PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
به نظرم بازی قراره خیلی یونیک‌ تر‌از چیزی که فکرشو بکنیم از‌آب دربیاد، ناتی گاد نشون داده رو هر سبکی که دست بزاره میتونه بهترین اون سبک و خلق کنه
J&D، Uncharted, TLOU ، هنوزم هیچکدومشون جایگزین ندارن تو سبک خودشون

ای بابا تازه فکر 70 دلار برای GTA بودم!
حالا باید فکر 70 دلار برای اینم باشم!

بعد از مدت ها توجه ام از اخبار GTA و تریلر دوم اش منحرف شد سمت یه بازی دیگه! این فقط از ناتی داگ بر میاد

فقط دوست داشتم معرفی اش رو تو یه پلی استیشن شوکیس ببینم یا حتی بصورت اختصاصی و جداگانه بالاخره داریم از IP جدید ناتی داگ حرف می‌زنیم

یکی از کامنت های پست نیل در اکس:

Screenshot 2024-12-13 100423.jpg

حقیقتا خودمم دقیقا همچین دیدگاهی دارم، ببینین "یونیک" بودن هم لزوما نباید در ستینگ و ظاهر یا یک تریلر خودش رو نشون بده، مثلا دلست اف اس هم یک ستینگ در نگاه اول به شدت عادی و تکراری داشت، اما دلست اف اس رو روایت و پیچ و خم داستان و ترکیبش با گیم پلی "یونیک" کرد، نه لزوما ایده اولیه داستان مثلا یا ستینگ، انچارتد هم همینه حتی کرش و جک هم همینن و جادوی خاص ناتی منحصرشون کرده چه گیم پلی چه روایت چه حال و هوا و ستینگ، و نه خود ستینگ به صورت جداگانه...

دیگه همه امون ناتی داگ رو میشناسیم و میدونیم قرار نیست بازی حرفش در تیتر و معرفی اولیه تموم شه، الین بازی مطمئنا عین بازی های قبلی ناتی داگ در نهایت یک دنیا حرف در جزئیات داستان و روایت این داستان و شخصیت ها و دنیاشون، خواهد داشت،

همچنین به نظرم پر حجم و جرم ترین بازی ناتی از نظر گیم پلی میشه و اصن یک دنیای جدیدی خواهد بود...

*من تریلر رو خیلی دوست داشتم همه جوره واقعا... به شدت به دلم نشست، از ستینگ ریترو تا نشانه های ناتی داگی تا موسیقی و رنگ و البته گیم پلی و تصور اینکه چی خواهد بود....

کرکتر هم به نظرم به شدت به این ستنیگ میخوره، به شدت، از ظاهرش تا روحیه اش تا سلایقش حتی... حالا باید بیشتر ببینیم و اصل کاری وقتی که بازی کنیم مشخص میشه...

داشتم کامنت‌های زیر تریلر بازی تو یوتوب رو می‌خوندم، دریغ از یک نفر که با تمام توان نکوبه بازی رو. چه وضع نکبتی پیدا کرده کامیونیتی گیمینگ. واقعا بهت آوره. نمونه‌ای از کامنت‌ها:

"From the studio that brought you..." Yes, the studio, but NOT the people. Crash Bandicoot people are gone, Jak and Daxter too, and even most of the original Uncharted developers

I just ended Stellar Blade 2 days ago and now I see this trailer... I think I'll play new game +

:-&

داشتم کامنت‌های زیر تریلر بازی تو یوتوب رو می‌خوندم، دریغ از یک نفر که با تمام توان نکوبه بازی رو. چه وضع نکبتی پیدا کرده کامیونیتی گیمینگ. واقعا بهت آوره. نمونه‌ای از کامنت‌ها:

دیگه ناتی داگ هم پیغمبر صنعت بازی شده همه انتظار یه چیز جدید و رویایی دارند. ولی الان که اصلا چیزی نشون ندادند

خیلی خوشحال شدم از معرفی بازی ولی یکم بازی های سبک سای فای فضایی اشباع شده از استارفیلد و اوتر ورلدز بگیر تا استار ستیزن و خیلیا دیگه باید این گیم یه چیز واقعا جدید ارائه بده.

منم نظرمو راجب بازی جدید ناتی بدم:-"
خیلیا مثل خودم منتظر یه بازی قرون وسطایی یا حداقل یه بازی به شدت داستان محور و جدی شبیه تلو بودیم ولی خوب یه سری ایرادات هم که به بازی جدید ناتی میگیرن مثل همیشه بی اساسه. بله میشه تم بازی رو دوس نداشت ولی بعضی حرفا از افراد در طول این سالها همیشه نسبت به بازی های ناتی تکرار شده و در آخر هم سطح کیفی بازی عرضه شده جوری بوده که باعث شده این آدما غلاف کنن:D
شخصیت اصلی رو من اتفاقا به شدت با کرکتر و طراحیش حال کردم و به نظرم کاملا با فضای بازی همخوانی داره.
خود بازی هم یه کار کاملا متفاوته و الان که فکر میکنم همون بهتر که دوباره سمت یه بازی به سبک و سیاق تلو نرفتن چون مطمئنا بعد این بازی دوباره میرن سراغ نسخه سوم تلو.
بعد مدتها فرصتی شده یه بازی گیم پلی محور و البته با داستان جذاب از سمت ناتی جون ببینیم و کیه که از همچین ترکیب جذابی بدش بیاد.

شوخی میکنی نه مهدی!

البته من تو رو میشناسم، اهل شوخی نیستی! :D

یعنی بده گیمر یه شخصیت آدمیزادی از ناتی داگ بخواد؛ یا اینکه چون ناتی کبیره نباید بهش گیر داد!

ببین من به «ایو» از Stellar Blade اشاره ای نمیکنم، ولی تو چنین محتوای و چنین سبکی - که بشدت من دوست داشتم یه بازی سای فای از ناتی ببینم - ظاهر شخصیت باید طوری باشه آدم بشه باهاش ارتباط برقرار کرد؛ ظاهر طرف طوری بود که یکم دیگه زور میزدن میتونستن آرنولد هم بیارن منتهی یه سر زن میذاشتن رو بدنش!

چرا من نباید تو چنین بازی سای فای یه شخصیت با قیافه و ظاهر کلوئی فریزر ببینم! چرا دور بازوهای شخصیت اصلی باید اندازه هیکل من باشه!

فلانی میگه باو شخصیت اصلی BadAss میزنه، ولی میگم در کنار این، باید ظاهر آدمیزادی هم داشته باشه!

ولی در کل، با وجود اینکه نکات منفی در مورد شخصیت اصلی، بشدت با تریلر حال کردم؛ مخصوصا اینکه طبق شایعات با بازی کاملا دارکی طرف هستیم!

درسته بیشتر مردم افراط و تفریط میکنن تو نقد کردن و تعریف کردن

ولی بی دلیلم نیست انتقاداشون، بالاخره ویدیوگیم محصول سرگرمیه، صد در صد هنری نیست و همیشه تا حد زیادی خدماتیه. جشنواره کن قرار نیس شرکت کنه باید سلیقه مخاطب عام رو در نظر بگیره.

حالا سوال من اینه چیه این ستینگ واقعگراست که باید قیافه کاراکتر اصلیش در جهت واقعگرایی بی ریخت باشه!

اگه دلیل دیگه ای داشته انتخاب این بازیگر منو آگاه کنید! ینی کاراکتر خوشکل نمیتونست با ستینگ رترو سایفای یکی بشه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or