل اکتیو انجام بشه. هر پیغام یا پنجره ای باز شد فقط باید تایید کنیم. نیازی نیست چیزی رو ویرایش کنیم.
چون من روی کنسولم قبلاً Activate PS3 Account رو زده بودم واسه همین پیغام میده شما اینکارو انجام دادین. وگرنه واستون اسکرین شات میدادم. فقط در همین حد میگم که هر پیغامی اومد تایید کنین. (دوستانی که به مرحله بعدی رسیدیم یه عکس بگیرین و واسم پیغام خصوصی کنن که به آموزش اضافه کنمش)

در پایان این پیغام نمایش داده میشه:

24.jpg

حالا کنسول رو یه بار خاموش و روشن میکنیم و میریم سراغ اجرای بازی های PS2

به همین راحتی:

25.jpg

مشکل حل شد.

حالا دیگه به Apollo Save Tool نیازی نیست. میتونین حذفش کنین.
بدون محدودیت بازی های PS2 رو روی کنسول نصب کنین و بدون نیاز به webMAN یا مولتی من و ... از بازی های PS2 لذت ببرید.
همه بازی ها روی داشبورد اصلی کنسول و در پوشه PlayStation 2 نصب میشن.

آخرین ویرایش:
reserved
ممنون از راهنمایی کاملتون ببخشید شما که بازیای ps2 رو اجرا کردید میشه یه اطلاعی از راندمان کنسول بدید من شنیدم ps3 موقع اجرای بازیای ps2 بدجور بهش فشار وارد میشه و داغ میکنه درسته؟

ممنون از راهنمایی کاملتون ببخشید شما که بازیای ps2 رو اجرا کردید میشه یه اطلاعی از راندمان کنسول بدید من شنیدم ps3 موقع اجرای بازیای ps2 بدجور بهش فشار وارد میشه و داغ میکنه درسته؟

سلام. خواهش میکنم
والا من PS3 سوپراسلیم دارم و سری CECH-43 هست که آخرین سری کنسول PS3 محسوب میشه و دوستان بازی سنتر تایید کردن این سری خنک ترین و بهترین و جدیدترین مدله. در حالت عادی و بازی های PS3 و همچنین PS1 کنسول کاملاً ساکته. انگار نه انگار داری بازی میکنی.
موقع اجرای بازی های PS2 من تیکن 5 و پانیشر و Burnout 3 رو تست کردم. کوچکترین لگ یا تاخیری نداره. یه مقدار دور فن بیشتر میشه و صداشو میشه شنید. خیلی کم. فشار خاصی نمیاد به کنسول. من یک ساعت با پسر خاله م تیکن 5 بازی کردیم و صداش تغییری نکرد و عادی بود. در ضمن یه SSD پرسرعت روی کنسول گذاشتم. خداییش اگه کنسولتون SSD نداره نصف عمرتون برفناست. عملکرد و سرعت عالی شده. اصلاً قابل مقایسه نیست. سرعت کپی اطلاعات که اصلاً زمین تا آسمون فرق داره. شما هارد معمولی رو روی سیستم تصور کنین که با SSD چقدر سرعت بالا میره. حالا همینو واسه PS3 تصور کنین. نفس میکشه. صددرصد SSD در میزان صدای فن و همچنین فشار اومدن به کنسول هنگام بازی نقش مهمی داره.
راستی من PS2 اسلیم هم دارم و تا قبل از اینکه PS3 دستم برسه با PS2 که فلش خورش کرده بودم بازی های PS2 و PS1 رو بازی میکردم. (نود درصد PS1)
انصافاً کیفیت تصویر PS3 موقع بازی های PS1 و PS2 فوق العاده ست. حتی من با مبدل HDMI کنسول PS2 رو به تلویزیون 43 اینچ خونه وصل میکردم. خب کیفیتش از کابل 3 فیش خیلی خیلی بهتره اما بخوای با کیفیت PS3 مقایسه کنی اصلاً نباید مقایسه کرد. بازی ها تصویرشون عالیه. هم PS2 هم PS1. صاف و تمیز. من نود درصد با PS3 دارم بازی های PS1 و PS2 رو بازی میکنم. مخصوصا PS1
بهترین کنسول برای بازی های retro و قدیمی فقط PS3
حتی PS4 به گرد پاش نمیرسه
بی دردسر میتونی با PS3 همه چیو اجرا کنی. با بهترین کیفیت.

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت همگی دوستان
با کمک این آموزش میشه بازی های PS2 رو توسط نسخه PC نرم افزار PS2 Classics GUI به فایل PKG تبدیل کرد.

این نرم افزار به طور اتوماتیک 3 کار مهم رو انجام میده:
- فایل ISO بازی PS2 رو رمزگشایی میکنه (همون decrypt و encrypt)
- کانفیگ رو به بازی اضافه میکنه.
- فایل RAP یا همون Licences بازی رو هم اتوماتیک اضافه میکنه.

یعنی شما به هیچ نرم افزار اضافه ای روی کنسول نیاز ندارین و همه اینکارا توسط این نرم افزار به طور اتوماتیک انجام میشه.
فقط کافیه فایل PKG که توسط PS2 Classics GUI ساخته شده رو به طور عادی روی کنسول نصب کنین تا بازی PS2 به صفحه اصلی داشبورد کنسول و پوشه PlayStation 2 اضافه بشه. برای دسترسی و اجرای بازی به مولتی من و وب من و... نیازی نیست.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای شروع نرم افزار PS2 Classics GUI v2.2.3 رو از لینک زیر دانلود کنین:
PS2 Classics GUI v2.2.3

سایت سانده:
PS3 - PS2 Classics GUI

بعد از اینکه دانلود انجام شد، فایل نرم افزار رو از حالت فشرده خارج میکنیم.
فایل اجرایی نرم افزار:

View attachment 360910

حالا نرم افزار PS2 Classics GUI رو اجرا کنین.
طبق تصویر زیر، در بخش Encrypt با زدن علامت پوشه، فایل ایمیج بازی PS2 رو به نرم افزار میدیم:

View attachment 360911

بعد از اینکه بازی رو انتخاب کردیم، اطلاعات مربوط به بازی در پنجره نرم افزار نمایش داده میشه:

View attachment 360912

برای مثال من بازی The Punisher رو انتخاب کردم.

نکته:
پیشنهاد میکنم ID بازی رو واسه خودتون یادداشت کنین. احتمال داره در مرحله کانفیگ نیاز بشه:

View attachment 361001

حالا کافیه گوشه پایین سمت راست گزینه Encrypt رو بزنین و صبر کنین تا ایمیج بازی رمزگشایی بشه:

View attachment 360913

وقتی نوار وضعیت تا آخر پر شد، یه پنجره باز میشه و از شما میخواد که فایل رو در مسیر مورد نظر ذخیره کنین:

View attachment 360914

گزینه Save رو میزنیم.

حالا مرحله رمزگشایی فایل ایمیج بازی تموم شده و این پیغام نمایش داده میشه:

View attachment 360915

گزینه Finished رو OK میکنیم. حواستون باشه از نرم افزار خارج نشین و بذارین پنجره ش باز بمونه. اگه به هر دلیلی نرم افزار رو بستین پیشنهاد میکنم مراحل رو از اول انجام بدین.
خب حالا ما باید قبل از اینکه وارد مرحله بعد و ساخت PKG بشیم یه کار کوچیکی رو انجام بدیم.
به محل ذخیره فایل رمزگشایی شده بازی میریم و اسم فایل بازی رو ویرایش میکنیم:

View attachment 360990

باید اسم فایل بازی فقط بشه ISO.BIN.ENC
به این شکل:
View attachment 360991

حالا دوباره به پنجره نرم افزار برمیگردیم و وارد تب Make PKG میشیم:

View attachment 360916

View attachment 360917

در این پنجره شما قابل از ساخت فایل PKG میتونین برای بازی آیکون و کاور و بکگراند بذارین. فقط کافیه روی تصویر پس زمینه یا اون تصویر کوچیک و همچنین تصویر پایین سمت راست کلیک راست کنین و با زدن گزینه Set Image از تصویر دلخواه خودتون استفاده کنین.
اگه گزینه Save as رو بزنین میتونین تصویر فعلی رو که توسط نرم افزار استفاده شده ذخیره کنین و عکس خودتون رو براساس سایز همین تصویر ایجاد کنین.

View attachment 360919

مثلا من برای آیکون بازی یه تصویر گذاشتم. طبق اسکرین شات زیر:

View attachment 360993

البته این مرحله اجباری نیست و شما میتونین بدون اینکه کاور و عکس رو عوض کنین گزینه Make PKG رو بزنین.

خب حالا گزینه Make PKG رو میزنیم.
پنجره ای باز میشه و از شما مسیری که فایل رمزگشایی شده رو ذخیره کرده بودین رو میپرسه. باید اون فایل رو به نرم افزار بدین:

View attachment 360995

اینجا اگه اسم فایل ISO.BIN.ENC نباشه توسط نرم افزار شناسایی نمیشه. واسه همین گفتم قبل از ساخت پکیج، اسم فایل بازی ویرایش بشه.
حالا با انتخاب فایل ISO.BIN.ENC بازی، مرحله ساخت PKG شروع بشه. در این مرحله معمولاً نرم افزار به طور اتوماتیک فایل کانفیگ بازی رو شناسایی میکنه و چیزی از شما نمیخواد.
اما اگه پنجره زیر نمایش داده شد یعنی فایل کانفیگی برای بازی شما وجود نداره و از شما میخواد که فایل کانفیگ رو به طور دستی بهش بدین:

View attachment 360996

نرم افزار به طور اتوماتیک شمارو هدایت میکنه به پوشه Configs که در بین فایل های نرم افزار PS2 Classics GUI v2.2.3 وجود داره. معمولاً بهترین کانفیگ ها در پوشه CUSTOM وجود داره و اگه نبود در پوشه SOFT قرار داره. خب بعضی مواقع ممکنه فایل کانفیگ داخل پوشه ها باشه ولی به هر دلیلی نرم افزار نتونه پیداش کنه.
من در ابتدای آموزش گفته بودم اسم ID بازی رو یادداشت کنین. واسه بازی The Punisher میشه SLUS-20864. برای اطمینان و محکم کاری من داخل پوشه های CUSTOM و SOFT دنبال SLUS-20864 گشتم. فایل کانفیگ بازیم نبود.
حتی میتونین سایت PS2 CONFIG Database رو هم چک کنین. اگه اونجا هم نباشه یعنی این بازی کانفیگ نداره و اصلاً نیازی هم نیست بهش کانفیگ بدین. بدون هیچ مشکلی اجرا میشه. در واقع فایل های کانفیگ مشکلات احتمالی بازی رو حل میکنن.

حالا که بازی ما فایل کانفیگ نداره، پنجره درخواست کانفیگ رو میبندیم و نرم افزار به طور اتوماتیک شروع میکنه به ساخت فایل PKG:

View attachment 360997

وقتی Finished نمایش داده شد یعنی کار ما تموم شده:

View attachment 360999

به مسیر فایلمون میریم و میبینیم که فایل PKG ذخیره شده: (دیگه به اون فایل ISO.BIN.ENC نیازی نداریم و میتونین حذفش کنین)

View attachment 361000

این فایل PKG به طور اتوماتیک توسط نرم افزار با اسم کامل و عبارت PS2 Classics همراه با ID بازی ذخیره شده. یک فایل کامل و آماده نصب.
این فایل PKG رو داخل فلش میریزم و میریم سراغ نصبش روی کنسول. (اگه بازی شما بالای 4 گیگه باید فایل PKG بازی رو روی فلش NTFS بریزین و از طریق فایل منجر نرم افزار IRISMAN روی کنسول نصب کنین)

بعد از نصب فایل PKG، بازی روی داشبورد اصلی کنسول و در پوشه PlayStation 2 نصب میشه:

View attachment 361003

View attachment 361004

تا اینجا همه چی درسته و به نظر میرسه کارمون تموم شده. اما وقتی بازی رو اجرا کنین خطای کپی رایت نمایش داده میشه.

View attachment 361002

خب باید یه کار کوچیکی انجام بشه.
برای حل مشکل به نرم افزار Apollo Save Tool v2.0.2 نیاز داریم. کار باهاش خیلی ساده ست.

لینک دانلود Apollo Save Tool v2.0.2:
Apollo Save Tool v2.0.2

سایت سازنده:
Releases · bucanero/apollo-ps3

بعد از دانلود نرم افزار Apollo Save Tool، فایل رو از حالت فشرده خارج میکنیم و فایل apollo-ps3.pkg رو میریزیم روی فلش و روی کنسول نصبش میکنیم.

View attachment 361006

نرم افزار Apollo Save Tool رو اجرا میکنیم و وارد بخش User Tools میشیم:

View attachment 361008

حالا گزینه Activate PS3 Account رو میزنیم:

View attachment 361011

صبر میکنیم تا مراحل اکتیو انجام بشه. هر پیغام یا پنجره ای باز شد فقط باید تایید کنیم. نیازی نیست چیزی رو ویرایش کنیم.
چون من روی کنسولم قبلاً Activate PS3 Account رو زده بودم واسه همین پیغام میده شما اینکارو انجام دادین. وگرنه واستون اسکرین شات میدادم. فقط در همین حد میگم که هر پیغامی اومد تایید کنین. (دوستانی که به مرحله بعدی رسیدیم یه عکس بگیرین و واسم پیغام خصوصی کنن که به آموزش اضافه کنمش)

در پایان این پیغام نمایش داده میشه:

View attachment 361012

حالا کنسول رو یه بار خاموش و روشن میکنیم و میریم سراغ اجرای بازی های PS2

به همین راحتی:

View attachment 361014

مشکل حل شد.

حالا دیگه به Apollo Save Tool نیازی نیست. میتونین حذفش کنین.
بدون محدودیت بازی های PS2 رو روی کنسول نصب کنین و بدون نیاز به webMAN یا مولتی من و ... از بازی های PS2 لذت ببرید.
همه بازی ها روی داشبورد اصلی کنسول و در پوشه PlayStation 2 نصب میشن.
بسیار ممنون از اموزش کامل و دقیقتون از معدود مطالب بدرد بخور انجمن

• Like
Reactions: RezaMahdavian

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or