نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2024

بهترین عناوین معرفی شده از نظر شما (3 انتخاب)

• Intergalactic: The Heretic Prophet

• Mafia: The Old Country

• Project Robot (Fumito Ueda)

• Onimusha: Way Of The Sword

• The Witcher 4

• Elden Ring: Nightreign

• Project Century

• Split Fiction (Josef Fares)

• Okami Sequel

• Helldivers 2: Omens of Tyranny

• Turok Origins

• The Outer Worlds 2

• Borderlands 4

• Solasta 2

• The First Berserker: Khazan

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر سایت
گوتی سال

View attachment 1000000113.mp4
لیست برندگان TGA 2024
برندگان

Game of the Year
  • Astro Bot - WINNER
Best Game Direction
  • Astro Bot - WINNER
Best Action/Adventure Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Family Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Ongoing Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Multiplayer Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Score and Music
  • Final Fantasy VII Rebirth - WINNER
Most Anticipated Game
  • Grand Theft Auto VI - WINNER
Best Narrative
  • Metaphor: ReFantanzio - WINNER
Best Art Direction
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Innovation in Accessibility
  • Prince of Persia: The Lost Crown - WINNER
Games for Impact
  • Neva - WINNER
Best Community Support
  • Baldur’s Gate 3 - WINNER
Best Independent Game
  • Balatro - WINNER
Best Debut Indie Game
  • Balatro - WINNER
Best Mobile Game
  • Balatro - WINNER
Best VR/AR Game
  • Batman: Arkham Shadow - WINNER
Best Action Game
  • Black Myth: Wukong - WINNER
Best RPG
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Best Fighting Game
  • Tekken 8 - WINNER
Best Sim/Strategy Game
  • Frostpunk 2 (11 Bit Studios) - WINNER
Best Sports/Racing Game
  • EA Sports FC 25 - WINNER
Best Audio Design
  • Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Performance
  • Melina Juergens, Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Adaptation
  • Fallout - WINNER
Content Creator of the Year
  • CaseOh - WINNER
Best Esports Game
  • League of Legends - WINNER
Best Esports Athlete
  • Faker – Lee Sang-hyeok - WINNER
Best Esports Team
  • T1 (League of Legends) - WINNER
نتیجه نظرسنجی کاربران بازیسنتر برای انتخاب بهترین بازی سال
1 (1).jpg

آخرین ویرایش:
انقدر همه گزینه های نظرسنجی نمایش های خوبی داشتن که آدم سر در گم میشه به کدوم رای بده ! :D
ولی خب از اونجایی که عناوین مینیمالیستی باب سلیقمه و ارادت خاصی به کارهای معلف دوست داشتنیم Ueda-san دارم اولین انتخابم عنوان آینده جن دیزاینه و بعدم نمایش نسخه دوم یکی از هنری ترین عناوین تاریخ ینی Okamiـه . وای که چقدر شیفته ی این تابلوی نقاشیه اینتراکتیوم !!
و در نهایت Onimusha Sequel ؛ سالها بعد از تجربه عالی ای که با Onimusha 3 داشتم اونم با این تریلر فوق خفن:x

چند صفحه پیش در مورد این بحث شد که چرا Players' Voice این شکلیه!

الان از روزی که برنده اعلام شده یه سره از این ویدیو ها میاد برام که استریمره ری اکت میده به TGA بعد شروع میکنه حرف زدن در مورد اینکه حق Wukong خورده شده و فلان بعد تازه میره سرچ میکنه ببینه Astrobot چی هست :| بعدم میرفتن تریلرشو میدیدن با یک ری اکشنی که مثلا این بازی بچگونه جلو ووکانگ؟؟؟ یکیشون که کلا فک میکرد همون دمو PS5 هست :D
بدتر از همه کامنتا رو هم باز میکردی سطح دانش ملت در حد همونا :دی فک کن استریمر گیم باشی و بازیا مهم سالو بازی نکردی که هیچ کلا نشناسیشون فقط چون یک تریبون با مخاطبای 16-17 ساله داری شروع کنی سخنرانی :دی

یک سریشونم که رفتن Baldur's gate 3 رو ریویو بامب کردن چون کارگردان BG3 جایزه رو داده بهشون:
1734468635045.png
(اون تیکه قرمز روز مراسمه :)))

خلاصه واسه همینه که نظرسنجی عمومی در حد همین فروم و اینا خوبه نه چیزی که بشه بهش استناد کرد.

آخرین ویرایش:
The Witcher 4 میدونستیم در حال ساخته و شخصا اگه هیچی ازش نمیدیدم تا لحظه انتشار و بازی کردنم، مشکلی نداشتم واقعا، مخصوصا که نگرانی های فنی با بهبود های سایبر تا حد زیادی رفع شده، با این حال معرفیش عالی بود و برای همین انتخابش کردم، فعلا هم درگیر پلی ترو هشتم ویچر 3 هستم :D هر هشت تا دف مارچ، ویچر 4 به نظرم فقط باید گیم پلی رو بهبود بده و از اون حالت ارکید الکی شلوغ و راحت و ابکی ویچر 3 خارجش کنه، ویچر 3 برای 2015 کمی گیم پلیش فان و خوبه ولی حتی همون 2015 هم به نظرم گیم پلیش استاندارد نبود و نقطه ضعف بازی بود، با این حال من در مجموع عاشق بازی هستم و به زودی 1000 ساعته اش میکنم...

بازی جدید اودا و پروجکت روبوت هم قطعا جز بازی های مورد علاقه ام بود؛ د لست گاردین یکی از بهترین تجربه های زندگیم بود بدون اغراق؛ هیچ وقت یادم نمیره بازی به حدی بهم چسبیده بود که تو حدود 2 هفته پلتش کردم (کار راحتی نبود هم اسپید رانش هم یک تروفی کالکتیبل به شدددددت سخت داره) اونم منی که بازی هارو کم کم پلت میکنم و توش نمیکنم معمولا که کارم زود تموم نشه، دلست گاردین هم البته بعد پلت شدن، 2 پلی ترو دیگه با فاصله 1 سال و نیم، رفتم... در مجموع فکر کنم 5 یا 6 پلی ترو رفتم...

باند و ارتباط عاطفی که با تریکو تو دلست گاردین تجربه کردم، کمتر از ان سال باند و ارتباطم با سگ و گربه های خونگی نبود..... این ارتباط هرگز نمیتونست تو یک انیمیشن یا فیلم یا سریال شکل بگیره به دلیل عدم وجود اینترکشن گیم پلی مانند، اما تو دلست گاردین شکل گرفت، هرکی ایشون رو بازی نکرده، یکی از شاخص ترین ویدئوگیم های تاریخ رو بازی نکرده.

**تو دلست کاردین هم روبوت های سنگی با تکنولوجی های باستانی داشتیم....

و البته سلطان همه ی نمایش ها بازی جدید ناتی داگ بود، اینترگلکتیک، دیگه به اندازه کافی ازش تو تاپیکش گفتم، خوشبختانه این تاپیک هم توسط مدیران پاکسازی شد و اون بوی تعفنی که اول معرفی اینترگلکتیک از ذهن یک سری نابغه بیرون زد و اینجا پیچید، دیگه استشمام نمیشه، یعنی یک سری از نازل و فاضلاب ترین پست ها و نظرات تاریخ بازیسنتر رو دیدیم، که خب امیدواریم از این به بعد کمتر شاهد همچین الودگی ها و شرمساری هایی باشیم...

ان عدد بازی بوده که اولش هزار تا بامبول داشتیم اخرش همه کشته مرده شدن :D ایشون هم میره کنار اونا :D

*کپ کام هم به نظرم باید یک جایزه بگیره، فارغ از انیموشا و عالی بودنش، اینا سال هاست به شدت دارن خوب کار میکنن و باید الگو باشند، همچنین سونی، سبد افتخارات سونی میره که روز به روز نسل به نسل دست نیافتنی تر بشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or