مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اگر میخواید ارتقا بدید و راندمان هم بهترین حالت باشه دیگه از DDR4 استفاده نکنید، هم مادربرد و هم رم رو DDR5 انتخاب کنید، اونم 32 گیگی، ظرفیت 16 گیگ دیگه کفایت نمیکنه.
کولر فعلی شما هم فکر نکنم برای سوکت 1700 قابل استفاده باشه، احتمال زیاد براکتش رو نداره، وگرنه از نظر توان برای پردازنده 12400 مناسبه.
خوب الان براکتی چیزی نداره بتونم یجورایی وصلش کنم ؟ باید این کولرو بزارم کنار؟ یه ترفندی چیزی که بشه استفاده کرد

خوب الان براکتی چیزی نداره بتونم یجورایی وصلش کنم ؟ باید این کولرو بزارم کنار؟ یه ترفندی چیزی که بشه استفاده کرد

خیر، براکت برای سوکت 1200 چند سال پیش مجزا فروخته میشد و بعید میدونم این مدل براکت 1700 داشته باشه که بشه توی بازار پیدا کرد.
کولر چیزی نیست که با ترفند بشه روی CPU نصب کرد، باید تنظیمات و فشار دقیق روی سوکت مورد پشتیبانی داشته باشه. اجرای ترفند با براکت دستکاری شده یا پرینت سه بعدی هم بجز برای آزمایش توصیه نمیشه.

درود
بین این 2 مدل کدم پیشنهاد میدید یا معرفی کنید

Vivobook K3605ZV i7 12700H DDR4 32GB 1TB SSD RTX 4060​

Vivobook Pro Q533MJ Ultra 7 155H DDR5 40GB 1TB SSD RTX 3050​

برای Autocad Electrical و SIMATIC

درود
بین این 2 مدل کدم پیشنهاد میدید یا معرفی کنید

Vivobook K3605ZV i7 12700H DDR4 32GB 1TB SSD RTX 4060​

Vivobook Pro Q533MJ Ultra 7 155H DDR5 40GB 1TB SSD RTX 3050​

برای Autocad Electrical و SIMATIC

گزینه اول با پردازنده !2700Hراندمان بهتری در کار شما داره و گرافیک قویتری هم داره که در برخی سناریوها و ابزارهای مورد استفاده شما هم قویتر و روانتر عمل خواهد کرد.
مزیت مدل دوم با پردازنده Ultra 7 155 فقط پهنای باند بالاتر در رم هست، و این که چون جدیدتر هم موقع ارتقا لوازمش در دسترس خواهندبود.

در کل هنوز اولی انتخاب بهتریه.

دوستان من یه لپ تاپ قدیمی دارم که این عکس دیوایس منیجرشه ، مسئله من این جریان کارت گرافیک لپ تاپه، از همون زمانی که گرفتیمش همه جاش ذکر شده بود که یه amd فلان داره و این حرف ها ولی من نمیدونم ایا در عمل داره کار میکنه یا نه؟
ایا باید درایور نصب کنم ؟ سیستم رو برای بازی استفاده نیمکنم ولی حتی بازی های قدیمی تر رو هم‌ران نمیکنه ، الانه هم ویندوز ۱۰ جدید نصب کردم و نمیدونم برای استفاده از پردازش اش باید کاری کرد یا خود به خود اوکی میشه

Attachments

• IMG_1022.jpeg
    IMG_1022.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 16
سلام.

صبح بخیر.

من یه سوال داشتم که در بخش، لپ تاپ پرسیدم ولی فکر کنم خیلی دیده نشد. برای همین اینجا می پرسم.

من یه لپ تاپ می خوام که قلم داشته باشه. برای کارم لازم دارم.
ترجیحا سرفیس نباشه چون خاطره خیلی بدی از سرفیس دارم و حس می کنم خیلی ناز داره.
ویندوز باشه.
دوستان تجربه و پیشنهادی دارن.
ممنون میشم.

یا علی...

دوستان من یه لپ تاپ قدیمی دارم که این عکس دیوایس منیجرشه ، مسئله من این جریان کارت گرافیک لپ تاپه، از همون زمانی که گرفتیمش همه جاش ذکر شده بود که یه amd فلان داره و این حرف ها ولی من نمیدونم ایا در عمل داره کار میکنه یا نه؟
ایا باید درایور نصب کنم ؟ سیستم رو برای بازی استفاده نیمکنم ولی حتی بازی های قدیمی تر رو هم‌ران نمیکنه ، الانه هم ویندوز ۱۰ جدید نصب کردم و نمیدونم برای استفاده از پردازش اش باید کاری کرد یا خود به خود اوکی میشه

دستگاه شما دوتا گرافیک داره که یکی گرافیک مجتمع اینتل هست و یکی گرافیک AMD. برای اجرای بازیها باید مطمئن بشید که بازی داره روی گرافیک AMD اجرا میشه.
درایورش هم نصب هست، اما هم گرافیک بسیار قدیمی و بدون پشتیبانی درایوری هست و هم این که اجرای بازی بصورت خودکار روی گرافیک دوم ممکنه اتفاق نیوفته.

سلام.

صبح بخیر.

من یه سوال داشتم که در بخش، لپ تاپ پرسیدم ولی فکر کنم خیلی دیده نشد. برای همین اینجا می پرسم.

من یه لپ تاپ می خوام که قلم داشته باشه. برای کارم لازم دارم.
ترجیحا سرفیس نباشه چون خاطره خیلی بدی از سرفیس دارم و حس می کنم خیلی ناز داره.
ویندوز باشه.
دوستان تجربه و پیشنهادی دارن.
ممنون میشم.

یا علی...

دستگاهی با این مشخصات بهتر از سرفیس نسل جدید نیست، دستگاههای قدیمی تر به کیفیت نسل جدید نبودن.
دستگاههای تولید لنوو هم برخی مدلها قابلیت مذکور رو دارن، باید ببینید چه مدلهایی موجودن.

سلام من یه کارت گرافیک
gigabyte 4070 ti super gaming oc
گرفتم که وزنش هم 1270 گرمه و سوالی که دارم اینکه ایا پایه لازم داره نصب کنم براش یا همون Anti-sag bracket
ایا نصب نکنم مشکل داره ؟مثلا ممکنه به مادر برد فشار بیاره بشکنه و اینا یا نه این کارت گرافیک و این وزن اونقدری سنگین نیست که نیاز به پایه اینا داشته باشه
ممنون

عزیز تا اونجا که خاطرم هست تو پکیج کارت نگهدارنده هست ، مگر اینکه دست دو تهیه کرده باشید

• Like
Reactions: Simorq
نمی دونم کسی این مسئله مطرح کردهیا نه
اما سایت مقداد ای تی پول خیلی ها رو خورده اینماد با جواز اتحادیه ش هم لغو کردن اما همچنان سایتش فعالیت می کنه
حتی از دوست من که توی یکی از معروف ترین سایت های ایران مدیره(اسمش همه می دونید اما نمی تونم بگم) کلاهبرداری کردن
البته خودم هم اینترنتی هم حضوری قبلا ازشون خرید کردم حتی یک سری کالا هم گفتن نداریم فرداش پولم دادن اما خوب گویا اینجا ایرانه هر چیزی ممکنه

نمی دونم کسی این مسئله مطرح کردهیا نه
اما سایت مقداد ای تی پول خیلی ها رو خورده اینماد با جواز اتحادیه ش هم لغو کردن اما همچنان سایتش فعالیت می کنه
حتی از دوست من که توی یکی از معروف ترین سایت های ایران مدیره(اسمش همه می دونید اما نمی تونم بگم) کلاهبرداری کردن
البته خودم هم اینترنتی هم حضوری قبلا ازشون خرید کردم حتی یک سری کالا هم گفتن نداریم فرداش پولم دادن اما خوب گویا اینجا ایرانه هر چیزی ممکنه

بله قبلا هم کاربران دیگه به این مورد اشاره کردن، به شکل موضوع جنبی البته، چون مبحث اصلی این انجمن نیست.
در هر حال باید هنگام خرید از فروشگاههای اینترنتی و حتی حضوری از پیشینه و اعتبار فروشنده اطمینان حاصل کنید.

بله قبلا هم کاربران دیگه به این مورد اشاره کردن، به شکل موضوع جنبی البته، چون مبحث اصلی این انجمن نیست.
در هر حال باید هنگام خرید از فروشگاههای اینترنتی و حتی حضوری از پیشینه و اعتبار فروشنده اطمینان حاصل کنید.
به هر حال من گفتم که کسای دیگه در دام نیافتن

دوستان سایتی هست که بشه دقیق مقدار ترافلاپس هرکارت رو چه ورژن لپتاپ و چه دکستاپ نوشته باشه و موثق باشه.
نمونه مثلا rtx 4070 laptop رو چند جا عدد های مختلف نوشته.

دوستان سایتی هست که بشه دقیق مقدار ترافلاپس هرکارت رو چه ورژن لپتاپ و چه دکستاپ نوشته باشه و موثق باشه.
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/

https://videocardz.net/

بسته به میزان توان مصرفی ، در فرکانسهای متفاوتی کار میکنه، که باعث تغییر در قدرت پردازش میشه

Screenshot (2690).png

آخرین ویرایش:
باید ببینی روی اون لپتاپ با چه ستاپی کانفیگ شده. rtx 4070 laptop نهایت کانفیگش ۱۴۰ واته، ولی هستن مدل هایی که ۱۰۰ یا ۱۰۵ وات دارن ازش خروجی میگیرن
و این خیلی روی خروجی کارت های گرافیک سری لپتاپی اثر میزاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or