سلام
احتمالا منظورتون رو درست متوجه نشدم آقا امیر. فکر کنم در مورد کنسول هایی میگین که اکانت دارن یا sign شدن.
تا اونجایی که من اطلاع دارم و خودم و دوستان تست کردیم اگه روی کنسول هیچ اکانتی sign نباشه کنسول حتی با اتصال دائمی به اینترنت بن نمیشه.
نکته مهمتر اینکه اگه بازی ها بدون اکانت و از طریق فایل PKG نصب شده باشن اصلاً برای آپدیت به اکانت نیاز ندارن و به راحتی آپدیت میشن. صددرصد.
فقط کافیه روی بازی کلید مثلث رو بزنی تا منوی مشخصات بازی بالا بیاد و با انتخاب گزینه چک آپدیت، بازی رو از طریق اینترنت و با کنسول آپدیت کنی. نکته جالب تر که تست کردم اینه که اگه کنسول به نت وصل باشه وقتی بازی رو اجرا کنی اتوماتیک چک آپدیت میکنه و همون اول آپدیت بازی برای دانلود شناسایی میشه و میزنی و آپدیت توسط کنسول دانلود و نصب میشه.
الان روی PS3 خودم 45 تا بازی نصبه. بازی ها هم همشون نسخه PSN و اصلی دانلود شده از سرور سونی هستن که طبق آموزش زیر از سایت های myrient.erista و
nopaystation دانلود کردم که لینک ها همشون لینک مستقیم سرور پلی استیشن هستن.
آموزش جامع دانلود و نصب بازی های PS3 _ انجمن های بازی سنتر
همه بازی ها رو از طریق اینترنت و با کنسول آپدیت کردم. البته بعدش دیدم اینجوری خیلی زمان بره و سرعت دانلود با کنسول خیلی پایینه. آپدیت ها رو از لینک زیر دانلود کردم و دستی نصب کردم:
PS3 Games Updates
خلاصه الان یک سالیه که کنسول سوپراسلیم HEN دارم و بخش اینترنت کنسولم همش روشنه و به وای فای وصله.
همه بازی ها رو از همین طریق آپدیت کردم. روی کنسول هم هیچ اکانتی نیست. دو بار هارد عوض کردم و کنسول دو بار ریست کامل شده. دوباره بازی ها رو از طریق فلش نصب کردم و از طریق اینترنت و با کنسول آپدیتشون کردم.
البته باز میگم احتمالا منظور شما کنسول های هکی یا ارجیناله که اکانت دارن و حداقل یه بار sign شدن. خب اینا صددرصد خطر بن شدن دارن و برای اتصال به اینترنت باید احتیاط کرد.
------------------------------------
یه مدت پیش باتری cmos کنسولم تموم شد. هر بار برقش میرفت میگفت تاریخ تنظیم شه. دستی هم تنظیم میکردی باز میگفت با نت تاریخ رو اوکی کنین که اینکارو میکردم و مشکل حل میشد. آخرش دلو زدم به دریا و عوضش کردم. از طریق نت آموزش باز و بسته کردن سوپراسلیم رو دیدم. انصافاً خیلی پردردسر بود. برای رسیدن به مادربورد و باتری cmos باید کنسول رو تیکه تیکه و خورد کنی! همه بخش ها باز میشه. ریزترین بخش ها. اینجوریشو تا حالا ندیده بودم. حالا که بازش کرده بودم خمیر سیلیکون پردازنده رو هم تمیز عوض و با گردگیری یه حال اساسی به کنسول دادم.