He!n3ger
کاربر سایت
8 قسمتی که از Secret Level پخش شد رو دیدم و واقعا برام عجیبه چرا همچین نقدای نسبتا منفی ای گرفته. نمیخوام مقایسه کنم ولی به نظرم حتی از فصل سوم Love death and robots حتی میشد گفت بهتر بود. اگه به صورت تک اپیزودی بررسی کنیم وارهمر تنه به تنه بهترین قسمتای love death میزنه من تقریبا کل اطلاعاتی که از دنیاش داشتم در حد چند تا پستی بود که بچه ها تو تاپیک اسپیس مارین زحمت کشیدن و توضیح دادن و واقعا به نظرم بزرگترین اجحاف در حقش صورت گرفته که تو مدیای تصویری ما چیزی ازین فرنچایز تا حالا نداشتیم. با همین چیزای اندکی که ازش تا حالا دیدم و خوندم به نظرم پتانسیلش خیلی بیشتر از استار وارزه.
آرمورد کور هم خیلی وایب داستانای love death رو میداد و خوش ساخت بود به نظرم. Pac-Man هم که امیدوارم اون کسی که تونسته همچین برداشتی ازش داشته باشه رو هرچه سریع تر بفرستن تیمارستان واقعا باورم نمیشد چنین اقتباس بیمارگونه ای ازش ببینم و مشکل اینجا بود که واقعا با منطق پک من جور درمیومد New world هم بین اون قسمتای تمام تاریک و سیاه یه نقطه استراحتی برای ذهن از بین رفته بیننده بود
در کل تقریبا از همه قسمتاش خوشم اومد ولی با اختلاف خیلی زیادی بهترینش Warhammer بود که به محض تموم شدنش دوبار از اول نگاش کردم.
آرمورد کور هم خیلی وایب داستانای love death رو میداد و خوش ساخت بود به نظرم. Pac-Man هم که امیدوارم اون کسی که تونسته همچین برداشتی ازش داشته باشه رو هرچه سریع تر بفرستن تیمارستان واقعا باورم نمیشد چنین اقتباس بیمارگونه ای ازش ببینم و مشکل اینجا بود که واقعا با منطق پک من جور درمیومد New world هم بین اون قسمتای تمام تاریک و سیاه یه نقطه استراحتی برای ذهن از بین رفته بیننده بود
در کل تقریبا از همه قسمتاش خوشم اومد ولی با اختلاف خیلی زیادی بهترینش Warhammer بود که به محض تموم شدنش دوبار از اول نگاش کردم.