Last edited by a moderator:
من این ها رو کامل قبول دارم.آخه WOW به نظر من زیاد عامه پسند نیست. جدا از اینکه انحصاریه و 90 درصد کنسول گیمرها اصلن ایده ای ندارن که چی هست، تو خود PC گیمرها هم همه از WOW خوششون نمیاد.
ولی gta online به نوعی جهان شموله. از کژوال تا هاردکور مخاطب داره و امکان نداره کسی گیمر باشه و نتونه تو gta online خودشو سرگرم کنه.
.....
به عنوان مثال فقط تو بخش ریسینگش، انقدر مودهای متنوع و بعضن خاص داره که حتی بهترین بازیهای ریسینگ هم بهش نمیرسن.
یعنی لعنت هر قسمتش رو نگاه کنیم، از حجم و کیفیت محتوا آدم انگشت به دهان میمانه
واقعن نداریم در حد و اندازش. و اینم بگم که در gta online هرچقدر عمیق تر بشیم، به عظمتش بیشتر پی خاهیم برد.
......
تازه اگر بخایم وارد مادهاش بشیم مثل رول پلی و... که دیگه حرفی واسه گفتن باقی نمیمونه.
کلن به نظر من gta online تو یه لیگ دیگه است. و اینکه تو امثال این لیستها نفر اول نیست هم میتونه به همین دلیل باشه. اساسن اختلافش انقدر زیاده که نمیشه هیچ ویدیو گیمی رو باهاش مقایسه کرد.))
سایبرپانک با این همه ادعایی که داشت در نهایت حتی نتونست قسمت آنلاین قابل بازی ارایه بده. حالا مقایسه کنید با gta online که عملن چندین ژانر مختلف رو به بهترین حالت ارایه میکنه.
گاو ۲۰۱۸ قطعا توصیه میشه، نیازی نیس افسانه های نورس بدونی بابا ویدیوگیمه کتاب دانشگاهی که نیس! حالا اگه خیلی برات مهمه قبلش کتاب نیل گیمن Norse mythology رو بخون (داستان های اصلی poetic edda به زبان ساده تر و قلم عالی نیل گیمن)کاملا موافقم.
GOW 2018 رو هنوز بازی نکردم. نمیتونم نظر بدم. برای من GOW تو اساطیر یونان جریان داشت (هیچی از نورس نمیدونم برم سراغش)
ولی تو اون لیست یه سری بازیها هستن که تجربه ش کنم عالیم باشه به هیچ وجه بالاتر از اونا قرارش نمیدم. اولیش God of War ارجینال خود PS2 با هیچ منطقی نمیشه زیر ریبوتش باشه
ینی یویسافت خداوندگار هدر دادن فرصتای خوبه! بعد nتا بازی F2P دری وری یدونه شوتر خوب ساخت که میتونست تو بازه زمانی مناسبی عرضش کنه و جاش بندازه. اینقدر دست دست کرد و بازیو به تاخیر انداخت که عملا دد شد!
یادش بخیر قرار بود با کالاف رقابت کنه
ممنون رفیق. خود بازی یه چیزی حالت دانشنامه مختصر مفید درمورد مکان ها و مانسرهای بازی احیانا نداره؟گاو ۲۰۱۸ قطعا توصیه میشه، نیازی نیس افسانه های نورس بدونی بابا ویدیوگیمه کتاب دانشگاهی که نیس! حالا اگه خیلی برات مهمه قبلش کتاب نیل گیمن Norse mythology رو بخون (داستان های اصلی poetic edda به زبان ساده تر و قلم عالی نیل گیمن)
درسته تو تقریبا همه زمینه ها rdr2 بهتره و تو صنعت یه سطح جدیدی بود از نظر فنی.
ولی خب بنظر من و خیلی ها گیمپلی وزنه سنگین تری هست همیشه و بدیهیه که GoW2018 گیمپلی خیلی بهتری داشت در ژانر خودش.
وجدانن آدم عجیبی هستی برادر!ممنون رفیق. خود بازی یه چیزی حالت دانشنامه مختصر مفید درمورد مکان ها و مانسرهای بازی احیانا نداره؟
آره گیم پلیش تو نقدها دیدم میگفتن خیلی خوبه ولی باز مثلا اینکه تحولی باشه و اینا نه. یه سریم از گیم پلی RDR2 ایراد میگرفتن ولی من ایرادی ندیدم.
کلا با آرتور مورگان بیشتر از جان مارستون هم حال کردم.
در کل هیچ کس فکر نکنم کل بازیهای این لیستو بازی کرده باشه، همین آریا گفت BG3 رو نزدم.
و باز لیست حالا موارد دیگه ایشم باز از نظر من ایراد بزرگتر داشت.
ولی در کل سلیقه ای هست دیگه بخوای چند تا بازی بزرگ رو رده بندی کنی.
نظر دادن با این شرایط که همه مون داریم اسمش هیت ورزی نیست والا.
هیت اینه بگی فلان بازیو بازی نکردم و آشغالی هم بیش نیست و هرگزم بازی نمیکنم، البته وقتی باب شده مسائل تاپیکهای دیگه رو میارن همینه.
انگار مسئول سیاست کونامی منم نمایشهای مزخرف نشون میده (سر MGS هم باز اول یه تریلر نشون داد باس شبیه اون یارو بود که ولگین باهاش ثواب میبرد بعد درستش کردن معلومه ملت، از جمله من که کلا با کونامی مشکل دارم بدبین میشن)
جو منفی و عجیب شکل گرفته دور rdr2 :سال 2018 به دلایل نامشخصی یه جو منفی عجیب و غریب دور RDR2 شکل گرفت
هیچ جَو منفیای علیه RDR2 حداقل توی رسانههای رسمی و بین اکثر مردم وجود نداشت. اگه بین یوتیوبرها همچین جوی بوده که من بیخبرم و کلاً اون جماعت یه حالتی دارن که توی سر بعضی از بازیهای بزرگ میزنن که بیننده جذب کنن.پیرو بحث RDR2 و GOW 2018
dunkey امروز یه ویدیو 21 دقیقه ای در ستایش داستان / گرافیک / شخصیت پردازی / دنیا و... RDR2 منتشر کرد ( این طولانی ترین ویدیو دانکی در مورد یه بازیه )
نکته جالب چیه ؟
همین دانکی 6 سال پیش
View attachment 358852
همون سال GOW به عنوان بهترین بازی سال اش انتخاب کرد / RDR2 حتی تو لیست اش هم نبود
View attachment 358853
بحث اینکه کدوم بازی بهتر در همین روند دانکی خلاصه شده
سال 2018 به دلایل نامشخصی یه جو منفی عجیب و غریب دور RDR2 شکل گرفت / در نقطه مقابل یه جو مثبت عجیب و غریب دور GOW شکل گرفته بود
با گذشت زمان جو منفی تمام شد و ملت درک کردن که RDR2 یه بازی افسانه ای دیگه هیچ وقت تکرار نخواهد شد ( مثل سه گانه GOD OF WAR و 10 ها شاهکار جاودانه دیگه ) / GOW 2018 یه بازی شاهکار بین بازی سبک اکشن ادونچر اما در حدی که سال 2018 بازی بالا بردن نبوده و نیست