TV Center

8 قسمتی که از Secret Level پخش شد رو دیدم و واقعا برام عجیبه چرا همچین نقدای نسبتا منفی ای گرفته. نمیخوام مقایسه کنم ولی به نظرم حتی از فصل سوم Love death and robots حتی میشد گفت بهتر بود. اگه به صورت تک اپیزودی بررسی کنیم وارهمر تنه به تنه بهترین قسمتای love death میزنه :D من تقریبا کل اطلاعاتی که از دنیاش داشتم در حد چند تا پستی بود که بچه ها تو تاپیک اسپیس مارین زحمت کشیدن و توضیح دادن و واقعا به نظرم بزرگترین اجحاف در حقش صورت گرفته که تو مدیای تصویری ما چیزی ازین فرنچایز تا حالا نداشتیم. با همین چیزای اندکی که ازش تا حالا دیدم و خوندم به نظرم پتانسیلش خیلی بیشتر از استار وارزه.
آرمورد کور هم خیلی وایب داستانای love death رو میداد و خوش ساخت بود به نظرم. Pac-Man هم که امیدوارم اون کسی که تونسته همچین برداشتی ازش داشته باشه رو هرچه سریع تر بفرستن تیمارستان :D واقعا باورم نمیشد چنین اقتباس بیمارگونه ای ازش ببینم و مشکل اینجا بود که واقعا با منطق پک من جور درمیومد :)) New world هم بین اون قسمتای تمام تاریک و سیاه یه نقطه استراحتی برای ذهن از بین رفته بیننده بود :D
در کل تقریبا از همه قسمتاش خوشم اومد ولی با اختلاف خیلی زیادی بهترینش Warhammer بود که به محض تموم شدنش دوبار از اول نگاش کردم.

Concord هنوز پخش نشده؟! 🫣😁
آس رو که همون اول رو نمیکنن. گذاشتنش قسمت آخر پارت دوم که بیننده تا آخر دنبال کنه :D

ولی عجیب بود هیچی از سونی تو این پارتش نبود. الان مشخصه دقیقا چه بازیایی واسه پارت دوم قراره پخش شه؟

Concord هنوز پخش نشده؟! 🫣😁
نه فکر کنم ترسیدند خیلی meme بشه، بعدا ریلیزش می کنند.:دی

آس رو که همون اول رو نمیکنن. گذاشتنش قسمت آخر پارت دوم که بیننده تا آخر دنبال کنه :D

ولی عجیب بود هیچی از سونی تو این پارتش نبود. الان مشخصه دقیقا چه بازیایی واسه پارت دوم قراره پخش شه؟
The Outer Worlds, Mega Man, Exodus, Spelunky, PlayStation, Concord, and Honor of Kings will be the IPs adapted in season 1's final set of episodes, and they already have high standards to live up to.

کسی آهنگای سریال آرکین رو داره؟

پ.ن: این Secret Level خیلی ضعیف بود واقعا. شخصا خوابم برد (البته میشه یه دلیلش این باشه که بازی هاشونو انجام ندادم)

کسی آهنگای سریال آرکین رو داره؟

پ.ن: این Secret Level خیلی ضعیف بود واقعا. شخصا خوابم برد (البته میشه یه دلیلش این باشه که بازی هاشونو انجام ندادم)
داخل یو تو یو ب چنل Riot Games Music میتونید تمامی آهنگ ها را بشنوید.

• Like
Reactions: hitman68
خب، The Day of the Jackal هم خیلی خوب تموم شد.
اندینگ قابل قبولی داشت.
مسیر رو هم برای فصل دوم باز گذاشت.
عه؟
من فکر کردم یک قسمت دیگه هم داره.:|

یک نکته در مورد سریال بگم پلات این River یکی از احمقانه ترین ایده ها ممکن بود‌. یعنی اصلا توی هیچ دنیایی همچین چیزی ممکن نیست.
نویسنده عزیز دیگه زیادی کمونیست بوده.:دی

سریال روز شغال واقعا عالی بود. قسمت 9 و 10 که تراپی بود اصلا! همش انتظار داشتی که یک چیز کلیشه ای اتفاق بیفته و این مثلا شخصیت های مثبت (نچسب و مصنوعی) آخرش برنده بشن ولی این شغال اون شغال نبود شیر بود:>

این دکستر جدیده یک قسمت امده بد نبود از سرطان new blood بهتر بود اما با سری اصلی و بازی مایکل سی هال فعلا فاصله داره و انتظاری هم نیست در حد اون باشه
واسه من که حس خوبی داشت...
همین یه قسمت جای امیدواری نشون داد که اون سم قبلی رو بشوره ببره!

• Like
Reactions: majidred2011
من سریال peaky blinders رو تازه دیدم. به نظرم فقط سه فصل اولش خوب بود و سایر فصول افت بسیار زیادی داشت.
اوجش هم همون فصل یک بود به نظرم.
یه ذره زیادی overrated نیست ؟ :D
سکانس هاش خوراکه ریلزای اینستا هست.
بازیه کیلین مورفی هم الحق که عالیه

سریال sopranos هم واقعا نمیدونم چرا نمیتونم بشینیم ببینمش، اصلا جذبم نمیکنه نمیدونم چرا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or