نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2024

بهترین عناوین معرفی شده از نظر شما (3 انتخاب)

• Intergalactic: The Heretic Prophet

• Mafia: The Old Country

• Project Robot (Fumito Ueda)

• Onimusha: Way Of The Sword

• The Witcher 4

• Elden Ring: Nightreign

• Project Century

• Split Fiction (Josef Fares)

• Okami Sequel

• Helldivers 2: Omens of Tyranny

• Turok Origins

• The Outer Worlds 2

• Borderlands 4

• Solasta 2

• The First Berserker: Khazan

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر سایت
گوتی سال

View attachment 1000000113.mp4
لیست برندگان TGA 2024
برندگان

Game of the Year
  • Astro Bot - WINNER
Best Game Direction
  • Astro Bot - WINNER
Best Action/Adventure Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Family Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Ongoing Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Multiplayer Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Score and Music
  • Final Fantasy VII Rebirth - WINNER
Most Anticipated Game
  • Grand Theft Auto VI - WINNER
Best Narrative
  • Metaphor: ReFantanzio - WINNER
Best Art Direction
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Innovation in Accessibility
  • Prince of Persia: The Lost Crown - WINNER
Games for Impact
  • Neva - WINNER
Best Community Support
  • Baldur’s Gate 3 - WINNER
Best Independent Game
  • Balatro - WINNER
Best Debut Indie Game
  • Balatro - WINNER
Best Mobile Game
  • Balatro - WINNER
Best VR/AR Game
  • Batman: Arkham Shadow - WINNER
Best Action Game
  • Black Myth: Wukong - WINNER
Best RPG
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Best Fighting Game
  • Tekken 8 - WINNER
Best Sim/Strategy Game
  • Frostpunk 2 (11 Bit Studios) - WINNER
Best Sports/Racing Game
  • EA Sports FC 25 - WINNER
Best Audio Design
  • Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Performance
  • Melina Juergens, Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Adaptation
  • Fallout - WINNER
Content Creator of the Year
  • CaseOh - WINNER
Best Esports Game
  • League of Legends - WINNER
Best Esports Athlete
  • Faker – Lee Sang-hyeok - WINNER
Best Esports Team
  • T1 (League of Legends) - WINNER
نتیجه نظرسنجی کاربران بازیسنتر برای انتخاب بهترین بازی سال
1 (1).jpg

آخرین ویرایش:
یه یادی هم از سم لیک دوست داشتنی بکینم، ۳ حضور اخیرش تو شو های جف کیلی عالی بوده!
هنوز سالتی هستم پارسال اینقدر وقت کمی جف بهش داد. هرچند خیلی تیکه امسالش عالی بود.:دی

----
من به شخصه حاضرم برای اونیموشا کنسول هم بگیرم.
خیلی تریلرش عالی بود.

پلات یعنی چی؟ داستان؟ تروفی پلاتینوم؟
حوصله ویدیو دیدن ندارم اینم میخوام بعدا برم اسپویل میشه
در کل تو منطقم نمیدونی چیه چه برسه به زبان فارسی!
آخه کدوم عاقلی با ویدیو یوتوب نسخه بازی میپیچه! اصلا بگو تو یک دقیقه توضیح داده کل بازیو (حرفت اینه دیگه) خب که چی؟

بعد من خودم صد برابر جنابعالی فن امثال متافور و فاینال هستم ولی اینطور مشغول پاره کردن زمین و زمان نشدم!
Astro Bot نامزد جدی بازی سال بود و انتخابشم هیچ تعجبی نداره...

پ.ن: حرف یوتوب شد یادمه سر Heavy Rain یه عده میگفتن میریم یوتوب میبینیم:دی
ویدیو کامل از بازیه که طرف تمام مراحل داستانی و چلنج و غیره رو رفته و پلات هم کرده. خیلی از ویدیوها همینقدر کاملن و جزییات خوبیم نشون میدن. بازی چیزی برا اسپویل نداره :D ویچر نیست!
من با همین ویدیو پلاتینیوم راحت تف میندازم رو تیم آسوبی. همینطور که هم پلتفرمی های شما تو همین فروم عینا همینکارو میکنند. درباره فارسی هم خب بلد بودی دقیق می دیدی چی نوشتم.
نامزد الکی و چرت بود. مشخصا لیاقت حضور هم نداشت. منم ادعای فن بوییسم عین شماها برم نداشته، بازی ای که رپورتاژ آگهی برای کنسول و توانایی های کنسوله همینه. از این بیشتر هم نباید بهش اهمیت داد.
متافور: بهترین روایت بهترین آرت دایرکشن بهترین نقش آفرینی
ووکانگ:پلیر وویس و بهترین اکشن
آسترو: بهترین اکشن ادونچر بهترین بازی خانوادگی(جوک سال نه زلدا نه سوپر ماریو نه پرینسس پیچ انگار اونقد از دیدگاه حضرات کیفیت نداشتن که برنده شن!) با بهترین دایرکشن(اینم یه جوک دیگست)
فاینال 7 ریبرث: بهترین موسیقی متن
فک کن بهترین نقش آفرینی باشی، بهترین روایت رو داشته باشی و بهترین آرت دایرکشنم داشته باشی بعد یه بازی تبلیغاتی کنسولی بیاد بشه گوتی(که توی برنده شدن جوایز دیگرش غیر از بهترین اکشن ادونچر بودنش) شک و تردید هست.

این رو میتونستی یکی دو نسل قبل بگی و حرفت منطقی باشه ولی تقریبا تو 2025 هستیم و عملا بازی و عنوان AAAی بزرگی نمونده که به نوعی به این دچار نشده باشه.
این راهی هم که داره صنعت میره رو اگه بخوایم طبق نصیحت شما پیش بریم به زودی باید کلا از گیمینگ AAA خداحافظی کنیم چون سرپناهی نمیمونه.

از طرفی در جریانی که ND بعد دو-سه نسل داره عنوان جدید میده؟
این چه استدلالیه که داری؟

تو این دنیا هرچیزی شرایط نقد شدن و نقد کردن رو داره.
از تو همین نقدها و مکالمه هایی که ایجاد میشه ماها یاد میگیریم و پیشرفت میکنیم.
چیزی که شما میگی اینه که کلا نگید بالای چشم فلانی ابروعه ، برو یه چشم دیگه برای خودت پیدا کن چون من ناراحت میشم.
نقد، نقد میاره دیگه.اینم نقد من بود به نقدهای شما.ولی انصافا با یه تریلر ۲ دقیقه ای اومدین پرونده ی بازی رو بستین اونم یه بازی زیر نظر ناتی داگ.این اگه زیاده روی نیست پس چیه؟
افراد معلوم الحال که بحثشون جداس و تنفراتشون حتی به بازی مثل آسترو ولی شماهایی که گیمرید دیگه نباید با یه تریلر ،با تریلی از رو ناتی داگ رد بشید.کل نسل ۹ منتظر بازیش بودیم الانم یه ذره بیشتر صبر کنید

کل مراسم یک ور اجراهای زنده آرکین هم یک طرف‌!
واقعا خوشحالم توی دوره ایی زنده هستم که همچین اثری تولید شده!
انقدر اون اجرا خوب بود جف کیلی نزدیک بود گریه کنه. تاحالا ندیده بودم این بشر احساساتی بشه:))

کلن به شخص از این خوشم نمیاد که از خانوم ها به عنوان ابزار جنسی برای بازدید و گرفتن خریدار استفاده میکنند و این ماجرا از حدود 100 سال پیش شروع شد که زن ها رو وارد کردن تا بتونن ازشون استفاده تبلیغاتی کنن، ولی این یه بحثیه و یه جای دلمون میزاریمش! اما اینکه بیای یه زن رو شبیه مردا کنی بعد بگی برو با یه زن دیگه توی رابطه بعد اینو بچپونی توی بازی ها، بعد بهت اعتراض کنن کلی، بعد بیای دایورت کنی و اون راه رو با شدت بیشتر ادامه بدی، دقیقن یعنی تنت میخاره! بدم میخاره! حالا این فرقی نداره اینجا فروم گیمه هر شرکتی در حوزه ای اینکار رو بکنه محکومه! این یک تفکر بسیار زننده و زشت هست که میخان زور چپونی بدن به خورد ما! در شکل و قالب های مختلف! راک استار هرچی باشه زن رو داره دقیقن در نقش طبیعیش بازی میده، قدیما قیمه ها رو میریختن توی ماستا الان زنارو دارن میریزن توی مردا! خیلی هم عالی!

حالا کم کم داریم به این مرحله میرسیم که بهمون رسمن دارن میگن:

View attachment 360114
مثالت حیرت انگیز بی ربطه خصوصا این عکسه.طرف تو خونه ی خودت و خاک خودت و با پول خودت این حرف رو بهت میزنه ولی ما داریم در مورد یه سازنده ی خصوصی حرف میزنیم.سازنده ی خصوصی هم اگه جنس با کیفیت تحویل مشتری نده محکوم به شکسته.توپ و تفنگم نداره بزور جنسش رو به خورد ملت بده.زشته از این مثالا میارید.از شما که مدیرید بعیده

• Like
Reactions: Remastered
نقد، نقد میاره دیگه.اینم نقد من بود به نقدهای شما.ولی انصافا با یه تریلر ۲ دقیقه ای اومدین پرونده ی بازی رو بستین اونم یه بازی زیر نظر ناتی داگ.این اگه زیاده روی نیست پس چیه؟
افراد معلوم الحال که بحثشون جداس و تنفراتشون حتی به بازی مثل آسترو ولی شماهایی که گیمرید دیگه نباید با یه تریلر ،با تریلی از رو ناتی داگ رد بشید.کل نسل ۹ منتظر بازیش بودیم الانم یه ذره بیشتر صبر کنید
نه خب من که گفتم این زیاده رویه ، کلا فقط یه کله کچل دیدیم.
کی از ND رد شده؟ :D

ولی جلوی این بحثها رو نمیشه گرفت ، چه در مورد EA با دراگون ایج باشه ، چه مایکرو با احیانا Avowed و حالا سونی با گلکتیک.

اگه الان بحث میشه دلیلش همینه که ND بعد این همه سال داره عنوان جدید میده.

من یادمه پارسال یا سال قبلش یه جایی ترسم از این رو نوشته بودم.
اینکه خب ماها الان بازیهایی که به خاطر وجود همچین مواردی که زورچپونه رو به راحتی بازی نمیکنیم و میزاریم کنار ، باید ترسید از روزی که یکی مثل ND و استودیوی سطح بالاتر این موارد رو در بازیش بگنجونه.
اونوقت نه میشه اون رو بازی نکرد که خب حتما یه بازی خیلی باکیفیت رو از دست دادی و هم میشه بازی کرد و چشمهامون رو روی این مسائل ببندیم.

اگه الان با همین تریلر داره بحث شکل میگیره دلیلش همینه که بازی خیلی مهمیه.
سر Avowed با دوتا عکس npc همین بحث شکل گرفت ، اینکه تریلر برای شخصیت اصلی داده.
==============
جالبه
ناتی داگ رسما گندش رو درآورده با این کرکتر سازی و حال همه رو بهم زده.

بعد سر در تاپیکش قانون گذاشتن در این مورد پست بدی، بن میشی.

شماها چه فرقی با EA دارین که میگه هرکی مثل ما نیست دشمن ماست؟

حالا چون آی پی مال ناتی داگ هست باید به به و چه چه کنیم از این بازی ووک که بو گندش حال آدم رو بهم میزنه؟
البته به نظرم جای این بحثها تاپیک اصلی بازی نیست.
سردرد خالصه و فضای تاپیک رو به هم میریزه.
منم به نظرم یه تاپیک باید باشه که تخصصی در مورد همین موارد تو بازیها بحث بشه و تیکه هاش رو در بیاریم و با هم در موردش صحبت کنیم.

اگه الان با همین تریلر داره بحث شکل میگیره دلیلش همینه که بازی خیلی مهمیه.
سر Avowed با دوتا عکس npc همین بحث شکل گرفت ، اینکه تریلر برای شخصیت اصلی داده.
==============
فعلا که هیچی از بازی نمیدونیم و فقط بحث رو زشت بودن شخصیت اصلیه بازی هستش.الان من با خودم میگم اگه این دختره رو ملت زشت و بدریخت و کریه المنظر میدونن اگه منو ببینن پس چی میگن.یه جورایی از اونور داره خوشگل بودن و سکسی بودن زور چپونی میشه

مثالت حیرت انگیز بی ربطه خصوصا این عکسه.طرف تو خونه ی خودت و خاک خودت و با پول خودت این حرف رو بهت میزنه ولی ما داریم در مورد یه سازنده ی خصوصی حرف میزنیم.سازنده ی خصوصی هم اگه جنس با کیفیت تحویل مشتری نده محکوم به شکسته.توپ و تفنگم نداره بزور جنسش رو به خورد ملت بده.زشته از این مثالا میارید.از شما که مدیرید بعیده

یه بنده خدایی هم چند وقت پیش بهش گفتن چرا شخصیت بازیت اینطوری شده گفت "ناراحتیت، خب نخرید" بله امروز روز نوع صحبت با مشتری ها اینطوری شده البته چیز بعیدی هم نیست با این وضعیتی که داریم میبینیم! الان دیگه اکثر کمپانی ها فقط دنبال سیاست هایی هستن که بهشون دیکته میشه و نظر و انتقاد مشتری ها براشون پشیزی ارزش نداره بلکه بیشتر از سر لجبازی به همون سمتی که میخان میرن. هرچی بیشتر میگذره یادش بخیرها هم داره بیشتر میشه! بله ما هم باید چیزی نگیم چون بهمون زور نکردن، والا ما هم به کسی زور نکردیم :دی ولی کلن دنیا داره عجیب میشه.

اصلا من موندم چی بگم.اینا معنی ووک رو فقط برا بقیه صادق میدونن ولی برا خودشون نه.اصلا ووک بودن چیه؟ مگه غیر از اینه که عقیدت رو به زور به خورد بقیه بکنی.کسی که صاحب یه کالایی هست چه فیزیکی و چه غیر فیزیکی حق داره هر جوری که دلش میخاد تو یه بازار آزاد عرضه کنه.حالا به فرض سرتاپای این کالا lgbt باشه هر چی که تو دوست نداری و بیای به طرف بتوپی که نه تو چرا باید همچین کالایی بدی این خواسته دقیقا ووک بودنه.خب برو یه بازی بخر که اینجوری نیست یا اصلا برو خودت یه بازی که دلت میخاد بساز ولی این وسط حق تعیین تکلیف برا بقیه نداری
بخوای خیلی وارد بحث شی کار بیخ پیدا میکنه :D اصن وضعیتیه :D

از این گوش بشنو از اون در کن؛ فضا عوض میشه و به فصل چرخش قهرمانانه هم میرسیم :D

دکتر یک مورد دیگه اینکه سال ها تلاش کردند در کمیک ها یا فیلم های کمیک بوکی مخاطب های خانم رو جذب کنند یا مثلا همین استاروارز اما در نهایت هرکاری هم میکنند مخاطب اکثریت این نوع فیلم ها آقایون و پسران هستند.
در مورد گیمینگ هم همینه!
هرچقدر هم سعی کنند بهرحال اکثر مخاطبان این نوع بازی ها آقایون هستند نه خانم ها.
نمیگم گیمینگ مخاطب خانم نداره، اتفاقا داره، اما مثلا همین Call of Duty جامعه آماریشون اکثر مردان هستند.
مشکلشون این هست که نمیفهمن چطور مخاطب جذب کنن. سری یاکوزا یه فرنچایز به شدت مردانه هست ولی مخاطب زن زیاد داره. چرا؟ چون کاراکتر هاش یه عده مرد گردن کلفت هستن که یا شبیه سلبریتی های ژاپنی طراحی شدن یا رسما مدل و صداگذارشون سلبریتی هستن و وقتی میخوان همدیگه رو لت و پار کنن اول به دراماتیک ترین شکل ممکن کت و پیراهنشون رو جر میدن :دی

بهترین های نمایش برای من بازی جدید RGG بود مخصوصا اینکه اسمش ممکنه تغییر کنه احتمال داره ریبوتی برای سری یاکوزا باشه.مبارزاتش خیلی خوب بود بعد از اون ویچر 4 و اونیموشا و اوکامی بهترین معرفی داشتن. البته معرفی نسخه پیسی Ff7 رببرث هم خوب بود

نکته بد ماجرا اینه که سونی اتفاقا می دونه مشکل از کجاست و کاری نمی کنه(بماند سایر ناشرا هم این مسیرو رفتن)
اینکه بگیم بازی ها از قبل در دست ساخت بودن هم هیچ دلیل قانع کننده ای نیست که نشه تغییر داد(مثلا کوانتوم بریک رو یادتونه؟! چهره اول یک یارو بود شبیه خود فیل اسپنسر:دی بعدا عوضش کردن)
اگه داستان ووک نباشه، تغییر چهره و مدل کاراکتر کاری به شدت آسون هست!

ولی خوب نباید چیزی گفت... ما انیمه فنیم با نژاد پرستیم و ما هزارتا کوفت و زهرماریم!

این بازی از نظر گیمپلی بهترین بازی ND خواهد بود... حتی از نظر طراحی دنیا جدا از sci fi یونیک تر از تلو و آنچارتد خواهد بود... و همین پسوند داشتنش نشون اینه که بالاخره اینا هم می خوان lore بسازن

ولی انگار تو سونی فحش گزاشتن کاراکتر باید زن باشه... اونم زیبایی نداشته باشه...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or