Marvel Rivals

سازنده
NetEase
تاریخ انتشار
15 آذر 1403
ناشر
NetEase
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
4_f30b30a.jpg

Marvel Rivals یک عنوان هیرو شوتر 6v6 سوم شخص بوده که به صورت F2P عرضه میشود. بازی در زمان لانچ دارای 9 مپ، 3 مود و 33 شخصیت می باشد و با شروع هر فصل محتوای جدید به آن اضافه خواهد شد. کارکتر ها شامل 3 دسته Vanguard, Strategist و Duelist می باشند که مشابه کلاس Tank, DPS و Support در عناوین مشابه می باشد.

FotoJet2.png

فصل اول بازی از ابتدای سال 2025 آغاز شده و برای 3 ماه ادامه دارد. هیچ گونه المان P2W داخل بازی وجود ندارد؛ فقط اسکین و آیتم های ظاهری قابل خریداری است.

جوایز و برنامه ها برای لانچ

StzWVth.jpeg

pcbtL5U.jpeg

r8THmgX.jpeg

MUn69ct.jpeg

پ.ن.: دیدم کسی برای این بازی تاپیک نزده گفتم خود دست به کار شم. :D
بازی جمعه ریلیز میشه و اگه مشکل خاصی نداشته باشه احتمال موفقیتش خیلی بالاست.

آخرین ویرایش:
با الکترو هم نمیشه بازی کرد؟

من رو کنسول با چندین dns از جمله الکترو ، رادان و ... تست کردم نشد ، حتی با گوشی فیلتر شکن هم شیر دادم به کنسول بازم پیغام خطا میده ( با این روش throne and liberty بازی میکنم ولی روی این کار نکرد ) حالا شاید چند روز دیگه بازی به لیست الکترو اضافه بشه و بتونیم با dns بزنیم ، اما از لحاظ کیفی بازی یه کپی ضعیف از اورواچ به نظرم ( لول یکی از کارکتر هاش که دقیقا یکی بود ! ) و فکر میکنم پلیر بالاش به خاطر محبوبیت شخصیت های مارول باشه ولا اینم احتمالا به سرنوشت کنکورد دچار شه ....

• Like
Reactions: pouria.sh
با گیراپ بوستر و نت همراه اول راحت بازی لانچ میشه
---
از اورواچ ۲ خیلی خیلی بهتر و فانتره. تعجبی نداشت سازنده اون بازی فشاری شده بود!
فعلا با مون نایت دارم بازی میکنم و به شدت داره حال میده.

آخرین ویرایش:
مثل اینکه باید بریم سراغ Infinity Nikki :D

رفتم ولی ۳۰ فریم بود :D اما خود بازی خیلی خووبه. یعنی گشتن تو محیط آروم و بدون درگیریش و جمع کردن آیتمای معمولی که تو بازیای پلتفرمینگ پیدا میشن، خیلی حس خوبی داره. امیدوارم زودتر پچ ۶۰ فریم بدن واسش. حقیقتا فکرشم نمیکردم رو ۳۰ قفل باشه! ولی خب نصبش کن کُدارو بزن که جوایز رو بگیری :D

من تونستم چند دست بازی کنم. بازی به شدت فانه و تنوع کرکترها عالیه. اگر طرفدار مارول نباشین باز هم بازی می چسپه اما اگه مارول فن باشین که دیگه لذت می برین. گفتگو بین کرکترها قبل شروع بازی رو خیلی باحال درآوردن.

اگر سازنده همین فرمون رو بره بازی خیلی موفقی خواهد شد.

من با آیرون من، هایک آی و وینتر سولجر خیلی حال کردم. کپتن اصلا گیم پلیش به دلم ننشست. حتما قبل از شروع، همه ی هیروها رو تست کنین توی ترینینگ.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or