سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    294

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
مبارک باشه
فقط این فسمتی که گفتی اگه با ۳۰ فریم مشکلی ندارید... رو متوجه نشدم
مگه بازی هست که فقط رو پرو حالت ۶۰ فریم داشته باشه؟
منظورم اینه که کسی که با 30 فریم راحته و روی کنسول پایه هم داره 30 فریم بازی می کنه دلیل خاصی برای ارتقا به پرو نداره، تفاوت گرافیک اونقدر چشمگیر نیست که مثلا از مدل پایه به پرو بگیم پشمام :دی
در واقع هدف پرو همونه که سونی گفت توی معرفیش، اینکه مجبور نباشیم برای بهترین حالت گرافیک 30 فریم انتخاب کنیم
برای من که عمری پیسی گیمرم و فریم بالا بازی می کنم 30 فریم خود عذاب الهیه :دی

منظورم اینه که کسی که با 30 فریم راحته و روی کنسول پایه هم داره 30 فریم بازی می کنه دلیل خاصی برای ارتقا به پرو نداره، تفاوت گرافیک اونقدر چشمگیر نیست که مثلا از مدل پایه به پرو بگیم پشمام :دی
در واقع هدف پرو همونه که سونی گفت توی معرفیش، اینکه مجبور نباشیم برای بهترین حالت گرافیک 30 فریم انتخاب کنیم
برای من که عمری پیسی گیمرم و فریم بالا بازی می کنم 30 فریم خود عذاب الهیه :دی
30 فریم عملا واسه یه pc گیمر غیرقابل تحمله دیگه انگار داری صحنه اهسته تماشا می کنی ، حتی اون pc گیمر هایی که سیستم خیلی قدیمی دارن کلی از رزلوشن ، تنظیمات گرافیکی و ... میزنن تا فریم رو ب 60 و حداقل به 45 برسونن (حتی 35 هم از 30 فریم بهتره ) الان هم که دیگه راحت شده با تکنولوژی های مختلف مثل dlss ، fsr و.....
در کنسول اما فکر کنم 30 فریمه کمتر اذیت می کنه نسبت به pc چون هم فاصله دوره هم سنسیویتی کنترلر نسبت به موس خیلی پایینه
کنسول گیمر هم اگه به 60 عادت کنه با 30 اذیت میشه

یکی از مزیت های خرید PC به غیر از یک میلیون کاری که به جز گیم میتونی باهاش انجام بدی این هست که به جزء بازی های PS بازی های XBOX هم به صورت مجانی میتونی بازی کنی!
هزاران مزیت داره، حیف که قیمت قطعات بالا هست وگرنه اصلا قابل مقایسه نیستن. چند وقت دیگه که کارت‌های سری 5000 RTX به بازار بیاد فاصله اینا کیلومتری میشه

• Like
Reactions: Terova
هزاران مزیت داره، حیف که قیمت قطعات بالا هست وگرنه اصلا قابل مقایسه نیستن. چند وقت دیگه که کارت‌های سری 5000 RTX به بازار بیاد فاصله اینا کیلومتری میشه
یک زمانی 100 تا بازی برای کنسول می آمد ، 10 بازی برای PC و قیمت کنسول هم خیلی به صرفه تر بود اما الان به لطف سونی بازی های PS قطره چکانی شده قیمتش هم بیشتر شده

عرض کردم بنده چون از ps3 به بعد مهاجرت کردم به pc اطلاع نداشتم که آپگرید بازی از ps4 معمولی به ps4 پرو با پچ انجام میشه، فکر میکردم دیتای بازی آپگرید شده متفاوته،
اگر دیتای بازی متفاوت بود که خوب میشد!
ps4pro عملن یک کلاهبرداری بود. دقیقن ps5pro هم داره همون مسیر رو پیش میره.
اختلاف 4 پرو با معمولی در بازیهای بسیار کمی محسوس بود. لیست تغییرات بازیهایی که پچ گرفتن (شاید 10 درصد از کل بازیها) رو من اینجا گذاشتم ولی به دلایلی که نمیدونم چرا پستم پاک شد.
5 پرو هم نقدهاش هست. کلی ویدیو مقایسه هم داره. با pc های اند که چه عرض کنم در خیلی از بازیها زیر سریز ایکس هستش.
حالا بعضی ها منتظر پچ هستند. شاید این جمعه پچ منتشر بشه و شاید هم نشه)
به هرحال انتظار تنها کاریه که میتونن بکنن.

یک زمانی 100 تا بازی برای کنسول می آمد ، 10 بازی برای PC و قیمت کنسول هم خیلی به صرفه تر بود اما الان به لطف سونی بازی های PS قطره چکانی شده قیمتش هم بیشتر شده

بحث چند تا بازی انحصاری نیست و ....
کسایی که pc گیمر هستند و کسایی که کنسول گیمر یا کنسول باز هستن
اینا سبک بازی‌هاشون و استایل بازی‌هاشون با هم متفاوته

به من همین الان کامپیوترم بدی برای بازی کردن و گیم ، یا یه دونه کنسول بدی من بازم کنسول انتخاب می‌کنم

با اینکه یه زمانی هم کنسول هم pc همزمان داشتیم حتی
ولی سبک سیاق من علاقم به کنسوله
راحت برم جلوی تلویزیون رو مبل بشینم گیم پدو دستم بگیرم بازی کنم
حالا اون کنسولم بستگی داره یکی سلیقش پلی استیشن می‌خوره یکی به ایکس باکس می‌خوره یکی به نینتندو می‌خوره حتی

حالا pc هر چقدر می‌خواد بازی داشته باشه سبک سیاق گیمری من با کنسول بیشتر سازگاره

در صورتی که یه زمانی انقدر با کامپیوتر کار کرده بودم این مچ دست راستم مثل خیلی گیمرهای قدیمی باد کرده بود بزرگ شده بود 😁

طرف pc داره؟ خب مبارکش باشه
بشینه ازش استفاده کنه لذتشو ببره
ولی pc طرف فکر نکنم به ما ارتباطی داشته باشه
Pc داره مبارکش باشه بشینه بازی کنه دیگه
چیکار ما داره؟
یه ضرب المثل ایرانی داریم که میگه : درخت هرچی پربارتر افتاده‌تر

آخرین ویرایش:
هر جور حساب کنی تو ایران با PC بازی کردن خیلی دردسر داره بخدا

الان خود من گرافیک خریدم 45 میلیون، سی پی یو باتل تک شده!

سی پی یو بخوام بخرم به زور بهم مادربرد هم میفروشن بی همه چیزا!!

بخوام نسل عوض کنم باید رم و cpu و مین کلا عوض کنم!!!

باز یه SSD خوب بخوام بخرم باید 6 تومن هم برای یک ترابایت بی زبون پول بدم!!!!

اینو بخرم مانتیورم رزولوشن 900p هست قیمت مانیتور از تلویزیون 4K با 50 اینچ اندازه بیشتره!!!!!

همه اینا هم جور بشه پاور نمیکشه! اونم بگیر روی cpu هم کولر فلان بنداز که حرارتش چیکار نشه و اووووو

یه کنسول میگیری 25 تومن دراز میکشی بازی میکنی دیگه

الان PC با این وضعیت اگه نتونی از توش پول خودشو در بیاری و فقط برای گیم و فیلم دیدن بخری یا ارتقاء بدی، یه چیز لاکچریه که هر کسی از پسش بر نمیاد.

دست دوم هم همینه، ماین نشده باشه، نمیدونم دمای cpu رو فلان نبوده باشه و عمر قطعات هم که هست و اینجام ایرانه همه گرگ

ولی کنسول دست دومش هم نهایت دسته ش خرابه دیگه یا طرف انگیزه فروشش چی بوده؟ خرید کنسول جدید تر یا کنسول رقیب.

هر جور حساب کنی تو ایران با PC بازی کردن خیلی دردسر داره بخدا

الان خود من گرافیک خریدم 45 میلیون، سی پی یو باتل تک شده!

سی پی یو بخوام بخرم به زور بهم مادربرد هم میفروشن بی همه چیزا!!

بخوام نسل عوض کنم باید رم و cpu و مین کلا عوض کنم!!!

باز یه SSD خوب بخوام بخرم باید 6 تومن هم برای یک ترابایت بی زبون پول بدم!!!!

اینو بخرم مانتیورم رزولوشن 900p هست قیمت مانیتور از تلویزیون 4K با 50 اینچ اندازه بیشتره!!!!!

همه اینا هم جور بشه پاور نمیکشه! اونم بگیر روی cpu هم کولر فلان بنداز که حرارتش چیکار نشه و اووووو

یه کنسول میگیری 25 تومن دراز میکشی بازی میکنی دیگه

الان PC با این وضعیت اگه نتونی از توش پول خودشو در بیاری و فقط برای گیم و فیلم دیدن بخری یا ارتقاء بدی، یه چیز لاکچریه که هر کسی از پسش بر نمیاد.

دست دوم هم همینه، ماین نشده باشه، نمیدونم دمای cpu رو فلان نبوده باشه و عمر قطعات هم که هست و اینجام ایرانه همه گرگ

ولی کنسول دست دومش هم نهایت دسته ش خرابه دیگه یا طرف انگیزه فروشش چی بوده؟ خرید کنسول جدید تر یا کنسول رقیب.
باز شروع شد که :D
من پی سی دارما ولی اه اه، پیف پیف.
آقا جان شما با پی اس ۵ استاندارد یا پرو حال میکنی، حالشو ببر.
اونی هم که به پی سی علاقه داره، با همه این ( به اصطلاح مشکلات ) و دلالی و دزدی کنار میاد چون علاقه داره.

یکی علاقه داره روی مبل لم بده.
یکی علاقه داره فقط پشت میز و با فاصله نزدیک بشینه.

هرکسی یه سلیقه شخصی داره و با توجه به اونا تصمیم میگیره و یچیزی میخره.

دیگه بیخودی بحث رو کشدار نکنید.

حالا یه سریتون که اینجوری این مدت با ذره بین افتادین به جون پرو که چقدر ارزش خرید نسبت به قیمت و گرمایش جهانی و مردم سالاری داره چطوری رفتید نسل قبل اکس باکس وان خریدید؟ :D انصافا خود مایکرو هم تا قبل وان اکس و گیم پس ذره ای انتظار فروش کنسولشو نداشت.

==============
یکی از عجیب ترین مسائل، آپدیت ندادن CDP واسه سایبرپانکه. واقعا حیفه. نمیدونم سر اون حرکت سونی کینه کرده یا چی ولی خیلی به نفعش میشد که حداقل یه نسخه با کیفیت کنسولی از بازیش وجود داشت.

• Smile
Reactions: SΛDrA-HhH
باز شروع شد که :D
من پی سی دارما ولی اه اه، پیف پیف.
آقا جان شما با پی اس ۵ استاندارد یا پرو حال میکنی، حالشو ببر.
اونی هم که به پی سی علاقه داره، با همه این ( به اصطلاح مشکلات ) و دلالی و دزدی کنار میاد چون علاقه داره.

یکی علاقه داره روی مبل لم بده.
یکی علاقه داره فقط پشت میز و با فاصله نزدیک بشینه.

هرکسی یه سلیقه شخصی داره و با توجه به اونا تصمیم میگیره و یچیزی میخره.

دیگه بیخودی بحث رو کشدار نکنید.
شما و رفیقات 86 صفحه پیله کردید که PC از PS5 Pro بهتره... تقصیر ما چیه که تاپیک مربوط به کنسول شرکتی که فنش هستیم رو فاتحه شو خوندید؟! 😄

شما و رفیقات 86 صفحه پیله کردید که PC از PS5 Pro بهتره... تقصیر ما چیه که تاپیک مربوط به کنسول شرکتی که فنش هستیم رو فاتحه شو خوندید؟! 😄
از نظر من و رفیقام بله بهتره.
از نظر شما و رفیقات هم بدتره.
اونی هم که سمت و سویی نداره، مقایسه میکنه ببینه کدوم براش بهتره و یکی رو میخره.
فاتحه هم نخونیدم. صرفا مقایسه کردیم با سیستم مشابه بخاطر اینکه قیمت کنسول بالا رفته. حالا اینکه یه عده از این مقایسه ها برداشت میکنن ما فاتحه خوندیم و مسخره کردیم یا به مقدسات توهین کردیم، برداشت خودتون هست.

• Like
Reactions: milad.ps4
با هزینه مشابه ، معمولا ی کنسول گیمر یه تی وی متوسط یا خوب داره با یه کنسول ، لش میکنه رو مبل با ساده ترین حالت و کیفیتی نزدیک به بهترین نسخه کیفشو میبره
یه Pc پلیر هم معمولا تو اتاقش زل میزنه به ی صفحه فسقلی که روی میز تحریرش گذاشته و با فاصله نیم متری بازیشو انجام میده

همینجا به عنوان اولین تفاوت خیلی ها تصمیمشون رو گرفتن به بقیش نیازی نیس :D

همین لم دادن و دراز کشیدن و لش کردن خودش تعیین کننده اس واقعا (بعضا اندازه فریم :D)
برای کسایی که بازی های ورزشی هم دوست دارن pc سم خالصه
شما حساب کن از nba 2k21 بازی نسل بعدی شد این 4 سال انگار پلیرهای pc رو آدم حساب نمیکردن و ورژن نسل 8ی بازیو براشون ریلیز میکردن
فکر کن عصر از سرکار برگشتی خسته و کوفته باز بخوای بشینی پشت صندلی شق و رق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or