امتیازهای Indiana Jones and the Great Circle

پیش‌بینی شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    160
  • نظرسنجی بسته شده است .

Subject 16

Only fools venture where them spirits tread
کاربر سایت
capsule_616x353.jpg

Indiana Jones and the Great Circle

Developer: Machine Games
Publisher: Bethesda Softworks
Platforms: Xbox Series X|S, Microsoft Windows, PlayStation 5
Genre: Action Adventure
Release Date: December 9th, 2024 (Xbox Series X|S, Microsoft Windows) and Q1/Q2 2025 (PlayStation 5)

امتیازهای این عنوان در تاریخ 16 آذر در ساعت 3:30 بامداد منتشر خواهد شد...

IMG_20241207_024953_388.jpg

20241207_024555.jpg

آخرین ویرایش:
۷۳-۷۵
فکر میکنم یه بازی خیلی معمولی باشه‌. با نمایشهای جدیدش هم خیلی چیز خاصی ندیدم. البته چه بهتر که قضاوتم اشتباه باشه.
بتسدا رو سال دیگه id با doom کری میکنه طبق معمول و ژانر fps یه چند لول میره بالاتر، طبق معمول. 🚀😁
1000074893.jpg
Creative Bloq 10/10
Gamesradar 10/10
Windows Central 9/10
GamingBolt 9/10
Gamereactor 9/10
Inverse 9/10
Stevivor 9/10
Dexerto 8/10
DigitalTrends 8/10
HardcoreGamer 8/10
Techradar 8/10
Godisageek 8/10
ماشین گیمز شرمنده‌ایم.
واقعا چالش بزرگی بود که از پسش براومدن. حالا ایشالا پروژه بعدی ولف ۳ و خوبه که همین ایندیانا جونز ادامه دار باشه.

به به! عالی و قوی! برای من که عاشق این سبک و سیاق هستم خیلی سوپرایز خوبی بود :دی
امیدوارم در فروش هم موفق عمل کنه، روی ps هم بترکونه بلکه سونی ببینه سالهاس چه پتانسیل خوبی رو کنار گذاشته ملت تشنه ی بازی آنچارتد طورن :دی

Euro gamer 10/10
Indiana Jones and the Great Circle review - the best Indy's been since The Last Crusade
Smart, fun and so very Indiana Jones, The Great Circle is a stealth action tour de force that marks a bold new era for MachineGames.

Creative Bloq 10/10
This is no lazy homage. Indiana Jones and the Great Circle delivers one the finest cinematic gaming experiences you'll ever play. A proper new Indiana Jones film that is actually a video game, in which you control Indy, with all his signature moves and quirks: the stuff of fans’ dreams, in other words.

Games.cz 10/10
A magnificent, immersive, smart and thoughtful action-adventure game that doesn't bend the original to suit the needs of the game genre, but the opposite. Probably the most faithful adaptation of Indy's adventure we've ever played, in which you can spend dozens of hours and still discover something new.

Vgc 10/10

We had a smile on our face from beginning to end while playing Indiana Jones and the Great Circle. As close as games can come to a genuine old-fashioned Hollywood blockbuster, it's also an incredibly rich adventure game stuffed to the gills with secrets to find.

GLHF 10/10
Indiana Jones and The Great Circle is the first true triple-A adventure game we’ve had in ages and one of the best games of 2024. People jumping in expecting it to be Wolfenstein in everything but name might be disappointed, but settle into its pace and you’ll be treated to a whirlwind world tour

Gamesradar 10/10
Indiana Jones and the Great Circle shows that there's still plenty left for Lara Croft and Nathan Drake to learn about raiding tombs from the master

Techraptor 10/10
Indiana Jones and the Great Circle delivers an action-packed and entertaining Indy adventure the likes of which we haven't seen in over a decade. With engaging combat, a vast world to explore, and entertaining (if a bit simple) puzzles to solve, a fan of adventure games should be hooked from start to finish

Digitech magazine 10/10
For 32 years, Lucas Arts' “Indiana Jones and the Fate of Atlantis” has been considered the best game adaptation of the legendary film series. This honor is now due to “Indiana Jones and the Great Circle”. Machine Games succeeds in perfectly capturing the sense of adventure, charm and wit of Harrison Ford's famous character.

Saving Content 10/10
Indiana Jones and the Great Circle is greatness and there’s no shortage of Nazi-punching excitement to be had, because “Nazis…I hate these guys.” MachineGames was able to capture everything about “Indiana Jones” so well, and Troy Baker is a great Indy/Harrison Ford-alike. The locales, combat, stealth, and exploration are just superb, and I loved every minute of it. I think a lot of what works here is relying on your enjoyment of the franchise, and Indiana Jones and the Great Circle is a grand adventure that looks and feels like a lost entry from the movies. The first-person perspective is sublime, because I’m not playing as Indiana Jones, I am Indiana Jones.

Monstervine 10/10
Indiana Jones and the Great Circle is a massive and immersive adventure. From exploring the Vatican in full to ancient tombs, every sequence feels right at home with the films and is a blast to play. The large action set pieces are fun, but the quiet exploration and puzzle solving is special, allowing you to feel like an archaeologist making a big discovery. Pair that with delightfully cartoonish villains and a massive historical mystery, Indiana Jones and the Great Circle delivers in full.

آخرین ویرایش:
خب میبینم که بازی بهتر از انتظاراتم از آب در اومده. ماشین گیمز را دوست داشتم ولی کمی به بازی شک داشتم حقیقتا که گویا بی مورد بوده. به لطف گیم پس هم بدون هزینه اضافی میزنیم. :D همین فرمون را برن جلو Subام را تمدید میکنم برای 2025.

کلا استودیو مظلومی بوده این ماشین گیمز اونجوری که باید ازش تقدیر نشده تو همون نسل قبل هم زیر سایه id بوده، در حالی که به نظرم اینا بودن که با ساخت new order تو اون مقطع وسط اون همه شوتر آنلاین ، راهو واسه شوتر های کلاسیک دیگه باز کردن نشون دادن هنوز اون سبک طرفدار داره
امیدوارم فروش بازی هم در حد امتیازاتش باشه

من خودم با اینکه به بازی و طراحیش خیلی امیدوار بودم ولی باید اعتراف کنم اسیر جو روانی منفی دور بازی قرار گرفتم اینبار😁 و امتیاز ۸۲ تا ۸۴ رو زدم، گفتم این مطبوعات و مجلات هم خیلی غیر قابل پیشبینی هستن و ممکنه واقعا یه ایراد کوچیک بازی هم بکنن پیراهن عثمان و بهش تاخت و تاز کنن😁. ولی خداییش اینا نشون دادن چه تیم کاردرست و حرفه ای هستن، ولف های نسل قبل به شکل دیوانه واری عالی بودن، حتی نقاط قوتی داشتن که مثلا سری doom هم نداشت، داستانسرایی و روایت بازی هاشون کاملا شکل و شمایل ناتی داگ رو داره و گیم دیزاین عناوینشون حرف نداره. واقعا کار بزرکی کردن و دمشون گرم، مارو هم ببخشن که اینقدر بی اعتماد بهشون و سابقه درخشانشون نگاه کردیم😁🙏

اگه فیل اسپنسر اونقدری که برا استاکر ۲ مانور میداد و بازی سال خطابش میکرد ۴ کلمه هم بابت ایندیانا حرف میزد الان هایپش خیلی بیشتر از قبل میبود! نصف اون بازی درباره این حرف نزد و تبلیغ نکرد ولی نتیجرو داریم میبینیم.
امیدوارم فروش خوبی داشته باشه و روی فایو هم ملت حمایت کنن که سر پروژه بعدیشون به مشکلی نخورن. ۱۳۰ گیگ حلالشون:D

ZTGD 9.5/10

ایندیانا جونز بهترین تجسم شخصیت ایندیانا جونز و به راحتی بهترین بازی ایکس باکس در سال های اخیر است. ماشین گیمز به خوبی فهمیده بود که چه کاری باید انجام دهد و در همه جنبه های شخصیت ایندیانا جونز موفق شد و بازی را شبیه به یک قسمت جدید از سری فیلم های ماجراجویی ایندیانا جونز ساخت. بازیگری ها فوق العاده اند، معماها شگفت انگیزند و این بازی به راحتی وارد لیست بهترین بازی های سال من شد.

Gaming Trend 9.5
بازی ایندیانا جونز، لذت فیلم‌های ایندیانا جونز را به طور کامل به دنیای بازی‌های ویدئویی منتقل کرده است. این بازی یک ماجراجویی جهانی است که شما را از مبارزات در بیابان‌ها، تا خزیدن در کشتی آلمانی در هیمالیا و فرار از مارهای سمی در معابد باستانی می‌برد. داستان بازی فوق‌العاده است، اما نقطه قوت اصلی آن گیم‌پلی است. ایندیانا جونز و دایره بزرگ از ابتدا تا انتها لذت‌بخش است و مطمئناً دکتر جونز را هم راضی می‌کند.

The games machine 9.3
پس از مدتی، سرانجام سرنوشت آتلانتیس می‌تواند عصای خود را تحویل دهد: ایندیانا جونز بهترین بازی ویدیویی اختصاص داده شده به باستان‌شناس با شلاق است، یک بلاک‌باستر سینمایی واقعی برای بازی کردن.

Arejugones 9.2/10
ایندیانا جونز یکی از بهترین بازی‌های ویدیویی سال 2024 است و مدرکی زنده بر این است که ماشین گیمز استودیویی است که می‌داند چگونه با مهارت در محیط‌های متفاوت از آنچه در گذشته به آن عادت کرده‌ایم حرکت کند. این یک بازی ماجراجویی/اکشن است و تلاش می‌کند تا شما را مانند خود هریسون فورد در مقابل دوربین احساس کنید. بازی ایندیانا جونز بهتری وجود ندارد. این باید در نهایت جام مقدس آن باشد.

Games.ch 9.1/10
ایندیانا جونز با هوش مصنوعی ضعیف و برخی باگ‌های جزئی، یک بازی کامل نیست. اما صرف نظر از این نواقص جزئی و به خصوص نحوه تنفس بازی با روح قهرمان نمادین خود، این بازی یکی از بهترین بازی‌های اکشن-ماجراجویی چند سال اخیر است و برای همه کسانی که ایندیانا جونز یا این ژانر را دوست دارند، ضروری است.

Shacknews 9/10
ایندیانا جونز تقریباً تمام انتظاراتم از ماشین گیمز را برآورده کرده است، به جز این واقعیت که من انتظار یک بازی عالی داشتم. این بازی قطعا عالی است، اما دلایل این عظمت این است که یک بازی مبارزه‌ای تأثیرگذار، یک پلتفرمر اکشن شیک و یک بازی پازل هوشمندانه است، با بازیگران قوی برای ارائه اجراهای سینمایی‌شان، محیط‌های هیجان‌انگیز برای کاوش و یک موسیقی متن عالی برای تأکید بر فضای بازی. ماشین گیمز فراتر از حد انتظار عمل کرده است تا یک ماجراجویی هیجان‌انگیز شبیه به فیلم‌ها ارائه دهد، و تقریباً در همه زمینه‌ها موفق شده است. فقط او را جونیور صدا نزنید.

Gaming Nexus 9/10

استودیو MachineGames به طور کامل ماهیت آنچه که سه گانه اصلی ایندیانا جونز را عالی می کند، برآورده کرده است و یک تجربه خارق العاده پر از جزئیات خیره کننده ارائه می دهد که احساس می کنید در یکی از ماجراهای دهه 80 ایندی زندگی می کنید. با شخصیت های عالی، گرافیک شگفت انگیز و داستانی ستاره ای، این بازی یک استاندارد جدید برای نحوه اقتباس از یک فرنچایز و ارائه یک تجربه جدید به طرفداران که در غیر این صورت غیرممکن بود، تعیین می کند. چند اشکال جزئی اینجا و آنجا وجود دارد، اما در غیر این صورت یک دستاورد ستاره ای است. به کار خود ادامه دهید.

Stevivor 9/10
بعد از چند دهه با یک ایندیانا جونز مسن، great circle بازگشتی دلپذیر به دکتر جونز در اوج جوانی است. این بازی کاملاً برای طرفداران طراحی شده و در همه جنبه‌ها به خوبی از پس این کار برآمده است.

Gaming bolt: 9/10
ایندیانا جونز، روح اصلی منبع الهام خود را به طور کامل درک کرده و یک ماجراجویی اصیل و پرماجرای ایندیانا جونز را ارائه می‌دهد که می‌تواند با سه گانه اصلی رقابت کند. طراحی مراحل قوی، کاوش جذاب، معماهای هوشمندانه و گیم‌پلی مخفی‌کاری و مبارزات لذت‌بخش، همگی در کنار هم تجربه‌ای عالی را خلق می‌کنند که ممکن است بهترین کار ماشین گیمز تا به امروز باشد.

آخرین ویرایش:
پیش بینی من درست از آب در امد:دی و همونطور که گفتم مشین گیمز و ایشون رو خیلی دستکم گرفته بودید! من تو همه نمایش های بازی یه چیز خیلی فان و باحال میدیدم. شخصا که دلم برای این اکشن ادونچرهای درجه یک خیلی تنگ شده و واقعا خوشحالم یه IP تازه به لیست بازی های مورد علاقه ما دوست داران این ژانر اضافه شده. دمشون گرم واقعا. یه ولف جدید هم بسازن لطفا:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or