PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
درود
دوستان من بازی رو روی PS5 گرفتم ولی فریم ریت بازی افتضاحه اصلا نمیشه بازی کرد. فکر کنم حدود 20 25 فریم بهم میده. اینجوریه کلا بازی؟ یا تنظیمات خاصی داره؟
کلا فریمش همینه متاسفانه! پج 60 فریم ندادن براش

اخه واکترو های یوتیوب رو می بینم خیلی بهتره از این وضعیتی که من دارم. عجیبه!

یوتیوب خیلی خوب عمق فاجعه رو در مورد ۳۰فریم نشون نمیده. چشماتم خیلی زودتر عادت میکنه بهش اما وقتی خودت بازی میکنی تازه متوجه میشی چقدر بده خصوصا الان که ۹۹٪ بازی‌ها ۶۰فریمن. من خودم قبلا سر بازی Shadow of War همین داستان رو داشتم. تو یوتیوب ویدئو میدیدم از نسخه کنسول بعد میگفتم چه خووبه. دانلودش که کردم دیدم اصن قابل بازی نیست.

دقیقا عمق فاجعه ی 30 فریم را درک نمی کنم، زودتر از آنچه فکر کنید به آن عادت خواهید کرد. البته باید بگویم 60 فریم برای چنین سبک هایی یک قانون محتمل است. اما حالا که چنین نیست می شود از اتمسفر سینماتیک گیرا و وهم آور آن که به لطف 30 محقق شده است لذت برد.

دقیقا عمق فاجعه ی 30 فریم را درک نمی کنم، زودتر از آنچه فکر کنید به آن عادت خواهید کرد. البته باید بگویم 60 فریم برای چنین سبک هایی یک قانون محتمل است. اما حالا که چنین نیست می شود از اتمسفر سینماتیک گیرا و وهم آور آن که به لطف 30 محقق شده است لذت برد.
مشکل این بود که ۳۰ هم نمیداد
الان که گذاشتم رو 1080 به زور ۳۰ رو میده

مشکل این بود که ۳۰ هم نمیداد
الان که گذاشتم رو 1080 به زور ۳۰ رو میده
جایی نمی دانم دیدم یا شنیدم که فرمودند که پچ 60 بطور غیررسمی برای آن وجود دارد. سونی آنچنان این بازی را در سکوت خبری گذاشته است که هیچ احتمالی نمی شود از آینده آن متصور شد. پس یا بسازید یا بیخیالش شوید.

• Like
Reactions: Blood Brothers
بنظرم عادت کردن به 30 فریم بستگی به بازیش داره.

Gow 2018 رو روی PS4 تموم کردم که 30 فریم بود از اونطرف Ragnarok رو روی پی سی تموم کردم که محدودیت فریم نداره اما حداقل از نظر تجربه خیلی تفاوتی حس نکردم (قطعا 60 از 30 خیلی بهتره اما 30 فریم تو Gow 2018 به قدری نرم بود برام که عادت کرده بودم)
دقیقا برعکس این موضوع رو با Last of Us P2 داشتم، با اینکه فریم ریت ثابتی داشت اما اصلا نتونستم با 30 فریم بودنش رو PS4 کنار بیام که فک میکنم بخاطر شوتر بودنش بود، تمومشم کردم اما باز منتظر نسخه پی سیم که بشه یه تجربه کامل تر داشت، بلادبورنم همینطور.

ولی اتمسفر سینماتیک و ... رو که اصلا درک نمیکنم :دی همین الان Silent Hill 2 Remake رو دارم میرم کاتسیناش رو 30 فریم لاک کردن هر دفعه فحش خار مادر سازنده رو میدم :))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.d.makan
بنظرم عادت کردن به 30 فریم بستگی به بازیش داره.

Gow 2018 رو روی PS4 تموم کردم که 30 فریم بود از اونطرف Ragnarok رو روی پی سی تموم کردم که محدودیت فریم نداره اما حداقل از نظر تجربه خیلی تفاوتی حس نکردم (قطعا 60 از 30 خیلی بهتره اما 30 فریم تو Gow 2018 به قدری نرم بود برام که عادت کرده بودم)
دقیقا برعکس این موضوع رو با Last of Us P2 داشتم، با اینکه فریم ریت ثابتی داشت اما اصلا نتونستم با 30 فریم بودنش رو PS4 کنار بیام که فک میکنم بخاطر شوتر بودنش بود، تمومشم کردم اما باز منتظر نسخه پی سیم که بشه یه تجربه کامل تر داشت، بلادبورنم همینطور.

ولی اتمسفر سینماتیک و ... رو که اصلا درک نمیکنم :دی همین الان Silent Hill 2 Remake رو دارم میرم کاتسیناش رو 30 فریم لاک کردن هر دفعه فحش خار مادر سازنده رو میدم :))
اتفاقا د لست پارت 2 چون شوتر سریعی نیست 30 فریم توی ذوق نمی زند. محدویت فریم ریت می توانست برای گاد او وار مشکل ایجاد کند ولی عملا اینگونه نبود. و همانطور که فرمودید نرم و روان بود. اما برای گاد 60 گزینه ی بهتریست.
شما احتمالا سایلنت هیل رو 60 فریم رفته اید. شاید به این خاطر باشد. من با 30 فریم به اتمام رساندم که حقیقتا تجربه ی نابی بود. خب 60 فریم پویایی خاصی به بازی می دهد و همچی زنده تر به نظر می آید.

چند نفری میشناسم بخاطر همین فریم ریت نتونستن تحمل کنن و بلادبورن رو گذاشتن کنار
چقدر حیف که ناب‌ترین دنیایی که در تاریخ گیم ساخته شده رو تجربه نکردن
خودم مشکلی باهاش نداشتم و روی ps4 pro طولانی ترین زمان گیمی زندگیم رو با بلادبورن گذروندم و بهترینش هم بود و فکر نمیکنم گیم دیگه ای بتونه جاشو بگیره

• Love
Reactions: J. Constantine
جایی نمی دانم دیدم یا شنیدم که فرمودند که پچ 60 بطور غیررسمی برای آن وجود دارد. سونی آنچنان این بازی را در سکوت خبری گذاشته است که هیچ احتمالی نمی شود از آینده آن متصور شد. پس یا بسازید یا بیخیالش شوید.
فقط روی PS4 Pro یا PS5 کرک شده میشه اون پچ رو داشت.
مثل درایوکلاب.
بلاد بورن الان ملت روی 4k دارن 60 فریم بازی میکنن دیگه
نگران نباشید امولاتور ها درکنار شمان :D
خب همه که PC ندارن.
واقعا این سکوت سونی در مورد این پچها خیلی عجیبه.
کنسول به راحتی این پتانسیل رو داره که 60 فریم یا حتی بیشتر تو این بازیها فریم بده ولی به خاطر بی محلی سونی این ظرفیت از پلیرها گرفته شده.
حالا میشه در مورد بلادبورن گفت شاید براش تو آینده برنامه دارن ولی برای یه بازی مثل درایوکلاب و احیانا بازیهای دیگه ای که اطلاعی در موردش ندارم به راحتی میشه این چند خط کد رو بصورت آپدیت منتشر کرد که پلیرها استفاده کنن.
البته اینجا هم میشه گفت بازی دیلیست شده و ارزش نداره ولی آخه زحمتی نداره کارهایی از این دست.

چرا باید بهانه ای ایجاد کنیم که ملت مجبور بشن برن کنسولشون رو برای تجربه 60 فریم تو بلادبورن یا بازی دیگه ای کرک کنن؟

چند نفری میشناسم بخاطر همین فریم ریت نتونستن تحمل کنن و بلادبورن رو گذاشتن کنار
چقدر حیف که ناب‌ترین دنیایی که در تاریخ گیم ساخته شده رو تجربه نکردن
خودم مشکلی باهاش نداشتم و روی ps4 pro طولانی ترین زمان گیمی زندگیم رو با بلادبورن گذروندم و بهترینش هم بود و فکر نمیکنم گیم دیگه ای بتونه جاشو بگیره
اونا بهانه هستش من خودم رو اسلیم ps4 بازی کردم خیلی هم لذت بردم . الدن رینگ هم خودش هم dlc رو همین اسلیم رفتم
30 فریم تحمل نمیکنم سوسول بازیه :D :D

سیو گیم قبلیم رو رفتم نیوگیم پلاس (نمیدونم چندم واقعا از دستم در رفته اما فکر کنم 6)

یک کرکتر جدید هم درست کردم و نیوگیم خام میرم؛ خیلییییی حال میده، واقعا از این بازی خسته نمیشم...

الان کرکتر جدید رسیدم به پشت در بالای کتیدرال وارد، اولد یارنام رو پاکسازی کردم و دیگه باید برم بالا....

اخرین بار 2022-3 همون کرکتر قدیمیم(2015) یک نیوگیم پلاسش رو اسپدیران کرده بودم به عنوان خداحافظی با دوران PS4، الانم که رو 5 دوباره اومدم سراغش، یک دور این کرکتر جدید رو تموم میکنم، بعدش میخوام ادامه بدم همون کرکتر قدیمی رو دیگه میرم نیوگیم پلاسش بالاتره برای ادامه بهتره... فعلا ولی با این نیوگیم خام دارم عشق و حال میکنم...

در مجموع االن 3 کرکتر قدیمی دارم، یکی 300 ساعت ک قدیمی ترینه، یکی 100 ساعت، یکی هم 50 ساعت؛ یکیم همین اخری که پریروز رو PS5 درست کردم و جدید محسوب میشه، فعلا 10 ساعت حدودا، ولی این تموم شه، همون 300 ساعت رو ادامه میدم برای پلاس های بیشتر....

*رو یک اکانت دیگه هم بازی رو پلت کردم، مجموع میشه 5 کرکتر :-":-"8->:-c:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or