The Witcher IV

سازنده
CD Projekt RED
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
CD Projekt
fgojzikr.jpg

PlatformsTBA
DeveloperCD Projekt RED
PublishersCD Projekt
GenreAction RPG
Release DateTBA
EngineUnreal Engine 5​

CDPR به صورت رسمی ساخت نسخه جدید ویچر را تایید کرد . طبق گفته CDPR این نسخه قرار ـه شروع کننده یک Saga جدید باشه. CDPR همچنین تایید کرده که این بار به جای استفاده از موتور خانگی خودش Red Engine قرار ـه به صورت نزدیک با اپیک همکاری کنه و از موتور UE5 بهره ببره . این همکاری بلند مدت شامل ساپورت همه جانبه اپیک از CDPR در مسائل تکنیکی خواهد بود . فعلا هیچ اطلاعاتی از Setting ، پلتفرم مقصد و تاریخ انتشار بازی در دسترس نیست فقط همین رو میدونیم که بازی در مراحل اولیه توسعه قرار داره و به این زودیا قرار نیست ازش خبری بشه
e84f93bf4a4c3d451282614323ccc7942d0e5250.jpeg 315d596e43b80d52ed647af4d027f1e8eb33f16a.jpeg e667f0fe72eb63e64f686c7f07450be2d11e311a.jpeg ce612f6148d6df400eedcb5cba34da6913c45fa1.jpeg b19dff5e119f9647f3d8ebc6baa992de150ab361.jpeg Witcher_IV_Wallpaper_02_43840x2160_EN.jpeg Witcher_IV_Wallpaper_03_33840x2160_EN.jpeg GerlF4HWwAAbFBU.jpg

آخرین ویرایش:
سازندگان در مصاحبه جدیدی تأیید کردن که اندازه نقشه بازی و تعداد کوئست ها مشابه قسمت سوم هست.
با توجه به اطلاعاتی که منتشر میکنن، به نظر زمان خیلی زیادی با انتشار فاصله نداریم، شاید اوایل 2027

در مورد زیرنویس نمیدونم.
اما سریال رو همون فصل اول رو که دیدی تهش بزار کنار.
یکی دوتا کار خوب انجام دادن مثل تو زبون انداختن بیشتر این عنوان بین جامعه بزرگتری و سرجمع شاید چندتا قسمت خوب هم ساخته باشن ولی در کل همه فصلهاش رو که بزاریم کنار هم رسما آب روی ویچر رو بردن.
به نظرم خوب شد که گذاشتی کنار.
این رو حداقل بازیها رو که انجام بدی متوجه میشی.

3 و 2 کاملا قابل بازی هستن ، مخصوصا با ماد که فوق العاده میشن.
آره یک رو اگه همون موقع تجربه نکردی دیگه نمیتونی بازی کنی.
چیزی که شدیدا از سریالش رفت رو اعصابم این بود که واقعا پتانسیل داشت یهو بعد چند تا قسمت زد تو خاکی.
به نظرم بهترین کار این بود میدادن خود لهستانیا بسازن.
کلا آشنایی با فرهنگ فولکولور و موارد از این دست تو خلق این آثار حرف اولو میزنه.

چیزی که شدیدا از سریالش رفت رو اعصابم این بود که واقعا پتانسیل داشت یهو بعد چند تا قسمت زد تو خاکی.
به نظرم بهترین کار این بود میدادن خود لهستانیا بسازن.
کلا آشنایی با فرهنگ فولکولور و موارد از این دست تو خلق این آثار حرف اولو میزنه.
سریال که کلا من بعد از فصل ۲ ولش کردم
چن قسمت از فصل ۳ رو دیدم و واقعا نچسب شده بود.

یه سریال اسپین آف هم ساختن به نام Blood origin که انگار خیلی مزخرف بود.

• Like
Reactions: Cait Sith
سریال که کلا من بعد از فصل ۲ ولش کردم
چن قسمت از فصل ۳ رو دیدم و واقعا نچسب شده بود.

یه سریال اسپین آف هم ساختن به نام Blood origin که انگار خیلی مزخرف بود.
فصل سوم یک فاجعه بود تغییراتی ایجاد کرده بودن برای مدرن سازی همراه شدن ترندها روز که تبدیلش کرده بود به یک فاجعه
اون سریال اسپین آف از خود سریال اصلی هم بدتر بود از همون اولین تریلر معرفی سریال مشخص بود نتفلیکس چه خوابی دیده

سازندگان گفتن گرالت در ویچر ۴ داره از دوران بازنشستگی خودش لذت میبره...👀
بیان شفاف سازی کنند درمورد وضعیت گرالت بعد پایان ین و تریس که آیا قرار نتایج بازنشستگی گرالت تو زندگیش رو مشاهده کنیم یا نه یا این که قراره شاهد لذت بردن ها گرالت از زندگیش باشیم به عنوان پلیر:D
هرچی باشه این همه سال سیو پایان با بانو تریس رو حفظ کردم به امید ویچر ۴:D

درود بر همه

یه سری اطلاعات جدید از بازی منتشر شده:

بازی ارجاعات بسیاری به سه گانه خواهد داشت و از اول به پایان نسخه قبل می پردازه.

گرالت کلا رفته بازنشستگی و توی عمارتش توی Toussaint (احتمالا زیر سایه بانو آنا هنریتا :دی ) در حال لذت بردن از زندگیه. که خب این موضوع انقراض مدرسه گرگ را تایید می کنه.

سیری از Sign ها استفاده نمی کنه. بلکه جادویی که استفاده می کنه قوی تر و خالص تره.

نقشه بازی اندازه ویچر 3 هست اما بسیار با جزییات تر

المان های نقش آفرینی بازی بیشتر هستن.

زنجیر سیری توی گیمپلی قابل استفاده هست

تمرکز داستان روی سیری و چالش های او به عنوان یه ویچر هست

سیری ویچر متفاوتی نسبت به گرالت هست. ابزار های بسیار بیشتری داره و به واسطه سن بسیار کمترش، خیلی چالاک تره.

___________________________________________________________________________________

با اینکه گفتن گرالت توی توسانت هست اما با اطمینان نمیشه گفت که بازی توی نیلفگارد اتفاق می افته. سیری تنها وارث زنده Emhyr هست. که خب یعنی اینکه قاعدتا توی نیلفگارد برای سرش باید جایزه ای چیزی گذاشته باشن الان. :D
از طرفی تنها وارث زنده Calanthe هم هست و عملا ملکه Cintra هم به حساب میاد. که خب یعنی توی سرزمین های شمالی هم خیلی روی خوشی بهش نشون نمیدن (البته با توجه به اینکه سینترا خیلی وقته نابود شده و رادووید هم جانشین بر حق فولتست هست (از طریق ازدواج با دخترش)، خیلی این موضوع به حساب نمیاد).

پ.ن: فرض کن ملکه بر حق یه امپراتوری و یه پادشاهی باشی همزمان، بعد بیخیال همه چیز بشی و راه بیافتی دوره هیولا بکشی.
خب چه کاریه خواهر من :دی الان باید 1000 برابر اندازه کل مدرسه های ویچری دنیای سری فقط ارتش زیر دستت باشه :دی

اینو بنظرم بذارید پست اول انقد خوب و پرملاته
کل کتابای ویچر و بافت فرهنگی مربوطه لهستان توضیح میده

من یه چیزی یادم اومد.

سال قبل از دو تا از دوستای لهستانیم پرسیدم که سری ویچر تو کشورتون شاهکار ادبی یا همچین چیزی هست؟ مثلا در حد کتابای تالکین و...
که خب گفتن نه و اتفاقا بیشتر از صدقه سر بازیا معروف شدن :دی

پ.ن: یه اصلاحیه برای پست قبل هم بگم. من چک کردم، Cintra بعد از جنگ دوم نیلفگارد با سرزمین های شمالی، کلا دست نیلفگارد هست و مستقل نشده.

پ.ن 2: مپ نیلفگارد و سرزمین های شمالی:

vPvPsd977.jpg

قلمرو نیلفگارد توی مپ کوچکتر مشخصه.
Kaer Morhen را شمال شرقی Kaedwen میتونید ببینید.
Vengenberg را توی Aedirn میتونید ببینید.
Lyria و Rivia را بالای قلمرو نیلفگارد میتونید ببینید (قلمرو زرد رنگ)
قلمرو La Valette بالای تمریا مشخص شده (همون جایی که اول ویچر 2 فولتست محاصرش کرده بود)
Blaviken را توی قلمرو ردانیا میشه دید.
توسانت را پایین نقشه، داخل قلمرو نیلفگارد میشه دید.
سینترا را میشه توی شمال غربی قلمرو نیلفگارد دید.
توی بازی چهارم، حداقل از Kaedwen و Redania به پایین (تا مرز نیلفگارد)، دست رادووید هست.
اگه براتون سواله که چرا قلمرو نیلفگارد انقدر کش اومده و به سمت شرق پیش روی نکرده، دلیلش صحرای Korath هست که گرمای کشنده اش جوریه که احدی زنده نمیتونه ازش عبور کنه.

سال قبل از دو تا از دوستای لهستانیم پرسیدم که سری ویچر تو کشورتون شاهکار ادبی یا همچین چیزی هست؟ مثلا در حد کتابای تالکین و...
که خب گفتن نه و اتفاقا بیشتر از صدقه سر بازیا معروف شدن :دی
اون ک‌ اره هرکی کتابارو خونده میگه که شاهکار نیس فقط خوبه.

خیلی از اقتباسای درخشان سینما ام از آثار درجه ۲ بودن ولی فیلمه شاهکار درومده

• Like
Reactions: Oakenshield
View attachment 360131
خیلی از قیافش خوشم میاد
کاریزماتیک با ابهت
کاملا المان های یه قهرمان داره
شمشیر مقدس گرالت همراشه
قطعا بازی از کودکی سیری شروع میشه
مسیر تکاملش به تصویر میکشه

شاهکار بود🙏

کاملا وایب یه زن Nordik با جذبه و خطرناک رو داره..
و کاملا ازون چهره دختر شایسته لهستان فاصله گرفته :-"

• Like
Reactions: PC MR

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or