Multi Platform Black Myth: Wukong

سازنده
Game Science
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Game Science Interactive Technology
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Ef12XT_U4AEVxgc.jpg
بازی Black Myth: Wu Kong معرفی شد. عنوانی بر اساس دنیای معروف میمون شاه و Journey To The West که توسط استودیوی چینی Game Science در دست ساخت هست. ژانر بازی Action RPG بوده و به صورت تک نفره دنبال میشود. این عنوان توسط موتور گرافیکی UE4 در حال ساخت بوده و برای کنسول ها و PC عرضه خواهد شد. هنوز تاریخ عرضه ای برای این عنوان در نظر گرفته نشده است.

آخرین اطلاعات از بازی:

◾ بازی در سبک سولزلایک و ساختاری نیمه‌ اوپن‌ورلد دارد
◾ سلاح اصلی بازی Golden Cudgel Staff است
◾ بازی سه حالت کمبت دارد:
Smash/Pillar/Thrust
◾ امکان ترکیب حرکات Light و Heavy Attack برای Combo زدن وجود دارد
◾ بازی دارای جادو و Spell است
◾ امکان تبدیل شدن به حیوان‌هایی همچون گرگ و ... وجود دارد
◾ ماموریت‌های فرعی شما را به سوی موجودات جدید و باس های مخفی میرساند
◾ ممکن است عنوان Black Myth Wukong دارای خریدهای درون‌ برنامه‌ای باشد!
◾ این عنوان در تابستان 2024 برای کنسول های نسل نهم و PC منتشر خواهد شد

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
صفحه استیم بازی فعال شد
LINK

تصاویر گرفته شده از دمو
IMG_20230820_153840_760.jpg IMG_20230820_153839_924.jpg
IMG_20230820_153840_022.jpg IMG_20230820_153840_443.jpg

آخرین ویرایش:
مسخره بازی نیست! مدلشه!
اینکه یه بازی شبیه یکی دیگه نیست نکته منفی این‌بازی نیس!
مثل این میمونه بگی چرا کریتوس کلاشینکف نداره :دی
من Gow و نیو۲ رو پلی دادم و چندتا دیگه توی این سبکا با اونام حال کردم ، ولی بشخصه داج دادن رو به بلاک کردن و پری دادن ترجیح میدم .
نکته منفی خیر ! معایب ! تو بازی کلاسیک و قدیمی شمشیری تو این مدلها , گارد سپر دفاعی نباشه ! :|
کریتوسم تو این حده ولی جادو جنبلش کمتره ! بمب افکن که نخاستیم ! سپر دفاعی سبک قدیم خاستیم که یه فاز سختی بیشتر به بازی بده !
تو گادآف خودمون هم جا خالی دادن هست و هم سپر دفاعی و هم با سپر میشه یه شوکی به دشمن داد ! ترکیبی !
Nioh 2 بازی نکردم ! فکر کنم سکیرو هم این مدلی باشه !

نکته منفی خیر ! معایب ! تو بازی کلاسیک و قدیمی شمشیری تو این مدلها , گارد سپر دفاعی نباشه ! :|
کریتوسم تو این حده ولی جادو جنبلش کمتره ! بمب افکن که نخاستیم ! سپر دفاعی سبک قدیم خاستیم که یه فاز سختی بیشتر به بازی بده !
تو گادآف خودمون هم جا خالی دادن هست و هم سپر دفاعی و هم با سپر میشه یه شوکی به دشمن داد ! ترکیبی !

شما در بازی با پرفکت داج، خیلی بهتر میتونی از سپر و این چیزا از خودت محافظت کنی. شما با قابلیت cloud step میتونی در موقعیت حساس نامرئی بشی. در کل بازی آنچنان سخت نیس و باس‌های بازی جوری طراحی شدن که شما نیاز به این چیزا نداشته باشی.

• Like
Reactions: reza8 and AM!R
نکته منفی با معایب!!! چه فرقی داره؟ 🤣
اومدی روی X میگی چرا مثل Y نیست؟
اگه میخواست مثل Y باشه دیگه X نبود .
مثل این میمونه من برم تو تاپیک FC بگم چرا شبیه PES نیست؟ 😕
عزیز کلا صحبتت از بیخ مشکل منطقی داره.
سبک دفاعی این برپایه داج زدن (جاخالی دادن) هست تمام!

• Wow
Reactions: satellitedvb
کارکتر ووکانگ طبق اساطیر اصلا چیزی به اسم دفاع و عقب‌نشینی رو بر نمی‌تابه. یعنی تو ماهیت این اسطوره‌ی چین و مشرق زمین، دفاع مفهوم خاصی نداره. از لحاظ قدرت، ایشون از تمام خدایان داستانی دیگر قوی تره و فقط یک فقره از قدرت هاش توانایی تبدیل شدن به ۷۲ کانسپت کاملا متفاوت از هم اعم از اشیاه و حشرات و حیوانات و... هست و برای این کار میتونه از هر ۸۴هزار تار موی روی بدنش کمک بگیره. یعنی ۸۴ هزار بار اراده کنه میتونه به موجودی تبدیل شه که بقیه نتونن تشخصیش بدن. در فاز دیگر ایشون توانایی پرش ۵۴ هزار کیلومتری در حالیکه ۲ کوه روی دوشش قرار گرفته هست. قدرت دیگرش توانایی ترمیم زخم ها و احیا شدن هست. یه همچین گولاخی رو شما باشی واسش سپر و دفلکت طراحی میکنی؟ روی همون سیستم داج زدن تمرکز کنید و آپگریدش کنید کمی از رگه های خفن بودن این شخصیت براتون تداعی شه.

نکته منفی با معایب!!! چه فرقی داره؟ 🤣
اومدی روی X میگی چرا مثل Y نیست؟
اگه میخواست مثل Y باشه دیگه X نبود .
مثل این میمونه من برم تو تاپیک FC بگم چرا شبیه PES نیست؟ 😕
عزیز کلا صحبتت از بیخ مشکل منطقی داره.
سبک دفاعی این برپایه داج زدن (جاخالی دادن) هست تمام!
ایشون کلا بازی نکرده با قاطعیت زیاد فکت صادر میکنه :D
هرکسی که بازی کرده باشه می‌دونه که پایه و اساس بازی بهش نمیخوره بخوای به مکانیک پری تکیه کنی! ووکانگ ینی در حرکت بودن و داج کردن. با این حال بازم قابلیت پری به اشکال مختلف تو بازی گنجانده شده که چون ایشون بازی نمیکنه و نظر میده طبیعتا نمیدونه این مسئله رو!

خب چپتر یک تموم شد.
یکی از دلایلی که بازی رو تا حالا نخریده بودم، مسئله سختی بازی بود. سنم رفته بالا و مثل دوران جوونی که عاشق چلنج و سختی بودم دیگه نیستم. یعنی واقعا اعصابم نمیکشه و یه بازی زیاد سخت باشه، لیوان چایی و زیر سیگاری میره تو دیوار :| :D

ولی خب خدا رو شکر تو چپتر یک که باسها سخت نبودن و با توجه به آیتم ها و قابلیتهایی که داد راحت باسها رو زدم.

امیدوارم باقی چپترها هم همین باشه.

خب چپتر یک تموم شد.
یکی از دلایلی که بازی رو تا حالا نخریده بودم، مسئله سختی بازی بود. سنم رفته بالا و مثل دوران جوونی که عاشق چلنج و سختی بودم دیگه نیستم. یعنی واقعا اعصابم نمیکشه و یه بازی زیاد سخت باشه، لیوان چایی و زیر سیگاری میره تو دیوار :| :D

ولی خب خدا رو شکر تو چپتر یک که باسها سخت نبودن و با توجه به آیتم ها و قابلیتهایی که داد راحت باسها رو زدم.

باس آخر چپتر بعدى يكم اذيت ميكنه :D
كلا تا يه چپتر رو كامل نگشتى و همه چيزو نگرفتى نرو بعدى.

• Like
Reactions: u.s.a
باس آخر چپتر بعدى يكم اذيت ميكنه :D
كلا تا يه چپتر رو كامل نگشتى و همه چيزو نگرفتى نرو بعدى.
چپتر دو یا سه؟
نه اتفاقا عادتمه تو این سبک بازیها کل سوراخ سومبه ها رو میگردم. لذت عجیبی میبرم از گشت و گذار و آیتم جمع کردن :D

• Like
Reactions: amonre
خب چپتر یک تموم شد.

منم نگران بودم قبل از عرضه ، از اینکه بازی درجه سختی نداره یا نتونم با سختیش کنار بیام ولی وقتی به اولین مشکل برخورد میکنی و در صدد حلش بر میای و ازش رد میشی حسّی که بهت میده رو با هیچی نمیشه عوض ش کرد ، من روی اون باس روی آب که اوایل بازی هست و دوتا فاز داره ، دو روزی مونده بودم ولی وقتی زدمش خیلی لذت بردم .
اصولا کاری رو بدون دقت انجام بدی یا توی کاری حرفه ای نباشی سخت بنظر میرسه ، ولی وقتی دستت بیاد آسون ترین کار ممکن میشه برات .
تصور کن بازی درجه سختی داشت ، یکی دوبار میمردی ، حوصله ت نمیکشید میذاشتی روی آسونترین حالت و تا آخر همه رو رنده میکردی چقدر بازی مسخره میشد!

• Like
منم نگران بودم قبل از عرضه ، از اینکه بازی درجه سختی نداره یا نتونم با سختیش کنار بیام ولی وقتی به اولین مشکل برخورد میکنی و در صدد حلش بر میای و ازش رد میشی حسّی که بهت میده رو با هیچی نمیشه عوض ش کرد ، من روی اون باس روی آب که اوایل بازی هست و دوتا فاز داره ، دو روزی مونده بودم ولی وقتی زدمش خیلی لذت بردم .
اصولا کاری رو بدون دقت انجام بدی یا توی کاری حرفه ای نباشی سخت بنظر میرسه ، ولی وقتی دستت بیاد آسون ترین کار ممکن میشه برات .
تصور کن بازی درجه سختی داشت ، یکی دوبار میمردی ، حوصله ت نمیکشید میذاشتی روی آسونترین حالت و تا آخر همه رو رنده میکردی چقدر بازی مسخره میشد!
دقیقا همین حالت رنده کردن رو حالت new + هست همه چیز آبکی میشه زیر ۱ دقیقه همه باسهارو میشه زد رسما هیچ چالشی نداره دیگه

• Like
:| باو گفتی رنده میشه کرد مسخره میشه گفتم رو حالت new + همین جوریه
وگرنه خب میشه از اول شروع کنی
بخون عزیز من چی‌گفتم!
گفتم اگه میشد درجه سختی رو عوض کرد مثلا اگه روی هارد یا نرمال پلی میدادی میرفت رو مخت حالا به هر دلیلی اعم از نشناختن مکانیزم های مبارزه ای بازی یا نفهمیدن‌گیم پلی ، میرفتی بازی رو روی راحت یا پایینتر میذاشتی ، اون موقع همه رو راحت میزدی میگم مسخره میشد.
اصل لذتش اینه که اگه گیر کردی دقتت رو بالا ببری ، خودت و کاراکترت رو قوی کنی ، حرکات باس رو بشناسی و با استراتژی جلو بری نه اینکه الکی فقط بکشی بری جلو!

:| باو گفتی رنده میشه کرد مسخره میشه گفتم رو حالت new + همین جوریه
وگرنه خب میشه از اول شروع کنی
متاسفانه نیو گیم پلاس بازی خیلی آسون تر از اون چیزی بود که فکر میکردم، کلا بعضی باس ها رو وان شات میشد کرد، یا زیر ده ثانیه میشد زد، مخصوصا اگه اون رلیک نیو گیم پلاس رو اون خیلی قوی هه رو انتخاب کنی

• Like
Reactions: Jaw

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or