Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

خوش اومدی آریا جان، خوشحالم گرفتی بازی رو ، به بازی اجحاف شده از نظر توجه!
منم با همه ی چیزایی که باهاشون حال کردی حال کردم ، فقط یه نکته که میگی توی رِیس ها فوتومود نداره ، میشه بازی رو با یه حرکت دور زد و از داخل رِیس ها هم عکس انداخت،
بازی یه قابلیت وقتی میری توی فوتومود میتونی زمان رو برگردونی عقب ، وقتی رِیس ت تموم شد برو تو فوتومود زمان رو برگردون عقب ، از هرجاش خواستی با هر زاویه و ستینگی عکس بنداز! >:D<
فقط یه چیزی ، البته تجربه شخصیمه ، وقتی توی فوتومود با دکمه عکس انداختن خود بازی عکس میگیرم تصویر یه جوری میشه ، با دکمه share کنترولر بهتر میشه خروجیش.
گفتی پاره مون میکنی ، پاره کن حالا 🤭 :دی
دمت گرم بابت راهکار زیبا! :دی واقعا حیفه که فتومد وسط مسابقه نداره و باز خوبه که می‌شه از این کلک‌ها زد!
این قضیه که می‌شه توی فتومد عقب رفت رو هم خبر نداشتم و ویژگی جالب و به درد بخوریه. :دی

• Love
Reactions: AM!R
دمت گرم بابت راهکار زیبا! :دی واقعا حیفه که فتومد وسط مسابقه نداره و باز خوبه که می‌شه از این کلک‌ها زد!
این قضیه که می‌شه توی فتومد عقب رفت رو هم خبر نداشتم و ویژگی جالب و به درد بخوریه. :دی
تنها این نیست، میتونی روز و شب و آب و هوا رو هم عوض کنی،

انقدر از بازی تعریف کردین که بالاخره رفتم سراغش! :دی
قبلاً The Crew 2 رو با تأخیر بازی کرده بودم و الآن هم این نسخه رو بعد از یک سال دارم تجربه می‌کنم و به خاطر همین اطلاعی از وضعیت اولیه‌ش ندارم، ولی توی «وضعیتی که من سراغشون رفتم» واقعاً حقشون بیشتر از این بوده و به نظرم مظلوم واقع شده.
با توجه به تجربه The Crew 2، حدس می‌زدم این یکی هم جالب باشه ولی حتی از انتظاراتم هم بهتره! انقدر خوشم اومده که در عرض سه روز حدود ۱۰ ساعت بازی کردم (برای من آمار زیادیه!) و حسرت می‌خورم که چرا زودتر سراغش نرفتم که به تدریج با محتوایی که میاد همراه بشم و الآن یه جا این همه چیز نریزه سرم! :دی
بازی برام ترکیب جذابی از Forza Horizon و NFS هست و در عین حال که مخصوصاً خیلی از FH الهام گرفته، ولی هویت خاص خودش رو هم داره. یه سری از بخش‌های شبانه بازی با حضور ماشین‌های ژاپنی هم به شدت حس و حال NFS: Underground رو دارن و خیلی خوشم اومد از این قسمت‌ها.
از نظر بصری هم واقعاً فراتر از انتظارم بود. کیفیتش یکدست نیست و بعضی جاها کم و زیاد می‌شه و حس می‌کنم رزولوشن بازی هم توی حالت 60fps بالا نیست، ولی در مجموع اگه یه میانگینی از گرافیک بگیریم، خیلی خوبه و توی بعضی از لوکیشن‌ها و شرایط آب و هوایی و ساعات خاص روز که همه چیز دست به دست همدیگه می‌دن، شاید حتی بشه گفت زیباترین بازی ریسینگ این سال‌هاست.
این حالت دسته‌بندی پلی‌لیست‌های مختلف هم خیلی جالبه و مثلاً یه جا می‌ری سراغ ماسل‌کارها که در انواع و اقسام از مدل‌های معمولی تا غول‌پیکر و آفرود و... رو توی مسابقات مختلف تجربه می‌کنی و یه جای دیگه می‌ری سراغ پورشه و اولش یه ویدیوی جالب از تاریخچه ۹۱۱ پخش می‌شه و مسابقه با مدل‌های متنوع و...
فقط با دو مورد مشکل دارم. یکیش مشکل همیشگی من با این مدل بازی‌هاست که توی منوهای مختلف گم و گور می‌شم! :دی یعنی انقدر منوها پیچ در پیچ هستن و هی نوشته‌ها و علامت‌های مختلف روی صفحه میان که مغزم نمی‌تونه پردازش کنه و البته این مشکل معمولاً بعد از یه مدت که عادت کنم برطرف می‌شه و الآن هم کم‌کم اوضاع داره بهتر می‌شه.
ولی مشکل بزرگ‌تر اینه که بازی توی مسابقات فتومد نداره. :| حالا نمی‌دونم شاید مثلاً توجیهشون این بوده که بازی تمرکز زیادی روی آنلاین داره و نمی‌شه وسط مسابقه عکس بگیریم ولی توی مسابقه با هوش مصنوعی هم خبری از عکاسی نیست، در حالی که مثلاً قابلیت ریوایند وجود داره. واقعاً حیفه که برای همچین اثری با این همه زیبایی و جذابیت، این گزینه دم دست نباشه و اگه قابلیت عکاسی وسط مسابقات رو داشت، بیچاره‌تون می‌کردم انقدر عکس می‌گرفتم! :دی
در کل تجربه اولیه The Crew Motorfest برام خیلی خوب بوده و برم بیشتر بازی کنم و ببینم چی می‌شه.

خوش اومدی آریا :D
بهترین نکته‌ای که در مورد موتورفست وجود داره اینه که هیچ چیزی از دستت نمیره. یعنی مثلا توی کرو ۲ اگر دیر بازی رو میگرفتی خیلی از جوایز سامیت‌ها از دستت میرفت و باید منتظر میموندی که دوباره تکرار بشن و بتونی بگیریشیون اما توی موتورفست با وجود Main Stage Legacy و Prestige Ticket، میتونی تمام ریواردهای گذشته رو فقط با بازی کردن به دست بیاری. در مورد منوها هم حق داری. من که از کرو ۲ مستقیم وارد موتورفست شدم هم مشکل داشتم اما خیلی زود عادت میکنی. در کل بهت قول میدم قراره خیلی طولانی مدت سرگرم بشی داخل این بازی.

تروفی های آنلاین راهی داره گرفتنش یکی که ۵ کیلومتر باید بری یه مسابقه ۴ نفره
اون ۵ کیلومتر با یه هم‌تیمی راحته گرفتنش ، همین که یکی جوینت شد ، چند دقیقه کنارش رانندگی یا پرواز کنی آنلاک میشه
اون ۴ نفری یه مسابقه یکم سخته گرفتنش
چون
نت ها متفاوت هست و وقتی مسابقه رو استارت میکنی بعضیا نمیتونن جوین بشن و...
و بد تر از اون هر کی جوین میشه وقتی از مسابقات پلی لیست ها رو میخوای استارت بزنی قبول نمیکنن، هر کی میاد فقط میخواد گرند ریس بره
یه تروفی هم داره که سخته و من هنوز نگرفتمش ، تو یه مسابقه ی damnation royal باید سه نفر رو تو یه راند از بین ببری، هم خود این کار یکم سخته و یه جورایی به شانس هم نیاز داری، هم پلییر برا این مود پیدا نمیکنه ، باید یک ربع منتظر بمونی تا بلکه لابی پر بشه اونم شبا فقط

• Like
Reactions: tboy2022 and guppy
باز هم اومدم بگم چقدر خوبه این بازی و چقدر فراتر از سطح انتظاراتم هست! :دی
تنوع بیداد می‌کنه و هر لحظه در حال انجام یه کاری هستی. از مسابقه با وسایل ماشینی مختلف، تا مثلاً فلان چالش داخل نقشه که داری با ماشین از توی یه سری دایره عبور می‌کنی و یه دفعه می‌بینی دایره بعدی روی هوا هست و یه دکمه می‌زنی و ادامه کار رو با هواپیما دنبال می‌کنی! :دی
انتخاب موسیقی‌ها نسبت به فضای هر بخش هم عالیه و مثلاً یه جایی که حس و حال اکشن‌تر داره، موسیقی تندتره و یه جای دیگه که تنهایی خارج از شهر و توی تاریکی باید مسیر رو دنبال کنی، موسیقی یه حالت مرموزی پیدا می‌کنه.
یکی از بهترین بخش‌های نه‌تنها این بازی بلکه کل ریسینگ‌های این سال‌ها هم برای من اون قسمتی بود که فاز قدیمی پیدا کرده بود و حال و هوای دهه‌های ۵۰ و ۶۰ و... رو داشت. :دی واقعاً چیز تر و تمیزی بود و دمشون گرم! یا مثلاً اون بخش‌هایی که نقشه نداری و باید براساس یه سری عکس جلو بری، خیلی جالب هستن و حس خوبی به آدم می‌دن.
در مجموع بازی فوق‌العاده هست و به شدت لذت‌بخش و جذاب!

389403_24THE-CREW™-MOTORFEST-20241128194428.jpg

c92a03_24THE-CREW™-MOTORFEST-20241128192553.jpg

63dd03_24THE-CREW™-MOTORFEST-20241127195512.jpg

باز هم اومدم بگم چقدر خوبه این بازی و چقدر فراتر از سطح انتظاراتم هست! :دی
تنوع بیداد می‌کنه و هر لحظه در حال انجام یه کاری هستی. از مسابقه با وسایل ماشینی مختلف، تا مثلاً فلان چالش داخل نقشه که داری با ماشین از توی یه سری دایره عبور می‌کنی و یه دفعه می‌بینی دایره بعدی روی هوا هست و یه دکمه می‌زنی و ادامه کار رو با هواپیما دنبال می‌کنی! :دی
انتخاب موسیقی‌ها نسبت به فضای هر بخش هم عالیه و مثلاً یه جایی که حس و حال اکشن‌تر داره، موسیقی تندتره و یه جای دیگه که تنهایی خارج از شهر و توی تاریکی باید مسیر رو دنبال کنی، موسیقی یه حالت مرموزی پیدا می‌کنه.
یکی از بهترین بخش‌های نه‌تنها این بازی بلکه کل ریسینگ‌های این سال‌ها هم برای من اون قسمتی بود که فاز قدیمی پیدا کرده بود و حال و هوای دهه‌های ۵۰ و ۶۰ و... رو داشت. :دی واقعاً چیز تر و تمیزی بود و دمشون گرم! یا مثلاً اون بخش‌هایی که نقشه نداری و باید براساس یه سری عکس جلو بری، خیلی جالب هستن و حس خوبی به آدم می‌دن.
در مجموع بازی فوق‌العاده هست و به شدت لذت‌بخش و جذاب!

389403_24THE-CREW™-MOTORFEST-20241128194428.jpg

c92a03_24THE-CREW™-MOTORFEST-20241128192553.jpg

63dd03_24THE-CREW™-MOTORFEST-20241127195512.jpg
من منتظرم یه روز بیای بگی Crew از هورایزن جذاب تره و حوصله آدم بعد چند ساعت سر نمیره.
خسته شدم بس که سالهاست دارم این رو تکرار میکنم ، یکی دیگه هم اضافه بشه دیگه لعنتیها :D

من منتظرم یه روز بیای بگی Crew از هورایزن جذاب تره و حوصله آدم بعد چند ساعت سر نمیره.
خسته شدم بس که سالهاست دارم این رو تکرار میکنم ، یکی دیگه هم اضافه بشه دیگه لعنتیها :D
من میگم و خریدم بلخره بازی را و اینکه بعد از یک عمر نیدفور سپید پلیر بودن و تجربه زیبای هراین ها با اینکه من طرفدار nfs و سیمو ریس پیست بودم و نسفه سیمو اوپن ورلد بودن هرایزن همیشه جایی بود که من رو منع بر تجربه آن میکرد و اما بلخره بعد از تجربه هرایزن یه مدت دنبال بازی بودم بهم لذت بده حال کنم خسته شده بودم واقعیت اینه من هرایزن رو بیشتر بخاطر جاده های خاکی و گلیش دوست داشتم چون بشدت طرفدار رالی هستم و یک عمر رو داخل دیرت ها بودم با این وجود گرافیک بسیار خوبی داره هرایزن اما در یه جایی گیر کرده اونهم ترس از تنوع و اضافه کردن المانهای ارکیدی بیشتر و به همین دلیل واقعا خسته کننده میشه لعنطی یه نیتروژن حداقل بزار دیگه:p و اما داستان من و کروو با ارزانترین بازی ریسینگ و تخفیفی که کروو ۲ ۹۹ درصد بود خریدم و بله تجربه کردم و به به باید بگم این دوستان بلدن ریسر گیمر برای چیل کردن و حال کردن چی میخواد یه ارکید بی پروا با المانهای ولقعگرایانهگیم دیزان عالی گیرا جذاب تنوع بی نظیر و . . . . که خودتون میدونید دیگه خسته شدم از بس نوشتم لپ کلام :-h کرو ۲ بهتر از هرایزن و نید فور سپید اما این متور فست هم گرفتم و دلم نمیاد بازی کنم باید بگم بارک باریک چه گیمی

کلاً این Forza Horizon 5 برای من یه بازی بهشتی بود و از اون بازی‌های ۱۱/۱۰ و واقعاً توش ذوب شدم! :دی
شاید یکی از دلایلی که کسی مثل من انقدر عاشق FH5 هست و بعضی‌ها یه ذره کمتر، به خاطر نسخه‌های قبلی باشه. من تا قبل از این فقط نسخه اول رو تجربه کرده بودم و بعدش دیگه X1 نداشتم و حدود یک دهه گذشت تا رفتم سراغ FH5. برای همین خیلی برام تر و تازه بود و از تک‌تک لحظاتش لذت بردم، البته به جز بخش‌های انسانی و صحبت‌های اعصاب‌خردکن! توی همین The Crew Motorfest هم اولین کاری که کردم، صفر کردن صدای ملت و حذف زیرنویس بود و بازی برام یه جوری اجرا می‌شه که انگار هیچ خبری از انسان (به جز راننده‌ها) نیست. :دی
FH یکی از بهترین مجموعه‌های این سال‌هاست، ولی حس می‌کنم اگه کسی همه نسخه‌ها رو پشت سر هم بازی کرده باشه، ممکنه یه ذره براش تکراری بشه. کیفیت گیم‌پلی و صداگذاری و گرافیک و... فوق‌العاده هست، ولی روند بازی از اولین تا پنجمین نسخه تقریباً ثابته و شاید در کنار کیفیت بالا، نیاز به سری تغییرات بیشتر هم داشته باشه.

کلاً این Forza Horizon 5 برای من یه بازی بهشتی بود و از اون بازی‌های ۱۱/۱۰ و واقعاً توش ذوب شدم! :دی
شاید یکی از دلایلی که کسی مثل من انقدر عاشق FH5 هست و بعضی‌ها یه ذره کمتر، به خاطر نسخه‌های قبلی باشه. من تا قبل از این فقط نسخه اول رو تجربه کرده بودم و بعدش دیگه X1 نداشتم و حدود یک دهه گذشت تا رفتم سراغ FH5. برای همین خیلی برام تر و تازه بود و از تک‌تک لحظاتش لذت بردم، البته به جز بخش‌های انسانی و صحبت‌های اعصاب‌خردکن! توی همین The Crew Motorfest هم اولین کاری که کردم، صفر کردن صدای ملت و حذف زیرنویس بود و بازی برام یه جوری اجرا می‌شه که انگار هیچ خبری از انسان (به جز راننده‌ها) نیست. :دی
FH یکی از بهترین مجموعه‌های این سال‌هاست، ولی حس می‌کنم اگه کسی همه نسخه‌ها رو پشت سر هم بازی کرده باشه، ممکنه یه ذره براش تکراری بشه. کیفیت گیم‌پلی و صداگذاری و گرافیک و... فوق‌العاده هست، ولی روند بازی از اولین تا پنجمین نسخه تقریباً ثابته و شاید در کنار کیفیت بالا، نیاز به سری تغییرات بیشتر هم داشته باشه.
هورایزن هیچ مشکلی نداره جز سیستم پیشرفتش که آبکیه و پفکی بهت ماشین میده.
یعنی لاستیک رو دو درجه میچرخونی به چپ یا راست بهت پول/پوینت میده یا ماشین و قطعه آزاد میکنه و پرت میکنه تو گاراژت:D
این میشه که بعد مدتی انگیزه رو از بازیکن میگیره ، برای من که اینطور بوده.

در تایید حرفت در مورد نسخه اول به نظر من بهترین نسخه از لحاظ بالانس بین ویژگیهایی که ارائه میده همون نسخه اوله.
واقعا رقیب نداره.
باز داغ دلم تازه شد که اون سال جایزه بهترین ریسینگ سال رو دادن به Most Wanted 2012 !!؟؟ ~X(

بخوام کمی سخت بگیرم محیط اطراف و شهرش هم جزئیات کافی رو نداره مخصوصا تو نسخه آخر.
گرافیکی نمیگم که خب مشخصا شاهکاره ، منظورم اینه که احساس شهر بودن نمیده به ویژه نسخه پنجم ، شماره 4 خیلی بهتر بود.

الان استاندارد شهر تو یه بازی ریسینگ آرکید دست TDU Solar Crown که به نظرم واقعا عالی کار کردن.
البته باید هم اینطور میشد چون بر اساس دنیای واقعی جزیره هنگ کنگ رو تقریبا یک به یک اسکن کردن و آوردن به بازی.

باقی ویژگیهای هورایزن ها واقعا همه چی تمومن و رقیب نداره.

این مورد سیستم پیشرفت رو تو نسخه جدید هورایزن که درست کنن Crew ها و... باید یه فکری برای خودشون بکنن.

آخرین ویرایش:
View attachment 4_5946030424835753748.mp4

Ferrari ROMA هم برای سیزن‌پس اومد و هفته دیگه هم برای همه در دسترس خواهد بود.
سامیت این هفته خیلی خوب و آرامش‌بخش بود :D باندلش رو هم بخرید. گرون نیست و ۲تا ماشین خیلی خوبم گیرتون میاد.

بازی ریسینگ اسپویلر نمی‌خواد ولی چون خودم سورپرایز شدم، دیدم بد نیست توی اسپویلر بذارم. :دی

این بخش موزیکال/ریتمی چی می‌گه این وسط؟! :)) وقتی دیدم همچین بخشی داره، کلی ذوق و شوق پیدا کردم و ارزش بازی برام حتی از قبل هم بیشتر شد! :دی
من در حدی عاشق این جور چیزهای ریتمی هستم که مثلاً به خاطرش رفتم Fortnite دانلود کردم و کلی هم وقت صرفش کردم (حیف که به خاطر مشکلات اینترنت، کیفیتش خوب نبود و ولش کردم). اینجا هم با اینکه خیلی ساده هست، ولی حس و حال خوبی داره. توی مسابقات معمولی رتبه‌های جهانی بنده خیلی داغونه و مثلاً در بهترین حالت شاید ۵۰ هزار باشه و خیلی وقت‌ها هم بالای ۲۰۰ هزار! ولی توی این بخش ریتمی به رتبه ۱۰۰۸ رسیدم!‌ :دی
سورپرایزهای بازی تمومی ندارن و چند دقیقه بعدش هم وارد یه بخشی شدم که می‌رفت توی فاز بازی Stuntman و حال و هوای فیلم‌های سینمایی و اینا (که اون بازی هم برای استودیو Reflections بود که بعدها زیرمجموعه یوبیسافت شد و The Crew رو ساخت). یعنی سازنده‌های بازی انگار بیش فعال هستن و آروم و قرار ندارن و هر چیزی به ذهن‌شون می‌رسه می‌چپونن توش! :دی

بازی ریسینگ اسپویلر نمی‌خواد ولی چون خودم سورپرایز شدم، دیدم بد نیست توی اسپویلر بذارم. :دی

این بخش موزیکال/ریتمی چی می‌گه این وسط؟! :)) وقتی دیدم همچین بخشی داره، کلی ذوق و شوق پیدا کردم و ارزش بازی برام حتی از قبل هم بیشتر شد! :دی
من در حدی عاشق این جور چیزهای ریتمی هستم که مثلاً به خاطرش رفتم Fortnite دانلود کردم و کلی هم وقت صرفش کردم (حیف که به خاطر مشکلات اینترنت، کیفیتش خوب نبود و ولش کردم). اینجا هم با اینکه خیلی ساده هست، ولی حس و حال خوبی داره. توی مسابقات معمولی رتبه‌های جهانی بنده خیلی داغونه و مثلاً در بهترین حالت شاید ۵۰ هزار باشه و خیلی وقت‌ها هم بالای ۲۰۰ هزار! ولی توی این بخش ریتمی به رتبه ۱۰۰۸ رسیدم!‌ :دی
سورپرایزهای بازی تمومی ندارن و چند دقیقه بعدش هم وارد یه بخشی شدم که می‌رفت توی فاز بازی Stuntman و حال و هوای فیلم‌های سینمایی و اینا (که اون بازی هم برای استودیو Reflections بود که بعدها زیرمجموعه یوبیسافت شد و The Crew رو ساخت). یعنی سازنده‌های بازی انگار بیش فعال هستن و آروم و قرار ندارن و هر چیزی به ذهن‌شون می‌رسه می‌چپونن توش! :دی

اون موزیک رو با پلی‌لیست Donk vs Lowrider اضافه کردن. منم وقتی بار اول دیدمشون خیلی حال کردم :D حالا ماشینایی که اضافه کردن هم خیلی خووبن. میتونی باهاشون جفتک بندازی تو خیابون. خیلی باحالن. اون بخش دوم هم مال پلی‌لیست هالیوود بود. این یکی از بهترین و فان‌ترین پلی‌لیستا بود. خود یارو کارگردانه هم بامزس :D در کل اینکه پلی‌لیستا مجانی اضافه میشن خیلی خوبه البته فقط Chase Squad پولیه ولی خب بقیه رایگانن و ازین به بعدم رایگان خواهند بود.

• Like
Reactions: Dinosaur and AM!R
اون موزیک رو با پلی‌لیست Donk vs Lowrider اضافه کردن. منم وقتی بار اول دیدمشون خیلی حال کردم :D حالا ماشینایی که اضافه کردن هم خیلی خووبن. میتونی باهاشون جفتک بندازی تو خیابون. خیلی باحالن. اون بخش دوم هم مال پلی‌لیست هالیوود بود. این یکی از بهترین و فان‌ترین پلی‌لیستا بود. خود یارو کارگردانه هم بامزس :D در کل اینکه پلی‌لیستا مجانی اضافه میشن خیلی خوبه البته فقط Chase Squad پولیه ولی خب بقیه رایگانن و ازین به بعدم رایگان خواهند بود.
آره اون جنگولک بازی با ماشین‌ها هم جالبه و یاد GTA افتادم! :دی
من همه کاتسین‌ها رو رد می‌کنم، ولی انگار بعضی‌هاشون رو بد نیست ببینم. فقط باید قبلش صدای کاراکترها رو هم فعال کنم، چون الآن خاموشه و بعضی از کاتسین‌ها که آدم واقعی توش هست، شبیه فیلم‌های صامت اجرا می‌شن و دهن طرف تکون می‌خوره ولی چیزی نمی‌گه! :دی

• Smile
Reactions: NaViiDii

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or