Multi Platform Black Myth: Wukong

سازنده
Game Science
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Game Science Interactive Technology
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Ef12XT_U4AEVxgc.jpg
بازی Black Myth: Wu Kong معرفی شد. عنوانی بر اساس دنیای معروف میمون شاه و Journey To The West که توسط استودیوی چینی Game Science در دست ساخت هست. ژانر بازی Action RPG بوده و به صورت تک نفره دنبال میشود. این عنوان توسط موتور گرافیکی UE4 در حال ساخت بوده و برای کنسول ها و PC عرضه خواهد شد. هنوز تاریخ عرضه ای برای این عنوان در نظر گرفته نشده است.

آخرین اطلاعات از بازی:

◾ بازی در سبک سولزلایک و ساختاری نیمه‌ اوپن‌ورلد دارد
◾ سلاح اصلی بازی Golden Cudgel Staff است
◾ بازی سه حالت کمبت دارد:
Smash/Pillar/Thrust
◾ امکان ترکیب حرکات Light و Heavy Attack برای Combo زدن وجود دارد
◾ بازی دارای جادو و Spell است
◾ امکان تبدیل شدن به حیوان‌هایی همچون گرگ و ... وجود دارد
◾ ماموریت‌های فرعی شما را به سوی موجودات جدید و باس های مخفی میرساند
◾ ممکن است عنوان Black Myth Wukong دارای خریدهای درون‌ برنامه‌ای باشد!
◾ این عنوان در تابستان 2024 برای کنسول های نسل نهم و PC منتشر خواهد شد

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
صفحه استیم بازی فعال شد
LINK

تصاویر گرفته شده از دمو
IMG_20230820_153840_760.jpg IMG_20230820_153839_924.jpg
IMG_20230820_153840_022.jpg IMG_20230820_153840_443.jpg

آخرین ویرایش:
اونی که باس آخر چپتر چهار رو ساخته قطعا بیمار بوده:|

دقیقا ۵ ساعت گیر کردم. اما بعد از زدنش چه کیفی کردم. شیهه میکشیدم:)):D
اینو قبول دارم خیلی رو اعصاب بود البته اگه سوزن رو پیدا نمیکردی که صدرا گفت حتما پیدا نکردی که شیههههههه کشیدی =))

• Like
Reactions: u.s.a
فك كنم سوزن رو پيدا نكرده بودى :D
با سوزن كلا در بدو شروع فاز دومش ازش خارج ميشه.

اینو قبول دارم خیلی رو اعصاب بود البته اگه سوزن رو پیدا نمیکردی که صدرا گفت حتما پیدا نکردی که شیههههههه کشیدی =))
دقیقا بعد ۴ ساعت فهمیدم باید سوزن رو پیدا کنم :))

خب میتونم بگم محیط بازی و گیم پلی و گرافیک بازی رو خیلی دوست داشتم ولی متاسفانه بازی رو در انتهای چپتر دو
دراپ کردم !

سختی بازی برام جالب نبود همش میگفتم ای کاش این بازی درجه سختی قابل انتخاب داشت که بشه یه لول از این سختی کم کرد واقعا حیف ...

ولی اونایی که اعصاب اینجور بازیها رو دارن
بشدت پیشنهاد میشه خیلی خوبه

خب میتونم بگم محیط بازی و گیم پلی و گرافیک بازی رو خیلی دوست داشتم ولی متاسفانه بازی رو در انتهای چپتر دو
دراپ کردم !

سختی بازی برام جالب نبود همش میگفتم ای کاش این بازی درجه سختی قابل انتخاب داشت که بشه یه لول از این سختی کم کرد واقعا حیف ...

ببین ول نکن.
من به شخصه به شدت بی اعصابم :D اولش سر باس white clad مثل تو میخواستم بازی رو ول کنم، ولی ادامه دادم:>چون لذتی که بعد از کشتن یه باس سخت بهم دست میده، قابل وصف نیست.

ادامه بده. اگر هم سر باس خاصی گیر کردی، نحوه کشتنش رو تو یوتیوب ببین که کمک زیادی میکنه.

دراپ کردم !

منم نگران بودم قبل از عرضه ، از اینکه بازی درجه سختی نداره یا نتونم با سختیش کنار بیام ولی وقتی به اولین مشکل برخورد میکنی و در صدد حلش بر میای و ازش رد میشی حسّی که بهت میده رو با هیچی نمیشه عوض ش کرد ، من روی اون باس روی آب که اوایل بازی هست و دوتا فاز داره ، دو روزی مونده بودم ولی وقتی زدمش خیلی لذت بردم .
اصولا کاری رو بدون دقت انجام بدی یا توی کاری حرفه ای نباشی سخت بنظر میرسه ، ولی وقتی دستت بیاد آسون ترین کار ممکن میشه برات .
تصور کن بازی درجه سختی داشت ، یکی دوبار میمردی ، حوصله ت نمیکشید میذاشتی روی آسونترین حالت و تا آخر همه رو رنده میکردی چقدر بازی مسخره میشد!
یه توضیح اینجا دادم راجع به نداشتن درجه سختی ، هنوزم سر حرفم‌ هستم ،
اگر بازی انتخاب درجه سختی داشت خیلی لوس و بی معنی و مسخره میشد!

اپدیت جدید اومد.
پشتیبانی از ps5 pro رو گویا اضافه کردند. با تستی که انجام دادم, مود کوالیتی روی ۳۰ و بالانس روی ۴۰-۴۵ و پرفرمنس روی ۶۰ اجرا میشه!!!! گویا صرفا یه کم وضوح رو‌ بالاتر بردند.
واقعا نمیفهمم اینا رو. اینقد پول بدی برا کنسول قوی تر, بعد تهش بشینی ۳۰ فریم بازی کنی؟ چرا اینثد سطح درک و شعور یه عده پایینه؟ یعنی این سازنده نمیفهمه که گیمر میخواد کوالیتی رو بالای ۳۰ فریم بازی کنه! مشکلش فریمه! نه اینکه بری کوالیتی را اپ اسکیل کنی بعد بازم با همون ۳۰ فریم بدی بیرون.
روی پرفرمنس که تقریبا تفاوت خاصی نمیتونی احساس کنی با پی اس ۵ معمولی. کوالیتی هم که در خیلی جاها زیر ۳۰ فریم میده.
تا اینجای کار حیف اون پولی که برای این کنسول دادم :دی

اینه در مقابل باس مخفی Erlang یه شوخی حساب میشن،
دقیقا ، هرچی‌ میری جلو به یه سری باس میرسی میگی این تهش بود! ولی بازم یکی بدتر میذاره تو کاسَت!
وقتی هم اون ارلنگ‌ رو میبینید پیش خودت میگی بقیه هیچی نبودن!

• Like
Reactions: u.s.a
من کلاً زیاد آدم صبوری نیستم، سر باس آخر چپتر 2 بعد از 45 دقیقه واقعاً رفت رو مغزم میخواستم دراپش کنم ولی صبر کردم یک ربع بیشتر وقت گذاشتم کشتمش. تو چپتر 3 دیگه همین انمی های معمولی هم رو مخن و الان تقریباً آخرشم. اینکه می دونم هر چپتر همه چی سخت تر میشه خیلی امیدوارم نمی کنه به ادامه اش و فعلاً با انگیزه پایین استارتش می کنم هر دفعه تا ببینیم چی پیش میاد....

اپدیت جدید اومد.
پشتیبانی از ps5 pro رو گویا اضافه کردند. با تستی که انجام دادم, مود کوالیتی روی ۳۰ و بالانس روی ۴۰-۴۵ و پرفرمنس روی ۶۰ اجرا میشه!!!! گویا صرفا یه کم وضوح رو‌ بالاتر بردند.
واقعا نمیفهمم اینا رو. اینقد پول بدی برا کنسول قوی تر, بعد تهش بشینی ۳۰ فریم بازی کنی؟ چرا اینثد سطح درک و شعور یه عده پایینه؟ یعنی این سازنده نمیفهمه که گیمر میخواد کوالیتی رو بالای ۳۰ فریم بازی کنه! مشکلش فریمه! نه اینکه بری کوالیتی را اپ اسکیل کنی بعد بازم با همون ۳۰ فریم بدی بیرون.
روی پرفرمنس که تقریبا تفاوت خاصی نمیتونی احساس کنی با پی اس ۵ معمولی. کوالیتی هم که در خیلی جاها زیر ۳۰ فریم میده.
تا اینجای کار حیف اون پولی که برای این کنسول دادم :دی
تا اینجا ساپورت سونی از کنسولش صرفا محدود به استدیو های فرست پارتی خودش بوده. نمیدونم چرا یه فشاری نمیذاره رو استدیوها که یا کلا آپدیت ندین یا مثل آدم آپدیت بدین. آپدیت ووکانگ واقعا آبروریزی بود.

• Like
Reactions: The Pale King

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or