PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
مسئله‌ی خود من با این تریلر دو مورد بود. مورد اول اینکه این تریلر همون‌طور که قبلا گفتم، اصلا برای تریلر معرفی خوب نبود. در واقع می‌شه گفت اصلا تریلر نبود. صرفا یه کات سین از - احتمالا اوایل بازی بهمون نشون دادن. و بعد هشت سال از استودیویی که همیشه تو ساخت تریلر استاد بوده چنین انتظاری نمی‌ره.
مورد دوم هم tone بازی هست. من به شدت می‌ترسم بازی خیلی جدی نباشه و با یک روایت شبیه Guardians of the Galaxy طرف باشیم. این مورد کاملا سلیقه‌ای هست ولی برای من خیلی خروجیِ ناامیدکننده‌ای می‌تونه باشه اگه چنین اتفاقی بی‌افته. توی کیفیت نهایی کار شکی ندارم ولی واقعا سلیقه‌ی خود من به شخصه نیست.

@only sony
خب مشکل همینه آقا.
کچل بزارن به این جذابی کی جرات میکنه بگه بالا چشم دراکمن و nd ابروعه؟ :D

ولی وقتی از عمد سعی میکنی کرکترت زیبا نباشه و از مدل/بازیگر واقعیش هم ویژگیهای زیبایش رو میگیری خب اینها جای سوال نداره؟
اگه 10 سال پیش بود خیلیهامون آگاه نبودیم و میگفتیم شده دیگه...
اما الان که همه به مسائل و آفات روز و بقول خودشون مدرن آگاهن خب میشه پیش بینی کرد و انتظار داشت که این فقط به همین مورد ختم نخواهد شد.
=========

یه چیزی هم اشاره کنم اینکه بعضی از دوستان فکر میکنن اگه کسی نقدی به این موارد داره انگاری داره میگه بازی فیل میشه یا شکست تجاری میخوره و همچین چیزی!
فکر نکنم هرکسی که حداقل از 10 سال پیش گیمر بوده باشه اونقدری سرش به جایی خورده باشه که فکر کنه یه بازی و عنوان جدید از ND بخواد فیل شه و از لحاظ تجاری شکست بخوره.
این بازی قطعا تو کمترین و بدبینانه ترین حالتش بالای 15-10 میلیون میفروشه ، چه بسی خیلی بیشتر.
چون قطعا از لحاظ گیم پلی ، روایت ، شخصیت پردازی ، دنیای بازی ، موسیقی و... بازی استانداردهای ND رو داره.

اینها بحث نقدهای محتوایی بازیه و اصلا ربطی به کیفیت خود بازی ، فروش اون و... نداره.
شما میتونین عاشق یه بازی/فیلم یا... باشین و بارها اون رو بازی یا تماشا کنین ولی نقدهای جدی به محتوایی که ارائه میده هم داشته باشید.
لطفا بیاید این دوتا رو به هم گره نزنین که بخواید وجود احتمالی چنین ویژگیهایی که مورد انتقاد خیلیهاست رو تو بازی توجیه کنیم.

البته به نظرم هنوز هم نمیشه با قاطعیت تو این مورد بحث کرد ، جای دیگه گفتم که تا حالا فقط یک شخصیت کچل دیدیم ولی حتی با توجه به سابقه ND به نظرم معنی نداره که تمام بحثها بخواد حول این مورد شکل بگیره.

تو تاپیک Avowed هم گفتم که به نظرم خیلی زشته که تو تاپیک رسمی بازی چندین صفحه فقط حول این بحثها پیش بره.

ببینید شخصیت اصلی و محوری سری انچارتد(نیتن دریک) گی نبود ، زشت نبود، بلکه بسیار هم هات و خوش هیکل بود.
شخصیت اصلی و محوری تلو1 (جوئل)
این هم گی نبود ، زشت نبود و نسبت به سن و سالش هات و خوش هیکل بود.
النا یک زن بلوند نرمال و زیبا بود، الی کراش خیلی جوونای اون زمان بود و هست . کلویی هم هات بود . اون زمان nd حتی جذابیت های جنسی کلویی و رابطه اش با نیتن را مطرح می‌کرد.
بیل پروتاگونیست بازی نبود ، یه اشاره مختصر به مسئله گی بودنش میشه که هیچ ربطی به داستان اصلی نداشت. هیچ مخاطبی تو اون لحظه حس نکرد داره این بهش تحمیل میشه چه بسا با بیل هم دردی هم کرد به عنوان گرایش جنسی که داره.
حتی در مورد الی هم تو لفت بیهایند نوعی همدردی شد. ولی تو پارت2 این شدید بولد میشه.
نیدین : تا اونجایی که میدونم ریف رهبر اصلی بود و نیدین دستیارش بود. در مورد نیدین و مارلین رگه هایی از تمرکز بر روی قدرت زنها دیده میشد ولی بازهم حساسیت برانگیز نبود.
انقدر داستان اون بازی ها بخوبی و حول مردهای بازی خوب روایت میشد که کسی به این چیزها فکر نمیکرد.
یعنی مخاطبی که خودشو درگیر کرکترهای مرد بازی میدید حتی این حق را میداد مثلا زنها هم نقشی بر عهده بگیرن.
ولی از پارت2 همه چیز تغییر کرد که علتش بالا بیان شد و حالا رسیدیم به اینترگلکتیک که خدا میدونه چه داستانهایی پشت خوابیده. از یه تریلر معرفی ملت یه همچین وایبی گرفتند چه برسه به زمانی که جزییات بیشتری ازش بیاد. حالا اینکه شما فکر میکنید این مخالفت ها همش تئوری توطئه اس یه بحث دیگس ، ولی خب واقعیت انکار ناپذیره . بنظرتون این حجم از دیسلایک با ratio 2:1 رو چجوری میشه توجیه کرد؟

View attachment 360183

ببینید کسی واقعا با nd دشمنی نداره ولی واقعا تمرکز رو این مسائل دیگه زیاد میکنند یعنی بیش از حد آش رو شور کردند ، در حالیکه واقعا هیچ نیازی نیست. یعنی داستانهایی که اینها میگن هیچ نیازی به این المان ها نداره . خیلی راحت میتونن با کرکترهای نرمال و غیراقلیتی داستانشون رو بگن ولی اینها خودشون کرم دارند که تمرکز روی این چیزها باشه. برای همین یه کرکتر زن کچل به عنوان قهرمان بهت نشون میدن حالا از نظر nd دوست داری بپذیرش دوست هم نداری نپذیر. این کچل بودن زن فکر نکنید فقط اینجاها تابو هستا، تو همون آمریکا هم هنوز تابو هست برید ماجرای سر تراشیده زن ویل اسمیت رو راجبش بخونید تازه اون بنده خدا بخاطر بیماری بود ولی خب میخوام بگم تو همون غرب هم هنوز به عنوان یک چیز نرمال بهش نگاه نمیشه دیگه چه برسه برای ماها.
من منکر شکل و شمایل خاص (:دی) این کاراکتر و زیباتر بودن کاراکترهای قبلی نیستم و اتفاقاً خودم هم توی اولین پست بعد از TGA در مورد طراحی این بنده خدا صحبت کردم. بحثم در مورد اینه که هم شخصیت زن اصلی به حد کافی توی بازی‌های ناتی داگ حضور داشته، هم همجنسگرا، هم نه یکی بلکه دو تا رهبر زن سیاه‌پوست (ندین رئیس گروه نظامی Shoreline بود) توی Uncharted و The Last of Us.
TLoU2 بدون شک یه سری چیزها رو پررنگ‌تر کرده و نمی‌شه این قضیه رو انکار کرد و Intergalactic هم ممکنه خیلی از این مسائل داشته باشه، ولی قبلش هم در دوز پایین‌تر بوده و فقط کسی انقدر گیر نمی‌داده. یعنی واقعاً شک و تردیدی ندارم که اگه Uncharted 4 عیناً با همون شکل امسال عرضه می‌شد، کلی بحث راه می‌افتاد که چرا مرد سفیدپوست داره از زن سیاه‌پوستی کتک می‌خوره که رئیس یه گروه نظامی هم هست و چرا بچه نیتن پسر نشد و حالا که دختر شد هم چرا دماغش این شکلیه و...
مخالفت‌ها از نظر من ربطی به تئوری توطئه ندارن و یه بخشی از اون‌ها هم کاملاً طبیعی هستن. ولی اینکه کل یه اثر رو به خاطر این چیزها بشوریم بذاریم کنار، با منطق من جور درنمیاد. :دی منم بدم نمی‌اومد کاراکتر قشنگ‌تر باشه، ولی واقعاً زشتی و زیبایی کاراکتر برام در درجه اول و دوم و سوم نیست. یعنی بعد از گیم‌پلی و داستان و شخصیت‌پردازی و صداپیشگی و موسیقی و حتی ابعاد فنی بازی (فریم‌ریت مناسب و...) قرار می‌گیره و اگه اون‌ها سر جای خودشون باشن، می‌تونم از یه بازی با محوریت یه وزغ معتاد هم لذت ببرم! :دی

گیم پلی میلی بیسد اوجش تو گاو یا سولزها بوده، برای بازی ناتی حیفه اون عمق کمبت اکشن مخفی کاری و هوش مصنوعی، محدود به سیکل جاخالی و پری و تکرار موو ستها بشه، شاید با دشمن های انسانی (یا هیومنوید) این بخش رو حفظ کنن و نخوان فقط با اکسپولوریشن سندباکس و سفینه سواری جاشو پر کنن

یه موضوع مهم در مورد دیسلایک‌ها اینه که نباید فقط به اون‌ها توجه کرد و اتفاقاً تعداد لایک‌ها خیلی مهم‌تره.
لایک رو فقط کسی می‌زنه که واقعاً از اون ویدیو خوشش اومده، ولی دیسلایک فقط متعلق به یک گروه نیست. یه عده جزو مخاطب‌های بالقوه بازی هستن و توی شرایط دیگه‌ای ممکن بود کلی باهاش حال کنن، ولی از ویدیو خوششون نیومده و دیسلایک می‌زنن. ولی یه عده ممکنه اصلاً PS5 نداشته باشن و به هر دلیلی از موج به وجود اومده سوءاستفاده کنن و دیسلایک بزنن. یا حتی ممکنه طرف کلاً گیمر نباشه ولی به خاطر قضایای ووک، وقتی متوجه شده که شخصیت بازی این مدلیه اومده دیسلایک زده که مثلاً اعتراض خودش رو نشون بده.
--------------
این وسط می‌تونیم نسبت لایک‌ها به تعداد بازدیدهای ویدیو رو در نظر بگیریم و با ویدیوهای قبلی ناتی داگ مقایسه کنیم.
مثلاً اولین ویدیوی Uncharted 4 (به جز اون تیزر کوتاه که چیز خاصی نشون نمی‌داد)، ۱۲ میلیون بازدید داشته با ۱۰۹ هزار لایک، یعنی از هر ۱۱۰ نفر یکی لایک زده.
لینک اصلی از اولین تریلر The Last of Us رو پیدا نکردم، ولی معروف‌ترین تریلرش که هرکدوم ۲۰۰ بار دیدیم، ۸.۱ میلیون بازدید داشته با ۹۵ هزار لایک، یعنی از هر ۸۵ نفر یکی لایک زده.
اولین ویدیوی The Last of Us 2 هم ۹.۹ میلیون بازدید داشته با ۳۲۸ هزار لایک، یعنی از هر ۳۰ نفر یکی لایک زده.
حالا بریم سراغ Intergalactic. ویدیو تا این لحظه ۱.۱ میلیون بازدید داشته که طبیعیه به عنوان یه IP جدید کمتر از ویدیوهای قبلی باشه که سال‌ها پیش منتشر شدن. این ویدیو ۵۶ هزار لایک خورده، یعنی از هر ۱۹ نفر یکی لایک زده. یعنی نسبت لایک‌های Intergalactic به تعداد بازدیدهاش حتی از بعضی نمونه‌های غول‌پیکر قبلی هم بهتره! :دی اون هم با اینکه یه چیز کاملاً جدیده و قسمت چندم از یه مجموعه محبوب نیست، ولی با این حال این همه آدم از تریلرش لذت بردن.
به نظرم مفهومش خیلی مشخصه. تعداد افرادی که با تریلر حال کردن، بسیار زیاده ولی تعداد مخالف‌ها هم خیلی زیاده و همیشه صدای مخالف‌ها بیشتر شنیده می‌شه، همون‌طور که توی متاکریتیک TLoU2 هم این قضیه دیده می‌شد و بزرگ‌ترین کمپین نفرت تاریخ شکل گرفت، ولی تعداد افرادی که عاشق این بازی شدن هم به شدت زیاد بود.
پررنگ بودن صدای مخالف یعنی اینکه شما وارد صفحه یه محصولی توی دیجیکالا می‌شی یا می‌خوای مثلاً یه پیتزا از اسنپ‌فود سفارش بدی. حتی اگه امتیازش بالا باشه ولی یه دفعه چشمت به یه پیامی بخوره که «چقدر آشغال بود!»، دچار شک و تردید توی تصمیم‌گیری می‌شی. اینجا هم به جای اینکه در نظر بگیریم نسبت لایک به بازدید ویدیو به شدت بالاست، فقط به دیسلایک‌ها نگاه می‌کنیم و می‌گیم حجت بر همگان تمام شد و مشخص شد که اکثریت از بازی خوششون نمیاد و اگه کسی با تریلر حال کرده حتماً کاسه‌ای زیر نیم‌کاسه هست. :دی

آخرین ویرایش:
دوست عزیزی که تازه تاپیک رو باز کردی و میخوای بدونی توی این 20 صفحه چی گذشته::D

ببینید یه بازی که خیلی خوبه و احتمال خیلی زیاد شاهکاره داره ساخته میشه هممون هم مطمئنا بازیش میکنیم و بعنوان یکی از بهترین بازیهای عمرمون ازش لذت میبریم.

اما مساله اینجاست که یه جریانی نزدیک یک دهه ست همه جا رو گرفته اما بعضی ها دارن جوری خودشون رو به کوری میزنن که آدم تعجب میکنه...یعنی طرف حاضره خودشو بکشه اما قبول نکنه که مثلا بازی ، فیلم ،... مورد علاقش تحت تاثیر این جریان قرار گرفته.

آقا یه چیزی هست که توی کل مدیوم فرو رفته و مدیوم هم داره به ما فرو میکنه! :D هیچ کاریش هم نمیتونی بکنی و باید باهاش کنار اومد...پس سعی کنید از بازی لذت ببرید اما هیچ وقت فهم و شعور خودتون رو زیر سوال نبرید.

آخرین ویرایش:
بازی که قطعا عالی در میاد، و خودم بسیار زیاد با فضای کار کیف کردم و مشکلی هم ابدا با کرکتر بازی و چهره ش ندارم، هرچند که خب با تفکر حاکم بر ناتی داگ حال نمیکنم و حالم از این مسخره بازی ها به هم میخوره ولی خب شخصا وایب بدی از این کرکتره نگرفتم.
منتها با نظر اون دوستانی که راجب انتخاب خود تریلر و کارگردانیش مشکل دارن هم عقیده هستم. انصافا خیلی خیلیییی میتونست تریلر انونس بازی بهتر باشه. این تیپ ساخت تریلر برای انونس یه آپی جدید اونم از استودیوی فوق العاده قدرتمندی مثل ناتی داگ بعید و عجیب بود.

حالا یه سوال از اینا که کشته مرده این دختر کچله هستن و میگن خیلی هم ووک ناتی داگی خوبه و عالیه به به لز و گی چه جذابه...
شما ترجیح میدادید به جای این چیزا ، کرکتر ها قیافه های قشنگ تر نرمال تر داشته باشن و روابط نرمال مرد و زنی و رمنس و احساسات عادی تو این بازی ها بود یا نه ؟
منظورم اینه چون عاشق بازی های ناتی داگ هستید و این عقاید سفارشی شون بهتون تحمیل شده با این قضیه کنار اومدید و میخواید سخت نگیرید یا نه از اول ترجیحتون همین قیافه های عنتر منتری و روابط ووکی و لز و گی ـه ؟
دوست داشتن من مهم نیست. این بازی یه سازنده داره و نسبت به تفکرات خودش بازی میسازه.منم بازیش میکنم و با تفکرات سازندش آشنا میشم و بعدش میتونم نسبت به داشته های خودم قضاوت کنم.
این سوال شما مثل این میمونه که به یه نویسنده ی رمان بیاید بگید من فلان چیز رو دوست دارم پس خواهشا کتابی بنویس باب میل من باشه.خیر اینجوری نیست.نویسنده نسبت به تفکرات و علایق خودش کتابش رو مینویسه

حالا یه سوال از اینا که کشته مرده این دختر کچله هستن و میگن خیلی هم ووک ناتی داگی خوبه و عالیه به به لز و گی چه جذابه...
شما ترجیح میدادید به جای این چیزا ، کرکتر ها قیافه های قشنگ تر نرمال تر داشته باشن و روابط نرمال مرد و زنی و رمنس و احساسات عادی تو این بازی ها بود یا نه ؟
منظورم اینه چون عاشق بازی های ناتی داگ هستید و این عقاید سفارشی شون بهتون تحمیل شده با این قضیه کنار اومدید و میخواید سخت نگیرید یا نه از اول ترجیحتون همین قیافه های عنتر منتری و روابط ووکی و لز و گی ـه ؟
برای ما زیاد فرقی نداره که روابط یه شخصیت غیر واقعی توی یه بازی ویدیویی چیه! قرار هم نیست با این شخصیت رابطه جنسی یا ازدواج کنیم که مهم باشه.
طرز فکرمون هم اینطور نیست" اگه منو بازی ندین، پس من بازی رو بهم میریزم" :D
شما میتونی یه آدم با گرایش استریت باشی ولی با یه شخصیت با گرایش غیر استریت هم مشکلی نداشته باشی و از دنیا و داستانی که سازنده ساخته لذت ببری.

عزیز جان خودتو خسته نکن.قانع نیمشن.چون طرفدار و فن این استودیو و دراکمن هستن.:D
البته این دوست داشتن بدون قید و شرط کلا تو خون ما ایرانی هاست.:Dیکی رو همیشه نماد قرار میدیم مرتب تعریف و تمجیدش میکنیم بدون اینکه عیبهای طرف هم ببینیم و ازش انتقاد کنیم.:D
هیچکس مقدس نیست.هیچ کس اری از عیب نیست.انتقادها رو باید شنید...که ظاهرا نیل داکمن و مدیریت این استودیو انقاد پذیر نیستن.دو حالت بیشتر نیست یا تو طراحی شخصیت و گرایشاتشون از یکجایی خط میگیرن یا واقعا تفکرشون همینیه که هست

ممنون خب پس نظرتون اینه که در نهایت نظر شما مهم نیست و فقط نظر سازنده مهمه و ما هرچی بذارن جلومون باید قبول کنیم . اوکی دیگه حرفی نمیمونه منم زیاد درمورد این موضوع صحبت نمیکنم اینجا چون با کسی که نظرش اصلا اهمیت نداره و جرات اینو نداره که بگه من کرکتر خوشگل یا نرمال و طبیعی دوست دارم نمیشه بحث کرد :دی

میون بحثتون یه موردی چند باز تکرار شد که فکر کنم نیاز باشه یه شفاف سازی شه درمورد :D
سازنده فرست پارتی خیلی غلط میکنه هرچی حال میکنه خلاف نظر فن بیس کنسول بسازه. اگه با تفکراتش حال میکنه بره استدیو شخصی بزنه به کسیم جواب پس نده.
ملت نرفتن ۵۰۰ تا ۷۰۰ دلار پول یه تیکه پلاستیک بدن سازندش هرچی حال کرد بده دست خلق الله.
من مشکلی با بازی ندارم ولی اینکه بگیم فرست پارتی هرکاری دلش بخواد میکنه به کسی ربط نداره به نظرم کاملا یه روند ضد مشتریه.

خب اشتباه شما اینه که فکر می‌کنید nd از اول تفکرات اینطوری داشت در حالیکه اونا هرگز از اول تفکرات چپی نداشتن یا اگر داشتند تو بازیاشون مثل انچارتد نمیذاشتن ، حتی در تلو1 هم چیزی که تفکرات یه عده آدم لفتیست لیبرال رو بیان کنه پیدا نمیکنی.
اما وارد پارت2 که میشی میفهمی مرتبا یه کالچر ساختگی داره بهت تحمیل میشه. به طرز عجیبی زنها قویترن، مردها علاوه بر اینکه بی عرضه هستند نقش مهمی هم در داستان ندارند ، رهبرهای فرقه ها زن هستند، به طرز اگرسیو گرایش های جنسی الی بولد میشه ، شما رو با الی مواجه میکنه که باید حالا اون رو در محافظت از پارتنر خانمش که بشدت هم رو مخی هست محافظت کنید. تصور کنید از عشق مقدس پدرانه جوئل رسیدیم به چنین سطحی!!! از عشق مقدس نیتن و النا که حتی منجر به ازدواج هم شده رسیدیم به چنین سطحی!! به ابی میرسیم ؛ یک زن با اندام مردانه که دچار یک نوع خلا هویتی هست و مابقی ماجرا که دیگه به اندازه کافی گفته شده. بصورت کلی این حرفهای شما از دید و تفکرات یه لفتیست لیبرال میتونه منطقی باشه ولی قطعا از دید مابقی ۸۰ درصد دنیا منطقی نیست. اتفاقا برعکس اون حرفی که زدید ، این ناتی داگ هست که باید بدونه دنیا حول حرفهای اونا نمیگرده. ما به عینه در ماجرای انتخابات اخیر آمریکا این دوگانگی رو دیدیم. هالیوود، رسانه ، سلبریتی و هر توانی که لیبرال ها داشتند گذاشتند ولی مردم نظرشون چیز دیگه ای بود. چه کسایی باختند؟ همون کسانی که حامی این تفکراتن ، همون کسانی که زنها را ارجح به مردها میدونن . پس میبینید اینطور نیست که دنیا حول اینها بچرخه به جز چندتا کشور خاص. البته اینم بگم ناتی داگ حق اینو داره هر داستانی بخواد بنویسه ، هر کرکتری رو با هر پیش زمینه و زمینه ای هم خلق کنه ، این واقعا شکی توش نیست. اگر گلایه هایی هست همش برمیگرده به همون تصورات افراد و گیمرهای اکثرا کلاسیک از ip های قدیمی ناتی داگ که از این حاشیه ها تو زمان خودش صدمه ندیدند. اون زمانی که ملت بازیشون رو میکردند و درگیر روابط ناسالم و پیچیده قهرمان های داستان نبودند. بطور کلی حاشیه ای نبود , اون زمانی که ناتی داگ هیچ نیازی به تبلیغ برای اقلیت ها نداشت .
شما فکر میکنید مثلا بجای این خانم یک کرکتر خیلی نرمال (از دید دنیا نه از دید یک لفتیست) میگذاشتند این حواشی به وجود می آمد؟ خیر. اما اینها خودشون دنبال این چیزهان ، اون تینیجر لجباز و یک دنده کسی نیسیت جز خود دراکمن، وگرنه هیچ دلیلی وجود نداره شما انقدر از عمد از مخاطبت کینه داشته باشی که حتی ذره ای بعد از اون اتفاقات پارت2 به این فکر نکنی که خب حالا چکار کنم دیگه اون بحثها پیش نیاد بلکه برعکس یه کرکتری خلق کنم پر حاشیه تر ، یه کرکتری درست کنم که دقیقا مثل آخر پستت که گفتی بتونه حرص یه عده را دربیارم چون قیافه هاشون دیدنیه، این دقیقا تفکرات یک آدم لیبرال لفتیسته که فقط خودشو بر حق میدونه و بقیه رو پشیزی حساب نمیکنه (کالچر کنسل)
ناتی داگ از بعد از تلو2 به بعد نه به دنبال درآمده نه محبوبیت و نه کسب رکورد اونها فقط میخوان تفکر و کالچر مد نظر خودشون رو بیان کنند ذره ای هم براشون نیست مخاطب چی فکر میکنه. چرا که حمایت بی چون و چرای سونی را هم دارند.
تو پستت گفتی مرز بین ووک بودن یا نبودن.. میخوای بدونی این مرز چیه؟ مرزش اونجایی هست که قهرمان های داستانها به طرز بی حد و حسابی از همین اقلیت هان. اونجایی که تو بازیشون این قهرمان ها همیشه حق دارند و بقیه چیزی نیستند جز یه سری محکوم و نوبادی. اینکه شما نتونی نقدی به این کالچر فیک بکنید اون رو میشه بهش گفت ووک . تا اون زمانی که اون کالچر سفارشی وجود داره و سعی در تحمیل چیزی داره بهش میگن ووک ، فهم این مطلب خیلی ساده هست. کافیه کالیفرنیایی به ماجرا نگاه نکنید. جهانی نگاه کنید. از دیدگاه یک آدم شرق آسیایی هم نگاه کنید، از دیدگاه یک حاشیه نشین و احتمالا مسیحی آمریکایی هم نگاه کنید . از دیدگاه روس و ترک و عرب تبار و... هم نگاه کنید.
حرف حق

تنبلی تیم ناتی هم داگ کاملا مشخصه اون کله کچله و زن تک چشمیه رو نمیشاسم ولی اون عکس crew که نشون میده از دم همه چهره سلبریتی استفاده شده بابا یکم مغزتو بکار بنداز کرکتر اوریجینال طراحی کن یا حداقل یکی دوتاشونو از چهرشون استفاده کن نه همه که.

خدا لعنت کنه کوجیما چه مسخره بازی راه انداخته همه دارن اسکی میرن ازش

ممنون خب پس نظرتون اینه که در نهایت نظر شما مهم نیست و فقط نظر سازنده مهمه و ما هرچی بذارن جلومون باید قبول کنیم . اوکی دیگه حرفی نمیمونه منم زیاد درمورد این موضوع صحبت نمیکنم اینجا چون با کسی که نظرش اصلا اهمیت نداره و جرات اینو نداره که بگه من کرکتر خوشگل یا نرمال و طبیعی دوست دارم نمیشه بحث کرد :دی
اتفاقا من جراتش رو دارم. منتهی بحث زیبایی شناسی یه چیز کلی و دارای قانون نیست! ممکنه یه نفر از نظر N میلیون آدم زیبا باشه از نظر N میلیون آدم زشت و هیچکس نتونه اون یکی رو قانع کنه.

star-wars-episode-vii-das-erwachen-der-macht-rey-teaser-i29173.jpg
دیزی ریدلی، خوشگله، جذابه، چهره کاریزماتیک داره ولی به ستینگ دنیای دراکمن میخوره یا نمیخوره نمیدونم سنش بالاس. قیافه ش هم دوست دارم.

ولی شماها دنبال این جور موارد نیستید. گیرتون روی سیاه پوست و ووک بودن و عقبه بازیگره که طرز فکرش چیه. تا زمانی که طرز فکر بازیگره توی بازی به شما قالب نشه چرا باید ازش متنفر باشی؟ نهایت میتونی چهره شو دوست نداشته باشی که سلیقه توعه. بالاتر از این که نیست دیگه؟

در نهایت حتی اگه همین خانوم دیزی ریدلی هم تو این بازی بود خیلی ها گیر میدادن چرا این؟ چرا هیلی استانفیلد نذاشتن یا فلانی و...

پس از نظر من: بازیگر فعلی قیافه ش مشکلی نداره. حتی از خیلی از بازیگرا بهتره و خداروشکر میکنم شبیه یکی مثل کاراکتر فیبل نیست یا شبیه بازیگر جولیت تو فیلم رومئو و جولیت یا روز شغال نیست یا شبیه خیلی های دیگه نیست! نه اینکه نتونم اونارو تحمل کنم. من در جایگاهی نیستم که بگم کی زشته کی زیبا ولی کاراکتری که انتخاب کردن فاکتور های جذابیت رو داره از نظر من.

تا زمانی که دراکمن به وسیله داستان و شخصیتی که ساخته به من نگه: هی پلیر، سیاه پوستا از بقیه بهتر و بالاترن، دو جنسه ها و قشر LGBTQ از استریت ها بالاترن، پس مشکلی با شخصیتس که گذاشته ندارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or