PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
با چیزی که انتظار داشتم خیلی فرق داشت. چند سال پیش یکی از کانسپ آرتیست‌های استودیو چندتا طرح ساخته بود که تم فضایی داشت ولی خیلی متفاوت با این بود. تو اون طرح‌ها عنصر وحشت و ترس لاوکرفتی موجود بود. حقیقتا رویای من این بود که همون سمت برن. چیزی که سمتش رفتن تو نگاه اول خیلی شسته رفته هست و با اینکه آرت استایل‌ش فوق‌العاده هست، یونیک نیست.
از منظر داستانی هم تو نگاه اول به نظرم یه ذره رام و امن می‌اومد، ولی متن اول تریلر و توضیحاتی که درباره‌ش منتشر شده یکم امیدوارم کرده که داستان بالغانه و جدی باشه. تم اصلی داستان گویا مذهبه و این خیلی موضوع پتانسیل‌داری هست. الانم که مشخص شده بازی مستقیما از Akira و Cowboy Bebop الهام گرفته که باز هم نشونه‌ی خوبیه.

من فکر می‌کنم ناتی‌داگ خیلی ماکروفری تریلر رو آماده کرده که تو این مراسم باشه. این کات سین با اینکه کیفیت بالایی داشت، ولی معرفی‌نامه‌ی خوبی برای یه بازی جدید نبود به نظرم. با این وجود به نظرم از منظر کارگردانی و بازیگری و انیمیشن دقیقا همون قدر پیشرو بود که از ناتی‌داگ انتظار می‌ره.

بهترین بخش تریلر برای من بعد از پخش آهنگ و حرکت سفینه به سمت مقصد و اومدن اسامی بازی‌های ناتی داگ شروع شد. اوجش هم قطعا اون قسمت گیم‌پلی بازی بود. شک ندارم از منظر گیم‌پلی قراره حسابی غافلگیرمون کنه. امیدم به اینه که از منظر داستانی هم عمیق و جدی باشه.

بعد از مدتها تشنه‌ی دیدن تریلر بعدی یه بازی شدم. آخرین بار سر GTA VI چنین حسی داشتم. امیدوارم مجبور نباشیم تا 26 برای تریلر بعدی صبر کنیم.

بازی رو سیاره اول شروع میشه که گویا سال هاست تو محدوده اش گیر کردیم (جزئیات؟)

اسم بازی اما "بین کهکشانی" هست، با توجه به تریلر و امکاناتی که خیلی کوتاه نشون داد؛

این + با توجه به Bounty Hunter بودن جردن، یعنی یک سیستم گیم پلی به شدت پیشرفته با تمرکز زیاد رو "اکسپلوریشن" و اکتشاف...

یعنی همون چیزی که از قبل گفته میشد؛ تمرکز زیاد رو کاوش، با جزئیات استاندارد های ناتی داگ...

چه بازی بشه اخ اخ :D

GepnNDTWYAAzHck.jpg

این لوگوهای معروف که توی تریلر وجود دارن، به نظرم ربطی به تبلیغات به سبک کوجیما ندارن که کاراکتر وسط بازی نوشیدنی انرژی‌زا مصرف می‌کنه! :دی مشخصه که اینا رو توی بازی گذاشتن که حس یه دنیای متفاوت رو به مخاطب بدن. دنیایی که بشریت به سمت دیگه‌ای رفته و توی دهه ۱۹۸۰ (یا حتی خیلی قبل‌تر) وارد فازی شده که با سفینه‌های فضایی این مدلی می‌شه به سیارات مختلف رفت و با شمشیر اون مدلی دشمنان رو منهدم کرد. دنیایی که مثلاً پورشه به جای تولید ماشین (یا در کنار تولید ماشین) در زمینه ساخت سفینه هم فعالیت می‌کنه و در عین حال با وجود این همه پیشرفت تکنولوژی، شکل و شمایل لباس‌ها و کفش‌ها و آهنگ‌ها و... مثل دهه ۱۹۸۰ توی دنیای خودمون هست.‌ :دی
یعنی بازی توی آینده جریان نداره که مثلاً بگیم در سال ۲۱۰۰ اتفاق می‌افته و به خاطر حس نوستالژی دارن آهنگ قدیمی گوش می‌دن یا کفش آدیداس قدیمی می‌پوشن، بلکه توی گذشته‌ای اتفاق می‌افته که دنیاش با دنیای ما متفاوته.

ناتی داگ و راکستار یک کیسه پهن گوسفندم بدن بیرون قطعا باید خرید چون قطعا یک پهن عادی نیست.😃
بحثای ووک و اون موارد همیشگیم واقعا نخ نما شده و خیلی خوب شد اون تذکر اول گذاشته شد.افراد سنتی تر و مذهبی تو همین مراسم بازی هایی مثل okami و onimusha و mafia هم بودن که می تونن اونا رو بازی کنن‌.در کل من هیچ وقت طرفدار بازی های فضایی نبودم ولی ناتی داگ چیزی که میسازه معجونی که میسازه اصن مهم نیست چی هست.شبیه سازی بز هم بدن بسازه باید گذاشت رو سر.

انتظار من یه چیزی در حد تریلر معرفی U4 بود از بازی جدید ND. تریلر بدی نبود این، ولی چیز شگفت انگیز و یونیکی هم نشون ندادند. جز موشن کپچر که ناتی داگ همیشه سرآمد بوده بقیه قسمت های تریلر جنریک بود.

بازی تو بحث گیم پلی مسلما میترکونه.ولی تریلری که بیرون دادند می‌تونست پخته تر باشه. مخصوصا تموم کردن تریلر درست زمانی که کرکتر به سمت دشمن حمله ور میشه چیزی هست که هزاران بار تو تریلر های دیگه دیدیم.

• Like
Reactions: vaan 2
درباره‌ی شخصیت اصلی: از منظر کاراکتر که زوده برای قضاوت کردنش چون چیز خاصی ازش نمی‌دونیم. ولی به نظر میاد هم کله شق باشه و هم از این کله شق بودن‌ش می‌ترسه. از اول تا آخر مکالمه با اون ایجنت سعی می‌کنه خودش رو محکم و لجوج نشون می‌ده، ولی به محض اتمام تماس ظاهر محکم‌ش از بین می‌ره و دچار ترس و شک می‌شه. و بلافاصله بعد از اون دوباره سعی می‌کنه حسی که داره رو انکار کنه و یا پس بزنه. آهنگ می‌ذاره و خیلی سریع دوباره به حالت قبلی خودش برمی‌گرده؛ ظاهر محکم، لجوج، و نترس.

Screen Shot 1403-09-23 at 09.35.03.png

به نظر من برخلاف این بحث‌های مسخره‌ای که دورش شکل گرفته، احتمالا با شخصیت جالبی طرف هستیم که صرفا بخاطر ظاهرش قراره فعلا مسخره بشه. اما من به شخصه با اینکه سازنده با خوشگل کردن شخصیت سعی نکنه کار خودش رو راحت کنه حال می‌کنم. همون طور که اگه ابی خوشگل و ظریف می‌بود الان خیلی از کسایی که ازش نفرت دارن باهاش مشکلی نداشتن، ولی سازنده از اون ابزار برای شخصیت سازی استفاده نکرد. اینجا هم اگر شخصیت چندلایه و جالبی داشته باشیم، خوشگل نبودن‌ش حقیقتا برای من پشیزی اهمیت نداره.

انتظار من یه چیزی در حد تریلر معرفی U4 بود از بازی جدید ND. تریلر بدی نبود این، ولی چیز شگفت انگیز و یونیکی هم نشون ندادند. جز موشن کپچر که ناتی داگ همیشه سرآمد بوده بقیه قسمت های تریلر جنریک بود.

بازی تو بحث گیم پلی مسلما میترکونه.ولی تریلری که بیرون دادند می‌تونست پخته تر باشه. مخصوصا تموم کردن تریلر درست زمانی که کرکتر به سمت دشمن حمله ور میشه چیزی هست که هزاران بار تو تریلر های دیگه دیدیم.
البته که سلیقه این وسط تاثیر داره و نظر اونی که خوشش اومده و اونی هم که بدش اومده جفتش محترمه. ولی تریلر آنچارتد ۴م مگه چیزی جز موشن کپچر بود؟! تنها فرق اینه اون بازی چهارم و پایان دهنده ماجراجوییهای یه شخصیت نمادین بود ولی الان تازه با شخصیت و دنیای جدیدی آشنا شدیم.
طبیعتا حس و حال بازی چهارم که به واسطه پایان دادن ماجراجویی شخصیت اصلیش کمی تم دارک داشت با یه IP جدید قابل مقایسه نیست :D
زمان بدید همین. ناتی داگ کی ناامید کرده که بار دومش باشه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or