PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
2016 با چنین هندلینگ و فیزیکی مغزمونو ذوب کردن، حالا از Akira برای تجربه ای منحصر به فرد با المان های اون دهه الهام گرفتن ویدئو آخرو ببینید‌. دیوونه کنندست

View attachment 360356

View attachment 360357
View attachment 360355
آف تاپیکه ولی چقدر دلم آنچارتد خواست :((
به حاشیه رفتن سلطان نیتن دریک درست نبود :|

• Like
Reactions: SIMPLE
طبق کفته سونی که می خواد از 2025 هر جند ماهی یه بازی بزرگ ریلیز کنه سالی باید بین ۳تا ۴بازی فرست پارتی داشته باشیم

برا 2025که ولورین و DS2 و GOYقطعی هست احتمالا به بازی دیگه هم داشته باشیم

برا 2026هم که جز این بازی چیز دیکه معرفی نشده شایذ ونوم هم برا 2026برنامه ریزی شده پس احتمالا بازی بهار ۲۰۲۶در نظر گرفته شده

هر چی بیشتر تریلر رو نگاه می‌کنم بیشتر جذب بازی می‌شم. خیلی عجیبه. دیشب داشتم تحلیل یه بازی‌ساز که تو سونی و راکستار کار کرده رو از تریلر می‌دیدم، خیلی جالب بود که چقدر طرف برعکس جوی که دور بازی ایجاد شد، شگفت‌زده شده از چیزی که دیده. از بعد فنی به مواردی اشاره می‌کنه که شاید بخاطر استانداردهای ناتی‌داگ عادی به نظر بیان، ولی در واقع عادی نیستن. از همون فریم اول که نمایی از کره‌ای می‌بینیم شروع می‌کنه به تحلیل اینکه چقدر خوب جزئیات سه بعدی سیاره رو درآوردن، تا صدایی که از تلویزیون ساطع می‌شه، تا تفاوت صدای ماشین اصلاح سر وقتی که در حال تراشیدن مو هست و وقتی که با سطحی اصابت نداره و موهای گیر کرده‌ی بین تیغه‌هاش، تا نورپردازی و یا کیفیت کفش و انگشت‌ها و دکمه‌ها که همه به طرز وحشتناکی خوبن، و یا انیمیشن‌های چشم و لب موقع خوردن نوشیدنی. خلاصه حسابی متحیر شده بود از چیزی که دیده.

خود منم راستش زیاد به بخش فنی ماجرا دقت نکرده بودم ولی هرچی بیشتر تریلر رو می‌بینم بیشتر می‌فهمم که چقدر از نظر فنی عجیب و غریبه واقعا تریلر. و هرچی بیشتر تریلر رو نگاه می‌کنم بیشتر ازش خوشم می‌آد. اولین بار که تریلر رو دیدم کاملا ذهنم درگیر تفاوت‌هایی شده بود که تریلر با انتظارات خودم داشت. الان ولی فقط دلم می‌خواد بیشتر از بازی بدونم.

اکثرمون از همون چند ثانیه اول حدسمون ناتی داگ بود که با دیدن گرافیک و پلیر سونی به یقین خیلی نزدیک تر شدیم ولی من انقدر هنگ بودم از خوب بودن تریلر و اتمسفر و موزیک هاش اون لحظه که داشت اسم فرنچایز ها رو می نوشت، آنچارتد دیدم تازه دوزاریم افتاد :D بعد مدت ها هیجانی که ایجاد کرد تو یه کنفرانس حال داد و خیلی هایپم کرد که برم دوباره سراغ لست 2 :D خیلی ها هم نپسندیدن این فضا رو از ناتی داگ ولی به نظرم از هر لحاظ می تونه جذاب باشه، سبک بازی رو ولی نمی دونم چیه H&S ـه؟

گاها تو اینستاگرام و جاهای دگ میبینیم پدری پولدار برا بچه اش کادوی تولد یه خونه یا ماشینی خریده ولی اون بچه هی نق می زنه و ناراضیه از این کادو. این ماشین چرا این رنگیه؟ چرا اون مدل نیست؟ چرا خونه کوچیکه؟ چرا چرا و کلی چرای دگ و منی که با خودم میگم واقعا لیاقتش رو نداری و پدرت داره بهت چیزی رو میده که حتی بچه پدر های دگ در مخیله شون نمیگنجه یه روزی همچین کادویی از پدرشون بگیرن:D
داستان ها و حواشی این بازی هم دقیقا همون مثال بالاس! قدر بدونید مگه در کل عمر باقی موندتون چندتا شاهکار دگ از ناتی داگ قراره تجربه کنید؟
بگذریم از اینکه بازی ناتی داگه و حتی الان کاراکترش خوشگل و جذاب و داف بود باز هم حاشیه داشت.
من همش تو این چند روزه دارم سناریو و حالتهای مختلفی که ممکنه بازی و روندش اون مدلی باشه رو در ذهنم مرور میکنم و واقعا از شدت ذوق و خوشحالی از خود بی خود میشم. تصور یه گیم پلی عمیق در دنیای سای فای ناتی داگ با یک روایت بی نظیر اون هم در جو و اتمسفر محشر خیلی مسخ کنندس! واقعا ذوق نمیکنید ؟
تنها چیزی که بهش فک نمیکنم همین طراحی شخصیت اصلی بازی هست چون اولا زشت نیست و این کچل بودنش این حس رو میده دوما اینکه اصلا نمی‌دونیم در کل روند بازی از لحاظ ظاهری چه خواهد شد چون با داشتن مو و کمی تغییرات اتفاقا خیلی کاراکتر خوبی هم میشه از لحاظ ظاهری. و سوما و مهمتر اینکه زیبایی و جذابیت یک کاراکتر مجموعه ای از ظواهر و رفتار ها و دیالوگ ها و روند پرداخت شخصیتی اون هست. شما بزارید بازی بیاد ری اکشن ها و خصوصیتش رو ببینید بعد نظر بدید که کاراکتر خوب و دوست داشتنی هست یا نه. طبق چیزی که از ناتی داگ میشناسیم قراره باز هم یک شخصیت پردازی ناب ببینیم. نظر شخصی خودم اینه این کاراکتر از لحاظ شخصیتی و اخلاقی ترکیبی از نیتن و جوئل هست. یعنی مجموعه ای از جدیت های جوئل و شیطنت های نیتن.
مطمئن باشید بازی طبق سنت های ناتی داگ پیش برنده صنعت گیمه. پیش برنده گرافیک، گیم پلی ، روایت ، شخصیت پردازی و همه چی
شل کنید لذت ببرید.
در مورد اینکه خیلی ها هم میگن تریلر به خوبی تریلر های ساخته های قبلی ناتی داگ نیست باید بگم که اولا هست و خیلی هم خوبه ثانیا اگه تریلر پر زرق و برق تر که از اکشن ها و محیط ها بیشتر نشون بده و ماهیت بازی رو بهتر مشخص کنه می خواستید باید منتظر تریلر بعدی باشید.‌چون این تریلر یه جورایی اومد فقط گفت آهای ملت ما دگ وارد یه دنیای جدید از ساخته هامون شدیم که زمین تا آسمون با ساخته های قبلیمون فرق خواهد داشت و آماده باشید برای این تحول بزرگ و نمایش های بیشتر.
بهتون قول میدم این بازی تبدیل میشه به بهترین بازی ساخته شده ناتی داگ تا اون روز و اونایی که این ایراد ها رو‌ میگیرن اگه بدون منظوره و نظر شخصیشون بوده اون موقع پشیمون میشن و اونایی که معلوم الحال هستن در غار های نمور منتظرن آب ها از آسیاب بیفته :D

In Naughty Dog's Art Book (2014) they had a section called Undeveloped Science Fiction Game​

یه نگاه دوباره بندازیم به کانسپ آرتهای بازی علمی تخیلی کنسل شده ناتی داگ

View attachment 360392
View attachment 360393
View attachment 360394

View attachment 360395View attachment 360397View attachment 360396
View attachment 360398View attachment 360399
عالی بود دمت گرم
من فکر کنم تصویر روی بورد هم بی شباهت به این طرح هنری نیست

تصویر صفحه 2024-12-15 102043.jpg تصویر صفحه 2024-12-15 101852.jpg

In Naughty Dog's Art Book (2014) they had a section called Undeveloped Science Fiction Game​

یه نگاه دوباره بندازیم به کانسپ آرتهای بازی علمی تخیلی کنسل شده ناتی داگ

View attachment 360392
View attachment 360393
View attachment 360394

View attachment 360395View attachment 360397View attachment 360396
View attachment 360398View attachment 360399
چقد وایب Beyond Good and Evil می‌داده!

• Like
Reactions: only sony
اول تریلر چون برا 1986 از کلمه Ancient استفاده کرده زمان بازی برا آیندس (احتمالا چند هزار سال دیگه) ولی یه سری چیزا و وسایلی که میبینیم برا همون دوران دهه 80 هست ، احتمالا تو دنیای موازی هستیم که تا سال 86 تکنولوژی خفن سفرهای فضایی داشتن .
تئوری : احتمال داره سیمپرین زمین خودمون باشه (بعد چند هزار سال اسم جدیدی پیدا کرده) و اون قمری هم که ترکیده ماه باشه
اینجا قمر مشخصه و رفتیم سیمپرین

1000028444.jpg
1000028445.jpg
و قمر وقتی ترکیده سیستم آب و هوایی و دریاها بهم ریخته و احتمالا یه سری جنگل ها و خشکی ها رو آب گرفته
1000028446.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or